A+ A-

Iméon - A büntetések 2. rész - Elektromos játék

Visszaültem kedvenc fotelomba egy újabb pohár borral, bámultam az ablakon keresztül az erdőt és próbáltam kifújni magam. Jóleső érzés volt, ahogy a bor szétáradt a testemben, megnyugtatva izmaimat végtagjaimat. Bármennyire a BDSM-re épült a múltban szerelmünk, ilyen dolgokat még soha sem csináltam, csináltunk. Ráadásul most már nincs is hivatalos kapcsolat közöttünk, mindkettőnknek megvan a maga élete.
És engem ez a tőlem független nő hatalmaz fel, hogy fölötte uralkodhassak és tehessek vele azt, amit akarok. Erre újra végigfutott végtagjaimon a borzongás, a kéj, és az adrenalin izgalmas keveréke.
Meztelen, kissé nedves lábak halk cuppogását hallottam magam mögül, majd fölém hajolt. Felemelte kezemmel együtt a poharat, ivott belőle egy nagy kortyot, lehajolt az arcomhoz, száját szájamhoz nyomta, amikor kinyitottam, összetapadtak ajkaink és a szájából átfolyt a bor nagy része. Alig bírtam lenyelni, amikor éreztem, hogy nyelve követi a bort és izgalmas, vad táncba kezd a számba. Hosszan, forrón csókolt, aztán ugyanolyan hirtelen hagyta abba, mint ahogy kezdte.
-Meg kell köszönjem, hogy olyanba kényszerítesz bele, amit magamtól nem lenne erőm bevállalni, de... - itt elcsuklott a hangja - ...de be kell vallani, élvezem. Bár azt hiszem, erre magadtól is rájöttél.
-Örülök neki. De ne félj, csak olyan büntetések várnak rád, amiket még soha nem próbáltunk. És abban se reménykedj, hogy a többi “büntetés” könnyebb, fájdalmatlanabb lesz!
-Nem baj, most már tényleg kezdem élvezni ezt a napot. Azt ugyan nem tudom, hogy fogok kinézni, mire hazamegyek - és végignézett meztelen testén, amin már meglátszott az elmúlt órák szórakozása - de jelenleg nem érdekel semmi. Kíváncsi vagyok milyen messzire mersz elmenni, mennyire vagy szadista, mennyi mindent nem csináltunk meg - lesütötte a szemét - és mennyit bírok én elviselni?
-Akkor ott vannak a kártyák, ha folytatni akarod! - kézzel rávertem fenekére, hogy indulásra nógassam.
Nemsokára visszatért egy kártyával a kezében: -Tessék, legyen ez!
Elmosolyodtam: -Reméltem, hogy ezt valamikor kihúzod, mert ezt sokszor ki akartam veled próbálni a kapcsolatunk alatt, de mindig is kimaradt. Szerinted az “electric” mi lehet?
-Nem tudom.
-Na, mégis, mit jelenthet?
-OK, elektromosság azt tudom, de hogy jelen helyzetben mit jelenthet azt nem tudom. Ugye nem akarod belém vezetni a 230 V-ot? - kérdezte tényleg rémült tekintettel.
-Nem, dehogy! Nem megölni akarlak, csak megkínozni - nevettem. Menjünk oda a bőröndhöz, megmutatom.
Kivettem egy kis szerkezetet, amiből elektromos vezetékek lógtak ki és néhány gomb volt rajta.
- Ez a kis játékszer elemmel működik, tehát igen messze van a 230 volttól. Különböző módokat, stimuláció fajtákat be lehet rajta állítani, de mi most csak a legegyszerűbb funkcióját használjuk.
Bekapcsoltam a stimulátort, beállítottam a gombokat és megfogtam a két vezetéket.
-Gyere ide!
Óvatosan, félelemmel telt szemekkel lassan odalépett elém.
-Ne félj, nem fogsz meghalni! - és váratlanul a hasához érintettem a két drótot. A feszültség azonnal kisült, hasizmai összerándultak.
-Auuuu! - ugrottál hátra. Ez fájt!!!
-Hát persze - mosolyogtam. Tudod, ez a kínzás a lényege. Persze azért ennyire nem egyszerű a történet. Annyira primitíven nem játszunk, hogy csak úgy állsz elöttem én meg “csiklandozlak” egy stimulátorral. Gyere a laptophoz, megmutatom mi fog történni.
Néhány klikkelés után megkerestem a megfelelő képet és megmutattam. Egy lány állt négykézláb, oldalról mutatta a kép, haja összefonva és egy kötélhez kötve. A kötél feszesen ki volt kötve az anusába helyezett horoghoz. Ennek következtében feje, nyaka hátrafeszült, háta homorított, mellét a föld felé düllesztette.
-Tetszik?
-Csinos- válaszolta bizonytalanul.
-Nem a lány, a pozició? Tényleg, miért is nem nézegettünk képeket, videókat ötlet szerzésként, vagy hogy lemásoljuk, amíg még együtt voltunk?
-Nem értem még mindig, hogy jön ehhez a képhez az elektromosság?
-Nézd meg a melleit, milyen szépen felkínálja egy kis szadizáshoz. De várj egy kicsit mindjárt megérted! - azzal elővettem egy “melltartót” a bőröndből. A pántjai bőrből készültek, azonban a kosara nyolc fémpántból állt. A fémpántokhoz a pántokon drótok futottak a háti résztől. A kosáron belül a nyolc fémpánton fél centis tüskék álltak a mell felé. A kosár nagysága természetesen állítható volt a különböző méretű mellekhez.
- Így már érted? Felveszed ezt a szép pozíciót - mutattam a képernyőre - majd felrakom rád a melltartót és már szenvedhetsz is!
- De ezek szúrnak! - nyúlt hozzá a mlltartó tüskéihez. Soha nem akartam, hogy tűkkel szúrkálj!
- Most nem foglak szurkálni a tűkkel - bár azt elárulhatom, hogy van ilyen kártya is - sőt, ha ügyes vagy, nem is fognak hozzád érni - nevettem és leültem egy székre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 01. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?