Iméon - A büntetések 2. rész - Elektromos játék

Szavazás átlaga: 7.67 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2011. január 25.
Hossz: 17 242 karakter
Elolvasva: 1 674 alkalommal
Visszaültem kedvenc fotelomba egy újabb pohár borral, bámultam az ablakon keresztül az erdőt és próbáltam kifújni magam. Jóleső érzés volt, ahogy a bor szétáradt a testemben, megnyugtatva izmaimat végtagjaimat. Bármennyire a BDSM-re épült a múltban szerelmünk, ilyen dolgokat még soha sem csináltam, csináltunk. Ráadásul most már nincs is hivatalos kapcsolat közöttünk, mindkettőnknek megvan a maga élete.
És engem ez a tőlem független nő hatalmaz fel, hogy fölötte uralkodhassak és tehessek vele azt, amit akarok. Erre újra végigfutott végtagjaimon a borzongás, a kéj, és az adrenalin izgalmas keveréke.
Meztelen, kissé nedves lábak halk cuppogását hallottam magam mögül, majd fölém hajolt. Felemelte kezemmel együtt a poharat, ivott belőle egy nagy kortyot, lehajolt az arcomhoz, száját szájamhoz nyomta, amikor kinyitottam, összetapadtak ajkaink és a szájából átfolyt a bor nagy része. Alig bírtam lenyelni, amikor éreztem, hogy nyelve követi a és izgalmas, vad táncba kezd a számba. Hosszan, forrón csókolt, aztán ugyanolyan hirtelen hagyta abba, mint ahogy kezdte.
– Meg kell köszönjem, hogy olyanba bele, amit magamtól nem lenne erőm bevállalni, de... – itt elcsuklott a hangja – ... de be kell vallani, élvezem. Bár azt hiszem, erre magadtól is rájöttél.
– Örülök neki. De ne félj, csak olyan büntetések várnak rád, amiket még soha nem próbáltunk. És abban se reménykedj, hogy a többi “büntetés” könnyebb, fájdalmatlanabb lesz!
– Nem baj, most már tényleg kezdem élvezni ezt a napot. Azt ugyan nem tudom, hogy fogok kinézni, mire hazamegyek – és végignézett meztelen testén, amin már meglátszott az elmúlt órák szórakozása – de jelenleg nem érdekel semmi. Kíváncsi vagyok milyen messzire mersz elmenni, mennyire vagy szadista, mennyi mindent nem csináltunk meg – lesütötte a szemét – és mennyit bírok én elviselni?
– Akkor ott vannak a kártyák, ha folytatni akarod! – kézzel rávertem fenekére, hogy indulásra nógassam.
Nemsokára visszatért egy kártyával a kezében: – Tessék, legyen ez!
Elmosolyodtam: – Reméltem, hogy ezt valamikor kihúzod, mert ezt sokszor ki akartam veled próbálni a kapcsolatunk alatt, de mindig is kimaradt. Szerinted az “electric” mi lehet?
– Nem tudom.
– Na, mégis, mit jelenthet?
– OK, elektromosság azt tudom, de hogy jelen helyzetben mit jelenthet azt nem tudom. Ugye nem akarod belém vezetni a 230 V-ot? – kérdezte tényleg rémült tekintettel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.67 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 19. 07:32
#4
Fura egy emberi állat.
1
cscsu50
2022. június 4. 14:54
#3
Ez elég durva.
1
a
angel234
2020. október 19. 02:59
#2
Ez még kegyetlenebb mint az első rész volt.
1
T
Törté-Net
2011. január 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1