A+ A-

Házasélet 2. rész

Kalandom Évával nagyon mélyen elgondolkoztatott. Tudtam, csak arról van szó, hogy erőteljesen dolgoznak bennem a hormonok. Azért kicsit megijedtem. Úgy gondoltam, ez így nem mehet tovább, tennem kell valamit. Eltelt egy hét, mire rászántam magam, hogy beszéljek Rékával.
Szokásunkhoz híven végigcsináltuk az esti programot Kisrékával, (vacsi, fürdés, mese). Míg Réka fürdött, én még néztem kicsit a TV-t. Valójában fogalmam sem volt róla, hogy mit látok. A gondjaim jártak a fejemben. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá a megoldáshoz. Abban biztos voltam, hogy Réka nélkül ez nem megy. Nem értettem viselkedését, meggyőződésem volt, hogy valamiről, ami fontos lenne, hogy tudjam, nem tudok. Közben hallottam, ahogy kijön a fürdőszobából. Bementem gyorsan lezuhanyozni. Bármilyen gyors is voltam, mire bebújtam az ágyba párom mellé, Ő úgy tett, mint aki alszik. Nem engedtem.
- Mondd, mi van velünk? Én nagyon hiányollak. - mondtam Rékának.
- Ez csak egy kis átmeneti fáradtság. Szeretlek, de valahogy nem kívánom a testi együttlétet. - mondta Ő.
- Tudod, bármilyen furcsa is Neked, de nekem már fizikai fájdalmat okoz az, hogy itt vagy mellettem, és nem nyúlhatok Hozzád. - Sírni kezdett.
- Miért nem lehet azt megérteni, hogy nem kívánom az együttlétet? -
- Miért nem lehet azt megérteni, hogy nekem fizikai vágyaim vannak! - Mondtam szinte kiáltva. - Mit csináljak, ha itt van mellettem álmaim nője, egy falatnyi hálóingben, csábítóan, és meredezik a férfiasságom, annyira, hogy az már szinte fáj... -
A sírása csak felerősödött.
- Kérlek szépen, légy türelmes velem - zokogta.
Megsimogattam a haját, és magamhoz vontam.
- Szeretlek, és nagyon igyekszem türelmes lenni, de nem értem mi van Veled. Segíts nekem. Mondd el mi bánt, mit csinálok rosszul és én nagyon igyekezni fogok, hogy újra rendbe jöjjenek a dolgaink. Érzem magamon, hogy egyre türelmetlenebb vagyok. Nagyon csinos nő vagy, szeretlek és kívánlak. Szeretkezni akarok Veled, a Feleségemmel, és nem lehet. Ki az, aki ezt ép ésszel kibírja? -
Nem válaszolt. Csak sírt.
- Rendben, mondtam, várok. - Hozzám bújt.
Én megsimogattam csodálatos melleit. Egy darabig tűrte, majd eltolta kezeimet. Próbáltam lenyugodni. Ő hátat fordítva nekem, összegömbölyödött. Hozzábújtam, csípőjére tettem a kezem. Elhúzódott tőlem. Nem sokára hallottam, amint légzése kezd egyenletessé válni. Hanyatt fekve megpróbáltam én is elaludni. Gondolataim rohangáltak. Vajon mi történt Vele? Mit csinálok rosszul? Válaszok nem voltak, csak formás, kerek feneke, ami hozzám ért. Férfiasságom nem akart lenyugodni, erőteljesen meredezett. Benyúltam az alsómba és lassan simogatni kezdtem. Egyre jobban feszült. Finoman húzogatni kezdtem, hogy Réka ne ébredjen fel. Először végigsimítottam a zacsin, és utána a rúd felé simítottam ujjaimmal. Ahogy közeledtem az érzékeny makkom felé, egyre jobban feszült. Éreztem, hogy őrülten kívánom Rékát. Eszembe villant egy eszeveszett szeretkezésünk. Akkoriban nem igazán volt hol elbújnunk, így egy esti sétán egy parkban kötöttünk ki. Nagyon kellemes meleg nyár éjszaka volt. Odairányítottam Rékát egy padhoz. Mikor leült, én pont fordítva, lábaimat átrakva a pad támlája alatt ültem le. Így könnyebben megölelhettem. Vadul csókolózni kezdtünk. Rékán csak egy kis könnyű nyári ruha volt. Végigsimítottam combjain, és a ruha alatt a bugyiját kerestem. Finoman szétnyitotta lábait, engedve kezeim kutakodó mozdulatainak. Kisvártatva felállt és levetette bugyiját. Megfordultam letoltam nadrágomat térdig, és az ölembe ültettem. Lágyan ereszkedett bele merev vesszőmbe. Éreztem meleg, nedves ölének kisugárzását, majd azt, ahogyan befogad magába, egy kis mozdulattal tövig. Nem mozogtunk, csak csókoltuk egymást. Finom mozdulatokkal simogattam csodálatos melleit. Lassan kezemet a fenekére tettem és mozgatni kezdtem. Éreztem, amint légzése egyre szaggatottabbá válik. Amikor hüvelye körbeszorította péniszemet teljes hosszában, és apró rángásokkal szorítgatni kezdte, elélveztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2018. 03. 16. péntek 01:10
Ez igen, folytatás is remek!
#9 Andreas6 2017. 09. 6. szerda 08:33
Kíváncsi vagyok, meddig tart a türelme? Ebből, ha így marad, előbb-utóbb nagy összeveszés lesz.
#8 zsorzs29 2017. 03. 11. szombat 15:26
Jó lenne folytatni.
#7 sipospista 2017. 01. 14. szombat 12:05
Ez igen...folytasd
#6 feherfabia 2016. 11. 4. péntek 06:26
Ez a rész mintha nem is íródott volna meg!
#5 papi 2015. 11. 27. péntek 22:22
Kíváncsi lennék a folytatásra.
#4 listike 2014. 09. 22. hétfő 11:47
Ez gáz.
#3 A57L 2014. 08. 22. péntek 17:42
Ez már egy kicsit jobb.
#2 gyuri0926 2011. 07. 19. kedd 08:06
Hát ez faßa ezt a nőt kirugni kéne , nem maszturbálni neki , ez még arra is lusta
#1 Törté-Net 2011. 07. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?