A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 6. rész - A legénybúcsú

Az iskolaév kezdetével Eve kicsit visszavett a tempóból. Ritkábban járt ki az öregurakhoz - persze akkor bőven kárpótolta őket, de Susannal hetente többször is találkoztak. Ugyan nem egy iskolába jártak, de a két intézmény nem esett messze egymástól, így sokat lógtak együtt délutánonként. Valahogy híre mehetett a nyári produkcióinak, mert Eve hirtelen azon kapta magát, hogy komoly társadalmi életet él az iskolán belül is. Elsősorban persze a fiúk barátkoztak vele, de a lányok egy része is jobban elfogadta. A végzősöket amúgy is kinem - mondott privilégiumok illették meg a suliban. Scott és Susan révén is sok emberrel megismerkedett. A fiú ugyan tavaly végzett, de besegített a kosárcsapat edzésébe, így vele is sokszor találkozott a suliban.
Eve szép lassan bekerült a bandába is, szintén Scott és Susan révén. Hétvégenként eljártak autósmoziba, vagy ha jobb idő volt akkor a tó mellett csaptak tábortüzes bulikat. A két lány általában együtt ment ezekre az eseményekre, de mivel a srácok csak nagyritkán tudták otthon hagyni az utánfutókat, nem voltak komolyabb történések.
Valamikor novemberben aztán rájuk mosolygott a szerencse. Tom unokatestvére nősülni készült, ő pedig beajánlotta a lányokat a legénybúcsúra. A részletek tisztázása után kiderült, hogy egy nem túl távoli horgásztanyán lesz a legénybúcsú, és csak Roy - a vőlegény - legközelebbi és legmegbízhatóbb barátai - mintegy 5 - 6 fő lenne jelen.
A buli előtti héten a lányok bevásároltak pár sexi cuccot, szigorúan egyforma darabokat, csak a színükben különböztek, majd ellátogattak a fodrászhoz, ahol a hajukat is hasonlóra csináltatták meg.
A horgásztanya sokkal puccosabb volt, mint amire számítottak, inkább egy hatalmas villához hasonlított, óriási terasszal, saját stéggel, motorcsónakkal, bár ez utóbbiakat november lévén ki lehetett hagyni a számításból.
A házigazda egy Kelly nevű srác elégedett volt a látvánnyal amit a lányok nyújtottak, és Tom elmondása szerint nem is szívbajosak. Biztos ami biztos alapon nem nagyon harangozta be, őket, csak ő és Tom tudott a dologról. Megmutatta a szobáikat az emeleten, majd magukra hagyta őket.
Az ablakból látták a többiek is megérkeztek, de nem siették el a színrelépést. Hagyták a fiúk hagy dobjanak be pár sört mielőtt közéjük toppannának.
Mindketten egy elöl mélyen dekoltált, testhez tapadó spagettipántos miniruhát vettek fel - Eve fehéret, Susan pedig feketét - könyékig érő kesztyűvel. A ruháknak nem volt háta a lapockájuktól lefelé. A kivágás egészen a fekük közepéig leért, szabadon hagyva a formás félgömbök felső részét és a közöttük futó vágatot. A rugalmas anyag csak úgy feszült a bájaikon, minden apró részletet megmutatott a testükből.
A sminkjük is teljesen egyforma lett, úgy hasonlítottak egymásra mint két tojás. Egy vörös és egy szőke szexi tojás!
A lenti zsivajból ítélve kezdett beindulni a buli, ideje volt megjelenniük. Kézenfogva sétáltak le a lépcsőn, elsőnek Kelly észlelte őket, majdnem elejtette a sörét a látványtól. Igaza volt Tomnak, amikor azt mondta, hogy nem fog csalódni a lányokban. Ha annyira odaadóak mint amennyire szépek, akkor sokkal fognak tartozni a fiúnak.
Amikor a két lány belibbent a szobába, hirtelen síri csend támadt. Mindenki tátott szájjal figyelte amint a két tünemény kedvesen mosolyogva odasétál Roy - hoz és kétoldalról cuppanós puszival köszönti legénybúcsúja alkalmából. A lányok - még mindig kézenfogva - szembefordultak a többiekkel, feltárva Roy előtt a ruháik rafinált hátsórészét.
- Jó estét az uraknak - kezdte Susan - minket ért az a megtiszteltetés, hogy az utolsó szabad hétvégéjén szórakoztassuk Roy - t és a jelenlevőket. Gondolom megértitek, hogy a hétvége folyamán az ünnepelté az elsőbbség, de ígérjük, hogy sokat senki sem fog unatkozni. - miközben beszélt, az összekulcsolt kezeikkel finoman masszírozták Roy nadrágjában feszülő farkát.
Eve látta a fiú arcán, hogy a látvány és a szorgos kezek lassan megteszik hatásukat, elengedte barátnője kezét, kibontotta a nadrág elejét és elővette a kőkemény faszt. Miközben Susan tovább beszélt a többiekhez, Eve hatalmas tempóval verni kezdte Roy szerszámát. Néha - néha odatette Suzan ruhakivágásának aljához és masszírozta vele a félgömböket, párszor a vágatba is beillesztette.
Roy teljesen kész volt. Eve szaténkesztyűs keze legalább akkora örömöt okozott neki, mint Susan feszes ruhájából kikandikáló feneke. Nem is bírta sokáig, ajkát halk nyögések hagyták el, farka pulzálni kezdett.
Eve érezte a faszon végigfutó kitörést és úgy irányította az eseményeket, hogy a löketek Susan gerinccsatornájának alsó részén landoljanak. Az emberes adag sperma a gravitációnak engedelmeskedve lassan lefelé indult, végigcsorgott a hát alsó részén, majd beérve a félgömbök közé lassan eltűnt a ruha alatt. Tovább azonban nem jutott, mert a testhez simuló ruha anyaga magába szívta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 14. péntek 05:07
Egész jó
#3 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:25
Nem rossz.
#2 pisti47 2010. 04. 7. szerda 06:51
Többször is nősültem, de sajnos a legénybúcsúim nem voltak ilyen emlékezetesek. Lehet tanulni.
#1 Törté-Net 2010. 04. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?