A+ A-

Barátnőm lánya

Ez a kalandom, körülbelül egy éve esett meg velem, amikor albérletben laktam Veszprémben a barátnőmmel, és a barátnőm bekerült a kórházba. Nos, ekkor megkérte a lányát, hogy segítsen nekem a főzésben, mivel nem vagyok egy konyhatündér.
A barátnőm 40 éves volt, a lánya 21.
A lánya, már akkor megmozgatta a fantáziám, mikor először találkoztam vele. "Vajon milyen lehet az ágyban?" De úgy voltam vele, mégis csak a barátnőm lánya!
A lány aztán, eleget téve anyja kívánságának, egyik délután feljött hozzám, segíteni a főzésben. Nyár volt. Rövidnadrágban, valamint egy fehér felsőben érkezett.
Elég szép formájú mellei voltak, és láttam, hogy nincs rajta melltartó, hiszen a mellei, és a bimbók, sejtelmesen, átlátszottak a pólóján keresztül.
Ahogy tevékenykedett a konyhában, én egyre csak ott sündörögtem körülötte.
- Iszunk egy kávét? - kérdeztem egyszer csak tőle.
Beleegyezett, az invitálásomba.
Én pedig a jövetele előtt lefőzött kávét, kiöntöttem két csészébe, és betettem a mikróba, melegedni. Ám amikor kivettem a második csészét a mikróból, Évi, (így hívták a lányát, nem különben az anyját is) épp a beépített szekrényben nyúlkált valamiért, mikor is egy óvatlan mozdulattal a kávét kilöttyintette. Egy része a padlóra, a másik, egyenest a pólójára loccsant.
- Várj, egy pillanatot! Keresek anyudról egy pólót. - szóltam, avval a szekrényhez lépve, kotorászni kezdtem a ruhák között. Évi pedig ezalatt bement a fürdőbe, de az ajtót nem csukta be!
Tiszta pólóval a kezembe, odaléptem az ajtóhoz, és meghűlt, vagy mondhatni inkább, felpezsdült (!) a vér az ereimben.
Ott állt ugyanis a tükör előtt rövidnadrágjában, fedetlen keblekkel, és nézegette magát. Amikor észrevette, hogy nézem, rám mosolygott, és két tenyerébe téve a melleit így szólt:
Szerinted Zsolti, jól néznek ki?
Nyeltem egyet, és félhangosan kinyögtem, hogy:
- Mi az, hogy jól, Évi? Nagyon jól néznek ki! Formásak, szépek.
- Érintsd meg őket! - követelte, továbbra is mosolyogva. - Na! Gyere!
Beléptem a fürdőbe, letettem a pólót a mosógépre, és kezeimet a lassan a mellei felé indítottam.
Megérintettem őket! Fantasztikus érzés volt! Feszesek, bársonyosak voltak. Mellbimbóit az ujjaim közé csíptettem, és lassan dörzsölni kezdtem őket. Ő becsukta a szemét, és halk sóhaj hagyta el a száját. Ekkor leültem a kád szélére, és puszilgatni kezdtem a melleit, illetve a nyelvemmel körözni kezdtem az egyik a csúcsosodó bimbója körül, aztán egy óvatlan pillanatban bekaptam, és előbb gyengéden, majd egyre erősebben, szívni kezdtem azt. Évi pedig a fejemet simogatva, kéjesen felnyögött!
Ekkor jobb kezével legyúlt a már megkeményedő farkamhoz, és a ruhán át simogatni kezdte.
- Le akarom szopni a farkadat! - szólalt meg.
Felkeltem, és letoltam a rövidnadrágom, valamint az alsóm, ő pedig kezébe vette a farkam, visszanyomott a kád szélére, és letérdelt elém. Ekkor a nyelvével elkezdte nyalogatni a csupasz zacsimat, majd egyre feljebb, és feljebb kényeztetett. Már egy jó ideje a makkom körül szorgoskodott, amikor így szóltam halkan hozzá:
- Vedd már be!
Abban a másodpercben a farkam, szinte tövig eltűnt a kitátott szájában. Felnyögtem! ő pedig csak szopott, nyalogatta, és verte a szerszámom, miközben néha fel - felpillantott az arcomra. Nagyon jól szopott! Egyszer csak aztán elélveztem a szájába. Csak nyelte, és nyelte a forró gecimet, közben nyelvével tisztította le az utolsó cseppeket is, a vörösen duzzadó makkomról.
Letörölte szájáról a lecsurgott nedűmet, és felállt. Mögé álltam. Átkaroltam, és megcsókoltam a nyakát.
- Most én akarlak megízlelni téged! - szóltam. - Gyere! - és kezét megfogva bevezettem a garzon közepén álló ágyhoz. Ott leültettem az ágy szélére, és hanyatt löktem. Leráncigáltam róla a rövidnadrágját, és a kissé átnedvesedett fehér tangáját. Közelebb húztam és letérdeltem a lábai közé, szembe gyönyörű, borotvált, és nedvesen csillogó pinájával. Nyalni kezdtem.
Szívó, szörcsögő, cuppanó hangokat hallatva járattam az ajkaim, és a nyelvem a rózsaszirmok között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 03. 7. szombat 06:43
Egynek elmegy.
#8 cervelo 2015. 02. 24. kedd 10:40
Gyenge.
#7 papi 2015. 02. 21. szombat 08:43
Nem nagy szám
#6 tomi19 2015. 02. 20. péntek 19:10
Mért kellett így összecsapni,kár érte 5 pont...
#5 veteran 2015. 02. 20. péntek 14:51
Ez sem üti meg a közepest.
#4 listike 2015. 02. 20. péntek 13:23
Nagyon összecsaptad.
#3 Andreas6 2015. 02. 20. péntek 10:51
Gyenge.
#2 doddler87 2015. 02. 20. péntek 06:45
részletesebben jobb lett volna
#1 Törté-Net 2015. 02. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?