A+ A-

Buffy és a szexdémon 1. rész

Írta: Dbud
Az eredeti történet a www.t-s-s-a.com oldalon található, címe: Buffy Summers And The Sex Demon.
Fordította: Pavlov (pavlov@gmail.com)
2008. január-február
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

Főszereplők:
Buffy Summers, a Vámpírvadász - Sarah Michelle Gellar
Dawn Summers, Buffy testvére - Michelle Trachtenberg
Joyce Summers, a lányok anyja - Kristine Sutherland
Buffy Summers végigmérte magát a tükörben. Összecsücsörítette az ajkát, és rákent még egy kis rózsaszínű rúzst. Elmosolyodott, és pördült egyet a tükör előtt.
A szoknyája nagyon kicsi volt, alig takarta el a sárga tangáját. A derekánál még a popsijának is kilátszott a felső része. Ezt a szoknyát már nagyon régóta nem viselte. Tavaly érettségizett, de a szoknya még általános iskolából maradt meg. Így hát még egy ilyen vékony lánynak is kicsi volt, mint Buffy.
Buffy egy push-upos fűzőt is viselt, fekete pántokkal. Olyan szűk volt, hogy egyébként kis mellei is jól néztek ki benne. A lábán egy magassarkú, térdig érő csizma volt. A fűzőt és a csizmát a szekrény mélyén találta, az egyik halloweeni jelmeze lehetett pár éve. Már ez volt a negyedik ruha, amit felpróbált ezen a reggelen, de mostmár elégedett volt a látvánnyal. Igazi kurvának tűnt.
Még egyszer megvizsgálta magát a tükörben.
- Valami még mindig nem jó.
Aztán rájött. Elmosolyodott, felmelte a szoknyáját, és lehúzta magáról a bugyiját. A szoba sarkába rúgta. Közben önkéntelenül is végigsimított a punciján.
- Óóóó - búgta, és megint odanyúlt. Pár másodpercig simogatta még magát, de aztán abbahagyta. - Erre nincs időm, el fogok késni.
A lány kiment a szobájából a folyosóra. Amikor elhaladt Dawn szobája mellett, bekopogott.
- Gyerünk, Dawnie. Elkésünk. Siess.
Az ajtó túloldaláról Dawn visszakiabált.
- Oké, ööö, mindjárt megyek, áááá... Csak egy perc... Ez az!!!!
Buffy elkerekedett szemmel kopogott megint az ajtón.
- Tudom, hogy mit művelsz! Kapd fel a bugyid, és menjünk végre!
Dawn valósággal sikoltott a túloldalon.
- Mondtam, hogy csak egy perc. Rögtön megyek, áááááá...
Buffy a fejét csóválta, és lement. A díványra dobta a táskáját, és kiment a konyhába. Tudta, hogy Dawn pár percen belül lemegy, addig még be akart kapni valamit. Odament a pulthoz, és töltött magának egy kis kávét. Megfordult, és közben a kávét fújta, hogy kihűljön. Ekkor látta meg az anyukáját, Joyce Summerst.
- Szia, Anya - mondta Buffy kis mosollyal. - Mit csinálsz?
Joyce a konyha padlóján térdelt. Egy fürdőköpeny volt rajta, de az eleje annak is kinyílt, így tisztán látszott a válla és a melle. És ráadásul éppen keményen szopta a pultnak dőlő tizenhat éves újságosfiút. Buffy felismerte a srácot, a neve Kyle volt. A fejét hátraengedte, és olyan erősen a pultba kapaszkodott, hogy elfehéredtek az ujjai. Az arckifejezéséből ítélve nagyon is jól érezte magát.
A srác nadrágja a bokájára volt engedve, és Joyce hevesen szopta a farkát. Mindkét kezével a srác fenekébe kapaszkodott, és maga felé húzta, próbálta minél mélyebben a szájába engedni a farkát.
Joyce válaszolni akart Buffy kérdésére, úgyhogy abbahagyta a szopást, és a lányához fordult.
- Mégis minek tűnik ez? Kifizetem az újságosfiút.
Miközben Joyce Buffyval beszélt, a kezével verte a fiú farkát, próbálta minél jobban megkeményíteni. Kissé gonosz vigyorral szorított rá, szabad kezével pedig letörölt az arcáról egy kis nyállal keveredett előnedvet.
- Megkértem a húgodat, hogy csinálja meg, de sosem azt csinálja, amit kéne.
- Jaaajjj... - kiáltott fel a srác. - Abba ne hagyja, kéreeem... - könyörgött, mire Joyce jó mélyen a szájába engedte a farkát. Buffy kortyolt egyet a kávéjából, úgy figyelte a kis bemutatót.
De ekkor kopogott valaki a bejárati ajtón. Buffy kinézett az ajtó melletti üvegablakon, és egy sörhasú, zöld overallos férfit látott, aki egy szerszámostáskát tartott a kezében.
Joyce kiengedte a szájából a srác farkát, és felnézett.
- Ó, kihívtam a mosógépszerelőt. El is felejtettem, hogy ma reggelre ígérkezett.
Joyce intett a pasasnak, hogy jöjjön be, és a férfi ki is nyitotta a bejárati ajtót és be is jött a konyhába. Egyáltalán nem lepődött meg a félmeztelen nő és a meredező farkú srác láttán. Joyce pedig zavartalanul verte tovább a srác farkát.
- Nagyon köszönöm, hogy ilyen hamar ki tudott jönni - mondta a borostás, izzadt szerelőnek. Buffy észrevette, hogy a férfi ágyéka már kezd dudorodni. Joyce aztán a lányához fordult: - Le tudnád rendezni a szerelőt, Buffy?
- Hogy mi? - kérdezte Buffy meglepetten, mintha nem tudná, hogy az anyja mire céloz.
- Már így is lefoglal az újságosfiú, és most a szerelőre is nekem legyen gondom? Kérlek, Buffy, légyszíves, segíts!
A szerelő végigmérte a vámpírvadászt, és rántott egyet a nadrágján. Nagyon tetszhetett neki a fiatal, tizenkilenc éves kiscsaj teste, és már kezdett belegondolni, hogy mit tehetne vele. Buffy viszont undorral mérte végig a férfi olajos, petyhüdt testét. A pasas bűzös leheletét két méterről is érezni lehetett.
- Bocsi, Anya, el kell vinnem Dawnt az iskolába. Dawn! - kiáltotta jó hangosan, és nagyon remélte, hogy a testvére végre lejön. - Ugye nem akarjuk, hogy Dawn elkéssen?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 12. 31. kedd 10:33
Tetszik
#2 A57L 2013. 09. 7. szombat 04:15
Elég jó.
#1 Törté-Net 2008. 04. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?