A+ A-

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 4. rész - Szerda este

William Whitestone
Az egy órás autóút majdnem kétszer annyi ideig tartott a valóságban. Szerencsének mondható, hogy idejében elindultak, bár így is jelentős késéssel érkeztek meg Kathyhez, Kathy barátnőjének villájába. A késés oka egyszerű volt: kivételesen Madeleine vezetett. Tim közben Kevin Adams igen jelentős mennyiségű iratanyagát tanulmányozta, amit a rendörkapitányságon szerzett be, még a délután folyamán. Adamst régi ismerősként mutatta be neki Karkov százados. S valóban: nem akadt talán olyan büntetőjogi fogalom, amivel ne hozták volna már legalább egyszer kapcsolatba. Igaz, ítélet nem sújtotta, legtöbbször a vádemelésig sem jutott el. Számláján tobzódtak a csoportosan elkövetett nemi erőszak, súlyos testi sértés, zsarolás, gyilkossági kísérlet és halálos fenyegetés alkotta ellene tett feljelentések. Folyt ellene minden esetben eljárás, de valamiképp unos-untalan tisztára mosottan távozott.
- Azt hiszem, ő Brown gyilkosa - nézte Tim Adams fényképét. - Pedig egyáltalán nem néz ki bűnözőnek. Inkább olyan szépfiú-típus, akire bomlanak a nők.
- Miből gondolod, hogy ő tette? - kérdezte Madie. Lefordult az országútról, és felkapcsolta a fényszórót.
- Megérzés. Ezek az alakok semmitől sem riadnak vissza. Bár azt is valószínűsítem, hogy felbérelték.
- Kicsoda?
- Vagy Brown felesége, vagy Pheasant. Szerintem kettejük közül kerül ki a hunyó.
- Megérkeztünk.
Tim a hátsó ülésre dobta a papírokat, s amennyire a biztonsági öv engedte, kinyújtózkodott.
- Mennyi az idő? - dörzsölte a szemeit.
- Mindjárt tíz óra.
- Ahhoz képest, hogy negyed kilenckor indultunk ...
Gyönyörű épülethez értek. Nem villa, inkább kastély lehetett. Még a polgármesterék hatalmas háza is eltörpült mellette.
- Ez igen! - füttyentett Tim. - Egyetlen ismerősödnek sincs az enyémével megfelelő méretű lakása? Kezd kisebbségi érzésem lenni.
Madie nagyot kacagott.
- Legalább száz éve építette valami nemesi, ha jól emlékszem grófi család. Európából telepedtek át.
- Európaiak? Akkor nem csodálkozom. Az összes európai gigantomániás.
A parkolóban három autó állt. Melléjük kanyarodtak. Tim megvárta, amíg Madeleine bezárja az ajtókat, majd karon fogva sétáltak a bejárathoz. Csöngetésükre kinyílt az ajtó. Meglepetésükre egy valódi inas engedte be őket.
- Tim és Madie - mutatkozott be Madeleine, hogy az öreg inas a kezében tartott papíron ellenőrizhesse őket.
- Rendben vagyunk - bólintott a háziszolga. - Vetkőzzenek le, s fáradjanak a kék szobába. Az úr és az úrnő már várja önöket. Kérem, kövessenek ...
- Hagyja csak - intett Madie -, ismerem ajárást.
Az inas bezárta az ajtót, meghajolt, aztán távozott.
- Te márjártál itt? - ámuldozott Tim.
- Hajjaj! Nem is egyszer! - nevetett Madeleine sejtelmesen.
Végighaladtak egy hosszú folyosón, melyet ókori szobrok szegélyeztek. Innen egy szobába értek, mely telis tele volt levetett, s gondosan összehajtott, vagy fogasra akasztott ruhával.
- Vetkőzz! - szólt Madie Timnek, majd, hogy jó példát mutasson, kibújt a blúzából. - De meztelenre! Alsónadrág, zokni, semmi sem maradhat rajtad.
Tim kigombolta az ingét.
- S mi van azzal, aki szégyenlős? - érdeklődött, pusztán a tréfa kedvéért.
- Azt levetkőztetik. Utána pedig büntetésül megerőszakolják.
- Nem vetkőzöm!
Madeleine kacarászva vágta Timhez a szoknyáját.
- Bolond! - csóválta a fejét.
Az itteni szabályoknak megfelelve, anyaszülten léptek be az úgynevezett kék szobába, amelyben - mint a neve is sejtette - minden, ami csak megtalálható és észrevehető volt, az a kék valamelyik árnyalatát hordozta. A helyiség eléggé nagy, olyan tíz méterszer tizenöt méteres lehetett, s öten tartózkodtak benn: három férfi és két nő.
A bejárathoz közelebbi ágyon, amelyik Timéknek bal kéz felé esett, középkorú, festett rövid hajú nő ült, szájából egy barna férfi farka kandikált ki.
- Az egyik vendéglátónk - súgta halkan Madeleine -, a neve Susan. A partnerét nem ismerem.
Tőlük jobbra, egy fotelben Kathy terpeszkedett, ő vállalta fel - biztosan önként - a másik két férfi foglalkoztatását. Merev fasz a szájban és a punciban - mondhatni a szokásos helyzetben találták.
Madie folytatta a bemutatást:
- Az a férfi, akit Kathy szop, Roger, Susan férje. Aki pedig Kathy előtt térdel, s nagyban keféli, Victor, Roger francia barátja.
Ki tudja, talán jó darabig ácsorogtak volna, ha Susan észre nem veszi őket. Párja legnagyobb bánatára azonban hozzájuk sietett.
- Ó, micsoda öröm - csapta össze a tenyerét, amire a Kathy, Roger és Victor alkotta trió is felfigyelt -, hogy téged, Madie, újra itt látlak! - Susanon nem is hagyott annyira nyomot az idő, mint ahogy azt Tim első ránézésre gondolta. Bájos, nagyon szép arcú, alacsony termetű asszony volt. A testében sem lehetett hibát találni: a mellei, mint két apró dinnye, combjai hosszúak, izmosak, csípője arányosan széles, bőre hófehér.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:33
Egész jó.
#3 papi 2013. 04. 28. vasárnap 12:42
Alakul
#2 tiborg 2011. 10. 23. vasárnap 06:42
eddig ez a legjobb.
#1 Törté-Net 2011. 03. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?