A+ A-

A szomszéd nő 4. rész

Az utolsó együttlétünk igazán különlegesre sikeredett Krisztával. A sötét parkolóban való szeretkezés fantasztikus volt, a legcsodálatosabb élmény, amiben valaha részem volt. Utána viszont majd’ két hónapig nem elégíthettük ki egymást. A férje lebetegedett és őt kellett ápolnia. Vagy dolgozott, vagy otthon ápolta a férjét. Én szinte belehaltam ebbe a két hónapba. Nem tudtam rendesen aludni, amikor ébren voltam csak Krisztára gondoltam, éjjel pedig vele álmodtam, amikor néhány órácskára lehunytam a szemem. Teljesen megbabonázott ez a csodálatos nő. Hiába próbáltam maszturbálással enyhíteni kínjaimat, nem segített. Hiába kapcsoltam be a legszaftosabb pornót, nem érdekelt. Csak Kriszta járt a fejemben és az ő csodálatos teste. Újra és újra elképzeltem, ahogy alattam vonaglik, amint keményen dugom a forró punciját. De sajnos ez csak fantázia volt. Sokáig gondolkodtam, hogyan szerezhetnék néhány lopott órácskát szerelmemmel, de semmire sem jutottam. Amikor is...
Egyik reggel kopogtak. Én félálomban, kómásan főztem a teát, így nem mondhatni, hogy szélsebesen nyitottam ajtót. Legnagyobb meglepetésemre a haverom állt előttem.
- Oh, zsír, ébren vagy, hála az égnek. - mondta megkönnyebbülten.
- Mi a francot akarsz hajnali fél hétkor. Miért nem alszol? Nyári szünet van.
- És te miért nem alszol? - kontrázott rá kérdésemre, én pedig hirtelen észbe kaptam: Jogos kérdés.
- Mert felébresztettél te barom. - vágtam rá némi hatásszünet után.
- Igaz... Na mindegy. Figyelj, segítened kéne. Anyám kocsija nem indul. A fateromét meg nem tudja vezetni. Mindig lefullad azzal a nagy döggel.
- Nem vagyok autószerelő. - vágtam közbe egykedvűen.
- Végigmondhatom? Kösz. Szóval. Te most szerezted meg a jogsidat és ha jól tudom a szüleid itthon hagyták neked a kocsit. Be tudnád vinni anyámat a munkahelyre?
Felcsillant a szemem. Van Isten! És tönkretette Kriszta kocsiját. Ez több mint fantasztikus. Legszívesebben örömtáncot lejtettem volna, de meg kellett tartanom egykedvű álcámat.
- Rendben. De jössz egyel. - válaszoltam.
- Oké, majd meghálálom... pontosabban anyám.
"Bizony, hogy meghálálja..." - gondoltam magamban és már indultam is öltözködni. Gyorsan magamra kaptam egy boxert, rövidnadrágot, pólót, meg a cipőmet és már rohantam is. Kopogtattam az ajtón és Kriszta nyitott ajtót. Miniszoknya, hófehér blúz és magassarkú volt rajta. Szőke haja egyenesre volt vasalva, arca pedig szépen, ízlésesen volt sminkelve. Természetes állapotában is gyönyörű, de így egészen őrjítően nézett ki.
- Szia Zsolti. Nagyon hálás vagyok neked. Köszönöm, hogy elviszel.
- Ugyan semmiség. Egy barátnak örömmel segít az ember. - mondtam, s már indultunk is le a kocsihoz. Gyorsan bepattantunk, slusszkulcs elfordít, és már indultunk is.
Az út első néhány percében csak mosolyogtunk mindketten. Végül én törtem meg a csendet.
- Mekkora mázli, hogy épp elromlott a kocsid. - pillantottam Krisztára, aki a táskájából előhúzott valami elektromos mütyürt.
- Bizony, nagy szerencse.
- Te rontottad el? - kérdeztem nevetve, mire ő csak biccentett.
- Két hónapja nem voltunk együtt. Azóta nem elégített ki senki. Az első szeretkezésünk óta már nem elég a vibri.
Meg se tudtam szólalni. Tudtam, hogy ő is kíván engem, de hogy ennyire... Azt nem gondoltam volna.
- És? Hova parkoljak?
- Tudod, az irodám elég tágas, ráadásul zárható és hangszigetelt. Nem jó, ha a bizalmas információk kiszivárognak.
Értettem a célzást, a gázra tapostam, a kocsi megindult, mi pedig egyre csak közeledtünk az iroda felé.
Az emeletes irodaház előtt könnyű volt parkolni, főleg, hogy még csak hét óra volt. A munkatársak többsége késni szokott, hisz a munkaidőt kötetlenül értelmezik. Kriszta irodája a legfelső szinten volt. Fellifteztünk (mondanom se kell, hogy alig bírtam türtőztetni magam. Hajszál híján letámadtam), majd elhaladtunk a titkárnő előtt az előtérben.
- A központi gimnázium diákönkormányzatának az elnöke. Most egyeztetünk az iskolával kapcsolatos ügyekről, kérem ne kapcsoljon senkit, és főleg ne engedjen be senkit. - Kriszta úgy hazudott a titkárnőnek, mint a vízfolyás. A fiatal, bögyös segéderő persze mindenben a főnök kedvében akart járni, így tiszteletteljesen biccentett. Beléptünk az irodába, Kriszta pedig rákattintotta a zárat.
- Szép iroda, akár a gazdája. - mondtam mosolyogva, majd elé léptem, s megcsókoltam. Itt már nem kellett megjátszani magunkat, nem kellett tartani az inkognitónkat. Egymáséi lehettünk és csodálatos volt. Nyelvünk hegyes táncba kezdett, miközben kezem Kriszta hátára simítottam és lassan elkezdtem lefelé csúsztatni. Fokozatosan haladtam lefelé, majd elértem a derekát, végül a fenekét. Felgyűrtem a szoknyát és a popsiját kezdtem gyűrni. Közben ő sem vesztegette az időt, lehámozta rólam a pólót, majd a rövidnadrágon keresztül kezdte simogatni a már mereven álló péniszemet. Ha a titkárnő mégis benyitott volna, biztosan meglepődik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 12:02
Mire nem képesek a szomszédasszonyok,hogy megbaszassák magukat.
#10 A57L 2014. 05. 23. péntek 06:09
Jó kis írás.
#9 tomi19 2014. 04. 4. péntek 20:33
Tetszett az összes rész jöhet a folytatás smile
#8 papi 2013. 05. 13. hétfő 08:10
Nem hiszem, hogy abba kéne hagynod
#7 listike 2013. 01. 27. vasárnap 13:59
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 10:11
Marha jó, folytasd!
#5 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:14
A cselekményt lehetne még bonyolítani.
#4 v-ir-a 2012. 06. 27. szerda 23:41
egyre jobb, kár h csak ennyi volt....
#3 Rinaldo 2012. 06. 27. szerda 13:28
Mire nem képesek a nők,hogy megbaszassák magukat.
#2 tiborg 2012. 06. 27. szerda 06:04
Egy sztori=egy dofes.Kenyelmes sorozat.
#1 Törté-Net 2012. 06. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?