A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 2. rész: Az autogram

Sajnos minden jónak vége szakad egyszer. A tábor véget ért, Steve pedig nem sokkal később elutazott Floridába, hogy berendezkedjen az egyetemen. Eve-nek így ismét magát kellett szórakoztatnia. Annyira megszokta már az élő faszt, hogy nehezére esett visszatérnie az uborkákhoz és banánokhoz, de nem nagyon volt más lehetősége.
Az egyik délután azonban váratlanul rámosolygott a szerencse: éppen a bevásárlóközpontban sétálgatott, amikor összefutott az egyik sráccal, aki jelen volt a zuhanyzóbeli eseményeknél. Amikor a fiú hangosan ráköszönt, hirtelen a neve sem jutott eszébe, de aztán beugrott, hogy Scottnak hívják. A srác sokatmondó pillantással súgott valamit a haverjának, aki erre érdeklődve mérte végig Eve-t. A lány érezte, hogy kicsit elpirul, de fel is izgatta a szituáció. A srác szemmel láthatóan hitte is meg nem is, amit az előbb a fülébe súgtak. Miközben beszélgettek Eve többször azon kapta a két fiút, hogy szemérmetlenül stírölik. Tetszett neki a két vágyakozó tekintet! Amikor a fiúk felajánlották, hogy szívesen elkísérik vásárolni, Eve rögtön tudta, hogy mire megy ki a játék, de cseppet sem zavarta a dolog, sőt...
Nem kellett sokat gondolkodnia, hogy vajon mivel tudná kicsit felhúzni a fiúkat. Látott nemrég egy elég szexi topot a kedvenc boltjában, úgy tervezte leteszteli rajtuk a hatását. Kicsit nézelődtek a boltban, majd magához vett pár izgalmasabb darabot és bevonult a próbafülkébe. Minden egyes darabot bemutatott a fiúknak, akik csorgó nyállal figyelték a lány. A kiválasztott ruhadarabot hagyta a legvégére. Egy rövid ujjú fekete top volt, elég mély kivágással, amelyet egy madzaggal lehetett szabályozni. Valamilyen vékony fényes anyagból készült, melltartóval elég idétlenül nézett ki, viszont anélkül látszott benne a hatalmas melleinek tökéletes vonala. Gondosan feljebb nyomta a melleit mielőtt kiment volna, hogy kikérje a fiúk véleményét. Azok ketten szóhoz sem jutottak, csak bólogattak és mutatták: teljesen rendben van a ruhadarab.
Miután kiélvezte a csodálatukat, visszament a próbafülkébe, visszavette az eredeti felsőjét, majd lassan elkezdte visszarakni a polcokra a felpróbált darabokat. Mire a fekete tophoz ért a srácok hangja is kezdett visszatérni
- Biztos, hogy nem veszed meg? Nagyon jól állt!
- Sajnos nincs rá keretem. Talán jövő hónapban.
A két fiú egymásra nézett, majd Scott bólintott, mire Tom felajánlotta, hogy megveszik neki a felsőt. Eve erre nem számított. Úgy tervezte, hogy a látvánnyal felhúzza a két kant, legyen egy jó napjuk. Viszont ha elfogadja tőlük a topot, akkor kérhetnének érte valamilyen ellenszolgáltatást, ami ugyan nem lenne ellenére, de egy top-ért nem fog lefeküdni velük. Aztán eszébe jutott egy elég perverz ötlet...
Egy kicsit szabódott az illendőség kedvéért, végül hagyta magát rábeszélni a dologra. Később beültek egy fagyizóba dumálni. Eve megkérdezte a fiúkat, hogy ha már megvették neki, esetleg nem akarják-e, hogy felvegye a felsőt. Természetesen akarták, így Eve elvonult a mosdóba hogy átöltözzön. A tükörben kicsit túlzásnak találta a látványt, ezért visszavette fölé a kardigánját. A srácok csalódottnak látszottak, amikor visszajött, de amint beült velük szembe a boxba és szétnyitotta a kardigánját, máris roppant elégedettnek tűntek. Lassan kiderült, hogy egész jó fejek a fiúk, bár a beszélgetés további részében le nem vették a szemüket a melleiről. Eve-nek egyre jobban átnedvesedett a bugyija a tudattól, hogy a két fickó már a látványától is majdnem a nadrágjába élvez. Ám legyen, gondolta, majd közölte velük, hogy indul, mert lassan találkoznia kell az anyjával. A fiúk teljesen elszontyolodtak, és azonnal felajánlották, hogy elkísérik.
- Anyám nem nagyon szereti, ha idegen fiúkkal mászkálok, és az új felsőmet is valószínűleg 2 hét szobafogsággal honorálná, tehát valahol vissza kell vegyem az eredeti. De addig elkísérhettek.
Egy viszonylag elhagyatott mosdó felé vezette a fiúkat, majd az ajtóhoz érve körbenézett, hogy tiszta-e a levegő, és intett nekik, hogy menjenek be utána.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 03. 14. péntek 05:02
Tetszik
#4 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:26
Egész jó.
#3 listike 2013. 10. 7. hétfő 06:40
Nagyon jó.
#2 Olvasó 2009. 04. 17. péntek 20:36
Remélem jönnek még újabb részek!:)
#1 Törté-Net 2009. 04. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?