A+ A-

Buffy és a szexdémon 2. rész

Írta: Dbud
Az eredeti történet a www.t-s-s-a.com oldalon található, címe: Buffy Summers And The Sex Demon.
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2008. február-április
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

Főszereplők:
Buffy Summers, a Vámpírvadász - Sarah Michelle Gellar
Dawn Summers, Buffy testvére - Michelle Trachtenberg
Joyce Summers, a lányok anyja - Kristine Sutherland
Anya, bosszúálló ex-démon, jelenleg ember, a Varázsdoboz alkalmazottja - Emma Caufield
Buffy megállt a Varázsdoboz előtt, ami a Figyelő, Giles boltja volt. Igyekezett minden nap benézni, hátha van valami, ami a Vadászra tartozik. Maga felé fordította a kocsija visszapillantó tükrét és ellenőrizte a sminkjét.
- Ajaj! - bökte ki, mert az arcán elkenődött a festék. Nem gondolta volna, hogy ilyen intenzíven szopta azt a srácot. Megpróbálta rendbehozni magát, és újra felkente a rúzst az ajkára.
- Hibátlan - jelentette ki pár pillanat múlva, és csókot dobott tükörképének. Kiszállt a kocsiból, és bement a boltba.
Odabent elég meglepő látvány fogadta. A bolt tele volt emberekkel. Ami azt illeti, ennyi vásárló talán még sosem járt ebben a kis lyukban. Buffy megpróbált magának utat törni. Valaki közben megfogta a fenekét.
- Hé! - kiáltotta, de legalább hat férfi volt körülötte, bármelyikük lehetett. A lány mérgesen nézett körül, aztán a pulthoz fordult, de közben valaki megint megfogta a fenekét. Amíg a pulthoz ért, a boltban lévő férfiak finoman fogdosták és csipkedték a testét.
- Hé! El a kezekkel! - kiáltott egy pasasra, aki meg is akarta csókolni. Egy mozdulattal hátralökte, úgyhogy a férfi repült vagy három métert.
- Jó reggelt, Giles - mondta Buffy, amikor odaért a pulthoz, ahol Giles fürgén ütögette be az árakat a pénztárgépbe.
- Szia, Buffy.
- Még sose láttam itt ennyi embert.
- Hát igen, elég jól alakul a mai nap. Csak ma reggel annyi a bevételünk, mint a múlt két hónapban együttvéve.
- Igen, de kérdezd meg tőle, hogy hogyan csinálta! - hallatszott Anya hangja. Buffy körülnézett, hogy hol lehet a lány. Aztán Gilesra nézett, aki kissé bűntudatosnak tűnt.
- Rajta, kérdezd csak meg tőle! - kiáltotta valahonnan Anya megint.
Giles most már szó nélkül adott át Buffynak egy újságot. Épp a reklámoknál volt kinyitva, ahol egy féloldalas Varázsdoboz-hirdetés volt. Az állt benne, hogy a Varázsdobozban hatalmas varázsgömb- és bűbájválaszték várja a kedves vásárlókat. A hirdetés alján Anya guggolt meztelenül, és a mellét nyalta. Ez volt keresztben rányomtatva: A HÚSZ DOLLÁR FÖLÖTT VÁSÁRLÓKNAK INGYENES SZOPÁS!
Buffy döbbenten vágta Gileshoz az újságot. Átnézett a pult mögött, és ott látta Anyat, aki meztelenül térdelt és egy középkoró férfit szopott, akinek a kezében "Köszönjük, hogy a Varázsdobozban vásárolt"-feliratú papírzacskó volt. Buffy összehúzott szemmel nézett Gilesra.
- Hát fel kellett dobnom valamivel az üzletet.
- És most Anyaval minden vásárlót leszopatsz? Hogy tehetted ezt, Giles?
- Ugyan már, Buffy, nem ezek lesznek az első farkak, amiket a szájába vesz.
- Baszd meg!
A pult mögött álló középkorú férfi épp most élvezett el. Anya szívta még egy kicsit, de aztán kiköpte a spermát, és megtörölte a száját egy törölközővel. Egy másik férfi lépett a pult mögé.
- Giles, eddig már leszoptam vagy ötven férfit, és még nincs dél sem! Nem bírom már, kéne egy kis segítség! - kiáltotta a lány, de az előtte álló férfi nemigen törődött vele, megragadta a hajánál fogva, és a szájába tolta a farkát.
Giles egy kissé bűntudatosan nézett hátra.
- Akármennyire is nehezemre esik bevallani, Anyanak igaza van. Ha így folytatja, egy hét alatt sem szopja le ezt a rengeteg embert.
Buffy tudta, hogy most mi következik.
- Be tudnál segíteni egy kicsit?
- Mi? Ugye ez csak vicc?
Buffy és Giles némán bámult egymásra pár másodpercig.
- Na jó - mondta a lány. - De csak egy darabig. Ma még sok dolgom van.
- Nagyon köszönöm, Buffy.
Ahogy Buffy leült egy kisszékre, Giles odaintette a legközelebb álló vásárlót.
- Sajnálom a várakozást, de biztos vagyok benne, hogy most teljesen ki fog elégülni. Ha jól tudom, Buffy a város legjobb faszszopója.
- Hé! Csönd legyen! - kiáltotta a lány.
Giles megpaskolta Buffy fejét. A vásárló kibontotta a sliccét és előkapta a farkát. Buffy dühösen nézett Gilesra, de munkához látott, keményen szopni kezdett. Mintha csak ki akarta volna érdemelni a címet, amit Giles megelőlegezett neki.
Giles visszament, hogy segítsen a vásárlóknak, közben Anya és Buffy kiszolgálta őket. Még ötven férfi várt a sorára.
Az iskolában
Dawn matekórán volt. Azon duzzogott, hogy az a gyökér Snider igazgató büntetést szabott ki rá. Nem is az ő hibája volt, Buffy miatt késett, de ez persze senkit sem érdekelt. Dawn azért kellett hát most szenvedjen, mert a Vadász húga volt.
Dawn felnézett, mert a táblától hangos nyögést hallott. Egy csinos kiscsaj, Jennifer állt az osztály előtt, a nadrágja a térdéig letolva, a pólója pedig felhúzva a melle fölé. A jobb kezében egy kis fehér vibrátor volt, azzal simogatta a punciját. A bal kezével a melleit gyömöszölte, sőt, le is hajolt, és meg is szívogatta őket.
- Nagy dolog, ezt én is meg tudom csinálni - gondolta Dawn. Ez volt az az óra, amelyen a lányok be kellett mutassák a játékaikat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 12. 31. kedd 10:33
Egész jó
#2 A57L 2013. 09. 7. szombat 04:15
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2008. 05. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?