A+ A-

Az állásinterjú 4. rész

Hát ez a csaj igazán kitartó, mi-tagadás. Naná, hogy hétfőn reggel ott ült a helyén, mintha mi sem történt volna. De én is lehiggadtam a hétvége alatt.
- Szia Alexandra - köszöntem rá hangosan, hogy az osztályon dolgozók is jól hallják. A kitartása igazán megérdemli, hogy hivatalosan is tegezzem.
- Szia Zoltán - köszönt vissza a világ legnagyobb természetességével.
Az irodában egy pillanatra megdermedt a hangulat. Éreztem a kollégák pillantását a hátamon. De nem hagytam magam kizökkenteni.
- Hoznál nekem egy kapucsínót, és magadnak is - tettem hozzá, majd mikor bejött az irodába megkértem, hogy csukja be az ajtót.
- Ez így nem mehet tovább - vágtuk egymás fejéhez egyszerre szigorú arckifejezéssel.
- Bocsánatot akarok kérni - mondtuk szintén egyszerre, erre már elvigyorodtunk mindketten.
- Szóval nem rúgsz ki - kérdezte ő kissé bizonytalanul.
- Eszem ágában sincs. Jól dolgozol, a többit meg meglátjuk - kacsintottam rá.
- Ne is álmodj róla - kacérkodott a kis huncut.
Felálltam az íróasztal mögül, odaléptem hozzák, és megsimogattam az arcát, két tenyerem közé fogva. Nem húzódott le, sőt, lehunyta a szemét, aprót sóhajtott, miközben résnyire nyitott száját megtalálták az ajkaim. Finom kapucsinó ízű csók volt. Átöleltük egymás, testünk egymásnak feszült a szenvedélyes csók alatt. Erekcióm fejlődésnek indult, kezem pedig a csípője és a combja felé. Lassan a szoknyája szegélye alá nyúlva, combját és fenekét cirógatva felhúztam a szoknyát a csípőjéig. Közben hevesen folytattuk a smárolást. Megfordultam, mögé kerültem, térdemmel enyhén szétfeszítettem a lábait. Ő a nyakát hátrafeszítette, így csókoltam bele hátulról a füle mögötti erogén területbe. Hevesen ziláltunk mind a ketten. Egyik kezem a blúz alatt a mellét kereste, a másik épp most csúszott be a bugyiba, rátalálva a szűk rés feletti érzékeny pontra. Kéjesen felnyögött. Megijedtem, hogy túl hangos lesz, ezért melléről hirtelen lekaptam a kezem és a szorosan szájára tapasztottam, mintha csak el akarnám rabolni. Alexa teste megfeszült, erősen homorított a szorításban, majd finoman beleharapott a száját fogva tartó ujjaimba, miközben kecses keze alulról szorosan megmarkolta a nadrágban feszülő szerszámomat. Most rajtam volt a nyögés sora, nehezen türtőztettem magam, de muszáj volt. Mégiscsak egy ajtó választ el az iroda többi részétől. Mi van, ha kihallatszik? És hogy fogunk innen szalonképesen kimenni? Lassan visszatértem a való világba és lágyan eltoltam őt magamtól. Hosszú percekig csak bámultuk egymást, nehezen jöttek a szavak. Végül csak összeszedtem magam.
- Hát kislány, ha jól látom igen csak nagy bajban vagyunk mi ketten, nem? - villantottam rá a fogsorom. Erre lesütötte a szemét. Milyen bájos, ennivaló.
- Rendbe szedem magam, tedd te is azt, így nem mehetünk ki - mondta immár asszisztensi precizitásával.
- Igen, és keressünk egy másik helyet, ez itt tök gáz - mondtam vágyakozva. - Tudok is egyet, a 18. emeleten, a kistárgyaló. Senki sem használja, mert a lift csak a 17.-ig jár. Egy óra múlva ott, rendben?
- Ott leszek - válaszolta azzal a kacérsággal, amivel néha megajándékoz.
A következő órában csak az járt az eszemben, hogy mekkorát fogunk dugni, ott fent. Vezetőségi értekezletem volt, általában végigalszom a főnökség fontoskodását, nyitott szemmel. Most is ébren álmodtam, ahogy magam elé képzeltem a meztelen testen alattam vonaglani.
- Jézusom, ezt abba kell hagynom, mert akkora az erekcióm, hogy kiveri a tárgyalóasztal alját - ébredtem fel hirtelen révetegségemből.
- Zoltán, minden rendben? - kérdezte halkan mellettem ülő kolléganőm, a személyzeti osztály vezetője, kezét aggódóan a combomra helyezve.
- Persze, persze - húzódtam el. Viszonylag bizalmas viszonyban voltunk, nem, nem dugtunk együtt, de építettünk már csapatot együtt. Érintése most azonban zavart, mert féltem, hogy esetleg megérzi a nadrágban ficánkoló farkam mocorgását. Félelmem beigazolódni látszott.
- Hát, ha jól érzem tényleg jól vagy - kacsintott rám cinkosan. - Tudod, rám mindig mindenben számíthatsz - adta meg a kegyelemdöfést az egyáltalán nem is burkolt ajánlata. Nem mintha rossz nő lenne, régen nagyon jó bőr lehetett, bár nem fiatal már, nem is filigrán. Szóval bevállalható, ha nagyon kell. Innen csak előre van kiút, mégiscsak a személyzeti főnök, és ki tudja, kinek ajánlotta már föl a szolgálatait.
- Tudom, számítok is - kacsintottam rá pajkosan, így igyekezve leszerelni. Szerencsére az értekezlet épp véget ért.
Kettesével szedtem a lépcsőfokokat a 17. és a 18. között. Tovább tartott az értekezlet, elkéstem. Nagy hévvel rontottam a kis tárgyalóba. Alexa ott ült az asztalon, összekulcsolt karral és lábbal, szigorúan. Úgy nézett ki, mint egy tanító néni, aki most nagyon meg fogja büntetni a rossz kisfiút.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 3. vasárnap 07:47
Egyre jobb. Az aljas kis kémet pedig tökön/picsán kéne rúgni.
#7 A57L 2014. 11. 30. vasárnap 08:55
Ez nem tetszett.
#6 listike 2014. 06. 14. szombat 13:13
Nagyon tetszett.
#5 papi 2014. 05. 20. kedd 21:06
Tetszik
#4 tiborg 2011. 03. 11. péntek 06:27
Kituno!!!
#3 Dobszi 2010. 10. 11. hétfő 23:03
Remélem igen! nyes
Eddig nagyon jó!!!
#2 Tom Erotic 2010. 10. 11. hétfő 12:39
Lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2010. 10. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?