A+ A-

Az állásinterjú 3. rész

Hát másnap nem láttam Alexát. Sőt egész héten sem. Reggel felhívott, hogy élne a rugalmas távmunka adta lehetőséggel, mert most tényleg a gyerek mellett kell maradni.
- Nem gond, Zoli? - kérdezte bizalmaskodóan a telefonba.
Kissé gyanús, vagy engem kerül, vagy a munkát, már a második napon, de mit tehettem volna. Hinni akartam neki.
- Hát persze, de a munkádat remélem, meg tudod csinálni.
- Nem fogsz bennem csalódni, köszönöm - búcsúzott volna. De nekem még volt egy kérdésem.
- Este látjuk egymást?
- Nem lehet, most nem tudom megoldani
- Kár, hát majd legközelebb.
- Talán - búcsúzott el immár végleg.
Mint kiderült nem a munkát kerülte. A telefonokat rendben kezelte, az üzeneteket rögzítette, az elektronikusan átküldött dokumentumokat feldolgozta, előkészítette a következő napi prezentációkat és szerződéseket, egyszóval precízen dolgozott. Csak épp nem találkoztunk. Nem lehettem olyan önző, hogy azt higgyem, engem kerül, szemben a beteg gyerekére való vigyázással. És ugyan miért is kerülne? Mert megkapta, amit akart? Hiszen még próbaidős, bármikor kirúghatom. A munka tartotta bennem a lelket, lekötötte felesleges gondolataimat.
Este egyedül iszogattam a lakásomhoz közeli bárban. Szervezhettem volna valamit, vagy valakit, de jó volt így. Gondolkodtam:
- Csak nem zúgtál bele, te barom. Emlékezz, mikor legutóbb mennyire megégetted magad.
- Tuti, hogy csak kihasznál, ez tök nyilvánvaló, nem is rejtette véka alá. De hát szemmel láthatóan Ő is élvezte, mi több folytatta. Akkor most mi van, meggondolta magát?
- Ráadásul a közvetlen beosztottad, ez még tőled is túlzás. Ha kiderül, senki nem mossa le rólad, hogy a szex miatt vetted fel, hiába bizonygatod, hogy, milyen jó munkaerő.
- Mindenképp el fogod veszíteni, így vagy úgy. Most csapdába estél. Hogyan mászol ki ebből?
- Te hülye, megsajnáltad, mi? Ez a gyengéd. Pedig lehet, hogy nincs is beteg gyereke, sőt gyereke sincs. És mi van, ha csak a bizalmadba akart férkőzni, ha valamit akar a vállalattól.
- De akkor most minek kerül, mit akar elérni? Francba. Keresek magamnak egy másik muffot. Ez a megoldás. - így morfondírozgattam magamban.
És már jött is a megoldás, épp szembe. Magas, karcsú, nagymellű, csinos arcú, kiskosztümben, magas sarkúban, épp ahogy szeretem. Nem volt egyedül, természetesen. Az ilyen nők sosincsenek egyedül. De ez soha nem zavart, soha nem gátolt. Szerencsére nem a pasijával jött, szemmel láthatóan üzleti megbeszélésre hozta el ügyfeleit három korosabb sötét öltönyös férfit. A nő kezében laptop táska és egy nagy mappa, alig fért el a hóna alatt. Érdeklődéssel figyeltem a távolból. Építész vagy grafikus, esetleg ingatlanügynök, ez volt a tippem. Igazam is lett. A mappából egy épület grafikai látványterveit vette elő, így a háromból bármelyik lehetett. A többi már nem érdekelt. Hosszan tárgyaltak, és mikor a férfiak távoztak a nő átült a hosszú, tök üres bárpulthoz, csak egy széket kihagyva közöttünk.
- Egy pohár rosét kérek - szólt pultosnak.
Oldalra sandítottam és mosolyogva megjegyeztem:
- Fárasztó napja volt, ugye?
Rám nézet, kissé felvonta a szemöldökeit, már-már kíváncsian, de nem mosolygott, hangsúlya inkább megvető volt:
- Ennél jobb szövege nincs? Ne haragudjon, de nem akarok magával ma este dugni.
- Akkor minek ült mellém a teljesen üres bárpulthoz.
- Már megyek is - kapta fel a bort. - Csak hogy tudja, udvarias akartam lenni, a másik sarokba ülni egy hosszú üres pult mellett úgy éreztem sértő lett volna - szólt még vissza.
- Miért, az előző mondata nem volt az? - vágtam vissza. Megállt, hát folytattam: - Hagyja, tudom, ehhez szokott. Túl jól néz ki, és elege van a tolakodókból. Pedig most tényleg fáradt és alig várja, hogy eldicsekedjen valakinek az üzleti sikerével, egy normális férfinak a bárpult mellett, aki nem akarja letámadni, igaz?
Elmosolyodott. Bemutatkoztunk, iszogattunk, csevegtünk. Ugyan szinte az egész mostani életét megismertem, semmi komolyat nem érintettünk. Természetesen volna kinek eldicsekednie a sikerével, csak épp az illető állandóan üzleti úton van, most még telefonon sem lehet elérni. Én inkább régi konzerv utazós élményekkel szórakoztattam őt, és próbáltam a bugyijához közelebb kerülni. Vonzó nő volt, és szemmel láthatóan ő is vonzódott hozzám. A második pohár bor után bizalmasan a vállamra tette a kezét, a harmadik után pedig közel hajolva, átkarolva, a fejemet megsimogatva súgott diszkréten a fülembe. Ekkor már én is a derekát és a lábait simogattam. Így megy ez. 15 perccel később már az ágyban voltunk.
Érdekes, hogy szex és szex között mekkora különbségek tudnak lenni, még ugyan azzal a személlyel is. Az újdonság ereje azonban mindennél vágykeltőbb. Mikor először mosolyodsz a másikra, mikor először nézel mélyen és csábítóan a szemébe, mikor először érinted meg a bársonyos bőrét, mikor először kóstolod meg ajkai ízét, és amikor először hatolsz be az új vaginába,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 3. vasárnap 07:40
Érdekesen alakul a sztori. Lehet, hogy egy olcsó numeráért elb...ta egy szép kapcsolat lehetőségét?
#5 A57L 2014. 11. 30. vasárnap 08:54
Lehetne jobb is.
#4 listike 2014. 06. 14. szombat 12:35
Egyre jobb.
#3 papi 2014. 05. 20. kedd 21:06
Alakul
#2 tiborg 2011. 03. 11. péntek 05:28
jol fejlodik,nem todom levenni az internet-rol. Muszaj folytatni!
#1 Törté-Net 2010. 10. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?