A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 5. rész

A két lány hétfőn találkozott a bevásárlóközpontban. Amúgy is szimpatizáltak egymással már első látásra is, de a szombati események még közelebb hozták őket egymáshoz. Kávézgattak, vásárolgattak miközben jókat beszélgettek. Eve megkérdezte Susant, hol vette azt a vörös vadító miniruhát amiben szombaton volt, mert ő is szívesen birtokolna egyet.
- A célbalövő ruhámra gondolsz? Azt itt vettem lenn a földszinten. De van feketében is, szerintem az jobban állna Neked!
- Célbalövő ruha?
- Igen. Tudod amikor azt veszem fel, akkor a srácok tudják, hogy készen állok egy kis mókázásra. Ilyenkor lehetőségük van célbalőni rám.
- Ezt nem teljesen értem.
- A lényege az, hogy egy lépésről úgy kell belőniük az első löket spermát a melleim közé, hogy ne legyen olyan a ruhám. De vigyázniuk kell, nehogy a többi spriccel eltaláljanak. Ha sikerül nekik, akkor nem takaríthatom le magamról a cuccot, és az este további részében gecis mellel kell parádéznom, ráadásul 1 kívánságukat is teljesítenem kell. Ha összespermázzák a ruhámat, akkor fizetniük kell 50 dollárt és a pólójukkal tisztítom le magam.
- És ki szokott nyerni?
- Hát mindig van 2 - 3 próbálkozó, de általában jó ha egynek sikerül a pontos célzás!
- Nem lenne probléma, ha én is vennék egy ilyen célbalövős ruhát?
- Nem, sőt ha két célpontra kell koncentrálniuk akkor kisebb eséllyel fognak célba találni, ami nekünk nagyobb hasznot jelent!
Susannak meg kellett állapítania, hogy Eve eszméletlenül nézett ki a fekete célbalövős ruhában. Elmosolyodott a gondolatra, hogy együtt milyen kellemes perceket fognak szerezni a férfiaknak!
A hét végén Eve anyja szólt, hogy megy az öregek otthonába, a lány pedig boldogan tartott vele meglátogatni Joe bácsit. Azóta sokszor jutott eszébe az öreg csodálatos nyelvtechnikája. Felvette az új fekete célbalövős ruháját, majd fölé a szokásos rakott szoknya kardigán kombinációt.
Az öreg arcán széles mosoly terült szét amikor belépett az apartmanba. Joe bácsi teljesen ujjá született. Vidáman kínálta Eve - t frissítővel, rágcsálnivalóval. Miközben beszélgettek, az öreg egy fekete bársonydobozt csúsztatott a lány elé. Eve meglepetten nyitotta ki, egy vékony aranylánc volt benne.
- Ugyan Joe bácsi, ezt nem kellett volna.
- Dehogyisnem Eve. Visszaadtad az életkedvemet, ennél sokkal többel tartozom Neked. A szerszámom már régóta nem nagyon működött, de Te kitalálva a titkos vágyamat ujjá élesztetted.
- De ez akkor is túlzás!
- Egy öregembernek ez nem ár a férfiassága visszaszerzésért. Meg amúgy is, mire költhetném másra a pénzem. Inkább költöm olyasmire ami élvezetet okoz, mint hogy magammal vigyem a sírba.
- Ugyan Joe bácsi! A múltkori teljesítménye alapján maga még messze van a sírtól.
Az öreg boldogan pirult el, majd kicsit nehézkesen folytatta.
- Nem is tudom hogyan fogjak bele Eve, nem akarnálak kellemetlen helyzetbe hozni. Szóval van itt az otthonban rajtam kívül pár öregúr, akinek meg tudná édesíteni a hátralévő napjait egy olyan gyönyörű és kedves lány mint Te.
Eve felvont szemöldökét látva gyorsan hozzátette: - Ahogy múltkor megfigyeltem, benned a segítő szándék munkálkodott. Tudom, hogy nem vártál el semmilyen ellenszolgáltatást a múltkoriért, de egy fiatal lánynak mindig jól jöhet egy kis zsebpénzkiegészítés.
Eve elgondolkozott a dolgon. Az ilyen öreg harcosoktól rengeteg mindent tanulhat, ráadásul az öregfiúk minden meg fognak tenni azért, hogy máskor is eljöjjön. Ez pedig rengeteg orgazmust jelenthetett számára. Legyen hát pár jó órájuk vénségükre. Lehet, hogy később Susan - t is beveszi a buliba.
- Hány emberről lenne szó?
- Hát rajtam kívül még két emberről biztosan tudok, de lehet, hogy később akár több jelentkező is akadna.
- Rendben Joe bácsi, örömmel segítek a haverjain is, de csak akkor jövök megint ha meg leszek elégedve velük!
- Ok Eve, áll az alku.
- Áthívja őket most, vagy ma még egyedül akar velem szórakozni?
- Úgy érted, hogy egyszerre szeretnéd mindhármunkkal? - kérdezte elképedten az öreg
- Ne mondja Joe bácsi, hogy soha nem képzelte el, amint a haverokkal egyszerre szexelnek egy nővel?! Nem szeretné látni ahogy többiek is rámélveznek, majd a végén együtt levizelnek?
Az öreg nadrágján látszott, hogy felizgatta a lehetőség. A lány átsétált a mási szobába és gyorsan ledobta magáról a fedőruházatot. Közben azért tovább ütötte a vasat: - mit szeretne ma Joe bácsi? Megint megkúrná a melleimet? Vagy inkább megbaszná a számat? Mondja el mit szeretne és én teljesítem! - közben visszasétált a nappaliba. Az öreg alig kapott levegőt, amikor meglátta a célbalövős ruhában.
- Na mi legyen Joe bácsi? Ha csak magának akar: itt vagyok! Ha viszont hozni akarja a haverokat akkor rajta, mert nem maradhatok sokáig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 14. péntek 05:06
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:25
Elég jó.
#2 listike 2013. 10. 7. hétfő 16:59
Ez most nem tetszett.
#1 Törté-Net 2009. 11. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?