Ájulás 4. rész

Szavazás átlaga: 7.65 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2011. március 2.
Hossz: 13 584 karakter
Elolvasva: 1 443 alkalommal
– Francba! – káromkodta el magát. Nem találta a kulcsát, akárhogy kotorászott a zsebében. Idegesen turkált valamennyi létező zsebében, már a bélést is cibálta. Zuhanyozni akart, de talán inkább beülni egy kádnyi forró vízbe. Lehunyta a szemét és ismét Miklós arcát látta. A szerelmes tekintet, amit annyira szertetett. A kedvenc képén nézett így, amit először kapott meg a férfitól. Megint őt kívánta, érezte, hogy még mindig nem tud szabadulni a szeretett férfitól.
– Mit tegyek?! – kiáltott fel önkéntelenül is hangosan és belerúgott az ajtóba. Pár pillanattal később nyílt a szemközti lakás ajtaja és a csinos, vele egykorú szomszédasszony nézett ki rajta.

– Valami baj van Laura?
– Nem tudok bemenni, nem találom a kulcsomat, pedig most nagy szükségem lenne rá. és fürödnöm kellene, dög fáradt vagyok. De kellene az internet is, valamit sürgősen el kellene intéznem,
– Gyere be hozzám, amíg a gyereked haza nem ér, ellehetsz nálam is. Az intentem is használhatod addig. – invitálta a másik. Laura egy gondolatnyi habozás után bement a szomszédasszony után. Akkor vette észre, hogy így déltájban még csak egy köntöst visel. A szobából halk, zsongító zene szólt és füstölő illatát érezte.
– Csak nem zavartalak meg valami akcióban Ildi? – kacsintott a szomszédasszonyra. Jól ismerte, tudta, hogy amikor kamionos férje úton van, akkor sűrűn látogatják jobbnál jobb pasik. Volt, amikor hozzájuk menekítette be aktuális szeretőjét, mert a férje váratlanul beállított.
– Csak masszíroztatom magam, a konditeremből jött fel egy masszőr – nevetett fel Ildi. – De siess, be ne ! Ismered a járást, utána meg tied a fürdőszoba, aztán netezhetsz, s ha végeztem, akár még meg is masszíroztathatod magad.
– Még meggondolom – felelte, azzal ledobta dzsekijét az előszoba asztalkára. Benyitott a vécére és gyorsan könnyített magán. Ezután a fürdőszoba felé vette az irányt, de önkéntelenül is belesett a nyitott ajtón. Ildi meztelenül feküdt az ágyon, csak egy kis törölköző fedte a fenekét. Mellette egy átlagos kinézetű 30-as férfi egy vékony, fehér sortban. Éppen valami folyadékot öntött hatalmas tenyerébe és a nő meztelen vállát kezdte masszírozni, olyan erővel, hogy szinte belepréselte az ágyba.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.65 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 28. 15:59
#4
Jó technika lehet.
1
a
A57L
2013. szeptember 25. 04:29
#3
Nem rossz.
1
bikmakk
2011. augusztus 6. 23:01
#2
Érdekes, nem szabványos.
1
T
Törté-Net
2011. március 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1