A+ A-

Ájulás 5. rész

- Bocsánat - suttogta, s nagyon lassan és óvatosan engedte el, miközben a masszőr már a csuklójától kezdve nyugtatóan simogatta a karját. - Ez fantasztikus volt, köszönöm -azzal önkéntelenül is hanyatt fordult, egy pillanatra sem gondolva arra, hogy anyaszült meztelen. Szép, kerek, kemény mellei izgatóan domborodtak, teljesen kopasz puncija kiemelkedett hasa aljából.
- Ki az a Miklós? - kérdezte Ildi - Ismernem kellene? Az ő nevét kiáltottad, mikor Feri megmutatta azt a spéci fogást.
- Akit legjobb lenne elfelejtenem, bár eddig nem nagyon sikerült, pedig már majdnem mindent megtettem ennek érdekében. Folyton ő jár az eszembe, holott nem lenne szabad, Férjem, gyerekem van, még ha nem is vele közös. De ez a szerelem feléget, úgy vágyok rá, hogy azt elmondani sem tudom. Felejtenem kellene, de nem tudok.
Lelki kiborulásában észre sem vette, hogy teljesen meztelenül fekszik az ágyon, s két, majdhogynem idegen ember előtt tárulkozik ki lelkében és testében. Ildi gyengéden simogatta a combját, a férfi pedig még mindig a karját fogta.
- Segíthetünk elfelejteni - mondta a nő, s már Laura duzzadt szeméremdombját cirógatta kézfejével. - Feri biztos tud valami jó módszert erre is.
- Hálás lennék érte - felelte Laura anélkül, hogy tudatában lett volna, mi lehet kijelentésének következménye.
Ildi felkúszott mellé az ágyra, s közelebb húzta magához Laurát, így a túloldalán maradt hely a férfinak is, aki szintén mellé telepedett, de csak félig az ágyra ülve. Laura lehunyta a szemét, úgy gondolta, a beszélgetéshez igazán jó ez a meghitt közelség.
- Pár hónapja ismertem meg a neten - kezdte, már ismét Miklós mosolygós arca jelent meg előtte -, és igen hamar megkedveltük egymást. Ma már ott tartok, hogy nem merek elmenni az első randira, mert attól félek, hogy felborítom az egész életemet - fejezte be az egy szuszra elsuttogott bevezetőt, de akkor egy gyengéd kéz tapadt puhán a szájára, nem engedve ki belőle több szót.
- Csssss - hallotta valahonnan a kéz alól, s egy pillanat múlva nedves nyelv kezdte cirógatni a jobb mellbimbóját. Kinyitotta a szemét, Ildi rövid szőke fejét pillantotta meg, Arca felett pedig Feri fürkésző, mosolygó tekintetével találkozott. Megrémítette a másik nő tette, s emelte volna balkezét, hogy eltolja, de akkor a masszőr öléhez ért, beleütközve a nadrágon keresztül immár félkeményen felmeredő falloszba. Önkéntelenül is odanézett, s elmosolyodott: „igen, talán csak ez segíthet, újabb és újabb élvezet, hogy ne őt kívánjam”. Azzal ismét kezébe fogta, de most puhábban, óvatosabban, mint a masszírozáskor. A férfi előre hajolt és jobbjával kezébe vette a másik mellet, balja pedig a hasát simogatta. Laura érezte, ahogy bimbói mind jobban felmerednek a kéz és a száj ingerlésére. Ildi felemelte a fejét és mosolyogva hajolt föléje. Laura látta, hogy nyáltól csillog saját bimbója, amit immár a férfi két ujja közé csippentett és gyengéden morzsolgatni kezdett.
- Gyönyörű - dicsérte Ildi is és Laura fülét, nyakát kezdte csókolni.
Ő közben a férfi nadrágjának madzagját kereste, s mikor megtalálta, csak úgy, egy kézzel kibontotta és lehúzta róla. Feri felegyenesedett és az ágy mellett állva lerúgta a sortot. Szerszáma így Laura arca mellett meredezett. Ráfonta a kezét és finoman húzogatni kezdte rajta a bőrt. Csak kicsiket mozdított rajta, élvezte a kényeztetést. Nagyon tetszett neki, ahogy a makk nyílása éppen csak előbukkan, majd visszafelé a bőr összezárul rajta. Csak két ujjával fogta meg, hogy minél többet láthasson belőle. Közben gyönyörködve nézte a frissen és gondosan borotvált dákót és alatta a hasonlóan sima, a golyók súlyától lecsüngő zacskót. Eddig csak képen látott ilyet, de élőben még jobban tetszett neki.
Ildi már ismét lejjebb csúszott és felváltva vette a szájába kemény mellén ágaskodó bimbóit. Laura másik kezével a nő testét kezdte simogatni. A fenekétől indulva, a csípőjét, derekát, majd feszes hasát kényeztette, s ahogy a másik lejjebb haladt egyszer csak az övéhez képest kicsi, kemény, hegyes mellekbe ütközött.
Idegenkedett korábban a leszbikus kapcsolatoktól, bárhogy is találkozott vele. Személyes élménye sem volt, de elképzelhetetlennek tartotta, hogy szexuális okból érjen egy másik nőhöz, vagy az őhozzá. A masszírozás, és az a bizonyos speciális fogás most azonban egyfajta kábítószerként hatott rá, egyszerre volt felfokozott és apatikus állapotban. Megérintette a kicsi, de keményen meredő mellbimbót, s ettől Ildi szenvedélyesebben nyalta az övét. Elhúzta a kezét, s ekkor a másik is visszahúzódott. Laura önkéntelenül is rájött: társnőjének izgatásával szabályozni tudja saját ingerlését.
Feri makkján ekkor megjelentek az első cseppek. Ahogy hátra húzta a bőrt, a feszessé vált makkon fényes réteg maradt, ami megcsillant a fényben. A következő csepp már a csuklójára pottyant, s ekkor teljesen visszahúzta a fitymát, szabaddá téve a vöröslő kupakot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 01. 24. péntek 05:39
Tetszik
#2 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:29
Egész jó.
#1 Törté-Net 2011. 03. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?