A+ A-

Apa különleges tehetsége

Mindig is tudtam, hogy apám okos volt. Az évek során megtanított egy csomó dologra: hogyan kell biciklizni, hogy kell horgászni, hogy kell iránytűt olvasni, vagy hogyan kell autót vezetni. Úgy tűnt, tehetségének sosincs vége. Néha olyan dolgokat is megtanított, amikről valószínűleg nem is szabadna beszélnem.
Régebben, mikor még fiatalabb voltam, mint a többi srác, mindig kanos voltam. Tudom, hogy apa tudta, hogy mit is csinálok egész idő alatt szobámban vagy fürdőben. Elvégre ő már férfi volt. És emlékeznie kellett, milyen is volt az én koromban. Nagyon úgy tűnt, hogy nap nem telhetett el anélkül, hogy ne könnyítsek egyszer a golyóimon, de ez inkább volt naponta két-három alkalom inkább, mint egy. Nagyon megijedtem, mikor egyszer apám rám nyitott, mikor épp játszottam a farkammal, de ő nyugodt maradt, mondta, hogy ez egyáltalán nem nagy ügy. Minden srác csinálja, még akkor is, ha azt mondja, hogy nem. Tuti hazudik. Vagy csak egyszerűen nem működik a szerszáma.
Leült mellém az ágy szélére. Az az igazság, hogy egy fiúnak a te korodban szüksége van erre, hogy levezesse a feszöltséget, hogy könnyítsen magán, hogy könnyebben vegye a mindennapokat. És igen, igaza volt: hiába magyarázott a tanár, csak akkor tudtam figyelni, ha a szünetben gyorsan könnyítettem magamon a WC-N. utána mindig sokkal nyugodtabb és kevésbé feszült voltam.
De tudod fiam, folytatta apa, a farok verés szórakoztató is kell, legyen. Igaz, vannak és lesznek időszakok, amikor egy gyors menetre van szüksége az embernek, de kell lenni olyannak is, amikor lassan és élvezettel csinálod, például, mikor másnap nincs suli és nem kell korán felkelni. Akkor igazán nincs ok arra, hogy gyorsan elintézd a dolgot. Ilyenkor lassan és élvezettel kell csinálni. „szükséged van néhány atyai tanácsra, fiam?” Kérdezte. Nem igazán jutott el a tudatomig, mit is kérdezett épp tőlem, és én ég mindig ott feküdtem meredező farokkal a markomban apám mellett az ágyon. Aztán mikor felfogtam, megrándult a farkam a markomban. „persze” válaszoltam rekedten.
A következő pillanatban apa megszabadult a ruháitól, és ott ült velem szemben az ágyamon. A farka teltebb és nagyobb volt, mint normál estben, de még messze nem volt teljesen merev. Marokra fogta a jobb kezével, és a ballal párszor megpaskolta. Be kell vallanom, nagyon tetszett apám vaskos farka, szerettem nézni, ahogy egész a köldökéig ér, mikor felesen merev volt. Átvillant az agyamon, hogy vajon átéri-e az ujjaival, de ahogy láttam, nem okozott gondot neki.
Amikor elkezdte lassan húzogatni a farkát, újra megszólalt: „fiam, egy férfi farka a saját legjobb barátja. Nincs semmi más a világon, ami jobb érzést adhatna, hogy megfelelően veszed kézbe” ujjaival felemelte a farkát, hogy jobban láthassam, és folytatta: „látod ezt a kis területet”, ás rámutatott a makk hátsó részére. Én bólintottam. Ez a legizgalmasabb hely a farkadon. Ujjával finoman le és felmasszírozta, én meg megbabonázva néztem. „csináltad így korábban?” Kérdezte.
Csak ráztam a fejem, aztán utánoztam apámat. Óvatosan masszírozta, a hátsó részt, és áramütésként ment végig a farkamon, egészen a gyomromig. Feljajdultam a kéjtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomm6 2015. 10. 11. vasárnap 15:02
Mire taníthatja legközelebb?
#7 nathanblack95 2015. 07. 11. szombat 14:59
Jéggel jobb lenne. smile De egy folytatást elbirna.
#6 pfazek 2015. 05. 16. szombat 04:21
Bár nem vagyok buzi ez érdekes volt
#5 papi 2015. 05. 12. kedd 21:03
Nem tetszik
#4 rockycellar 2015. 05. 12. kedd 18:30
jó lesz valamire
#3 Rinaldo 2015. 05. 12. kedd 07:27
Alakul.
#2 A57L 2015. 05. 12. kedd 05:19
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 05. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?