A+ A-

Szexbérlet 2. rész - Klaudia

Lívi komolyan gondolta, amit első alkalommal mondott. A megállapodásunk úgy szólt, hogy hetente legalább két alkalommal leszünk együtt, de hízelgő lendülettel kezelte a kérdést és az első időszakban minden nap átjött. Kicsit kezdtem fáradni, ezért a második héten csütörtökön hosszan és körülményesen -nehogy megbántsam- előadtam, hogy aznap szeretnék pihenni. Megértő volt, sőt elnézést kért, hogy ilyen telhetetlen, de felajánlotta, hogy nézzük meg együtt az esti filmet. Örültem a társaságának. Először szorosan odasimult hozzám és mikor már alaposan elteltem a haja illatával, akkor kezdett cirógatni és puszilgatni, de csak ritkán és úgy mintha ezzel színesítené a beszélgetésünket. A női borotva reklámnál megjegyezte, hogy amúgy sem tudott volna ma koncentrálni, mert egy ügyetlen mozdulattal picit megvágta magát. Nem tudtam megállni és megkértem, hogy mutassa meg. Felrántotta a ruháját -ami alatt nem viselt bugyit- és megmutatta a majdnem három milliméteres piros csíkot. Ekkor már elmúlt a fáradtságom, sőt kínzóan kemény merevedésem volt. Elmesélte azt is, hogy már ez a mozizás is kellemetlen lehet, mert pusztán a közelségemtől is nedvesedik a puncija és ez lehet, hogy csípni fogja az aprócska vágást... "ott, alul". Ekkor úgy éreztem, hogy biztosan szétreped az alsóm.
Lívi, drága kis boszorkányom! Végül megkértem, hogy felejtse el, amit a pihenésről mondtam és szeretkezzünk, de -tisztán bosszúból, amiért így felhúzott- azt kértem, hogy üljön az ölembe, még ha az vágás a nagyajkán zavarja, akkor is. "-Lehet, hogy ettől majd jobban gyógyul." - nevetett és egy rutinos mozdulattal kiszabadította a 'kis barátomat'. Egy perc sem kellett hozzá, már az ölemben ült, óvatosan magába igazította mereven lüktető szerszámomat, majd a nyakam köré fonta a karjait és diadalmasan rám mosolygott. A helyzet egyértelmű volt, ő győzött abban a játékban, amiben nem is tudtam pontosan, hogy mikor játsszunk és mikor nem. De hogy is állhattam volna ellen, amikor gondosan felépített színjátékának minden eleme azt sugallta, hogy akar engem.
Izgalomtól remegő hangon még megjegyezte, hogy nem is érzi a karcolást... "ott, alul" és a biztonság kedvéért hozzátette, hogy a puncijánál. Alattomos nőszemély, úgy tudta hangsúlyozni, reszkető suttogással ezt a szót, hogy többször belerándult a férfiasságom. Rögtön megszorított a hüvelyével, mert tudta, hogy ettől egyszerre végem lesz.
Így teltek napjaink és minden együttlétünk után egyre jobban aggódtam, hogy hirtelen rám un és nem láthatom többé. (Milyen keveset tudtam a életről és mennyire nem ismertem őt...)
Csodálatos volt az első két hét, de Klaudia továbbra is úgy viselkedett velem, mint az első napon: Ha találkoztunk, mindig talált valamit, amire csípős megjegyzéseket tehet vagy épp tüntetően hallgatott és alig akart tudomást venni a jelenlétemről. Próbáltam kedves lenni hozzá, de csak idő kérdése volt egy nagy veszekedés.
A második pénteken, már indulni készültek, amikor átmentem két dvd-ért. Természetesen megkaptam a szokásos szurkálódást:
- Mi az, kukkolni jöttél? Hiába, mert Lívi épp nincs itt, én meg nem mutatok semmit! - fogadott Klaudia.
- Hát persze... akkor se tudnál egy nőies gesztust tenni, ha az életed múlna rajta! - ettől kicsit ledöbbent, úgy gondoltam, most végre elmondok mindent, amit eddig elnyeltem, mielőtt feleszmél. - Nézz magadra, militari tetőtől talpig: vastag ing, vastag nadrág. Képes vagy teljesen elrejteni a gyönyörű melleidet és az érzékien gömbölyded vállaidat. Olyan szép vagy, mint egy görög szobor, de még egy kis dekoltázst is sajnálsz a világtól. Majd te megmutatod, hogy a szépségedben aztán senki sem fog gyönyörködni. - sikerült zavarba hoznom csak annyira telt tőle válaszul, hogy:
- Agyadra ment a sok hancúrozás?
- Tiszta röhej ez a kommandós ruha, akkora patentokkal, hogy a finom kis ujjaiddal alig bírod összekattintani. És a lábaid!
- Mi van velük?
- Mikor először találkoztunk alig bírtam levenni a szemem a lábaidról... és azóta folyamatosan nadrágban vagy. Miért?
- Dagadt vagyok... Olyan csöcseim és csülkeim vannak, mint egy konyhás néninek! - kezdte szokásos modorában de elcsuklott a hangja.
- Ugye nem fogod megsiratni magad azért mert szép vagy csak nem akarod belátni?
- Hagyjál már! - mondta fojtott hangon a fal felé fordulva és a kezével integetett, hogy menjek el.
- Már látom, hogy az egész alkudozás azért volt, mert még egy olyan selejtes férfihoz sem tartod magad elég jónak, mint én. Pedig ez csak játék! Kellemes, kis játék!
Nyílt a bejárati ajtó, Lívi visszajött.
- Mi az? Lelkiztek, srácok? - kérdezte komoran.
Klaudia berohant a szobájába.
- Tudtam, hogy ti majd előbb-utóbb összecsaptok. - nézett rám szomorúan, amitől elszégyelltem magam.
- Majd bocsánatot kérek tőle. Kicsit elvetettem a sulykot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sunyilo 2018. 04. 15. vasárnap 18:24
Hasonlóan jó, mint a kezdet...
#5 feherfabia 2016. 06. 18. szombat 07:01
Tetszett!
#4 Zsazsa33 2010. 09. 17. péntek 09:40
Örülök kisfiam, hogy felvilágosítasz végre! Én ugyan még csak, mintegy negyven éve vagyok nő, de mindig "nagy tisztelettel" fogadom a megállapításokat, amiket - különösen a tapasztalt tizenéves - hímneműek tesznek velünk kapcsolatban.
No, de nem akartalak bántani, csak tudod az első indulatból..., de, hogy komolyra fordítsam, úgy általában: Jobb lenne, ha nem csak pornó "irodalomból" és filmekből szereznétek a "műveltségeteket" - no meg az elképzeléseiteket asszonyról/lányról szexualitásról!
#3 gyuri0926 2010. 09. 17. péntek 08:24
Zszas kedves a női hüvely rendkivül rugalmas , ne gondolj másra , csak a szülésre , két gyermektől egy nő még nem tágult ki , amúgy jobb , ha tőlem tudod , vannak kimondottan vastag farkú pasik , akik például fájdalmat okoznak nöknek .
#2 Zsazsa33 2010. 09. 16. csütörtök 10:23
A barátnőim között akad egy "öklözhető" lány. Nála csak azokat a férfiakat sajnálom, akikkel összejön. Nem is akadt még hosszútávú kapcsolata.
#1 Törté-Net 2010. 09. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?