A+ A-

A szomszéd nő 3. rész

Az íróasztalnál ültem és épp matekpéldákat próbáltam megoldani, mondanom se kell, hogy sikertelenül. A nap minden percében Kriszta járt a fejemben. A jegyeim, ha nem is látványosan, de leromlottak az elmúlt hónapban. Amióta először szeretkeztem vele, nem tudtam másra gondolni. Csak őt akartam és senki mást...
Gondolataimból a csengő zökkentett ki. Beletúrtam hajamba, majd elindultam a bejárati ajtó felé. Elfordítottam a biztonsági zárat és kinyitottam. Azt hittem ott helyben elájulok. Zoltán volt az, Kriszta férje.
"Édes Istenem, rájött, vagy... Kriszta elmondta neki” - gondoltam magamban.
- Szia Zsolti. Valami baj van? Fal fehérnek tűnsz. - kérdezte vigyorogva. Pár másodpercig csak álltam ott zavarodottan, aztán én is mosolyt erőltettem a képemre.
- Nem, dehogy, csak egész nap tanultam és kicsit fáradt vagyok.
- Mindig a tanulás. - csóválta fejét. - Nem gondoltál még rá, hogy össze kéne jönnöd valakivel? - szemeim elkerekedtek és erre ő még furcsábban nézett rám.
- Biztosan jól vagy? - kérdezte ismét.
- Persze, csak kicsit fáradt vagyok.
- Na mindegy, nem is azért jöttem, hogy az állapotod felől érdeklődjek. Tudom, hogy mennyit segítesz Petinek a tanulásban és nagyon hálásak vagyunk ezért Krisztával. Jó hatással vagy a srácra. - nem szóltam egy szót se, csak néztem érdeklődve. Az tény, hogy sokat segítek neki és jó néhány hülyeségtől megmentettem már.
- Szóval arra gondoltunk, hogy meghálálnánk neked és áthívnánk vacsorára. Örülnénk, ha eljönnél ma este hat órára. - egy pillanatig bizonytalan voltam, aztán megvontam a vállam.
- Persze miért ne. Nagyon kedves. Köszi.
- Ez remek. Akkor hatkor várunk. Csáo. - Bele sem gondoltam, hogy milyen feszült lesz a hangulat, így édes négyesben...
Az este hat óra gyorsan eljött, én pedig indultam is a megbeszélt hálavacsorára. Próbáltam a szokásos koptatott farmer - póló kombónál valamivel elegánsabb ruhát magamra ölteni. Egy szép fekete farmert és egy inget kaptam fel. Pillanatok alatt a másik lépcsőházba értem és 6 előtt pár perccel kopogtattam az ajtón. Peti nyitott ajtót és egy kézfogással üdvözölt.
- Bocs öreg, tudom mekkora gáz. Próbáltam lebeszélni őket, de hajthatatlanok voltak. - szabadkozott Peti.
- Semmi gond, szívesen vacsorázok veletek, kedvelem a szüleidet. - azt már nem tettem hozzá, hogy különösen édesanyádat...
- Jó estét. - kiáltottam be a lakást, hogy mindkét szülőhöz eljusson a hangom. Először Zoltán lépett elő. Ő is elegáns volt, inget és vászonnadrágot viselt. Letudtuk az üdvözlést, majd az egyik szobából előbukkant Kriszta. Egy fantasztikus koktélruha volt rajta. Gyönyörű volt. A szemeim elkerekedtek és hebegve köszöntöttem őt is.
- Szia. - többet nem mondtam. Láttam, hogy milyen pajkosan mosolyog rám, pont, mint a liftben.
- Édesem, csodálatosan nézel ki. Még nem is láttam rajtad ezt a ruhát. - mondta Zoli.
- Gondoltam megtisztelem Zsoltit, ha már idefáradt.
Rögtön helyet is foglaltunk, a már terített asztalhoz. Remek ételek sorakoztak előttünk. Kriszta nem csak gyönyörű, de főzni is tud, méghozzá nem is akárhogyan. A tökéletes nő. Az asztal egyik felén ült Zoltán és Peti, velük szemben pedig Kriszta és én. Próbáltam ellenkezni a párosítás miatt, de Zoli mindenképp Krisztával szemben akart ülni. A vacsora eseménymentesen zajlott. Ettünk, ittunk, beszélgettünk mindenféléről, ám nagyjából fél óra elteltével váratlan dolog történt. A hosszú terítő alatt megéreztem, ahogy Kriszta keze a combomra csúszik. Egy pillanatra felé fordultam és megcsóváltam a fejem, mire ő csak bólintott egyet. Ebből a szemben ülő két pasi semmit sem látott, mert épp az utolsó szelet tortáért küzdöttek.
- És hogy megy a kosár Zsolti? Peti azt mondta, beválogattak a suli első számú csapatába. - érdeklődött Zoli.
- Ja igen, mostanában jól ment a játék és... khm... - a mondat félbeszakadt, a hangom elcsuklott, amikor Kriszta keze a combomról hirtelen a farkamra tévedt.
- Jézusom Zsolti, baj van? - kérdezték szinte egyszerre a szemben ülők.
- Persze.., csak azt hiszem félrenyeltem... - Kezembe kaptam a poharam és kiürítettem a tartalmát.
- Szóval félrenyeltem a tortát.
- Egyszer hívunk át vacsorázni, akkor is feldobod a pacskert. - vigyorgott Zoli. Próbáltam én is mosolyt erőltetni az arcomra, de a poén sem volt az igazi, ráadásul a felesége keze éppen a nadrágomat gombolta ki.
- Szóval jól megy a játék mostanában és az edző azt mondta kipróbálna az első csapatban. - próbáltam a lehető leglassabban és legnyugodtabban elmondani mindezt. A feladat nem volt egyszerű, hiszen eddigre Kriszta mesteri mozdulatokkal hámozta ki farkam a nadrágból és boxerból. Lassan simogatta ekkor már merev hímtagom. Minden egyes kézmozdulatnál elő - előbukkant makkom. Az érzés leírhatatlan volt. Bíztam benne, hogy több kérdés nem érkezik, mert csak nyögések közepette tudtam volna válaszolni. Szerencsére Kriszta megmentett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 deajk2008 2016. 09. 11. vasárnap 08:24
nekem tetszett, nagyon jó lett folytasd...
#16 A57L 2014. 05. 23. péntek 06:10
Nem rossz történet.
#15 papi 2013. 05. 13. hétfő 08:05
Nagyon jó, folytasd
#14 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 10:09
Nagyon jó sztori.
#13 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:11
szuper a történet
#12 Kaszkadör 2012. 04. 10. kedd 11:59
Szuper várom a folytatást nyes
#11 deltaR8 2012. 03. 16. péntek 19:08
Jöhet a folytatás!!!!
#10 Pety 2012. 03. 7. szerda 07:44
A személyeskedő hangnemet kéretik mellőzni, ne a világhálón, névtelenül keménykedj. Ha meg nem tetszik ne olvasd. Van többezer másik történet, lehet azokat böngészni.
#9 tiborg 2012. 03. 7. szerda 02:14
Pety te okor vagy!!Honnan vetted, hogy ez volt az elso a seggebe?Mert O ezt mondta? De siman,"kelyesen nyogdecseve" 2ujjat,majd a branert becsipte !! FIatalsag bohosag !!
#8 v-ir-a 2012. 03. 5. hétfő 23:21
reméltem is h ezzel nincs vége smile ez igazán remek kis sorozat....
#7 x124 2012. 03. 5. hétfő 20:06
nagyon jó!
#6 sztbali 2012. 03. 5. hétfő 18:13
Jó ez! Folytasd csak!
#5 Pety 2012. 03. 5. hétfő 08:45
Hónap végén várható a 4. rész.
#4 Rinaldo 2012. 03. 5. hétfő 08:00
Nem semmi volt ez a nö.Végül még a popsiját is megdugatta.
#3 genius33 2012. 03. 5. hétfő 06:36
Hmmm remélem lesz 4. rész is smile Nekem nagyon bejött eddig mind a 3! smile
#2 joozsi 2012. 03. 5. hétfő 05:15
Nagyon joó!
#1 Törté-Net 2012. 03. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?