A+ A-

Beszélgetések Veronikával - avagy a világ tele van hülyékkel 4. rész

Majdnem egy héttel a fenti mégiscsak sikerült találka után az egyik nap úgy délután öt óra tájban, ahogy az udvarról bementem, mit látok, ott áll nekem háttal, szoknyában és egy vastag pulóverben, épp a gázsütőt próbálta begyújtani. Szép csendben osontam mögé, talán sikerül neki is meglepődnie. Odakinn már sötét volt, ma már nem vártam senkit, csak a gyönyörű lábait láttam, tündéri ívelésű vádlijait, melyektől mindig elakadt a lélegzetem, annyira szeretem a vékony, karcsú testeket. Amikor mögé értem, lehajoltam, hátul leheletfinoman megérintettem térdhajlatának érzékeny bőrét, és egy villámgyors futtatással combja belső oldalán suhanva finom kis ágyéka felé hüvelykemet a bugyi csíkja. mellett a farpofák közé csúsztattam, négy ujjammal pedig átfogtam bal combjának belső oldalát. Akkorát rántott magán, mint a rúgós ló.
- Ha nem tudtam volna, hogy csak te lehetsz, nagyon megijedtem, volna - nézett vissza rám feddőleg, és elengedte a gázsütő gombját.
- Hoztam neked... egy kis... tököt. - nyögte elhaló hangon, mert ez a gyenge érintés nagy zavarokat okozott vételi rendszerében, Úgy látszik, ennyi idő neki is sok volt, mert reszketve kereste a helyet, ahol leroskadhatunk, de én ott mindjárt lerántottam minden keresést mellőzve.
- Az enyémet nem kéred?
A kérdést elengedte szelektív fülecskéje mellett.
Határozottan sokat tökölt a tökkel meg a sütővel, úgy tűnt, nincs konstruktív napja, nem is tudtam nézni sokáig, ahogy ott szerencsétlenkedik, bár a látvány kellemes volt, hiszen falatnyi szoknyácskája egyáltalán nem szenvedett anyagtúltengésben, ahhoz pedig, hogy a sütővel valamire jusson, le kellett guggolnia, úgyhogy én nagyon jól elszórakoztam, teste élesen kiütköző szépségein, fenekének, csípőjének, rajzolatán, combjainak látványán, de aztán meguntam.
Amikor hozzáléptem, feje óhatatlanul egy vonalba került érte sóvárgó testrészemmel, melynek mintha érezte volna kisugárzását, azonnal abba is hagyta a tökölést, kicsit kurvásan rám villantva mosolyát.
- Talán ezzel a másik tökkel kellene inkább foglalkoznom?
Mivel a válasz benne rejlett a kérdésben, nem is töltöttem az időt felesleges csevegéssel. Arckifejezéséből azt olvastam ki, a dolgoknak efféle közönséges fordulatával eleve számolt, és már készítette is egyébként csábító ajkait, hogy a számára oly közönségesnek tűnő szerelmi szolgálatra adja át.
Nem addig lesz az. - gondoltam magamban, amikor már nyúlt a sliccem felé, hogy kiszabadítsa onnan a nők számára többnyire egészen kiábrándítónak érzett nagy herét, aki elég kiábrándítóan tud élvezkedni a női ajkak ízeiben fürödve, míg a pasa annyira fel nem húzódik unottan igyekvő rabszolgája igyekezetének elektromos ütéseitől, hogy jobb esetben a sűrű ondót a kis készségesekre fröcsköli. De ha a rosszabbik eset jön be, akkor nyelni kell. Pedig a lányokkal csak azt szabad végeztetni az ágyban, amitől fényes lesz a tekintetük, mert ha nem így történik, szürke bérmunkában így vagy úgy kiszolgálják ők a kopasz fejű herceg szeszélyeit, de mi haszna, ha fásultan és lelkesedés nélkül, mint a csalánba ültetett menyasszony.
Megfogtam kinyújtott kezét, és felhúztam magamhoz.
Ajkait, melyeket már a makk csucsujgatására kent fel nyelvecskéje édes nyállal, ahelyett, hogy ő szopogatná a vessző csúcsát, én kezdtem szopogatni elmélyülten és minden sietség nélkül. Vékony kis testén remegések futottak át. Olyan - kicsit szégyenlős, kicsit kurvás - , pillantásokat vetett rám, mint romlott kislány a tanárjára, akiről pontosan tudja, mennyire ki van bukva érte, s hogy egészen biztosan meglesz a félévi elégségese, ha vézna kis teste amúgy formás ágyékdudorát nekidörzsöli a nadrág mögött ágaskodó felhevült szatírlőcsnek. Ezért körültekintő mérlegelés után úgy dönt, benyúlva a nadrág derekán szorgos kis kezével, felszálló ágba lendíti őt, amíg néhány ápolgató mozdulattal tenyerébe nem engedi izgalmának jelét, melyet ő aztán kétértelmű mosollyal visszaken alsójára a többihez.
- Gyere, drága - suttogtam - játsszunk leteperősdit! Először majd én teperlek le, aztán változatosságképpen te tepersz le engem.
- Hadd kezdjem én. - simult hozzám, s már éreztem, nyert ügyem van. Ha itt lesz még valami fontosabb történés a tökkel, az már az én tököm lesz.
- Mondjuk, mit szólnál ahhoz - vetettem fel - hogy én éppen szabadságos katona vagyok, aki kényszerű körülményei folytán tele van reménytelen, de feszítő szerelmi lelkesedéssel. Valami nem túl forgalmas kis utcában találkoztunk össze, és te visszanéztél, meglátva szememben a pinára éhes katona leplezetlen bujaságát, így az undor ellenére hirtelen kíváncsi lettél, milyen lenne egy ilyen kiéhezett mandarinnak a tolása ott odalenn a tilosban. Nem valószínű, hogy sokáig tartana itt a fal mélyedésében beszenteltetni kis kápolnácskádat, melynek úgysincs most imádkozó vendége, úgyhogy egy gyors és igen intenzív tizenkettedik menettel megtudhatnád, milyen az, amikor előzmények és készülődés nélkül,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 tiborg 2014. 11. 16. vasárnap 08:08
ditto #4
#6 papi 2014. 05. 18. vasárnap 09:12
Nem rossz
#5 A57L 2013. 10. 14. hétfő 04:26
Egész jó.
#4 tiborg 2012. 02. 28. kedd 05:31
Erdekes,izgalmas,trefas.Vidaman izgato,mint a szerelem.ELVEZTEM(el)
#3 simon 2010. 02. 5. péntek 10:26
riszpekt! abba ne hagyd!
#2 pisti47 2010. 02. 5. péntek 08:33
Kedves Vadász. Úgy játszol a szavakkal, mint Paganini a hegedűjével annak idején. Szerintem Te profi író vagy, ha nem tévednék. Esetleg tanár? Ha igen, akkor zsúfolt lehet az az iskola nebulókkal, mert mindenki oda akarja beíratni a gyerekét. Utóljára a Rejtő könyveken nevettem ennyit sráckoromban, minden jót Neked. pisti47
#1 Törté-Net 2010. 02. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?