Ájulás 5. rész

Szavazás átlaga: 7.76 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2011. március 23.
Hossz: 14 425 karakter
Elolvasva: 2 199 alkalommal
– Bocsánat – suttogta, s nagyon lassan és óvatosan engedte el, miközben a masszőr már a csuklójától kezdve nyugtatóan simogatta a karját. – Ez fantasztikus volt, köszönöm – azzal önkéntelenül is hanyatt fordult, egy pillanatra sem gondolva arra, hogy anyaszült meztelen. Szép, kerek, kemény mellei izgatóan domborodtak, teljesen kopasz puncija kiemelkedett hasa aljából.
– Ki az a Miklós? – kérdezte Ildi – Ismernem kellene? Az ő nevét kiáltottad, mikor Feri megmutatta azt a spéci fogást.
– Akit legjobb lenne elfelejtenem, bár eddig nem nagyon sikerült, pedig már majdnem mindent megtettem ennek érdekében. Folyton ő jár az eszembe, holott nem lenne szabad, Férjem, gyerekem van, még ha nem is vele közös. De ez a szerelem feléget, úgy vágyok rá, hogy azt elmondani sem tudom. Felejtenem kellene, de nem tudok.
Lelki kiborulásában észre sem vette, hogy teljesen meztelenül fekszik az ágyon, s két, majdhogynem idegen ember előtt tárulkozik ki lelkében és testében. Ildi gyengéden simogatta a combját, a férfi pedig még mindig a karját fogta.
– Segíthetünk elfelejteni – mondta a nő, s már Laura duzzadt szeméremdombját cirógatta kézfejével. – Feri biztos tud valami jó módszert erre is.
– Hálás lennék érte – felelte Laura anélkül, hogy tudatában lett volna, mi lehet kijelentésének következménye.

Ildi felkúszott mellé az ágyra, s közelebb húzta magához Laurát, így a túloldalán maradt hely a férfinak is, aki szintén mellé telepedett, de csak félig az ágyra ülve. Laura lehunyta a szemét, úgy gondolta, a beszélgetéshez igazán jó ez a meghitt közelség.
– Pár hónapja ismertem meg a neten – kezdte, már ismét Miklós mosolygós arca jelent meg előtte –, és igen hamar megkedveltük egymást. Ma már ott tartok, hogy nem merek elmenni az első randira, mert attól félek, hogy felborítom az egész életemet – fejezte be az egy szuszra elsuttogott bevezetőt, de akkor egy gyengéd kéz tapadt puhán a szájára, nem engedve ki belőle több szót.
– Csssss – hallotta valahonnan a kéz alól, s egy pillanat múlva nedves nyelv kezdte cirógatni a jobb mellbimbóját. Kinyitotta a szemét, Ildi rövid szőke fejét pillantotta meg, Arca felett pedig Feri fürkésző, mosolygó tekintetével találkozott.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.76 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 2. 14:09
#4
Kemény orgia.
1
p
papi
2014. január 24. 05:39
#3
Tetszik
1
a
A57L
2013. szeptember 25. 04:29
#2
Egész jó.
1
T
Törté-Net
2011. március 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1