A+ A-

Erika videója

Szóval levettem a nadrágomat és az alsógatyát és félig már merev farokkal tettem be a kazettát a videóba. Amire most készülök az egyeszeri lesz és megismételhetetlen és ettől talán még izgalmasabb. Meg fogom nézni azt a kazettát amin Erika az előző barátjával szeretkezik. Nem mindennapi munkámba került kikönyörögnöm tőle, amikor egyszer egy véletlenül elejtett megjegyzéséből rájöttem, hogy létezik ilyen kazetta. Végül is azzal adta oda, hogy egyszer megnézhetem, aztán letöröljük. Szerettem volna vele együtt végignézni, de ebbe sajnos már nem ment bele.
Leültem a kanapéra az odakészített papírzsepik mellé, finoman simogatni, húzogatni kezdtem a farkam és elindítottam a filmet. Az első pár másodpercben egy kézben tartott, ide-oda mozgó kamera képeit láttam és Erikát, aki épp a kezeivel igyekszik eltakarni a pucér cicijeit. Aztán egy kis szünet és elkezdődött a nagy film. Egy diszkréten megvilágított szoba, fehér lepedővel letakart nagy ágy amin félkönyökre támaszkodva Erika fekszik melltartó nélkül, piros áttetsző bugyiban és fekete csipkés combfixben. Kicsit még mozog a kamera, ahogy a barátja beállítja. aztán oldalról az ágyhoz megy, teljesen meztelen, farka félmerev állapotban himbálózik. Erika fölül, mellei pont a farokkal kerülnek egy magasságba, így oldalról a bimbókon jól látszik, hogy már túl vannak az első bemelegítésen. Valamit mond a fiúnak majd a fenekét megragadva közelebb húzza, úgy, hogy a mellei hozzáérjenek amitől a farok rohamosan nőni és keményedni kezd. Meg kell állapítsam, hogy szép, méretes farkú srácról van szó. Ezzel a megállapításommal Erika is egyetérthet, mert láthatóan élvezettel szemléli a már merev szerszámot, aztán még mindig a fiú fenekét markolva puhán a szájába veszi a makkot. Itt mélyet sóhajtva elengedtem a farkam, nehogy elsüljön. Tudtam, hogy most bent a szájában pereg a nyelve és minden oldalról simogatja a makkot.
Aztán a fiú hanyatt dönti Erikát, ráfekszik, csókolóznak, simogatják egymást. Lehet látni, ahogy a fiú keze Erika combjai közé csúszik és a lány testének megrándulásából azt a pillanatot is, amikor megtalálja a csiklót. Innen a fiú veszi át a kezdeményezést, végigcsókolja a lány egész testét. Ő is erősen szívja a mellbimbót, úgy ahogy már tinilány korában is élvezte. Aztán a fiú szája leér a bugyiig, puszilgatja, mire Erika odanyúl és oldalra húzza a punciját fedő fehérneműt. Kár, hogy nincs másik kamera is, amin most látni lehetne az előbukkanó nedves rést körülötte sűrű, sötét szőrrel. A fiú tudja, mi a dolga és szorgalmas puncinyalásba kezd. Még innen is lehet látni hogyan tárulnak szét Erika ajkai és ha felhangosítom a készüléket a kis nyögdécselése is hallható.
A fiú visszamászik és valamit Erika fülébe sugdos, aztán hanyatt fekszik az ágyon fejjel a kamera felé. Erika fölé áll és így sajnos a feje kikerül a képből. Benne marad viszont a bugyija, amibe szép lassan belesüllyeszti a kezét. A bugyi teljesen áttetsző, jól lehet látni, ahogy a kis kéz egyre mélyebben halad a combok közé, rá a puncira, aztán inkább már csak sejthető, ahogy a középső ujj beszalad a nedves hüvelybe. Így, a fiú felett állva maszturbál és a hasa rángatózásából látszik, hogy nem csak imitálja, hanem élvezi is a dolgot. Közben a fiú - akárcsak én most - gyönyörködik a látványban. Aztán Erika megfordul és háttal a kameránál letolja a bugyiját. Nagyobb a feneke mint régen, és talán kicsit annál is mint most. De borzasztó szexi, úgyhogy kis időre megint abba kell hagyjam a maszturbálást. Közben Erika a fiú feje fölé térdel aki mély puncinyalással fogadja.
Közben gondolom a farkán meg a lány szája dolgozik, ezt sajnos nem lehet látni. aztán, mintha csak a kedvemért csinálná a fiú félrehúzza a fejét és tökéletes bepillantást enged Erika altestébe. A szeméremajka szétnyíltak, köztük ott van a nedves, rózsaszín rés, felette a sötét popsilyuk és mind a kettő összerándul picit amikor a fiú a csiklóhoz ér. Aztán punciujjazás, előbb egy ujjal aztán kettővel. És ezután nem akartam hinni a szememnek, a fiú a mutatóujját Erika popsilyukára helyezte majd lassan, de folyamatosan tövig nyomta bele. Itt hiába engedtem el a farkam, nem tudtam visszatartani az óriási spriccelést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2016. 03. 19. szombat 06:23
Nem nagyon rossz
#5 listike 2015. 11. 25. szerda 13:04
Az előzőek jobbak voltak.
#4 A57L 2015. 07. 7. kedd 04:18
Gyenge lett.
#3 sztbali 2014. 06. 6. péntek 18:19
Nem rossz.
#2 hairy_pussy 2013. 09. 11. szerda 07:18
10p
#1 Törté-Net 2006. 02. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?