A+ A-

Sabine

Nem rég kíváncsiságból feladtam egy hírdetést.
A vártnál többen jelentkeztek, amin meg is illetődtem egy kicsit. Kíváncsiak voltunk férjemmel,
hogy milyen a szerelem többesben. Hát mondhatom a válasz minden tekintetben kielégítőnek mondható.
A lényeg, hogy egy fiatal párral találkozót beszeltünk meg a neten törtent tapogatózás után.
A találkozás alkalmából egy szexis, kihívó, szinte teljesen áttetsző ruhát vettem fel tüll melltartóval és a hozzá való tangával. Amíg az autótól a megbeszélt helyig elértünk... hát mit mondjak, többen lándzsájukra döftek volna a hím társadalom tagjai közül. Azt hiszem elég csinos vagyok, a melleim körte formájuak, az uram szerint őrületes hetyke, szopni való bimbóval. Mitagadás izgalmi állapotban jó másfél centire dudorodik ki. Szeretem is ha finoman dédelgetik. A hasam két gyermek szülése után is feszes, a fenekem kerek, a nunim pedig borotvált. Férjem középmagas sportos testalkatú kicsit hasonlít Tom Cruise-ra.
Szóval a pár akikkel találkoztunk, Tamás és Írisz, hasonló kaliberű volt mint mi és Ők is most nyitottak először. A szimpátia az első pillanatokban érezhető volt, így elményben gazdag nap elé néztünk. Vác belvárosában sétálgattunk egy kicsit, majd kitaláltuk hogy menjünk ki a természetbe.
Pár perces kocsikázás után a Börzsönybe indultunk életem első ilyen jellegű kirándulására.
Jó meleg lévén az idő ideálisnak tünt az alkalomhoz. Sétálgattunk, beszélgettünk, persze a szó gyorsan a szexre terelődött. Egy fák által körbe vett tisztáson pihenőt építettk ki. Pont kapóra jött. Leültünk és taglalni kezdtük ki mit szeret és hogyan. Közben férjem Gábor, simogatta a nyakamat, lehelletnyi puszikkal tette teljessé az érzést. MMMmh... nagyon finom volt. Éreztem nem sokáig bírom magam visszatartani. A keze bejárta egész testemet. Puncikám már nedves lett, már eleve a helyzet, hogy mások előtt...
Mikor feleszméltem akkor vettem észre a pad másik oldalán Tamás hevesen csókólta Írisz száját, nyalta, harapta és ez még jobban izgatot. Közben az én párom szép lassan megfosztott ruhámtól, majd őrületes sebességgel került le a cicifix és a bugyi. Ott álltam egy szál fehér harisnyában a félmagassarkú cipőmben, iszonyúan felajzva. a többieken meg mindíg minden ruha rajta volt. Gábor odahúzott magához és csókokkal borította egész testemet. Úgy látszik a lányok bátrabbak mert Írisz simogatni kezdte a fenekemet, keze lassan bátortalanul a hasamat is érintette. Már nem bírtam sokáig. Egyik kezét a mellemre húztam had érezze bimbóbat ami addigra kőkemény volt. Végre a fiúk is észbe kaptak. A felesleges ruhadaraboktól megszabadították Íriszt, majd magukat. Hú.. enyyi feredező farok. Könnyezve várták, hogy kiadhassák magjukat. És én már akkor tudtam, hogy mind az enyém lesz.
Tamás méretesebb, jó 22 centis farokkal volt megáldva, Gáboré 15 centiméteres. Viszont fürge.
Még sosem volt bennem ekkora fasz, itt az deje kipróbálni. Mindkét fiú farkát marokra kaptam és lassú finom mozdulatokkal simogatni kezdtem a bőrt rajtuk. Eközben Írisz elkezdett játszani saját puncijával. Az ujjai a kisajkak röröl mozgatta, majd időnként a csiklóját is kezelésbe vette. Úgy dudorodott mint egy kisebb méretű fütyi. Nagyon izgis látvány... benyúlt a hüvelybe... és vissza a pöckéhez. A srácok is már alig bírták. Tamás farkát akarom szopni. Gábor úgy is mondta, hogy izgatná ha látná hogy más is jó alaposan megkefél és én is leszopom. Most csodában lesz része.
Számhoz húztam Tamás gyöngyöző farkát és nyelvemet körbe járattam rajta, majd egy mozdulattal bekaptam és szívtam... Mekkora farok és milyen finom... Járt a számban mint a dugattyú. Végre Írisz is megtette... nyalni kezdte a kis pinámat... megőrölök olyan jó. Gábor is odadugta a farkát a számhoz mondván hogy már nem bírja sokáig. Első a kötelesség, hát Tamás farkát Gáboréra cseréltem. Először a makkját nyaltam körbe, később a tövétől a hegyéig kényeztettem a farkát.
Kérlelt, fejezzem be mert rögtön elélvez. Picit megszorítottam a farka tövét, így egy kevés időt nyertünk. Alattam Írisz igazán finoman munkálkodott a pinusomon. Nem is gondoltam volna, hogy a nyelve ilyen finoman szánkázik a csiklóm és a lyukam között. Írisz teljesen be volt gerjedve.
Nem bírom már sokáig..., Imádom hosszasan elhúzni a végletekig az orgazmust. Eközben Tamás egyre hangosabban nyögött. Gyorsan kivettem Gábor farkát a számból, és Tamásét kezdtem szopni. Írisz észrevette, hogy mindkét férfi "lövésre kész" és besegített. Elkapta kis férjem faszát és írtozatosan szopta. Kéjesen nyöszörgött, hogy inni akarja Gábort és utána csókólózzunk. Gábornak több sem kellett, pár pillanat múlva telespriccelte újdonsúlt barátnőm arcát, száját. Ő meg csak nyalta, nyalta... aztán Tamásnak is vége lett. Jutott a hajamra, az arcomra, de a legtöbbjét a melleimre folyattam. Ennyi spermát még élőben nem láttam. És milyen finom volt az íze... mmmh, imádom az enyhén sós ízét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 09. 27. kedd 12:16
ez tetszett folytasd 9p lett...
#6 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 15:04
Nagyon de nagyon jó!

10 Pont!
#5 cscsu50 2015. 07. 9. csütörtök 08:13
isteni egy ilyen párcsere
#4 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:59
Nem rossz.
#3 papi 2013. 05. 26. vasárnap 18:57
Egész jó
#2 Gyuri 2002. 01. 26. szombat 14:25
Fincsi lehetett.Király.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?