A+ A-

Ájulás 7. rész

Befejező rész
Végignézett a társaságon, megsimogatta a mellette fekvő Ernő testét, szép lassan az izzadt mellen át le a farkáig. Odahajolt, egy csókot nyomott rá, majd megszólalt:
- Ezt kár lett volna kihagyni. - Laurához fordult, rámosolygott és megkérdezte: - Élsz még? Ahogy elnézem, rendesen elintéztek.
- Szerintem meghaltam. Mint akit egy mozdony ütött el. Mi történt, mi az hogy elintéztek?
- Semmi, csak a fiúk megtalálták a lakáskulcsodat, idehozták, én meg úgy gondoltam, hogy ezért a becsületességért megérdemelnek egy kis jutalmat. Te voltál a bonusz...
- Csak nem? Mindegyik megbaszott? - nézett le Laura meggyötört ölére - Atyavilág, akkor értem, miért akarok atomjaimra esni.
- De bizony, előbb Feri farkalt meg el, aztán még szép sorjában megdugott mind a három srác. Nem nagyon tiltakoztál ellene, igaz nem is láthattad, hogy mi történik, csak a vége felé nem akartad már annyira. De azt hiszem megérte az élmény, tudnak ezek a srácok, csak jó partner kell nekik. Még nekem is jutott belőlük egy kis "maradék" - ezzel a mellén csorgó spermát kezdte kenegetni.
- Ti is tudtok, azzal sincs baj - szólalt meg Ernő. - Laurának majdnem olyan jó a segge is, mint a puncija - nevetett fel. Ebből Laura rájött, hogy reggel feltehetően ennek a srácnak a farka járt a fenekében, de akkor a fiú hason feküdt, nem hanyatt, csak az izmos farát látta. Most jobban megnézte, rácsodálkozott a már ernyedt faszra, s egy pillanatra elborzongott: már értette, hogy mi adott tekintélyes igénybevételt szegény fenekének.
- Most végre rájöttem, hogy Péter miért szeretett téged kúrni - fordult Ernő Ildihez. - Régen élveztem akkorát, mint a te forró puncidban.
- Laura szája utolérhetetlen - kontrázott Marci a fotelből, miközben farkán matatva sóvárogva nézte, ahogy az ágyon oldalt fekve kivillantak hófehér, apró fogai.
- Tőlem repetázhatunk - szólalt meg ismét Ildi, aki akkor már célirányosan simogatta Ernő farkát, nem is eredménytelenül. Feri is kinyitotta a szemét, addigra kissé kialudta a korábbi igénybevételt. Hamar átlátta a helyzetet, de úgy dönthetett, hogy neki elég lesz az előbb már alaposan megismert nő, vagy talán ismét aludni készült, ezért vette az utat az ágy felé.
- Én ezt a repetát már kihagyom - szólalt meg Laura -, inkább hazamegyek, ha már úgy is megvan a kulcsom. - Megpróbált felkelni, de ahogy talpra akart állni, azonnal össze is csuklottak a térdei. Szerencséjére Feri éppen abban az ütemben ért oda, s elkapta. - Húúú, vigyetek haza, Mindjárt meghalok.
Ildi azonnal átlátta a helyzetet. Felkapott egy köpenyt, és pillanatok múlva Lauráék ajtaján csengetett. Várt egy kicsit, majd újra, megint várt, megint csengetett. Mikor semmi válasz nem érkezett, visszament, összeszedte Laura holmiját, intett Ferinek, hogy hozza a lányt, aki felnyalábolta és az ajtót szélesre nyitó Ildi után vitte. Bevitték a saját fürdőszobájába, Ildi félig engedte a kádat, bele tették, cuccait pedig a mosógépre rakták. Ahogy jöttek, úgy távoztak is, maguk után halkan behúzva a lakás ajtaját.
Laura már majdnem teljesen öntudatánál volt, de mozgásra szinte alig képes. Lecsutakolta magát, leengedte a fürdővizet, majd frisset eresztett, megint lemosakodott, és módszeresen elkezdte mozgásra bírni remegő lábait. Öle sajgott, hüvelye érzékenyen lüktetett, fájt. - Atyavilág, ezek majdnem halálra basztak! Mennyi is volt? Az éjjel-hajnalban a férje, reggel a három srác, aztán a taxis, meg az ő sebváltója, majd a masszőr, utána ismét a fiúk. Egyetlen nap alatt hat férfi, illetve ha úgy nézzük, akkor kilenc, legkevesebb tucatnyi dugás, ha a gruppent is hozzáveszi, és ki tudja mennyi kisebb és nagyobb orgazmus. És hol van még az este?...
Lehunyta a szemét, s akkor ismét bekövetkezett: Miklós mosolygott rá és azt kérdezte: - Kívánsz még kicsim? - Laura pedig önkéntelenül félig hangosan válaszolt: - Igen kedvesem, csak téged akarlak, téged kívánlak!...
Kikászálódott a kádból, felvett egy meleg, vastag köntöst, ruháját a szennyesbe dobta, még mindig remegő térdekkel átment a szobába, bekapcsolta a számítógépet, s behívta a csevegő programot. Megnézte az órát, alig múlt dél, még volt egy rövid órája, hogy pihenjen. Szinte abban a pillanatban elaludt, ahogy feje a párnára ért, s magára húzta a takarót. Álomtalan, mély, gyógyító alvás volt. Az ismerős "bejelentkező hangra" ébredt, s mint aki az előző este óta pihent, annyira éber és fürge lett.
Átült a kényelmes karosszékbe, bekopogta a csevegőbe szokásos köszönését. Miklós egy új, kedveskedő választ küldött. Néhány semmitmondó érdeklődés után Laura megkérdezte, hogy mi az, amiért félnie kellene, hogy elveszíti. Miklós válasza ismerősen csengett, mintha egy korábbi saját hasonló kijelentését olvasta volna vissza: - Ha megcsalsz, ha becsapsz, ha hazudsz. Lenne okom valamelyiktől félni? - kérdezett vissza. Laura ösztönszerűleg írta le a nemleges választ, majd maga is meglepődött, hogy milyen könnyedén hazudott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 24. péntek 05:34
Nagyon jó
#3 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:30
Nagyon jó.
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:35
Hű, jó hosszú nyes
#1 Törté-Net 2011. 06. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?