Nagylány kalandjai 6. rész - Az avatás

Szavazás átlaga: 8.38 pont (101 szavazat)
Megjelenés: 2008. november 19.
Hossz: 11 386 karakter
Elolvasva: 20 056 alkalommal
Készült: 2008. október
A munkahelyemen hívtak fel napközben, Zoltán vitte a szót a háttérben pedig Géza magyarázta Neki a mondanivalót: a pincében elkészült a jakuzzi és Ők meghívnak engem az avatásra, egyedül engemet a lányok közül, ha lenne hozzá kedvem. A hétvégére gondolták az eseményt és ottalvós bulit csinálnak a nagy esemény alkalmából. Végigbizseregtem a gondolattól, hogy kettő darab fiúval fogok bulizni, de kitérő választ adtam mondván hogy hívjanak fel holnap a válaszért, amire alszok addig még egyet. Géza – illetve hát a méretes szerszáma-, azóta is meg-meg fordult buja gondolataimban, így hát másnap igent mondtam Nekik, most pedig már a poggyászomat viszem fel az emeletre. Ugyanazt a szobát választottam mint a múltkor, azután irány le a pincébe, ahol már meleg volt a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
űrdő
, a víz alól pedig váltakozó színes fények világították meg a zuborgó medencécskét. Gyors
p
alf
ez
alf
sg
alf
őb
alf
ontás
után irány a medence, fürdőruha híján a fiúk alsóneműben, én pedig bugyiban, és csak bugyiban pancsikoltuk magunkat és egymást.
A srácok gyanúsan nem kezdeményeztek, vigyorogva
p
alf
ez
alf
sg
alf
őz
alf
tek
és valami készült a levegőben: nemsokára kiderült a turpisság, amikor harsánykodó jókedvvel a fiúcsapat másik része is megjelent, kezükben további butéliákkal hadonászva. Sanyi és Béla, ahogy elnéztem már valahol megalapozták a jókedvet, ruháikat ledobálva befelé igyekeztek az élvezetek medencéjébe. Lett is helyük mert én rögtön kiléptem a zubogó vízből: két fiú az oké, ha olyan a hangulat, node négy az már nekem egyedül sok. Be is voltam rágva rendesen, hogy így megvezettek, eszem ágában sem lett volna eljönni ha ezt sejtem. Zoli már a házban ért utol és nem győzte kérni a bocsánatot, Ők jó heccnek gondolták az egészet és nem akartak megbántani. Nem is érti miért vagyok ilyen pipa, az hogy a srácok négyen vannak az engem semmire nem kötelez, csak az történik ami számomra is jó, nem vademberek ők. Géza is ott termett és kapacitált, hogy tegyem túl magamat a meglepetésen és ne rontsam el a bulit. Ők alkalmanként van, hogy csak egy lányt hívnak meg az asszonyok közül és higgyem el, hogy bármelyikük szívesen cserélne velem. A jakuzzi tényleg most, ezen a héten lett beüzemelve így igaz az avatás, persze ők úgy gondolták hogy ebben a körben egyúttal Engem is felavatnak...
Lassan kezdett elpárologni az indulatom, azután pedig ahogy láttam hogyan toporog előttem a két víztől csöpögő kandúr, hát elnevettem magamat, igaz azt is észlelte az eszecském ahogyan Gézának duzzadozott a víztől áttetszővé lett gatyája. Kaptam a hátamra egy törölközőt és visszamentünk a pincébe, ahol a másik két gézengúz rögtön pátyolgatni kezdett,
p
alf
ez
alf
sg
alf
őv
alf
el
k
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
tva
a "ház asszonyát".
Emelkedett a hangulat, a jakuzzi víz alatti lámpái uralták a pincét, máshol csak egy-egy hangulatlámpa adott halvány fényt a helyiségnek. A jelképes ruháink már itt-ott hevertek, Géza a házigazda erősen magához szorítva csókolta a nyakamat és "indul az első menet" beszólással a hátsó sarki hencser felé kormányzott, a fiúk meg csak jöttek utánunk. Hanyatt tettem magam, Sándor kezdte a játékot: betérdelt széttárt combjaim közzé és nyelvével hosszasan kényeztette a pinusomat, kezeit fenekem alá téve egyre mélyebben nyalt be, majd pedig beujjazott a cunimba. Elégedett lehetett, mert feltérdelt és beakasztotta nekem keményen meredő szerszámát. Zavart, ahogy a többiek az ágy mellett nézték az akciót, még poénkodva kommentálgatták is a hancúrozást. Azután ez már csak háttérzaj lett és érzékeim spanolódtak, de ennyi lett csak mert partnerem nem bírta tovább és hangos hörrenéssel elélvezett bennem. Zoli vette át a helyét, gyorsan megtaláltuk a ritmust –, hát persze Ő jól ismerte a testemet-, és kitörő gyönyörrel dobtam hátra fejemet, sikoltva engedve utat a kéjnek.
Béla jött, nem engedte hogy átforduljak, térdével széttárta már nedves combjaimat és cickóimat alaposan megnyelvelte. Azután végigcsókolta a nyakamat és szinte észre sem vettem, hogy mikor akasztott rá a horogra. Gyengéden kefélt, az én érzékeimnek alig kellett már valami és csatakos puncimmal rászorítva a csattogó farokra hosszasan sikoltozva élveztem megint, kezeimmel rátapadtam a hím fenekére és tövig magamba húztam a csattogó faszt... Azután a házigazda következett, alig vártam hogy Ő vegyen kezelésbe. Négykézláb állított és a hencser szélére tett, hogy állva férjen hozzám: megtörölte a spermától meg a női nedveimtől csuszamos combomat és pinámat, azután végighúzta lőcsét a résemen és belémnyomta méretes makkját. Kihúzta, megint belém nyomta. Megint kihúzta és megint nyomta. "Basszál már meg" nyögtem neki, mire belemarkolt fenekembe, szétgyűrte a feszes húst és tövig nyomta belém a szerszámot. Megremegtem, teljesen kitöltött a lőcs, Ő pedig hosszú mozdulatokkal elkezdte a megkefélésemet. Fenekemet felrántottam és hangosan nyögtem minden löketnél. Azután pinusom megremegett és rángó szorításokkal vadul fejte a benne ügyködő faszt, sikoltva fúrtam fejem a párnába, majd nyüszítve nyugtáztam ahogy a forró sperma spriccelve megtölti a hüvelyemet. Testem verejtékezett, lihegve szedtem a levegőt, a lábaim pedig remegtek amikor lecsusszanva a lankadó farokról hasra ereszkedtem a csatakos ágyon.
Kiadósan zuhanyoztam, fáradt testemet hosszasan masszíroztattam a vízsugárral, sajgó ágyékomból forró vízzel szorítottam ki a fájdalmat.
A fiúk kártyáztak az asztalnál, harsányan ugratva egymást ha valakinek az előtte felhalmozott pénzét ki kellett pótolnia a bugyellárisból. Én kibic voltam, aki megszomjazott annak töltöttem, aki megéhezett annak zsíros kenyeret csináltam. Ultit játszottak, így az osztó miután végzett szabad lett, ilyenkor rögtön kaptam egy-egy simogatást a csupasz popsimra, avagy puszit a cickóbimbóimra.

Béla kezdte a "második menetet", a fal mellett lévő asztal lócájára ült és szemben az ölébe ültetett. Szájával végignyalta a cicijeimet, kezeivel pedig átkarolta a derekamat és feszülő farkához húzott. Ölemmel dörzsölve kényeztettem férfiasságát, közben pedig hevesen csókolóztunk. Felemeltem csípőmet és ráereszkedtem a farkára, aprókat körözve altestemmel. A diákkori szeretkezések emléke tolult elő amit a liget padjain bonyolítottunk, kezeimmel átkaroltam a nyakát és ütemesen lovagoltam a dákón. A fenekem alá nyúlva segített fel-le mozogni én pedig már hangosan zihálva igyekeztem a gyönyör felé. Béla nem bírta tovább, elsült a farka mire gyorsan rácsaptam a csiklómra és néhány gyors simítással még sikerült nekem is gyorsan célbaérni.
Taps csattant, a fiúk abbahagyták a kártyát és végignéztek minket, eszerint tetszett Nekik az amatőr műsor. Sándor felsegített a lócáról, de csak azért hogy az asztalhoz fordítson és felsőtestemet előre döntve rögtön birtokba is vegyen. Terpeszbe igazgatta a combjaimat, majd mindenemet végigmasszírozta, utána meg farkát felnyomta a cunimba. Folyamatosan dícsérte gyönyörű fenekemet, mézeskancsónak (! ) nevezte a pinusomat eközben meg szaporán kefélte a sejhajomat, cuppogva mozgott a farok, zacskója csattogva vágódott fenekemhez, kezei mohón szorították cicijeimet. Jobban bírta a hajszát mint az első menetben, tetszett is nagyon azután pedig szinte egyszerre nyögtünk fel a kéjtől és puncim megint megtelt a sűrű nedűvel.
Jött a házigazda, Neki is megtetszett az asztali dugás, felültetett és elém állva beillesztette farkát a repedésembe. Átkaroltam a nyakát, lábaimmal átkulcsoltam és nyüszítve magamba fogadtam a lőcsét. Teljesen kitöltötte a pinusomat, észveszejtő volt látni is ahogy ütemesen nyársalja hüvelyemet egyre beljebb kotorva a "mézesbödönbe". Így dugtunk, majd hanyatt fektetett és lábaimat a vállaira téve tovább ápolta érzékenységemet. Megint elszálltam, remegett verejtékes testem, az asztalról is leestem volna, ha nem markolja keményen csípömet a kandúr. Ő még bírta, korözött csípőjével és váltakozó ütemben döfölte testemet, azután Neki is jött a vég és hatalmas nyögéssel belém élvezett.

Zoli segített rendbeszedni magamat, majd a jakuzzi felé kormányozta a gyönyörtől ellazult testemet. Nem akartam többet dugni, szemérmem kapott már eleget a mai napon, puncim megint sajgott, fejemet üresre gyöntölték az egymást követő orgazmusok. De nem is a seggem kellett a barátnőm férjének: a medencében nekidőlt a falnak engem pedig vállamnál fogva térdre igazított a víz alatt, kezébe fogta arcomat és belenyomta a számba kőkemény falloszát. Rászoptam, majd végignyaltam a szerszámot és megint a számba vettem, nyelvemmel körbesimogatva a kopasz makkot.
Nyakig ért a zuborgó meleg víz, testemet jólesően masszírozta az örvénylő folyadék, szám tele volt a kemény húsdarabbal: szinte lebegtem e testenkívüli érzéstől és hát persze lelkesen szoptam a faszt. Zoltán nagyon nyögött, tartottunk egy kis pihenőt, azután fejemre tette a kezét és átvette az irányítást. Foncsikomat markolva diktálta az ütemet és egyre mélyebben húzott rá a farkára, tövénél fogtam a férfiasságát nehogy az a torkomra szaladjon, a másik kezemmel pedig alá-alá nyúltam a zacskónak. Alaposan megszopatott azután pedig előrelökte a csípőjét és hangos kiáltással telepumpálta számat forró spermájával.

Finom kávéillat ébresztett reggel (délben! ), Géza ült az ágyam mellett és tartotta orrom alá a gőzőlgő csészét. Nehéz volt az ébredés, a mély és kábulatba ejtő alvás után alig bírtam magamhoz térni. A házigazda felverte a párnámat és ülőbe segített, hogy inni tudjak. Magamra húztam a lepedőt, mivel csak a selymes bőrömet viseltem az éjszaka. A srác mosolygott, előtte igazán nem kellett szemérmeskednem a tegnapi nap után. Végigsimította a testemet és kellemesen masszírozta sajgó izmaimat. A kávé elfogyott, most már nézni is tudtam volna a szemeimmel de inkább behunyóztam és jólesően nyöszörögve fogadtam az erős férfikezek kényeztetését. A csípőm után a combjaim következtek, azután persze a szemérmem kapta a finom simogatásokat. Combjaim szétnyíltak, nedvesedő puncimba beszaladt egy kényeztető új... Belsőmet simogatta a fiú, minden porcikám fel lett térképezve, puncim nedvei simává tették a mozdulatokat és egyre hangosabbá a légzésemet. Oldalamra fordultam, egyik lábamat feltettem az ablakpárkányra kinyitva így puncimat a támadni készülő fallosznak. Mögém feküdt és oldalról-hátulról szép lassan felnyársalt a rúdra, kis szünet után pedig lassú mozdulatokkal tövig kefélve elkezdte dugni a pinust. Kellemesen ringatóztunk, kezével átnyúlva a csiklómat is lágyan simogatva egyre vadabbul használta testemet. Robbanni készültem, robbantam is, párnámba fúrtam a fejemet és hosszasan sikkantgatva adtam át magam a gyönyörnek. Megriszáltam felnyársalt cunimat, megmozgattam a belső izmokat, mire jutalmul belém lövellt a forró nedű.

A pincében a fiúk már rendet raktak és folytatni akarták a játékokat, de én erre már nem voltam vevő, alig vártam hogy a saját ágyamba kerüljek. Délutánra ez is teljesült és egy hosszadalmas kádlubick után elmélkedtem a történteken. Csengett a mobilom, Erika hívott és érdeklődött felőlem, meg hogy hogyan sikerült a buli. Zavart hallgatásom után nevetve mondta: csak nem képzelem, hogy Ők nem tudtak az "avatásról"? Egyébként meg a srácok még mindig ott vannak, majd Neki kell hazafuvaroznia Őket mert vezetni azt már egyikőjük sem képes.
Újabb hívásom volt, Klári faggatózott a tegnapról. Szívesen ott lett volna Ő is, de a fiúk az új husit – ahogy Ők mondták a kis fekete dögöt-, akarták kipróbálni partiban, úgyhogy Ő már csak a következő körben lehet majd egyedüli háziasszony.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.38 pont (101 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 20. 16:31
#12
Na ez már jobb lett.
1
v
vasas62
2023. július 5. 14:16
#11
Beavatták rendesen.
1
z
zoltan611230
2020. december 26. 04:43
#10
Jó alakul ..
1
cscsu50
2019. május 18. 12:56
#8
Nagyon jó írás,
1
t
t.555
2017. szeptember 11. 06:14
#7
Nagyon jó írás, hibátlan!
1
feherkalman1
2016. december 8. 14:14
#6
Nagyon jó!!!!
A felháborodás nem kellene amiatt hogy újra megakarja kefélni az összes pasi. Ezen kívül hibátlan.
1
h
hombre
2014. június 17. 11:03
#5
nem rossz
1
zsuzsika
2014. június 10. 11:11
#4
Jó.
1
a
A57L
2014. április 21. 09:00
#3
Elég jó lett.
1
flexus
2008. november 23. 20:43
#2
Nagyon jó eddig, bár kicsit lehetnének hosszabbak is.
1
T
Törté-Net
2008. november 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1