A+ A-

Palacsinta, avagy két csintalan picsa 1. rész

Sokáig szerelmes voltam Elvirába, de az utóbbi időben kezdtem unni. Elég sótlan csajnak tűnt már elejétől fogva, úgy éreztem valami bántja az ágyban és azon kívül. De mégis olyan kedves volt. Törékeny alakja, hatalmas szomorú szemei mindig megigéztek, amikor a közelében voltam. Meg hát a társtalanság nagy úr.
Ennek ellenére elhatároztam, szakítok vele. Kedvenc hagyományom volt, hogy még utoljára rendezek egy nagy ágyjelenetet, kiadva magamból mindent - legalább a szexuális emlékei legyenek szépek - és utójáték gyanánt, vagy inkább helyett előadom a döntésemet. Ez általában bejön, hiszen mire a csajok magukhoz térnek, én már felöltözve, fogkefémet és két nyuszifejes alsónadrágomat magamhoz véve az ajtóból intek búcsút.
Mindenesetre a mostani attrakció nem úgy indult, ahogy ilyenkor megszoktam. Elvira nem hogy sótlan volt, de egyenesen lekozmált állapotából próbáltam valami ehetőt kihozni. Az ágyban mindig is eléggé átlagos volt. Még a farkam csócsálását is úgy kellett kikönyörögni nála, igazi szopásra pedig végképp nem volt soha kapható. Most viszont semmi csócsa, még nyalni sem engedett. Széttett lábakkal, behunyt szemmel várta, hogy gyökeret verjek belé, apró, hegyes mellét sem engedte megfogni. A gecimet a végén azért a mellére vertem, szerencsére pont az orgazmusa végén jött rám az élvezés. Ilyenkor nem nagyon tudta, mi történik vele.
Miközben a melléről lecsorgó nedűt törölgette felháborodva, előálltam a farbával. Látszott, meghökkent ugyan, de mégsem érte váratlanul a dolog. Az okot tudakolta. Elmondtam neki, hogy nincs egy vidám pillanatunk, és az ágyban is olyan hideg, hogy olyankor a radiátoron keresztül képes lenne leállítani a távfűtők erőművét. Persze engem nem, de hát hol szeret úgy dugni akár a legnagyobb erőmű is, mint én?
Bebújt a lenge otthonkájába, megállt előttem és szomorúan mondta: - Jól van, Ákos, elmehetsz. Sejtettem mindig, hogy nem vagyunk egymáshoz valók az ágyban, pedig te kiköpött fiúideálom vagy, senkivel sem élveztem olyan jókat, mint veled. De ugye utoljára csinálsz még egy adag palacsintát.
Kimentem tésztát keverni, Elvira meg bezárkózott a szobába. Most sírja ki magát - gondoltam öntelten.
Éppen a palacsintasütés közepén járhattam, amikor csöngettek. Nem mondhatom, hogy túl voltam öltözve, egy nyuszifejes azért volt rajtam. Gondoltam felkapom gyorsan a nadrágom, de Elvira már kirontott ajtót nyitni.
Nagy barátnője a házból, Éva jött hozzánk látogatóba. Hat-nyolc évvel idősebb volt nálunk, de Elvirához hasonlóan ő is egyedül élt a garzonlakásában. Amikor a barátnőmmel összejöttem, még gyakran lejárt, mostanában el-elmaradt.
Behúztam a konyhaajtót, remélve, hogy előbb-utóbb megkapom a nadrágomat. Ám a két nő furcsamód a konyhába telepedett le.
- Sziasztok - mondtam kissé zavartan -, azonnal felkapok valamit.
- Maradj csak - válaszolta Éva -, nem zavar. Majd nem nézek oda.
- Hova nem nézel? - kérdezte Elvira olyan hamiskásan, hogy kezdtem arra gondolni, Éva nem véletlenül toppant be ily váratlanul.
A válasz azonban elmaradt. Éva rágyújtott, én sütöttem a palacsintát, a barátnőm más témára tért. Természetesen a munkahelyről volt szó, meg Éva kapcsolatairól.
Már majdnem befejeztem a sütögetést, amikor a szomszédasszonyunk megemlítette, hogy tavaly neki is volt egy barátja, aki imádott palacsintát sütni, de az mindig dugás után és meztelenül csinálta.
- Te, Szombati - szegezte nekem a provokatív kérdést -, csak nem ti is dugás után vagytok.
Elvira vihogása válasz nélkül is bizonyságot szolgáltatott neki.
- Akkor miért van rajtad gatya? - feszegette tovább a témát.
- Mert a farkam lelökné a palacsintasütőt - dicsekedtem, persze erős túlzással.
- Ne izgass fel, Szombati, még a végén letépem a nadrágod.
- Úgy sem mered - hallottam meg Elvira hangját, amitől teljesen zavarba jöttem.
- Merném én, ha ideállna!
Arra gondoltam, ha lehúzná rólam a gatyát, bevinném a szobába, hadd lásson Elvira ágya is egy jó baszást végre. Elzártam a gázt, és eléálltam.
- Tessék, itt van, bár szerintem sem mered lehúzni.
A csaj megfogta két oldalt az alsónadrágomat, felnézett.
- Szabadi, most még meggondolhatod!
- Tudtam, hogy nem mered - provokáltam, s közben már inkább arra gondoltam, de jó lenne ezeket egyszerre megbaszni.
Éva még mindig várt. Elvira, akit csak a szemem sarkából láthattam az asztal másik oldalán, energikus mozdulatokkal igyekezett rávenni a barátnőjét, szedje már le rólam azt az átkozott alsógatyát. Meglepetten néztem rá, és ő olyan negédesen nézett vissza, hogy abból rögtön rájöttem, ez hívta le Évát.
Piszkosul felizgultam, éreztem, hogy a torkom teljesen kiszáradt. De Éva még mindig nem szánta el magát.
- Na, mi lesz - nógattam -, lehúzod, vagy gatyában csinálom tovább a palacsintát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 06. 27. szombat 08:35
Nagyon jó
#6 listike 2014. 05. 10. szombat 11:49
Nagyon jó.
#5 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:48
Egész jó.
#4 kutyaborka 2010. 12. 30. csütörtök 19:39
Remélem, az is jön nemsokára! Egyszerre küldtem el őket. Reményeim szerint a második rész talán jobb lesz!
#3 tiborg 2010. 12. 29. szerda 01:01
Nem rossz, de hol a vege?????????????
#2 Pavlov 2010. 12. 28. kedd 08:21
Egész jópofa!
#1 Törté-Net 2010. 12. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?