A+ A-

A szomszéd nő 2. rész

A Krisztával való fantasztikus szeretkezés óta egy hét telt el. Szinte minden pillanatban rá gondoltam azóta, a gyönyörű arcára, a fantasztikus melleire, az édes puncijára. Sajnos nem volt lehetőségem újra meglátogatni, pedig elképesztően vágytam rá. Maszturbálásra már nem is gondoltam, a farkam kényeztetését rá akartam hagyni. Hétfő délután volt, amikor éreztem, itt az idő, nem bírok tovább várni, átmegyek Krisztához és ismét lefekszem vele. El is indultam, átmentem az ő lépcsőházukba, s ki várt éppen a liftre ? Természetesen Ő.
- Szia Kriszta. - köszöntöttem mosolyogva. Csillogó szemmel fordult hátra, s visszamosolygott rám.
- Szia ! Mi járatban ? - kérdezte pajkosan. Nem mintha nem tudta volna. Incselkedett velem.
- Nagyon jól tudod te azt. Hozzád indultam. Nem bírom nélküled. Nagyon kívánlak. - feleltem, majd együtt beléptünk az idő közben megérkező liftbe.
- Én is akarlak, de tudod, hogy most nem lehet. Itthon van a férjem és a fiam is. Lebukni meg csak nem akarunk. - mondta fejét csóválva. Végignéztem rajta. Gyönyörű volt. Feszülős farmert és egy topot viselt. Haja ki volt vasalva, s gyönyörűen omlott a vállára.
- De én most akarlak téged. - suttogtam, s benyomtam a lift kezelőjén a nagy piros STOP gombot.
- Mit művelsz ? - kérdezte aggodalmasan.
- Szerzek magunknak egy kis időt. - válaszoltam, majd elé léptem, átkaroltam derekát, s megcsókoltam. Először ellenkezett és eltolt magától, mondván, hogy ez nem jó ötlet, hiszen ha valaki lifttel szeretne menni, akkor hívni fogja a szerelőt és mi lebukunk.
- És mennyi időbe is telik, amíg kiér a szerelő ? - kérdeztem vissza kajánul vigyorogva és ismét megcsókoltam. Nem kellett sokáig győzködnöm, mert nyelvemet azonnal beengedte szájába. Szenvedélyes csókot váltottunk, nyelvünk hevesen gabalyodott össze.
- Nagyon, nagyon rossz fiú vagy. - mondta elhúzódva.
- Akkor büntess meg. - vágtam rá azonnal.
- Itt nem dughatsz meg, viszont van egy ötletem, hogy hogyan csillapíthatnám a vágyadat addig, amíg kettesben nem lehetünk. - tudtam, hogy mire gondol, ezért lenyúltam farmeromhoz és kigomboltam. A nadrág könnyedén siklott le rólam, s a bokámnál állt meg. Boxerom már - már egy komolyabb méretű túrasátorra hajazott. Kriszta elindította kezeit a vállamról, a mellkasomon és hasamon keresztül, egészen az alsómig. Benyúlt a gatyába, s elővette ágaskodó férfiasságom.
- Ez annyira izgalamas. - suttogta egy csók után és elém térdelt. Lassan kezdte el mozgatni a kezét. Finoman húzogatta a bőrt, s csodálta előtűnő makkomat. Alsó ajkát beharapta, majd rám pillantott. Mosolyogva biccentettem neki, jelezvén, hogy készen állok. Ő közelebb hajolt a péniszemhez. Varázslatos volt, ahogy éreztem leheletét a makkomon. Először csak játszadozott velem. Finoman megnyalta a hegyét, majd ismét verte egy darabig. Aztán ismét egy nyalintás. Ez már intenzívebb volt. Nyelve körbejárta a makkom. A lift oldalának dőlve élveztem, ahogy kényeztet. Kezét elvette farkamtól, majd tövétől hegyéig végignyalta az oldalát. Ezután golyóimat vette célba. Intenzíven szopogatta heréimet, hihetetlen élvezetet okozva ezzel. Aztán egyszer csak abbahagyta és ismét visszatért dákómhoz. Immár nem csak nyalogatta, hanem be is kapta, de csak a makkomat. Forró ajkai körülölelték, miközben nyelvével fickándozott, s így csapkodta farkam végét.
- Istenem, Kriszta, csodálatosan szopsz. - nyögtem, szinte magamon kívül. Hihetetlen élmény volt, ahogy szájával kényeztetett. Felpillantott rám, s tekintetünk összetalálkozott. Láttam benne a tüzet és a vágyat. Élvezte, hogy szophat. Nem is várt sokat, pár pillanat múlva beengedte szájába egész farkamat. Úgy nyelte el tövig a férfiasságom, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Így maradt pár másodpercre, majd kiengedte szájából.
- Készülj fel, mert most olyan élményben lesz részed, amit sosem felejtesz el. - ebben előtte is biztos voltam, így nem szóltam egy szót sem, csak mosolyogtam. Több se kellett, rábukott a farkamra, s elkezdte szopni. Minden egyes mozdulatnál tövig nyelte ágaskodó hímtagomat, olyan gyönyört okozva ezzel nekem, amilyet még soha nem éreztem azelőtt. Elborította agyamat a kéj.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2016. 09. 11. vasárnap 08:27
nagyon jó lett folytasd!!
#13 A57L 2014. 05. 23. péntek 06:10
Egész jó lett.
#12 feherfabia 2014. 02. 5. szerda 06:06
9P
#11 papi 2013. 05. 13. hétfő 07:57
Alakul
#10 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 10:06
Elég jó.
#9 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:09
tetszik
#8 tenzin 2012. 04. 16. hétfő 23:51
tetszik
#7 tiborg 2012. 03. 5. hétfő 06:33
egy menet, de izgi !!
#6 v-ir-a 2012. 02. 6. hétfő 21:13
nagyon jó smile
#5 x124 2012. 02. 6. hétfő 19:16
Jó lett.
#4 Pety 2012. 02. 6. hétfő 15:26
Köszönöm. Hamarosan várható a 3. rész.
#3 genius33 2012. 02. 6. hétfő 09:39
A vége csattanós és izgalmas smile jóóó.
#2 Rinaldo 2012. 02. 6. hétfő 07:07
Igazán jó a történet.
#1 Törté-Net 2012. 02. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?