A+ A-

A nővér megkapja, amire szüksége van 3. rész

Következő reggel frissen, de ugyanakkor eléggé fájósan ébredtem. Szegény fenekem nagyon fájt Hunter hosszas baszása miatt, amikor ő és Jeff szendvicsbe fogtak. Aztán még Jeff öcsém 24 centis farkát is magamba fogadtam kora reggel. Tudtam, hogy anális szexről a következő pár napban szó sem lehet. Megláttam a geci és síkosító foltjait a takarómon, gyorsan leszedtem, és beraktam a mosógépbe, hogy kimossam. Miután elindítottam a gépet, a fürdőszobámba mentem, hogy lezuhanyozzak.
Ahogy a fürdőbe értem, észrevettem egy cetlit a tükörre ragasztva. Ez állt rajta:
"Nővérkém, edzésem van ma reggel, de azon gondolkoztam, hogy mehetnénk-e még egy kört, miután hazaértem és lezuhanyoztam? Ha nem gond, átjövök hozzád 1 körül és meglátjuk, hogy benne vagy-e"
Hunter.
Tudtam, hogy benne lennék, de reménykedtem, hogy nem akar semmiféle anális szexet, mivel szegény segglyukamat annyira megbecstelenítették. Gyorsan lemostam magamról a maradék síkosítót, ami még hajnalról maradt rajtam, megtörülköztem, és felvettem a köpenyemet. Felmentem a lépcsőn, hogy legalább valami müzlit egyek, mivel már majdnem egy napja nem ettem. Miután befejeztem a reggelit, felnéztem az órára, és megláttam, hogy már majdnem dél volt!
Lesiettem a lépcsőkön, hogy még fel tudjak készülni a délutánomra Hunter-rel. Megfésültem a hajamat, és kisminkeltem magamat. Extra kurvásra vettem a figurát, mivel tudtam, hogy tudni fogja, hogy mennyire akarom őt. Bekrémeztem az egész testemet, és beparfümöztem magamat Hunter-nek. A tükörbe néztem, és igazán dögösnek és kurvásnak láttam magamat. De valami még hiányzott: Kellet még a "bassz meg most" kinézet. A szobámba mentem, és felvettem egy pár kör alakú fülbevalót, egy nyakláncot, pár karkötőt és végül a hasamra a kis díszláncomat.
Benéztem a szekrényembe, és megkerestem a tökéletes ruhákat, amik Hunter-t kőkeménnyé teszek, és amitől jól megbasz majd. Találtam egy fekete combharisnyát, amikhez nem kellett harisnyatartó. Bugyit nem vettem fel, tudtam, hogy csak útba lenne. Megtaláltam a legkisebb fekete, bőr miniszoknyámat, felhúztam a derekamra, és bezipzáraztam. Ezután azt a fekete melltartómat vettem fel, amit Halloween-kor vettem, és egy magas sarkúval fejeztem be az öltözködést.
Ahogy felvettem a cipőt, zajt hallottam felülről, és tudtam, hogy Hunter ért haza. Gyorsan felálltam és kimentem a szobámból a napaliba.
Ahogy kiértem, akkor érkezett meg nagy rössel Hunter is. Az utolsó lépcsőfokról egyenesen a szobába ugrott. Ahogy felém fordult és meglátott, hatalmas vigyor öntötte el a képét. Láttam a nadrágja dudorán, hogy a nadrágja szűk kezd lenni.
- Ha jól veszem ki, még többet akarsz belőlem? - kérdezte.
- Baromira igazad van, hogy többet! - válaszoltam, ahogy felé indultam.
A térdeimre ereszkedtem, és elkezdtem kikapcsolni a nadrágját. Hamar sikerült, és lecsúsztattam róla. A bokszerét is letoltam róla, és megragadtam a máris kemény 20 centis farkát. Lassan húzogattam a jobb kezemmel, ahogy a maradékot a számba vettem. Nyögve benyálaztam az egész farkát, és feltűnt nekem, hogy a csípőmet tekergetem. Éreztem, ahogy a nedveim folyni kezdenek a puncimból, le a combjaimon. Elhatároztam, hogy a farkát is annyira benedvesítem, amennyire a puncim tocsogott, úgyhogy nekiláttam igazán szopni a farkát. A farkát már teljesen elborította a nyálam, és könnyen vertem a farkát, míg a fejem a farka maradékán bólogatott. A bal kezem manikűrözött körmeivel a golyóit kezdtem izgatni, Hunter hangosan nyögdécselt, és a teste minden alkalommal megrázkódott, amikor a körmeim finoman megkarcolták a golyóit. Megragadta a fejem hátulját, és elkezdte a fejemen a farkára nyomni. Elvettem a jobb kezemet a farkáról, elhatározván, hogy kap egy kis mélytorkozást. Egy kicsit fulladoztam, ahogy mind a 20 centije a torkomba kezdett csúszni. Tudtam, hogy egészen lent van, amikor a szeméremszőre megcsiklandozta az orromat. Hunter megragadta a szőke hajamat, és elkezdte baszni az arcomat. Hangosabban kezdtem nyögdécselni, és még jobban tekergettem a puncimat a levegőben. A jobb kezemmel a lábaim közé nyúltam, és egy ujjamat a nedves puncimba toltam, ahogy Hunter tovább baszta a számat. Még egy ujjaimat toltam a puncimba, és hangosabban nyögdécseltem öcsém farka körül. A bal kezemmel a csiklómat kezdtem dörzsölgetni, és kevesebb, mint 1 perc múlva, el is élveztem, vigyázva arra, hogy ne harapjak Hunter farkába. A bal kezemet Hunter fenekére téve még jobban magamba tömtem a farkát, miközben továbbra magától is nyomta a 20 centis farkát a torkomra. Rövid idő múlva Hunter felnyögött. a farkát mélyen a torkomba nyomva, és elkezdett élvezni, több lövellésnyi gecit lőve a torkomba. Esélyem se volt nem lenyelni, mivel a farka mélyen a torkomban volt.
Elvettem a kezemet a fenekéről, és kivettem a farkát a számból, miközben letisztítottam róla finom gecijének minden cseppjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 09. 3. szombat 06:03
Ez sem rossz írás.
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:47
Eléggé sablonos.
#5 tenzin 2012. 08. 22. szerda 01:14
ok
#4 blabla91 2011. 12. 14. szerda 15:50
a sztori jó, csak egy kifogásom van:
- belémtömte a FARKÁT, leszoptam a FARKÁT, 20 centis FARKÁT, megnedvesítettem a FARKÁT!
ebből azt akarom kihozni, hogy változatosabban irj egy férfi hímtagjáról. Ne mindig csak a FAROK szót használd! Egy kicsit a helyesírásra is figyelj.
#3 Golem 2011. 12. 9. péntek 23:31
Nagyon Jo sztory! Lessz meg folytatás? En egy 21 eves srác vagyok! Nincs kedvetek orokbefogadni? Bar van egy kisss gond a mércét sajna nem utom meg se a 24-eset, se a 20-asat. De, ha ennek ellenere is Befogadnatok annak örülnek mindigis akartam egy ilyen lány testvért (hug vagy nővér mind1)!!! Ha lessz folytatás akkor azt nagyon varom! Előre is Koszonom!
Udvozlettel:
MM!
#2 sztbali 2011. 12. 5. hétfő 16:55
Nagyon jó a sztori.
#1 Törté-Net 2011. 12. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?