A+ A-

Ájulás 1. rész

Laura úgy pattant fel az ágyból, mintha a közelben bomba robbant volna. Azonnal éber lett, pedig egy perccel ezelőtt még lázasan álmodott. Érzékszervei tökéletes állapotba kerültek, tisztán látott mindent a szobában, pedig a redőny - majdnem teljesen leengedve - csak a hajnali derengést engedte át. A csend szinte fájó volt, ekkor jött rá, hogy a robbanást csak álmodhatta. Lehet, hogy ő kiáltott - gondolta - , de az ágy másik felén nyugodtan aludt a férje. Megborzongott, de nem a lakás volt hideg, hanem teste nyirkossága kezdett párolgásba, kiszabadulván a még melegebb takaró alól. Nehéznek érezte bőre nyirkosságát, lassan keresni kezdte a papucsát, de nem találta, egy pillanatra visszadőlt még a párnájára.
Felkelt és mezítláb a fürdőszobába sietett. Gondosan bezárta az ajtót, megengedte a zuhanyt, és ledobta pizsamáját. Ahogy felemelte a lábát, hogy belépjen a kádba, combjai között megérezte a friss levegő fuvallatát. Önkéntelenül is az öléhez nézett és felfedezte, hogy olyan csatakos, mintha egész éjjel szeretkezett, vagy simogatta volna magát. Nem mert odanyúlni, nem akarta tudni, hogy csak a saját, vagy férje nedve is csordogál onnan. Nem emlékezett az éjszakára, tudat alatt is elhárította a lehetséges emlékeket, de ebben jelentős segítségére volt az előző este elfogyasztott, önmagához képest jelentős mennyiségű pezsgő. Mégsem volt másnapos, ellenkezőleg, érzékszervei szokatlanul frissek voltak.
A záporozó vízzel előbb leöblítette magát, majd egy erős fürdőszivaccsal gondosan végigdörzsölte minden porcikáját, hajlatát, legrejtettebb zugait. Szándékosan használta az idegen anyagot, nem akarta, hogy tenyere érintse önnön bőrét, amíg az nem makulátlan tiszta. Lemosta a habot, egy puha törölközővel alaposan leszárította magát. Elővette kedvenc testápolóját és csak ekkor ért közvetlenül saját testéhez. Nagyon kellemesnek találta, ahogy a hűvös krém a víztől forró bőrét simogatta. Más alkalommal ilyenkor már érzékei is felébredtek, most azonban tárgyilagos maradt.
Ahogy a hóna alatt krémezte magát, megérzett egy apró kis sörtét, elővette a borotváját és kiigazította a hibát, majd ellenőrzésképpen tenyere a lábára csúszott, de ott nem talált hibát. Kiegyenesedett és kisebb terpeszben az ölét is alaposan megvizsgálta. Nem talált semmi olyat, ami zavarhatná sima bőre harmóniáját, még egy pihe sem zavarta csupasz szeméremdombját. Az előző nap gyantáztatott öle most olyan volt, mint egy kisbabáé. Tetszett önmagának, ezt egy félmosollyal nyugtázta. Kevés sminket tett a szemére, arcára, pici szájfényt az ajkaira.
Felhúzta testszínű combfixét, gondosan elrendezte nem túl hosszú, de arányosan izmos combjain. Belebújt félmagas sarkú cipőjébe, felvette előre odakészített topját. A fehér anyag, mint második bőr tapadt rá, ezt is gondosan eligazította, majd kiengedte a haját. Ahogy a tükörben megpillantotta magát: harisnyában, cipőben, topban, meztelen öllel, annyira megtetszett a látvány, hogy önkéntelenül is végigsimított magán. Erre a mozdulatra mellbimbói felmeredtek, szinte átszúrták a vékony topot. Ettől megijedt.
Gyorsan lehúzta a topot és egy hozzáillő melltartót vett, majd visszabújt a felsőbe, egy rafináltan csipkézett fehér tangát, majd combközépig érő világoskék szoknyáját öltött magára. Újra a tükörbe nézett és ismét csak tetszett neki a látvány. Otthagyta a fürdőszobát, szekrényéből elővette jó előre összekészített sporttáskát. Nem volt nehéz, nem sok mindent csomagolt. Néhány fürdőruha, egy papucs, pipere holmik, pár top, egy sort, egy másik mini és egy farmer. No meg a vonat- és repülőjegye, az útlevele. Benézett még a hálóba, a férje úgy aludt, mint akit agyonvertek - ő még többet ivott az este. Halkan bezárta a szobaajtót, az előszobában felvette napszemüvegét, amikor meglátta a kis üzenő tömböt. Nem állta meg, hogy legalább annyit ne firkantson rá: ELMENTEM.
A lakást is halkan zárta be, ahogy a lépcsőházban is úgy sietett le, hogy cipője ne kopogjon. Senki sem járt az utcán, pedig a hajnali derengés már napsütéses reggelé vált. Két sarokkal arrébb elcsípett egy taxit. Kivitette magát az állomásra, megkereste a vonatát, de volt még ideje, így vásárolt pár újságot, ivott az egyik kioszknál még egy kávét. Cigarettát kívánt, de szándékosan nem gyújtott rá, kínozni akarta magát az élvezet hiányával. Felszállt a vonatra, megkereste a kupéját, csomagját elhelyezte, leült és olvasgatni kezdett, egyedül volt, zavartalanul. Mikor a szerelvény megmozdult, felgyorsult, csak akkor vette elő a cigarettát.
Mélyen leszívta a füstöt, a lapokat letette és az egyre gyorsabban elsuhanó tájat nézte. Az express már csak a végállomáson, innen 200 kilométerre áll meg. Esélye sincs addig visszafordulni. Végre elérkezett az idő, hogy megengedhette magának a visszaemlékezést, az elmélyültebb gondolkodást. Elöntötték az emlékek, de a gyomra is összeszorult a bizonytalan jövőtől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 01. 24. péntek 05:35
Tetszik
#5 listike 2013. 12. 27. péntek 07:33
Jó kezdés.
#4 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:27
Nem rossz.
#3 nobody 2010. 05. 30. vasárnap 22:15
Egyetértek az előttem szólóval.
#2 Delir 2010. 05. 29. szombat 08:48
Leszámítva, hogy semmi konkrét nem történik, a szexet, az aktusokat csak érintőlegesen tárgyalja, szerintem egy nagyon igényes és jól összerakott műről van szó.
#1 Törté-Net 2010. 05. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?