A+ A-

Anita szülinapja 2. rész

Többek biztatása ellenére itt van egy folytatás. (ugyanis néhányan arra bíztattak hogy ne tegyek olyat
amihez nem értek. - szabadon Rejtö után) Ja és nincs hosszú "ü" és "ö" a gépemen ezért ne is keressétek
Tehát igy történt:
Anita angyalkámmal egy ausztriai szabadságra mentünk.
Négy nap Bčcsben és a legtöbb nevezetességet már megmutattam néki. Egyszer csak egy erotik shop elött mentünk el. Na a kedvesem persze be akart nézni.
Miközben a müfütyiket és egyéb kedvcsnálókat nézegettük feltünt egy erotikus utikalauz is. Mondanom sem kell, hogy belelapozgattam. Kedvesem is érdeklödött és naná, hogy ellapoztunk a "Swingerklubok" címszóig is. Persze hogy belenézegettünk a leírásokba.
Látom Anita szeme csillog az olvasás közben. "Arra gondolsz amire én is? " kérdeztem. Az igenlö válasz
után megint csak rám hárult a feladat a dolgot megszervezni.
Kaptam a hotelban a telefont és a megadott idöben felhivtam a klubot. Kellemes nöi hang igazított el hogy hogyan találunk oda.
Persze mondanom sem kell, hogy már este egy hatalmasat szeretkeztünk, mert már elöre fel voltunk izgulva a másnapra. Már délelött kölcsönösen leborotváltuk egymást és ahogy ez már lenni szokott, nem tudtam kihagy ni, hogy bele ne nyaljak a mézesbödönbe. A rózsaszin punci látványa mindig is megörjített.
Csak a kedvesemet elégítettem ki, mert én tartalékolni akartam az energiámat estére. Anita, majd én is zuhanyozni mentünk.
Kijövök a zuhany alól, aranyoskám ott fekszik hason kipucsitva és az Erotikguide - ot nézegeti.
Na, gondoltam ennyit a tartalékolásról és miután ellöttem egy fotót, rá is ugrottam egyböl. Nem engedtem megfordulni sem, leszorítottam a testemmel és betoltam a kis csupaszba.
Nem volt nehéz mert a képektöl és az elöbbi nyalakodástól még nedves volt a zuhany ellenére is. Nem volt itt semmi finomkodás, irgalmatlanul keményen megkeféltem. Gondoltam, este majd lesz ahogy lesz.
Hat óra tájban kipucolva kisminkelve(Anita)erotikus
fehérnemüben (mindketten) autóba ültünk és egy órás kavarás után megérkeztünk egy villa elé. Eléggé el volt szeparálva a szomszédoktól, ezáltal ideális hely volt ilyen pajzánkodáshoz.
Rövid csöngetés és egy negyven körüli enyhén pocakos úriember üdvözölt bennünket. Megmutatta hogy hol van a garderobe ahol bevetköztünk az alkalomhoz illöen. Bent a hallban egy harmincas formás hölgy várt ránk(nevezzük az egyszerüség kedvéért Isabelnek) egy pár hiányos öltözetü úriember társaságában.
Mint megtudtuk, az izgató kis semmiségekbe burkolt testét már sok pornófilmben megcsillogtatta, mielött kiérdemesülve bekötötték a fejét és most férjével közösen az erotika más területén tevékenykednek.
Amig arra vártunk, hogy a társaság nagyobb legyen, körüljártuk a vityilló tucatnyi helységét.
A pezsgöfürdöt nem tudtuk otthagyni. Tanga, csipketop és a boxershort a kefélö ördögöcskékkel már le is repült és mi a pezsegö vizben simogattuk - behangoltuk egymás testét.
Na de mi nem csak ezért jöttünk, ezért ki vízböl és visszatértünk a társasághoz ami idöközben jóval nagyobb lett. Az arány 3 :1 a férfiak javára, a többség 35 - 50 közötti, de akadnak fiatal jó testü fiúk es bombázó huszonéves lányok is.
Barátnöm azt sugja, szivesen kipróbálná Isabellel a szexet. Mit mondjak, öt én is felpróbálnám. Na majd meglátjuk. Odaültünk melléjük, ahol Isabel humorosan elöadott szextörténeteivel oldotta a hangulatot.
Persze ezt nekem magyarra kellett ferdítenem. Egyszer csak Izabel felállt és amellette ülö két pasival elindut a hátsó szobák felé. A vállán keresztül visszanézett ránk, "nem jöttök"?
Persze, hogy utánunk mentünk miután kiittuk a pezsgönket.
Mire a szobába értünk már ment az "eksön". Az egyik harminc körüli vékony srác javában Isabel széttárt lába között buzgólkodott, nagy morgások köt lefetyelt a mézesbödönben.
A másik szintén harmincas izmos srác vastag szemüvegén keresztül nézte hogy nyalja szívja Isabel a kb 20 - 22 cm - es farkát. Hát ilyent sem láttam még. Ez a farok az elejétöl a végéig tökéletes henger formájú
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sikamika 2015. 12. 4. péntek 15:00
tetszik...
#5 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:40
Egész jó.
#4 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:17
Tök jó smile
#3 rotom 2007. 10. 29. hétfő 17:17
Hajrá a folytatást!
#2 smutz 2007. 10. 29. hétfő 16:07
Nagyon elkapkodott és rohanós
#1 Törté-Net 2007. 10. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?