A+ A-

Klári kalandjai 2. rész

Szevasztok! Klári vagyok, és pár hete piszkosul megdugott az apósom. Szerencsére Gáborom semmit nem vett észre a dologból. Pedig, ha a vele töltött együttlétek során belelátott volna az agyamba, minden kiderül.
De nem tehetek róla, Gábor vad volt és kicsit önző, Apuka viszont gyengéd és nagyon figyelmes. Gábor hosszú farka sokszor a fájdalomig belém hatolt, Apuka pont a méretem volt, Gábor néhanapján elfeledkezett magáról, és úgy nyomta a számba a farkát, hogy alig tudtam megállni, le ne hányjam, Apuka viszont nagy jól tudta, hol a határ. Ha nyalt, hiába próbáltam más területek felé irányítani Gábor nyelvét, őt nem érdekelték az érzéseim, Apuka vastag nyelve viszont szinte mindig ott volt, ahol a legjobban szerettem.
Ezek után talán ti is megértitek, miért jött be a képbe rendszeresen Apuka, amikor Gáborral dugtam. Persze ebből ő is sokat profitált, mert az elkalandozó gondolataim csak fokozták bennem a vágyat, amitől neki is sokkal jobb volt a szeretkezés.
De nem tehetek róla, napjában többször is Apuka vastag farka után vágyakoztam, és alig vártam, hogy újra belém nyomja.
Sajnos az életvitelünk olyan volt, hogy kizárta az együttlétünket, és Apuka viselkedésén sem látszódott, hogy törekedne a megdugásomra, sőt, inkább úgy éreztem, bántja a lelkifurdalás. Ami persze bennem is volt, de a szeretkezés vele olyan élményt adott, hogy rendre elnyomta bennem az eset miatti szégyenkezést. De hát, nem maradt más, csak az, hogy álmodozzam róla, és türelmesen kivárjam, talán lesz következő alkalom.
És az alkalom el is jött. Erzsit, az anyósomat három napra Londonba küldték, Gáboromnak meg egy újabb vidéki útja miatt már hajnalban el kellett mennie.
Amikor este az én Gáborkám lefekvés előtt ezt bejelentette, a szívem a torkomba ugrott, azonnal dugni akartam. Gábor elé térdeltem, és hosszú, de most éppen petyhüdt farkát a számba gyömöszöltem.
- De tüzes lettél - nézett le rám, és a számban éreztem, hogy keményedik a rúdja. Ez volt a kedvenc póza, de én azért nem szerettem, mert ebben a helyzetben, ha nem kaptam elég gyorsan két marokra a lőcsét, mindig túl mélyre nyomta a számban. De most nem foglalkoztam vele. Azt képzeltem, Apuka áll előttem.
- Felgyújtottad bennem a tüzet - fogtam megint két kézre a rúdját, és a fejem előtt húzogatni kezdtem a bőrt róla. De a szemébe nem mertem nézni.
- Vedd vissza a szádba - szólt rám az izgalomtól rekedt hangon. Engedelmeskedtem neki, és ő lökni kezdett. A markom nagyokat csattant a számon.
Egyre izgatottabb lettem, és most először nem kellett erőszakoskodnia, elengedtem az egyik kezemmel, és hagytam, nyomja be, amennyire csak tudja. Őt persze nem kellett bíztatni. Éreztem, ahogy a torkomig hatol a makkja, és én öklendezni kezdtem, de nem érdekelt. Már a másnap reggelre gondoltam.
Az öklendezés hatására a farka mellett a hasára fröccsent a gyomromból az a nyúlós trutymó, de én azt akartam, hogy még mélyebbre nyomja. Nem, nem élveztem, de az izgalom hatására egyszerűen nem foglalkoztam vele. Elengedtem a másik kezemmel is, és a segge partjába kapaszkodva két kézzel még mélyebbre próbáltam magamba húzni az eszméletlen hosszú farkát, de nem ment. Ő azonban nem volt elégedetlen, ilyen mélyre még soha nem nyomta a számba a farkát, és ennek hatása gyorsan jelentkezett is. Hirtelen az egész ember görcsösen megfeszült, és élvezni kezdett. Megint kézbe vettem a fütykösét, de olyan síkos volt, hogy egyszerűen nem tudtam lehúzni róla a bőrt, csak akkor, ha minden erőmmel megszorítottam a rúdját. Ez persze még jobban fokozta Gáborkámban a vágyat.
Már régen nem lőtt, de még mindig merev volt, és én szorgalmasan vertem tovább neki. Időnként a számba vettem, és a feszülő, duzzadt makkját nyalogattam, amitől pár perc múlva újra elélvezett. Boldogan nyeltem a gecijét, és közben Apukára gondoltam.
Szerencsénkre a szobánk mellett is volt egy kis zuhanyozó fülke, és az együttléteink után nem kellett csurom gecisen végigvonulni a lakáson. Rendbe szedtük magunkat, és meztelenül bebújtunk az ágyba. Gábor megfogta a mellem, és miközben a gombomat morzsolgatta a tőle megszokott vadsággal, nekem szegezte a kérdést.
- Mitől indultál be? Ilyet még soha nem csináltál velem! - és kérdése komolyságát igazolandó még erősebben szorította a mellgombomat.
Zavarba jöttem, mert azt mégsem mondhattam, hogy remélem, holnap megint jól megdug az apád. Aztán megéreztem, hogy a farka merevedni kezd...
- Én indultam be? - támadtam vissza - . Hát neked áll megint a fütyid, pedig az soha nem szokott!
Valóban, Gábor tipikus egymenetes férj volt. Megbaszott, aztán pár perc múlva már aludt is. Most meg pár perc alatt nem hogy kétszer is elment, de érződött, hogy készülődik a harmadik magömlésre is.
- Na, erre válaszolj! - folytattam a támadást, és lenyúltam a farkáért. Imádtam a hosszú farkát, mert ha nem arra használta, hogy fájdalmat okozzon, nagyon tudtam élvezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (208 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42
2019. 02. 25. hétfő 02:16
Ez egy igazi "izgi", hátsó kapu támadás volt teli érzelmekkel.... Jóóóóóóóó... Válaszolok rá!
#10 Bizse42
2018. 11. 25. vasárnap 23:14
Kezdek nagyon izgulni. Jóóóóó Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2016. 01. 16. szombat 06:49
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#8 A57L
2013. 08. 14. szerda 04:20
Nem rossz. Válaszolok rá!
#7 charli64
2012. 10. 30. kedd 15:11
Élethű. Válaszolok rá!
#6 Bikmakk
2012. 07. 21. szombat 23:05
Folytasd. Válaszolok rá!
#5 Shavo
2011. 10. 24. hétfő 00:33
Nem rossz. Válaszolok rá!
#4 kutyaborka
2011. 01. 1. szombat 12:31
Sajnos a folytatás már olyan lesz, amilyen, mivel november óta ott van két rész... Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2011. 01. 1. szombat 09:44
Remélem van folytatás nés erzsi is beszál , úgy , hogy a fiacskája basza meg az anyukáját. Válaszolok rá!
#2 tiborg
2010. 12. 29. szerda 03:58
Biztatasom siker koronazta! Gratula,ez a resz kituno!! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 12. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!