A+ A-

A nővér megkapja, amire szüksége van 4. rész

Pár órányi alvás után ébredtem fel. Hunter még mindig átölelve tartott, a kezei a melltartóba bújtatott melleimet markolták, a merev farka pedig a fenekemet bökdöste. Valószínűleg alvás közben az oldalunkra fordultunk. Átnyúltam a lábaim között és megragadtam a reggeli merevedés miatt kemény farkát. A puncimhoz dörzsöltem, és észrevettem, hogy nedves vagyok. Talán szépeket álmodtam volna? Becsúsztattam a farkát a puncimba, és izegni-mozogni kezdtem rajta. Azt hiszem a nedves puncim szorítása felébreszthette öcsémet, amit erőteljes lökéssekkel adott tudomásomra, miközben kezeivel még inkább megragadta melleimet.
A hátam mögé nyúlt, és gyorsan kikapcsolta a melltartómat, és a kőkemény bimbóimat kezdte húzogatni. Felnyögtem az elragadtatástól, és ráfordultam, úgy hogy ő a hátán volt, én pedig szintén háton a mellkasán feküdtem. Hunter-nek tetszhetett a pozíció, mert elengedte mellbimbóimat, megragadta a lábaimat, magasra tartotta őket, és úgy vágta belém a farkát.
- Ung, uh, basszus, oh, igen, Hunter, baszd a puncimat, bébi! Nem akarom, hogy abbahagyd a baszásomat, soha! Istenem, de szeretem a farkadat! - síkoltottam.
Ez megörvendeztethette Hunter-t, mert még szenvedélyesebben, még erősebben kezdett dugni. Éreztem, ahogy acélkemény farka majdnem teljesen kicsúszik puncimból, majd újra teljesen elmerül benne. Két perc sem telhetett el és elélveztem a farkát. Éreztem Hunter szívverését a hátamon, és éreztem, ahogy mellkasa egyre gyorsabban emelkedik, ahogy tovább dug puncimat.
Úgy döntöttem, hogy kijár a puncimnak egy kis szünet, meg is mondtam Hunter-nek, hogy állj, mire ő szófogadóan leengedte lábaimat. Legördültem róla, és az éjjeliszekrényembe nyúltam. Előhúztam a síkosítót és újra Hunter-re másztam. A lábai felé néztem, ahogy némi krémet nyomtam az ujjaimra és Hunter farkára. Alaposan bekentem Hunter farkát a síkosítóval, míg a bekrémezett ujjaimmal a fenekemet nedvesítettem be. Szeretem a hideg krém érintését a fenekemen. Hamarosan becsúsztattam egy ujjamat a hátsó lyukamba, és ugyanolyan ütemben húzogattam ki-be, ahogy Hunter farkát húzogattam. Éreztem, hogy a fenekem gyorsan tágul, könnyedén helyeztem be még egy ujjamat. Pár perc múlva készen álltam, kihúztam az ujjaimat a popsimból, és Hunter farkát helyeztem a bejárathoz. Lassan a farkára csúsztattam a seggemet, és mélyről jövően felnyögtem. Hunter is hangosan nyögdécselt, tudtam, hogy szereti a seggemet baszni. Lassan lovagoltam rajta, a fenekembe engedve mind a 20 centijét.
Meg voltam lepve, hogy a fenekem megint farkat kapott. Szeretem az anális szexet, mert igazán szemérmetlen, rosszkislánynak éreztem magam tőle, de még soha nem dugták meg a fenekemet ennyire sokszor két nap alatt. Azon tűnődtem, hogy rendben lesz-e a fenekem, de ahogy megéreztem Hunter szeméremszőrét a fenekemnek nyomódni, elfelejtkeztem szegény fenekem jövőbeni állapotáról és tiszta szívből lovagolni kezdtem rajta.
Megemeltem a fenekemet, egészen Hunter farkának csúcsáig, majd visszaejtettem. Alig 4 gyors húzás után erőteljesen elélveztem, és megrázkódva előreestem, megkapaszkodva Hunter erős, izmos lábaiban. Hunter hamar türelmetlen lett, felült, megragadta a hajamat és annál fogva kényszerített vissza az előző pózba. Átkarolta a mellkasomat, csipkedve a mellbimbóimat, ahogy visszafeküdt a hátára, újra magára fektetve engem is. Újra megragadta a lábaimat, a magasba emelte őket, egyenesen a plafon felé. Úgy nézhettünk ki, mint egy hatalmas T betű, ahogy ő a hátán feküdt, én a mellkasán és a lábaim derékszöget bezárva meredtek az égnek, miközben a farka ki-be csúszott a seggemben.
Szóval ott voltunk, én Hunter jól kidolgozott mellkasán, a szoknyám a derekamon, a harisnyás lábaim az égnek meredve, a puncim kitárulkozva a váratlanul betoppanható vendégek felé, ahogy Hunter a fenekemben “fűrészelt”.
Így történt, hogy mint egy kurva nyögtem, a fenekem megtöltve öcsém csodálatos farkával, teljesen kikapcsolt az agyam, és nem is figyeltem a környezetemre, úgyhogy nem is vettem észre, hogy Jeff, a másik öcsém lépett be a szobába, és meglátta ahogy Hunter és én baszunk. Azt hiszem, ez igazán beindíthatta, mert szinte rögtön meztelenre vetkőzött és az ágyhoz lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 09. 3. szombat 06:04
Jó kis sorozat volt.
#8 Andreas6 2015. 06. 15. hétfő 22:01
Nem tudsz újat hozni, én már unom.
#7 yamammoto 2013. 01. 20. vasárnap 20:15
10p
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:48
Nem tölt, csak lő.
#5 joozsi 2012. 01. 10. kedd 04:33
Joó!
#4 x124 2012. 01. 9. hétfő 19:28
#3 v-ir-a 2012. 01. 9. hétfő 18:48
ez a rész is jó lett smile
#2 genius33 2012. 01. 9. hétfő 17:18
Zsííír smile mééég!
#1 Törté-Net 2012. 01. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?