A+ A-

Anita szülinapja 3. rész

Elmentünk tusolni, ami alatt nem maradhatott ki egypár simogatás, amely a leginkább strapált érzékeny testrészeinket érintette. Leültünk a hallban, kértünk egy italt, ugymint vodka tonikot és egyéb nyalánkságot.
Isabell teljesen gátlástalanul anyszült meztelenül ült a kanapéra közénk. Lassan szállingóztak a többi szobából is a vendégek. A büfé asztal finomságait gyorsan tüntették el az éhes szájak. (Valamikor régen volt egy filmcím: A nagy érzelmektöl jókat lehet zabálni)
Anitámhoz hasonlóan a többi hölgy is kipirult arccal, duzzadt szájjal (és duzzadt egyébbel is) ült az asztalkák köré. Anita elöször tangába és topba öltözve ült le, de látva Isabell alulöltözöttségét a felsörészt ledobta, közszemlére téve pompás cickóit.
Isabell éhes macska tekintettel nézegette kedvesemet, majd midkettöjük által kb. egyforma angolsággal elkezdtek beszélgetni. Kissé késöbb Isabell áthívta Anitát a bárpulthoz egy italra.?n a mellettem ülö pár hölgytagjával beszélgettem éppen Magyarországról. Mindenkinek teszett ugyanis hogy idegen orszából jöttünk hozzájuk ismerkedni.
Egyszer csak átnéztem a bárhoz és fennakadt a szemem is. Kedvesem és Isabella gyengéden simogatták egymást. Anita tenyerében tartva Isabell asszonyos mellét masszírozta, mig másik kezét a combján tartotta, addig Isabell Anita combjának belsö oldalát simogatta egészen a csipkés tangáig. Mindeközben egymás szemébe voltak veszve. Rögtön felizgultam és az ismerös feszültséget a farkamban.
Isabell felállt kézenfogta Anitát és elindult a szobák felé. Angyalkám a vállán keresztül rám nézett és szemöldökével intett-gyere. Ahogy indulnék látom ám, hogy a két korábbi "játszótársunk" is felemelkedik ültéböl.
- Várjatok, adjatok nekünk tíz percet aztán jöhettek ti is. Engedelmesen visszaültek.
Ahogy beértem a szobába rögtön a szemembe tünt egy égnek meredö fomás segg, mögötte Anitám szöke fejét láttam átszellemült arccal, kétoldalt pedig felhúzott lábait.
Ugy látszik Isabell nem veszetegette az idöt, hanem ledöntötte és most már százas nyelvcspással ostromolta kedvesem rózsaszín punciját.
Melléjük ledölve, kezdtem símogatni Anita hasát, melleit majd popsiját (a rozettát sem kihagyva) mig másik kezemmel Isabell cickóit massziroztam. Kedvesem nagyokat sóhajtozott és nyögött az élvezettöl. Kis idö múlva betérdeltem Isa mögé és elkezdtem nyelvelni a punciját. Meg kell, hogy mondjam, ilyen telt, bársonyosan puha és tökéletesen borotvált nunával még nem volt dolgom. Látszott hogy tudatosan karban van tartva. Na ná, a profi az profi.
Megdolgoztam a csiklóját, benyaltam a mézesbödönbe is, majd ingereltem a hátsó bejárat rozettáját is. Nyögés és sóhajtások volt a jutalmam. Már amikor kivette a nyelvét Anitából. "So ist gut, so mache mal weiter!" mondta.
Csatakos volt a bajuszom is, amikor felnéztem hogy lássam hogy viseli kedvesem a kéjt.
Összeakadt a szemünk és ö az kérdezte-"mire vársz miért nem kúrod már meg"
Szex közben elég szabadszáju szokott lenni, amúgy nem.
Nekem se kellett több, fehúztam egy vegyvédelmi köpenyt és betérdeltem Isabell lábai közé.
Könnyen becsúsztam és igen csak meglepödtem. Kellemesen szoros volt, körül masszírozta a legjobb barátomat. Itt gondolkodtam el azon, hogy lám, lám a gyakori használatban sem nem kopott sem nem lett tág.
Lehet hogy szakmai multja alatt sok nagyobb és vastagabb szerszámot kapott ez a punci, de határozottan merem állítani, hogy az én normális farkam is elegendö volt neki.
Pár percig lassan mélyenszántóan dugtam, ezalatt kedvesem a nyelvészkedéstöl a mennyekbe repült. Hangosan nyögdécselve, eltorzult arccal élvezett el.
No erre vártam. A legnagyobb sebességre kapcsoltam. Ekkor érkezett meg a két cimboránk, akik egyböl leültek a lányok két oldalára és gyengéden simogatni kezdték öket. Ez már sok volt Isabellnek is. A kétoldali simogatás, meg az, hogy én bika módjára döngettem hátulról megtette a hatását. Hangosan élvezett el, egész testében remegve.
Élvezés ide vagy oda, a profi tudja a kötelességét. Nem telt el egy perc Isabell visszadugta a nyelvét Anita kelyhébe és fürge nyelvjátékkal hajszolta elöre. Közben kedvesem ráfogott két megtermett farokra és szinkronba mozgatta a kezeit amig csak tudta. Nem tudta sokáig, mert rövidesen jött a robbanásszerü orgazmusa. Ekkor egész testében rázkódva élvezett el, embrio formába gömbölyödve sóhajtozott és nyöszörgött.
Ebben elgyönyörködtünk egy ideig, de aztán a két barátunk is részesülni akart a jóból.
A vékony srác -Charly átvette Isabell helyét és elkezdte nyelvével kényeztetni a kedvesemet. Tette ezt nagy szakértelemmel mert Anita semmi perc alatt újból sóhajtozni kezdett.
Ezalatt én Isabell fejéhez térdeltem és ö tudta, hogy mire várok. Fél könyékra emelkedve bevette a fütykösömet a szájába. Elöbb csak lassan járatta ki-be, majd gyengéden megszívva elkezdte járatni rajta a kezét és nyugodt tempóban szopni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sikamika 2015. 12. 4. péntek 15:15
nagyon joh kis kaland...
#3 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:40
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:16
Fantasztikus nyes nyes
#1 Törté-Net 2008. 09. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?