A+ A-

Buffy és a szexdémon 3. rész

Írta: Dbud
Az eredeti történet a www.t-s-s-a.com oldalon található, címe: Buffy Summers And The Sex Demon.
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2008. április
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

Főszereplők:
Buffy Summers, a Vámpírvadász - Sarah Michelle Gellar
Dawn Summers, Buffy testvére - Michelle Trachtenberg
Faith, a másik Vámpírvadász - Eliza Dushku
Buffy mosolyogva hallgatta tűsarkúja kopogását, ahogy végigsétált a régi iskolája folyosóján. Nagyon élvezte, ahogy a fiúk megbámulták. Elment egy csapat futballista mellett, akik a szekrényük mellett ácsorogtak, és fütyülve, csettintgetve élvezték a látványt.
Buffy megállt tőlük pár méterre, és úgy tett, mintha véletlenül leejtené a retiküljét. Az ajkához emelte az ujjait, és ártatlan hangon szólalt meg:
- Hopsz!
Behajolt, összezárta a lábát, és szedegetni kezdte a táskájából kihullott holmikat. A srácok mind elfordított fejjel bámulták a szőkeség fenekét, főleg, hogy Buffyn még mindig nem volt bugyi. A lány még hagyta úgy fél percig, hogy nézegessék, aztán hátranézett:
- Most lebuktatok! - mosolygott, és beletúrt a hajába.
Az egyik fiú annyira elbambult, hogy a feje a szekrényének koppant. Buffy elégedetten sétált el.
Elég nehezen szabadult el a Varázsdobozból és a férfiaktól. Nem is számolta, hány pasast szopott le, de biztos, hogy nagyon sokat. Reggel, indulás előtt nem reggelizett, és annyit dolgozott a boltban, hogy ebédelni sem volt ideje. De így sem volt éhes, úgy tele volt a gyomra a sok spermával. Gyakorlatilag át kellett verekedje magát a boltban lévő férfiakon, hogy elszabaduljon. Nem törődött Anya tiltakozásával, és azt is látta, hogy az anyja elég jól kézben tartja a dolgokat. Valósággal ritkította a tömeget. Buffy el kellett menjen Dawnért, és azt is tudta, hogy Joyce nagylány már, tud vigyázni magára.
Miután Buffy otthagyta a suli folyosóján bambuló focistákat, különös látvány fogadta. Egy diák állt a szekrényeknél, és a hűvös fémhez szorított egy húsz-, talán harmincéves tanárnőt. A nő bugyija a földön hevert, inge nyitva, nagy mellei szabadon. A lábait a srác derekára fonta, aki határozott mozdulatokkal kúrta, ahogy azt csak a tinédzserek bírják. A nő a mellei közé húzta a fiú fejét, és a hajába túrt. A két test egyszerre mozgott, a tanár átölelte a fiút, és hangosan nyögdécselt. A diák olyan mélyen tolta belé a farkát, ahogy csak bírta.
Buffy meglepetten bámulta a jelenetet. De pár méterrel arrébb két másik diák kefélt nagyon hevesen. A lány a ruhája alapján nyilvánvalóan vezérszurkoló lehetett. Mögötte állt a srác, hátulról ölelte át, s a lány pólója alatt simogatta a lány melleit. A srác nadrágja le volt tolva a bokájára, a farkát eltakarta a rövidke vezérszurkoló-szoknya. A srác vastag szemüveget viselt, egy igazi kis okostojás volt. Semmi esetre sem olyan típus, akivel egy vezérszurkoló bármikor is kefélne.
Pár pillanat elteltével Buffy kukkolónak érezte magát, úgyhogy továbbment, de újabb tanulókba botlott a folyosó végén. Ezek viszont csak lányok voltak. Az egyikük teljesen feketébe volt öltözve, még a körme és a szemfestéke is fekete volt. Sápadt arca viszont ettől jócskán elütött. Egy igazi metálos kiscsaj volt. A pólója fel volt húzva, a lány a mellbimbókarikájával játszott, a lába pedig szét volt tárva, háttal a szerkényeknek dőlt. Két másik lány állt mellette, nézték, hogy mi történik, és a puncijukat simogatták. Előttük pedig egy negyedik, magas, szoborszerű lány térdelt. Buffy felismerte, a csaj akkor került be az iskolába, amikor ő érettségizett. Cordelia egyik barátnője volt, és már fiatalon is igazi kis ribancnak számított. Gazdag családból származott, és mindenkit lenézett. A neve talán Monica volt.
Buffy megállt, és gúnyos mosollyal nézte Monica munkáját. A lány kezei hátra voltak kötve, az arca a fekete ruhás csaj lába között, úgy nyalt. Pár pillanat múlva megpróbált elhúzódni, de az egyik lány visszatolta a helyére.
- Nyaljad csak, te ribanc! Folytasd!
A fekete ruhás csaj nyögdécselve simogatta a melleit, elélvezett. Buffy továbbment, de egyáltalán nem sajnálta Monicát. Biztos volt benne, hogy a magas, szőke csaj pont azt kapja, amit megérdemel. Buffy a folyosó sarkánál még látta, hogy egy másik lány lép Monica elé, és a szájához tolja a punciját.
Buffy ezen nevetgélve ért az igazgató irodájához. Bement a várószobába. Az igazgató titkárnője fogadta.
- A testvéremért jöttem. A neve Dawn Summers. Büntetésben volt. Itt van?
- Megkérdezem - nyomott le a nő egy gombot a telefonon. - Mr. Snider, Buffy Summers érkezett meg a testvéréért. Mit mondjak neki?
Buffy jól hallotta a telefonon, hogy mi folyik az igazgató irodájában.
- Ez az, szopjál csak, te kis ribanc - hallatszott Snider hangja. - Ezt érdemled. Igen! Pont olyan vagy, mint az a kurva nővéred. Azt hiszed, rád nem vonatkoznak a szabályok. Azt hiszed, jobb vagy mint én. Szopjad csak! Keményebben, te kis...
- BUFFY! - kiáltotta bentről a lány.
A titkárnő és Buffy egymásra néztek, és a nő gyorsan elengedte a telefon gombját.
- Ööö... Mr. Snider jelenleg elfoglalt. Pár perc múl...
Buffy átugrotta az asztalt, és az igazgató ajtajánál termett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 12. 31. kedd 10:32
Tetszik
#4 A57L 2013. 09. 7. szombat 04:16
Nem rossz.
#3 Pavlov 2011. 10. 9. vasárnap 09:35
Azóta már megjelent a folytatása, a 4., utolsó rész is.
#2 gamer 2009. 02. 2. hétfő 19:15
Jó story, csak folytatni kellene már. :)
#1 Törté-Net 2008. 05. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?