A+ A-

Palacsinta, avagy két csintalan picsa 2. rész

Körülnézett, és meglátta a gáz mellett a serpenyőben az olajat, meg a lúdtollat, amivel a palacsintasütőt alját szokták kenni. Lemászott Elviráról, bemártotta a tollat az olajba, és úgy mászott vissza Elvirára, hogy annak feje a két lába közt volt. Vastagon bekente olajjal a szerelme popsija lyukát. Pöcsömet újból a szők nyíláshoz illesztette.
- Nyomd be neki, most könnyebb lesz!
Nekifeszültem ismét a picinyke lyuknak, de az még mindig nem engedett.
- Nagyon fáj Évica, engedj el kérlek! - siránkozott Elvira, de Évica nem engedett.
- Nyomjál, szivikém, mintha kakilnál, meglátod fényes lesz!
Irtózatos hatással volt ez a nő Elvirára, mert az engedelmesen nyomni kezdett. Éreztem, hogy a farkam hegye bent van már, amikor Éva, akinek a feje egészen eltakarta a kilátást, elkapta a derekamat, és teljes erővel maga felé rántott. Én engedelmesen újból nekifeszültem, és Elvira fájdalmas kiáltását követően szinte tövig csúsztam a popsijába. A feszes izom mint egy bilincs szorította erősen a rudamat. A herémet meg Éva szorongatta.
- Lökjél, Szabadi! Látni akarom, ahogy beleélvezel.
Nem tudom, mit látott volna belőle, de mindenesetre a seggemet hátralöktem, hogy lendületet vegyek, és ekkor megtörtént a baj. A popsi, főleg ha ilyen szők, nem hasonlít a pinára, ahogy a makkom karimája kicsúszott az izmok szorításából, kicsúszott a farkam is. Éva mint egy elmeháborodott támadt rám, leugrott az asztalról - nagy lógó mellei ide-oda himbálóztak -, és üvöltözni kezdett.
- Hogy lehetsz ilyen hülye? Nem basztál még segget? Miért nem vigyázol, elbasztad az egészet! Én ezt látni akartam, te állat!
Egy pillanatra elhallgatott. A hirtelen támadt csendben Elvira felegyenesedett, végre levette magáról a felőle húzott otthonkáját, átölelte a nyakamat, kicsi, hegyes mellét nekem nyomta, megcsókolt, és azt mondta.
- Ákos, ugye visszanyomod? Nagyon jó volt, amikor bent volt.
Maga elé terítette az otthonkát, és visszatérdelt a székre. Éva már kenegette a formás, kerek fenekének bejáratát. Én közben a répámat próbáltam ismét kemény állapotba hozni, nem sok sikerrel. De Éva nem engedte, hogy a nagy terve ismét dugába dőljön. Elém térdelt, és miközben a tojásaimat morzsolgatta, olyan fuvolaszólót vágott le, hogy azzal a világ bármelyik színpadán telt házat hozott volna össze.
Végre Elvira mögé állhattam, Éva még a farkamat is beolajozta a lúdtollal, térdepelve maradt, átölelte a combomat, figyelte, hogy hatolok be a szűk fenékbe. Elvira gyorsan megtanulta a leckét, látszott izmos hátán, amint a kakilást imitálva megfeszült. A lyuknak feszítettem újból a dákóm, és bár még mindig nehezen tudtam benyomni neki, de amikor elakadtam, felemelt fejjel, összeszorított fogakkal ő nyomta rá magát a farkamra. Szinte berobbantam újból a popsijába, és most jobban vigyáztam. Először csak oldalra mozgattam a fenekemet, amitől a végbele falának nyomódott a gyökerem, de nem kellett félni, hogy kicsúszik. Majd apró lökésekkel elkezdtem baszni a seggét. Nem volt könnyű dolgom, mert az izma még most is görcsösen szorította a rudamat. Fantasztikusan izgató volt. Ennek is köszönhetően a kis szünetekkel immár másfél órája álló répám gyorsan elsült. Minden lökésnél éreztem, hogy keményen lövi farkam a gecit. Ettől, de talán mert Elvirában is oldódott a görcs, egyre könnyebben csúszkáltam benne. Barátnője pedig elé térdelt, és apró csókokkal borította el a lány arcát.
- Ugye jó volt, édesem? Tudod, hogy én soha nem akarok neked rosszat. Majd megpuszilgatom a popsikád, meglátod az is nagyon jó lesz.
Elvira fáradt mosollyal fogadta szeretője becézgetését. Tényleg nagyon imádhatták egymást.
Kihúztam fenekéből a petyhüdt farkamat, ami mint a csúzligumi nyúlt ki, ahogy a szoros gyűrűsizom megakasztotta a makkom. Megtörölgettem a kezemmel, de az élménytől és a szerelmesek látványától úgy felizgultam, hogy a törölgetés a merevedő farkam verésébe csapott át. Miközben ők egymást falták, én csendben rávertem Elvira fenekére a gecimet. Összerezzent, de a délutáni félresikeredett dugásunk óta teljes átváltozáson ment keresztül. Nem kiabált, hanem hátranyúlt, és az ujjára tapadt gecit a barátnőjével közösen kezdték szopogatni.
Kimentem a fürdőbe megmosakodni. Mire végeztem, ők már a szobában, a kinyitott rekamién feküdtek egymás mellett meztelenül. Elvirának nagyon jó teste volt, igazi gusztusos teremtésként él az emlékeimben, de meg kellett állapítanom, hogy Évát is nagyon jól felszerelte a természet. Fekve még a mellei sem tűntek olyan lógónak. Nyúlánk teste, bronzvörös hajkoronája, hosszú combjának és kerek fenekének látványa pedig mindenkit felizgatott volna. Én viszont megtettem a kötelességem, menni készültem. Felvettem a nadrágomat, de Éva rám támadt.
- Hohó, nem addig az! Nem mész sehova, te vagy a nap hőse. Le a nadrággal, feküdj csak gyorsan közénk!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 15:08
Nagyon jó!
#6 listike 2014. 05. 10. szombat 13:13
Nagyon tetszett.
#5 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:48
Nem rossz.
#4 tiborg 2011. 01. 5. szerda 23:40
Jo ikerszellemrol(tol?)hallani! Ha kapsz negativ reakciot torteneteidre az csak savanyu szolo!!
#3 kutyaborka 2011. 01. 4. kedd 06:40
Na jó, megmondom! A volt barátnőim többsége szerint egyértelmű, a volt nejem szerint egy perverz állat, a feleségem szerint vén trotty, a munkatársaim, főleg a beosztottak szerint vén fasz a nemem korrekt meghatározása.
#2 tiborg 2011. 01. 4. kedd 00:37
Minden jo, ha a vege erdekes......Ez jol sikerult!! De a sztori menete utan nemed kerdeses.......??
#1 Törté-Net 2011. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?