A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 1. rész: A táborban

Eve kicsit későn érő típusnak számított. Amikor a gimnáziumba került alig voltak mellei. Ráadásul még fogszabályzót is hordott - nem számított a fiúk kedvencének. De ez nem is igazán zavarta, az iskolába tanulni járt, és nem barátkozni. Ez alól egyedül a pár házzal odébb lakó Steve jelentett kivételt. Steve vékony, szemüveges fiú volt - egy évfolyammal felette járt - aki szintén inkább a tanulásban, mint a haverok gyűjtésében jeleskedett ezért jól megértették egymást.
Eve figyelme akkor fordul először a nemiség felé, amikor másodikos korában egy lomtalanítás alkalmával összeszedett egy köteg Diáktudós című újságot. Régebbi példányok voltak, ezért ledobta a köteget a sarokba, csak két nap múlva nézett bele. Mint kiderült, a Diáktudós csak álca volt. Valakinek a pornógyűjteményét volt hivatott elfedni a köteg aljára és tetejére helyezett diáklap. Eve első reakciója a félelem volt, ezek a mocskos újságok itt vannak a szobájában, és hogyan is tudná megmagyarázni a szüleinek, miként kerültek hozzá. Ráadásul már a lomtalanítás véget ért, kidobni sem tudja őket - a kukába mégsem merte belerakni. Így gondosan elrejtette a köteget a plüssállatait tartalmazó láda legmélyére.
A következő napokban megváltoztak az éjszakái. Az átpörgetett magazinok képei megragadtak a tudatalattijában, és be - be lopóztak az álmába. Minden reggel nedvesen ébredt, először azt hitte valami baja van, de valahogy nem mert szólni az anyjának. Most először sajnálta, hogy nincs egy barátnője, akinél rákérdezhetne a dologra. Aztán amikor napközben is a gondolatai közé furakodtak a képek és elkezdett nedvesedni, akkor jött rá, hogy másról lehet szó.
A vége az lett, hogy egyik délután magára zárta az ajtaját, elővette az egyik magazint és tüzetesen áttanulmányozta. Aznap ért először tudatosan a kis gombhoz a lába között - és egy új világ nyílt meg számára! Az orgazmus váratlan erővel söpört végig a testén!
Attól a naptól kezdve a puncija követelte a jussát. Alig várta, hogy hazaérjen az iskolából és magához nyúlhasson. Esténként ismét játszadozott magával, de ekkor általában elővette valamelyik magazint és az azokban látottakat beleépítette a játszadozásaiba. Teljesen másfajta gyönyört érzett, amikor először dugta be az ujjait a meleg barlangba. Aztán kíváncsisága egyre újabb dolgok felé hajtotta. Kipróbálta milyen érzés, amikor az ujjait egy tollal helyettesíti, majd egyik délután az uzsonnára felhozott banánnal kísérletezett. A következő pár hónapban szinte minden megfordult a puncijában, ami az újságokban látott faszokra emlékeztette.
Kifelé azonban semmit nem mutatott. Ugyanúgy egy kis szürke egér maradt, bár időközben a mellei hatalmasra nőttek. Egy kicsit ez zavarta, igyekezett bő felsőkkel elrejteni a domborulatait. A fiúkkal szembeni tartózkodása sem múlt el, így továbbra is Steve - vel töltötte ideje nagy részét.
Egyik délután nem boldogult a leckéjével, átszaladt a sráchoz. A szokott útján érkezett, felmászott a fára, onnan át a garázs tetejére, és már mászott is volna be az ablakon, amikor meglátta Steve - t. A srác elmélyülten nézegetett egy hasonló újságot, mint amiket ő a láda aljában őrizgetett, és közben pumpálta a megtermett péniszét. Eve csendesen visszahúzódott, de annyira izgatta a látvány, hogy nem bírta ki, és tovább leste a barátját, amint maszturbál. Pár perc múlva a pénisz lüktetni, Steve pedig halkan hörögni kezdett. Eve megbabonázva nézte, amint kilövellt a sperma. Ilyet eddig csak képeken látott, de ösztönösen összefutott a nyál a szájában, és arra gondolt, milyen jó lenne megkóstolni. Aztán észbekapott és mire a srác feleszmélt, ő már majdnem otthon volt. Elővette az egyik újságot és magához nyúlt. Közben bevillant az előbbi érzés: de jó lenne megkóstolni! Leszaladt a konyhába, magához vett egy banánt, és ahogy a képeken látta a szájába vette. Egyre mélyebbre engedte a torkába, és már több mint a fele eltűnt benne, amikor elélvezett. Pedig hozzá sem nyúlt a puncijához. Ezután egyre gyakrabban próbálgatta, hogy vajon mennyire tudja benyelni azokat a tárgyakat, amiket a puncija izgatására szolgált, közben többször felrémlett előtte Steve spriccelő farka.
Az egyik délután az iskolában kicsit elmélázott, így szinte már senki nem volt az öltözőben. Aztán szófoszlányok ütötték meg a fülét. Ahogy odafigyelt, megismerte Amanda hangját. Nem szerette Amandát! A lány vezérszurkoló volt, és mélyen lenézte az Eve féle szürke verebeket. Nem csak az volt sértő ahogy beszélt, vagy viselkedett velük, hanem az is, ahogy eltaposta őket, ha az útjába keveredtek. Eve okos lány volt, így soha nem keresztezték egymást az útjaik. Most azonban valami furcsa kíváncsiságtól hajtva közelebb osont. Amanda éppen azon sápítozott, hogy a fiúja Rob azt szeretné, hogy szájjal csinálja neki, de azt már nem engedte, mert félt hogy a szájába élvezett volna. Emiatt mostanában feszültség van közöttük. A barátnői gyorsan megnyugtatták, hogy ilyen ocsmányságokra ők sem hajlandóak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 03. 14. péntek 05:01
Egész jó
#5 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:27
Nem rossz.
#4 listike 2013. 10. 6. vasárnap 19:36
Ez nagyon jó.
#3 bpeti 2009. 03. 31. kedd 16:50
Folytatást folyatatást!!!
Ha nem lesz akkor tüntetni fogunk.....
Van néhány haverom akivel tüntethetünk....
#2 Teknősbika 2009. 03. 23. hétfő 02:51
nagyon jó, azonnal folytatást!
#1 Törté-Net 2009. 03. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?