A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 4. rész

Az utóbbi időben, bár perverz vágyait viszonylag sikerült kiélnie, Eve nagyon hiányolta a faszt a lábai közül. Utoljára Steve dugta meg, azóta csak pótlékokon élt. Többször elment a bevásárlóközpontba, hátha összefut Scottal vagy Tommal, de nem volt szerencséje. Órákat üldögélt a parkban, nézte a fiúkat ahogy futnak, fociznak, de egyiket sem találta méltónak arra, hogy magába engedje. A hét vége felé már teljesen elkeseredett, amikor a péntek dél körül meglátta Scottot a sportboltban. Vidáman indult felé, de sajnos nem egyedül volt. Egy helyes szőkével vásárolgatott, s mivel nem akart balhét, így csak messziről figyelt, hátha a fiú észreveszi. Amikor a lány bement a próbafülkébe, odaosont a fiú mögé, és halkan megkérdezte: - Neki is topot veszel?
Scott megpördült, majd elvörösödött.
- Nyugi nem buktatlak le. Már itt sem vagyok. Gondolom egész nap vele lógsz?!
- Nem. Kb. 1 óra múlva el kell mennie.
- Hát lehet hogy akkor még én is itt leszek valahol. - kacsintott, majd otthagyta a fiút.
Nézelődött, vásárolt egy-két apróságot, majd bement a hatalmas cipőboltba. Felpróbált párat, de egyik sem nyerte el igazán a tetszését. Egyedül egy kicsit kurvás hosszú bőrcsizma amit el tudott volna képzelni magán, de elég drágának találta.
- Ha ügyes kislány leszel, akkor megveszem neked - hallotta meg Scott hangját
- Na és mit kellene tennem érte? - érdeklődött Eve.
- Hát a múltkori akciód nem volt semmi! Bevállalós csajnak tűnsz! De ezért a csizmáért nem elég csak mereszteni a csöcseidet!
- Na álljunk meg egy kicsit! Nem vagyok kurva! Egyszerűen csak szeretek szórakozni. Azt hiszed, hogy múltkor azért engedtem, hogy ráverjétek a farkatokat a mellemre mert annyira kellett az a kurva top? - Eve teljesen felhúzta magát. Mekkora bunkó! Így tegyen velük jót az ember. De Scott nyugtatni kezdte:
- Ok, bocsánatot kérek, tényleg durva volt, amit az előbb mondtam. Szeretném valahogy jóvátenni a dolgot. Meghívhatlak ebédelni?
Eve kicsit megenyhült, mert látta a srác szemében, hogy tényleg komolyan gondolja a bocsánatkérést. Ebéd után beültek egy moziba. Rajtuk kívül szinte senki nem volt, csak valahol az első sorokban ült pár gyerkőc. Eve felmérte a terepet és alkalmasnak találta egy kis huncutkodásra. Alig kezdődött el a film, máris masszírozni kezdte Scott farkát a nadrágján keresztül. A fiú kicsit zavarban volt, de aztán ő is rájött, hogy igen kicsi a lebukás veszélye. Amikor teljesen megnyugodott a lány előhalászta a merev faszt a nadrágból és ütemesen verni kezdte. Scott közben a pólója alatt gyúrta a melleit. Eve gyorsan benedvesedett, bár kicsit csalt is, mert a miniszoknyája alatt félrehúzta a bugyiját és magát is izgatta. Amikor már kellőképpen felizgult, habozás nélkül átmászott a fiú székébe és felhúzta magát a nyársra. Szinte azonnal elélvezett, amikor az igazi hús-vér fasz kitöltötte a pináját. Beharapta az öklét és csak mozdulatlanul ült a szerszámban, miközben a testét át meg átjárta az orgazmus. Aztán mozogni kezdett, hol gyorsabban, hol lassabban. Folyamatosan élvezett. Erre vágyott már hetek óta, és elképzelni sem tudta, hogyan bírta ki az éhes időszakot.
Scott nem is mozdult, csak élvezte a faszán fel-alá szánkázó forró pinát. Ilyen dögös nimfomán csajjal még sohasem találkozott, sőt meg volt róla győződve, hogy csak a legendákban és a pornófilmekben van ilyen. Ez a csaj valami hihetetlen. Először a haverjaival együtt végignézhették amint leszopja a pasiját, majd múltkor egyszerűen felszólította őket Tommal, hogy verjék rá a faszukat a mellére, most meg fényes nappal meglovagolja a moziban.
- Figyelj arra, hogy belém ne élvezz! - figyelmeztette Eve a fiút a sokadik orgazmusa után, amikor már tisztább fejjel tudott gondolkozni. Kellemes zsibbadtság vett rajta erőt. Ő már megkapta a jussát, most a fiú öröméről akart gondoskodni.
- Azt hiszem akkor jobb, ha leszállsz rólam, nem bírom már sokáig.
Eve gyorsan lepattant a fiúról, letérdelt elé és mohón szopni kezdte. Lelkesen bólogatott az egyre jobban lüktető faszon, ahogy az újabb orgazmust érezte közeledni. Egyszerre élveztek el, s boldogan nyelte a forró gecit. Ezt az ízt egyszerűen semmi sem tudta felülmúlni! Teljesen tisztára nyalta a fasz, végül nyomott rá egy cuppanós puszit és elcsomagolta.
Rendbeszedte magát, megcsókolta Scottot, a fülébe súgta, hogy mennie kell, azzal otthagyta a moziban.
Másnap megint összefutottak, de Scott a haverjaival volt és nagyon visszafogottan viselkedett. Egyáltalán nem célozgatott a többiek előtt a történtekre, és megkérdezte, hogy nincs-e kedve este autósmoziba menni. Eve igent mondott, megbeszélték, hogy a benzinkútnál találkoznak 8-kor. Estére Eve könnyű sötétkék spagettipántos miniruhát vett fel, ami alá se bugyi se melltartó nem került, mert olyan szűk volt. Anyaga kicsit rugalmas volt, így Eve direkt egy mérettel kisebbet vett belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 14. péntek 05:04
Mi jöhet még?
#3 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:26
Nagyon jó.
#2 listike 2013. 10. 7. hétfő 13:42
Tetszik.
#1 Törté-Net 2009. 10. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?