A+ A-

Az állásinterjú 2. rész

"Jó reggelt, főnök" fogadott a nő.
Nem voltam benne biztos, hogy megjelenik másnap reggel, sőt határozottan biztos voltam, hogy nem. De mikor beértem az irodába már ott volt, a titkárnői, bocsánat asszisztensi íróasztalnál, feltűnően a monitorba és a billentyűzet heves püfölésébe mélyedve. Vajon mit csinálhat, hisz még nem is adtam neki feladatot? Mi több, hivatalosan nem is vettem fel!
Nem tudtam, mit is mondjak, "Szia.", vagy "Mit keresel te itt?", hát inkább egy "Jó reggelt." mellett döntöttem és beslisszoltam az irodámba. Végül is én mondtam neki, hogy ma kezdhet. Úgy látszik komolyan vette.
Az az igazság, hogy este nehezem jött rám az álom. Órákig bámultam magam elé, kezemben egy pohár vörösborral, és a történteken gondolkodtam. Szerencsére reggelre az egész csak egy kanos álomnak tűnt. Meg is látszott a szokásos reggeli erekciómon, az istennek nem akart múlni, hát ki kellett vernem a zuhany alatt, végig az előző estére gondolva. Kőkemény voltam, de nagyon kellett volna egy finom, meleg punci. Ehelyett a zuhanykabin falának dőlve erősen és egyre hevesebben rángattam a kezem fel s alá a husángomon, miközben az esőztetőből zubogó meleg víz lágyan simogatta a bőrömet. Eszembe jutott finom, cseresznye alakú ajkainak lágy érintése, csípőjének a szorítása a derekamon, duzzadt hímtagommal a vaginájában, ahogy rajtam vonaglik; és ezzel eldurrantam a zuhany alatt. A ragacs nehezen folyt le a kanális rácsán keresztül, míg végül eltűnt a csatorna mélyén. Megkönnyebbültem, most hogy könnyítettem magamon. A feszültség a fejemben és a feszítés az ágyékomban enyhült. Pedig nem sűrűn teszek ilyet, nincs rá szükségem, szerencsére akadt elég nő az életemben, ha az igazira még várnom is kell. Pontosabban egyszer az igazit is megtaláltam már, de többször nem akartam ennyire megégetni magam, hát érzelmileg jóval távolságtartóbb lettem.
Lehuppantam az íróasztalom mögé és az előző esti morfondírozást folytattam. Jól esett volna egy kávé, de nem akartam épp őt megkérni. Most még nem, amíg nem tudom mi lesz. De éreztem, hogy örülök, amiért itt van. Csalódott lettem volna, ha nem látom őt többet.
"Na jó, ez így nem mehet tovább, felnőtt emberek vagyunk, ezt meg kell beszélni." határoztam el magam.
"Kérem, jöjjön be" szóltam ki a nyitva hagyott ajtón.
Halkan nyitotta ki az ajtót.
"Igen főnök? kérdezte szerényen, serényen.
"Hozna egy kávét, hosszút, 3 cukorral, tejjel. És magának is hozzon egyet, ahogy szereti"
Amíg a kávét készítette bekapcsoltam a gépet és rácsatlakoztam a hálózatra. Hoppá! A naptáram csak úgy köpte ki magából a tennivalóimat, üzeneteimet mára, szépen rendszerezve. Hát ezt csinálta olyan elmélyülten. Máris szeretem. Belépett a kávékkal. Ő illatos, habos kapuccsínót választott, csak tudnám honnan szerzett fahéjat is a tetejére.
"Kérem csukja be az ajtót" mondtam, majd mikor megtette más hangnemben folytattam:
"Gyere ülj le, örülök, hogy itt vagy" váltottam tegezésre és vártam mit lép. Nem mondott egy árva szót sem, szemeit lesütötte.
"Szép munkát végeztél a naptárammal" igyekeztem enyhíteni a növekvő feszültséget. Az én szívem is a torkomban dobogott.
"Köszönöm" mondta halkan, szinte suttogta, hogy alig hallottam. "Akkor tényleg megkapom a munkát?
"Megdolgoztál érte tegnap, ha jól emlékszem" csücsörítettem szarkasztikusan, magam sem tudom miért.
Na erre legalább felkapta a fejét.
"Hogy merészeled..." Vágta a fejemhez, de legalább visszategezett. Ám a pillanat elmúlt és ő visszabújt a védőpajzsa mögé. De én megláttam, amit kerestem.
"Ezt meg kell, hogy beszéljük, csak nem itt és nem most. Finom kávét csináltál, holnap kipróbálnám a kapuccsínódat, isteni az illata. Ezeket pedig légy szíves intézd el" nyomtam a kezébe egy köteg papírt, elővéve az osztályvezetői hangnememet.
"Rendben van főnök" állt fel a székből és vette el a paksamétát. Remélem ezt nem csak az utolsó mondatomra értette. Utána szóltam, mielőtt kiment volna. "Az ajtót általában nyitva tartom, a többiek előtt egyelőre magázódunk, és nem hívj főnöknek. A Zoltán megfelel, ha neked is megfelel az Alexandra. A többit este, remélem, szabaddá tudod tenni magad. Van bébiszittered?"
"Megoldom" válaszolta kissé meglepő éllel a hangjában, miközben kinyitotta az ajtót.
Aznap szinte nem is találkoztunk többet. Ő ebéd után lelépett a gyerekéhez, de szép munkát végzett addig is. Én folyamatosan dolgoztam, tárgyaltam, bár nem túl nagy hatékonysággal. Rá gondoltam, szinte egész álló nap. Természeten elintéztem a felvételével kapcsolatos papírmunkát, és alig vártam az estét. Ám féltem is tőle. Ki tudja, mit várhatok? És ki tudja, mit is akarok tulajdonképpen? Mert én nem. De akartam őt, annyi szent.
Hívtam az új vállalati mobilján, csakhogy ki volt kapcsolva. Az önéletrajzából kellett kinéznem a privát számot, ezt már második csörgésre felvette. Nem akartam leszúrni, de egyszerűen nem tudtam szó nélkül hagyni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 3. vasárnap 07:11
Tetszett, hangulatos élvezhető írás.
#8 A57L 2014. 11. 30. vasárnap 08:54
Nem lett rossz.
#7 listike 2014. 06. 14. szombat 10:23
Nagyon jó.
#6 papi 2014. 05. 20. kedd 21:05
Nem rossz
#5 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:26
nyes hehhe.
#4 Bikmakk 2012. 07. 21. szombat 23:26
Hol a bánatban van ez illusztrálva? Lsd. a sorozat felsorolását.
#3 tiborg 2011. 03. 11. péntek 05:13
Elveztem, egy jol megirt izgi sztori.
#2 Kian 2010. 06. 9. szerda 15:30
Jó a sztori, viszont valaki elmondhatná, hogy kerül 2005-ös komment egy ma felkerült történethez...
#1 Törté-Net 2010. 06. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?