A+ A-

Ájulás 4. rész

- Francba! - káromkodta el magát. Nem találta a kulcsát, akárhogy kotorászott a zsebében. Idegesen turkált valamennyi létező zsebében, már a bélést is cibálta. Zuhanyozni akart, de talán inkább beülni egy kádnyi forró vízbe. Lehunyta a szemét és ismét Miklós arcát látta. A szerelmes tekintet, amit annyira szertetett. A kedvenc képén nézett így, amit először kapott meg a férfitól. Megint őt kívánta, érezte, hogy még mindig nem tud szabadulni a szeretett férfitól.
- Mit tegyek?! - kiáltott fel önkéntelenül is hangosan és belerúgott az ajtóba. Pár pillanattal később nyílt a szemközti lakás ajtaja és a csinos, vele egykorú szomszédasszony nézett ki rajta.
- Valami baj van Laura?
- Nem tudok bemenni, nem találom a kulcsomat, pedig most nagy szükségem lenne rá. Pisilnem és fürödnöm kellene, dög fáradt vagyok. De kellene az internet is, valamit sürgősen el kellene intéznem,
- Gyere be hozzám, amíg a gyereked haza nem ér, ellehetsz nálam is. Az intentem is használhatod addig. - invitálta a másik. Laura egy gondolatnyi habozás után bement a szomszédasszony után. Akkor vette észre, hogy így déltájban még csak egy köntöst visel. A szobából halk, zsongító zene szólt és füstölő illatát érezte.
- Csak nem zavartalak meg valami akcióban Ildi? - kacsintott a szomszédasszonyra. Jól ismerte, tudta, hogy amikor kamionos férje úton van, akkor sűrűn látogatják jobbnál jobb pasik. Volt, amikor hozzájuk menekítette be aktuális szeretőjét, mert a férje váratlanul beállított.
- Csak masszíroztatom magam, a konditeremből jött fel egy masszőr - nevetett fel Ildi. - De siess, be ne pisilj! Ismered a járást, utána meg tied a fürdőszoba, aztán netezhetsz, s ha végeztem, akár még meg is masszíroztathatod magad.
- Még meggondolom - felelte, azzal ledobta dzsekijét az előszoba asztalkára. Benyitott a vécére és gyorsan könnyített magán. Ezután a fürdőszoba felé vette az irányt, de önkéntelenül is belesett a nyitott ajtón. Ildi meztelenül feküdt az ágyon, csak egy kis törölköző fedte a fenekét. Mellette egy átlagos kinézetű 30-as férfi egy vékony, fehér sortban. Éppen valami folyadékot öntött hatalmas tenyerébe és a nő meztelen vállát kezdte masszírozni, olyan erővel, hogy szinte belepréselte az ágyba.
Laura otthagyta a félig nyitott ajtót és bement a fürdőszobába. Tele engedte a kádat forró vízzel, ledobta kevés ruháját és elmerült a benne. Becsukta a szemét és akkor megint Miklós arcát látta. „Mi kell még, hogy ne ő járjon az eszemben? Mennyit kell élveznem, hogy ne őt kívánjam?” Nyögést hallott a szoba felől és elmosolyodott: „Érdekes masszázs lehet...”
Ettől ismét eszébe jutott, hogy szopott ma már három faszt, hiába dugták meg a seggét és a pináját többször. Négy válogatott dákó járt aznap már benne. Emlékezett a srácokra, ahogy kemény farkukkal döföltek a testükben. Ahogy szopta volt szeretőjének ismerős szerszámát, mélyen a torkára engedve, vagy a fürdőkádban azt az elegáns darabot. A srácok pedig hol vadul, hol kényeztetve nyalogatták csiklóját a remegésig.
Sosem volt még hármas szexben része, két pasival is csak egyszer, s feneke akkor még szűz volt. Csak megdugták egymás után, illetve az egyik faszát leengedte a torkán, míg az nyalta a csiklóját, de közben a másik módszeresen dugta egyre mélyebben a farkát pinájába, hogy aztán mind a ketten ráélvezzenek. Arca, melle és hasa, de még haja is a két pasas friss, tengernyinek tűnő ondójától volt ragacsos. Akkor részeg volt, de most józan.
Józanul lovagolta meg volt szeretőjét és ugyanennyire tiszta fejjel dugatta meg magát a fürdőkádban. Józanul engedte be később a szendvicseket hozó srácot és ugyanígy ment bele abba, hogy míg pinájában volt szeretőjének farka járt, szájában pedig az újoncé, addig egy harmadik a seggébe hatoljon nedves makkjával, s beleélvezzen a fenekébe. Élvezni akart, meggyötörni lázadó libidóját. Odakínálta magát nekik, széthúzta a pináját, hogy lássák mennyire kívánja a szexet, mennyire akar baszni. Úgy, mint egy kurva.
Ettől megint eszébe jutott a taxis, aki ribancnak nézte. Hatalmas fasza volt, ekkorát sosem látott, nem hogy érzett volna. A trükk, amit a sebváltóval tett, élvezetét csak felkorbácsolta, eltalálta vele hüvelyének legérzékenyebb pontját, amitől egy pillanat alatt a csúcsra ért. „Még szerencse, mert szétrepesztette volna a pinámat, ha egyből belém erőlteti a vastag, erektől dagadó, kemény farkát. Az sem volt utolsó élmény... Csak ne lett volna olyan rossz ízű a farka, szívesen kipróbáltam volna, milyen lehet leszopni, a nyelvemmel masszírozni. Meddig fért volna a számba, a torkomba, hogy aztán ős telespriccelje a számat forró spermájával.”
Eszébe jutott, hogy ezek éppen úgy hangoznak, mint amikor Miklóssal cyberszexelt. Dühösen a vízre csapott.
Talált egy kedvére való tusfürdőt és alaposan lecsutakolta magát kívül-belül. Amikor sikamlós kezével öléhez nyúlt, megint érezte a kívánást, Miklós kívánását. Nem akart maszturbálni, ezért szinte durván mosta ki hüvelyét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:29
Nem rossz.
#2 bikmakk 2011. 08. 6. szombat 23:01
Érdekes, nem szabványos.
#1 Törté-Net 2011. 03. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?