A+ A-

A legjobb barátnőm, Zoey

Kezdem magamat teljesen összezavarodva érezni. Ez már a harmadik olyan nap mikor arra kelek, hogy furcsát álmodtam. Nem vagyok annak tudatában, hogy biszexuális, esetleg leszbikus lennék. Hiszen csak egy átlagos tizennégy éves, általános iskolás diáklány vagyok. Bár az tény és való, hogy a fiúk nem igazán érdekelnek, sosem tetszett még úgy igazán senki sem, na meg „kis pisisek” az osztályba járó fiúk szóval erről ennyit. Na de az álmomra visszatérve...
Szép nyári nap lehetett, a nap állásából körülbelül dél és fülledt meleg. Éppen Zoey barátnőm kertjében napoztunk, amit az idei nyáron tényleg elég sokszor tettünk. Arra lettem figyelmes, hogy a szemeimmel teljesen végigmérem Zoey-t, de nem úgy mint barátnőt, hanem mint egy igen vonzó fiatal lányt. Mivelhogy annak ellenére, hogy ő is csak nyolcadikos már igen szépen fejlett cicijei és formás hasa volt, (persze hiszen öt éve tornázik) és a fenekére sem lehetett rosszat mondani. Észrevette, hogy szinte már bámulom őt és egyszer csak megszólalt.
- Nem megyünk be lezuhanyozni? Ebben a nagy melegben teljesen leizzadtam.
Én teljesen evidensnek vettem, hogy együtt megyünk zuhanyozni, persze hiszen ez csak egy álom.
- Már alig várom. - mondtam és elmosolyodtam. De minek mondanék erre ilyet?!
Fel is keltünk majd elindultunk felfele a lépcsőn a fürdőszoba felé kézen fogva?! De a következő amire még emlékszem, hogy egymást vetkőztetjük és heves csókolózásba kezdtünk...

Mikor felkeltem ma reggel csak ennyire emlékeztem az álmomból, de holtbiztos, hogy folytatódhatott míg aludtam, mert arra ébredtem, hogy a francia bugyim teljesen átázott.
- Na fasza fürödhetek megint le annak ellenére, hogy este már fürödtem. - Gondoltam magamban és elindultam keresni egy másik bugyit, mivel ezt már vissza nem venném...
Egy-két perc kutakodás a szekrényben és meg is találtam a kedvenc rózsaszín bugyimat, aminek az elején egy elpiruló cica figura található. Sosem érdekelt, hogy kislányos akkor is a kedvencem marad. El is indultam a fürdő felé a két számmal nagyobb fekete alvós pólómban és a teljesen átázott szürke kis bugyimban. Útban a fürdő felé imádkoztam magamban, hogy apuval vagy anyuval ne fussak össze, bár így is elég kellemetlen úgy sétálni, hogy szinte csöpögsz alul. Be is értem a jól befűtött fürdőszobába és azzal a mozdulattal, hogy zártam az ajtót már kaptam is le magamról a pólót és a bugyit. Ott álltam a nagy tükör előtt teljesen meztelen és kicsit jobban szemügyre vettem, hogy milyen gyorsan fejlődik a testem. Az elmúlt egy-két év alatt nagyon szépen nőttek a melleim, szinte már teljesen nőies és a tizennégy életévemhez képest igen szép eredménynek mondható, olyan markolni való aranyos „cicik” lettek. A hasam és a popsim is igen formás annak ellenére, hogy nem is edzek rájuk vagy sportolok. Bár amit a legjobban imádok magamon az a hajam. Szinte majdnem fenékig leérő kicsit sötétebb barna dús hajam van, amit egyszerűen imádok és semmi pénzért nem vágatnám le.
Gyorsan lefürödtem, felkaptam egy ruhát, fogat mostam, bepakoltam a suliba majd felvettem a kabátomat és el is indultam. Ahogy kiléptem az ajtón el is felejtettem mennyire utálom én a hétfői napokat annyira csodálatos volt a táj. Egész éjjel havazott és még most is szemekben hullott. Addig csodálkoztam, hogy majdnem lekéstem a sulibuszt, így a reggeli kis egészséges futás is megvolt. A buszon egyből leültem Zoey mellé hiszen a nyári szünet óta teljesen össze vagyunk nőve, elég jó barátnők lettünk. Amint leültem és köszöntem neki meg is szólalt.
- Neked is Szia Lucy. - Mosolygott. - Kicsit furának tűnsz nem aludtál jól az este?
- Dehogynem egész jól aludtam, bár kicsit furcsát álmodtam. Te is benne voltál.
- Micsodát? Ez igazán érdekesen kezdődik mesélj el mindent - Kíváncsiskodott.
- Maradjunk abba, hogy majd mikor kettesben leszünk elmesélem, jó?
- Nekem megfelel. - És egy ideig hanyagoltuk is az álmomat.
A suli egyáltalán nem telt valami izgalmasan, unalmas órák, unalmas tanárok. Itt minden unalmas rájöttem. De legalább az ablak mellett ülök és a havazásban gyönyörködhettem. Egyik szünetben éppen Zoey-val beszélgettem mikor valahogy felmerültek a melltartók, ilyen egyszerű csajos témák.
- Képzeld anyumtól pont tegnap kaptam egy új melltartót. Bár szerintem kicsit kihívós mivel van benne egy kis csipkés rész és szinte teljesen kivehető a mellbimbóm. - Ezen felkacagtunk mindketten. - Bár úgy is melyik fiú látna engem melltartóban a közel jövőben?
- Hát igen ez meg a másik... - Mondtam
- Figyelj amúgy is pisilnem kell és van még idő a szünetből, elkísérhetnél és meg is mutatom az új melltartóm, hátha megtetszik neked - Itt már nagyon mosolygott.
Be is mentünk együtt egy fülkébe, bár az egész mosdó teljesen üres volt.
- Na figyelj. - levette a pólóját megmutatni a melltartóját, és tényleg szinte teljesen látszódott mind a kettő mellbimbója a csipkés anyag alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 12. 24. szerda 08:44
Jó volt.
#7 feherfabia 2014. 10. 29. szerda 05:08
5P
#6 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:37
Nem lett rossz.
#5 Rinaldo 2014. 10. 28. kedd 07:30
Jó.
#4 zsuzsika 2014. 10. 27. hétfő 16:16
Kezdetnek nem rossz.
#3 Andreas6 2014. 10. 27. hétfő 15:50
Stílusban még van mit fejlődnöd. Lesz ez még jobb is!
#2 shatter 2014. 10. 27. hétfő 15:01
Építő kritikákat elfogadok! Teljesen amatőr vagyok még az írásban és szeretnék fejlődni. smile
#1 Törté-Net 2014. 10. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?