A+ A-

29. születésnapom 2. rész

Kábán kezdtem magamhoz térni. Huh, micsoda álmom volt. Aztán tisztulni kezdett a kép. Hangokat hallottam a konyha felől. Nem volt rajtam alsónadrág. Lehet, hogy nem is álmodtam? Most hogyan tovább? Egészen eddig még magamtól is meg tudtam védeni kicsi húgomat, most mit tettem vele?
Hirtelen eszembe jutott, hogy mennyire vágytam rá mindig, mióta nemiségem ébredezni kezdett, de tudatosan távol tartottam magamtól, nehogy árthassak neki. Ahogy meglestem fürdés közben, mindig igyekeztem a szoknyája alá látni, azt a csodálatos bugyiját, vagy a blúza alatt növekvő melleit csodáltam. Ahogy legtöbbször a vele való testi érintkezés képzetével elégítettem ki magam. Volt időszak, hogy úgy viselkedtem vele, mint egy pokróc, hogy nehogy közelebb kerülhessek hozzá. Cikiztem mindig és közben majdnem megőrültem érte. Mikor Zsu bekerült a körébe és a legjobb barátnője lett, közölte, hogy az ő barátnője tabu. Pedig érte is evett a fene. Megtanultam Zsu-t barátként kezelni, bár a fantáziámban azért időnként ő is előkerült, miközben kényeztettem magam. Aztán beugrott az az emlékem, amikor egyszer sikerült meglesnem Hugit masztizás közben. Ketten voltunk csak otthon a házban és nyitva maradt kicsit az ajtaja. Egy tükörből tisztán láthattam az ágyát, ahol teljesen meztelenül feküdt és a lábai közét simogatta. Természetesen én is azonnal magamhoz nyúltam, és szinte egyszerre jutottunk csúcsra. Ő elég hangosan kezdett nyögdécselni, megemelgette a csípőjét többször is, míg végül elnyúlt az ágyon. Én is kilőttem, de előkaptam pzs-t, és abba. Azóta nagyon sokáig ez szerepelt az álmodozásaimban. Ajajaj, megint meredezik a férfiasságom! Huh… ki kéne menni… nem sok kedvem van hozzá.
Erőt vettem magamon, felvettem az alsónadrágom és kivánszorogtam a konyhába. Hugi az étkezőasztalnál ült felhúzott lábakkal. Pólóját térdeire és lábára húzta. Zsu teljesen felöltözve. Én odaszédelegtem az asztalhoz és leültem az odakészített kávé mellé.
- Hát elég szarul nézel ki! – jegyezte meg Hugi.
- Megiszom a kávét, lefürdök, mindjárt észhez térek kicsit! – nyögtem ki.
- Én megyek, majd jövök érted. – mondta Zsu Huginak és adott neki egy puszit.
- Én nem kapok? – kérdeztem.
- De. Ha akarsz! – Odajött, megpuszilta az arcom. Én megfogtam a fejét és megcsókoltam.
- Én is várlak vissza. – mondtam neki. Elmosolyodott, és elment.
Megittam a kávémat, és elmentem a fürdőbe.
- Úristen. Ketten maradunk Hugival. Mi lesz most? – Ez járt az eszemben. Mindegy. Ezen túl kell jutnom. Lefürödtem, megtörölköztem. Magam köré tekertem egy nagyobb fürdőlepedőt és kimentem. Úgy ültem vissza az asztalhoz.
- Ne haragudj Hugi az éjszakáért! – szólaltam meg, nagy nehezen.
- Miért? Megbántad? – kérdezte.
- … Igen is, meg nem is… Nagyon régen vágyom rád,… de nem így képzeltem. – nyögtem ki.
- Miért? Hogy képzelted? – gúnyos volt a hangja.
Én hallgattam.
- Nem akarod elmondani? -
Rémes egy perszóna. Ha akar valamit, addig nem nyugszik, amíg el ne éri.
- Hát sokkal finomabban, … jobban vigyázva rád… -
- Megmutatod? – és furcsán csillogó szemmel nézett rám.
Elővettem a wiskey-s üveget, amit a lányok gondosan eltettek és töltöttem.
- Kérsz? – és néztem rá kérdőn.
- Nem. De te csak igyál nyugodtan. – válaszolta.
Megittam egy kis pohárral és Hugihoz mentem. Mögé álltam, megsimogattam a haját, a nyakát, kicsit az arcát is. Közelhajoltam a hajához és beleszagoltam. Nagyon jó illata volt, majd félrehúzva kicsit, hátul a nyakába csókoltam. Éreztem, amint a bőre reagál a közeledésemre.
Szinte remegtem a lehetőségtől, hogy amit tegnap este fél kábán átéltem, ma újra élhetem. Férfiasságom úgy feszült, mintha szét akarna durranni. Derekamról le is csúszott a törölköző. Felsimogattam Hugi pólóját teljesen megszabadítva tőle, félre dobtam, szabaddá téve gyönyörű melleit, melyeket hátulról és felülről nézve is kicsit megcsodáltam, hogy utána kezeimmel is megérezhessem őket. Hugi felnyögött az érintésemre és kicsit elfordítva a fejét, számat kereste, melyet meg is talált. Először csak apró puszikkal jártam kőrbe a száját, orrát, szemeit, majd kissé szétnyitva számat tapadtam rá arra az isteni szájára, melyet szintén kissé megnyitott, utat engedve nyelvemnek, mely nem is késlekedett és átcsusszanva az ő szájába kezdte ízlelgetni, feltérképezni azt. Megállapítottam, hogy szájának is nagyon jó íze van, és csodálatos dolog nyelvemmel kutakodni benne. Mit tagadjam, szinte remegtem a lehetőségtől, hogy Hugit ma teljesen megkaphatom. Férfiasságom szinte szétrobbant, úgy feszült. Végigsimítottam keblei halmán, éreztem a mellbimbói keménységét. Székestől kifordítottam az asztal mellől és elé térdelve térdeit kezdtem puszilgatni. Lassan nyitotta szét a lábait. Combjai belső felén indultam kis puszikkal öle felé, mikor elértem, lábait vállamra helyezve a kis domb felett a hasát puszilgattam. Apró nyögések hagyták el ajkait. Felnéztem rá, a szeméből vágyakozást, csodálatot olvastam ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.34 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 joe013 2019. 03. 19. kedd 21:33
Ez is nagyon jó....
#12 zsuzsika 2019. 02. 26. kedd 16:58
Ez is tizes
#11 sunyilo 2019. 02. 5. kedd 20:36
Ez nagyon jól esett. Húúú...
#10 listike 2019. 02. 5. kedd 12:39
Remélhetek egy 3-dik részt?
#9 feherfabia 2019. 02. 5. kedd 06:56
Ez nagyon 10+!
#8 drokidoki 2019. 02. 4. hétfő 23:34
Szerintem is,jöhet a 3.rész 10 pont.
#7 Bizse42 2019. 02. 4. hétfő 21:53
Minden lehet még! (Nekem az első rész volt az igazi..) Amennyiben készül folytatás a kis testvéri, barátnői "hármas" -nak.
#6 cscsu50 2019. 02. 4. hétfő 09:01
benne van a folytatási lehetőség jöhet a 3. rész
#5 veteran 2019. 02. 4. hétfő 08:29
Ez is éri a 9 pontot.
#4 genius33 2019. 02. 4. hétfő 08:06
Jöhet a 3. is!!! smile
#3 Andreas6 2019. 02. 4. hétfő 07:14
Szerintem az első résszel azonos szinten van. Jó!
#2 A57L 2019. 02. 4. hétfő 05:04
Ez a rész nem jött be.7P
#1 Törté-Net 2019. 02. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?