A+ A-

A Nyaralás 2. rész

Fordítás
Eredeti történet: Literotica
Miután Jill és Chris befejezte az evést, mindannyian felmentek az emeletre, hogy lefürödjenek az esti kiruccanás előtt. Anne felívtak a "Fekete Kacsát", a helyi kocsmát, ami az út túlsó végén volt. Kiderült, hogy asztalt csak hétvégenként kell foglalni, akkor van tumultus. Aznap már szombat volt, de még volt egy szabad asztal, este fél 10 - től.
Három fürdőszoba kevés négy embernek, szóval Anne szólt Jillnek, hogy osszák meg a fürdőt. Jill ledobta ruháit, felvett egy köntöst, felkapta a törölközőt és elindult Anne szobájához.
Anne már a zuhany alatt volt. Hallotta Jillt jönni, és kiszólt neki.
- Gyere, csatlakozz, ketten is elférünk a zuhany alatt!
Jill ledobta köntösét és belépett a zuhany alá. A lányok egymás testét vizslatták a forró tus alatt. Mindketten megcsodálták a másik melleit, majd tekintetük lejjebb vándorolt a muffjuk felé. Hasonló fazonra volt vágva mindkettejüknek.
- Olyan gyönyörű vagy! - mondta Anne. - Megérinthetlek?
- Hát persze! - válaszolta Jill, Anne kezét megfogva a melleire vezette azokat. - Szerintem te is gyönyörű vagy. Hát nem szeretnivalóak a melleink? Nekem is muszáj megérintenem a tieidet.
A szerető unokatestvérek finoman simogatták egymás, mindketten érezvén, hogy lent a lábaik között nedveik megindulnak. Kezeik egymás puncijára vándoroltak, és ujjuka a résbe csúsztatták. Felsóhajtottak, majd mintha ez teljesen természetes lenne, gyöngéden elkezdtek csókolózni.
- Két hetünk van. - lehelte Jill Anne szájába. - Tartogassunk valamit a többi napra is. Egyébként, tetszik neked a bátyám?
Anne vihogott.
- Mindig is tetszett, de hát rokonok vagyunk. Gondolod, ő szeretne játszani velem?
- Nem hiszem, hogy probléma lenne. - válaszolt Jill. - Én is mindig odavoltam Tomért, és ha hozzámért, a holdon éreztem magam. Szerelmes csókot is kaptam már tőle. Valamikor el kell mesélnem neked egy kis történetet magunkról.
Jill a kezei közé fogta Anne fejét, és a szemébe nézett.
- El kell mondanom neked még valamit, de maradjon köztünk. Be akarom teljesíteni életem álmát. Dugni akarok a bátyámmal.
Anne elmosolyodott.
- Ó Jill, kedves, ez csodálatos. Én is úgy szeretném, ha Tom megdugna, imádom őt. Tehát mindketten ezt szeretnénk? Csak mi négyen: ez egy nagyszerű baszásos nyaralás lesz.
A megállapodás megköttetett.
Lesétáltak a "Fekete Kacsához". Pár sört ittak, rostélyost ettek hozzá, és vettek egy üveg olcsó vörösbort. Utána visszaindultak a nyaralóhoz. Csodálatos este volt, az ég tiszta, és a teraszon még ittak egyet. Tom talált egy üveggel az apja brandyjéből és azt iszogatták, miközben megbeszélték, hogy mi újság a családban.
- Elmegyek aludni. - mondta Jill ásítva. - Hosszú volt a nap, kicsit kimerültem. Alig várom már a holnapot.
Lehajolt és gyengéden megcsókolta Tomot, nyelvét a szájába tolva. Utána ezt megismételte az öccsével is, ezúttal határozottabb nyelvvel.
Anne is felállt.
- Én is kidőlök. - megcsókolta Chris száját, majd Tom száját körbenyalta és megcsókolta. - Jó éjszakát, kanos fiúk. Reggel találkozunk.
Tom Chrisre nézett, és Chris Tomra.
- Azt hiszem, ez meghívás volt még egy brandyre. - mondta Tom. - Nem tudom, te mit gondolsz, Chris, de nekem úgy tűnt, hogy testvéreink valamit üzenni akarnak nekünk. Szerinted.
- Szerintem hagyjuk, hogy csinálják, amit akarnak. Úgy vélem, tudják, mit akarnak, és én benne vagyok, végülis egy család vagyunk nemde?
Erre inni kellett még egyet.
- - - - - - - - - ooOOOoo - - - - - - - - -
VASÁRNAP
Tom arra ébredt másnap reggel, hogy valaki elhúzza a függönyt, beengedve a ragyogó reggeli napsütést. Ugyanakkor a vékony takaróját is kegyetlenül lerántották róla. Tom mindig meztelenül aludt.
Pislogott, próbált ráfókuszálni a betolakodóra. Megrázta a fejét, hogy kitisztuljon. És akkor meglátta. Anne állt előtte, teljesen meztelenül, bimbói kimeredtek a melléből. Tomnak meg persze reggeli erekciója volt. Anne stírölte őt.
Ahogy Anne csöndben bámulta a szerszámát, Tomnak eszébe jutott Anne nyaralási terve. Mindannyian lebarnulnak. Istenek, a húga gyönyörű volt! Meg akarta érinteni őt. A farka még keményebb lett. Anne észrevette, és megrángatta a farkát.
- Gyerünk, lustaság, ideje felkelni. Látom, bizonyos részed már fel is kelt. Ez aranyos, Tom, és olyan nagy! - lágyult el a hangja. - Lenne egy kis kívánságom. Nem érintettem már régóta merev dákót, és most muszáj megtennem.
- Amíg tudod, mit csinálsz, kishúgom, nincs kifogásom ellene. De a végén még elmegyek az izgalomtól. Még jó, hogy mindketten meztelenek vagyunk nem? Így bárhova élvezhetek.
Anne elérte és megfogta Tom farkát, apró ujjait próbálta köréfonni, de nem érte át. Közelebb lépett, és leült az ágy szélére. Lehajolt, és megcsókolta a farka végét, majd elkezdte húzgálni a kezét rajta. Tom nyögött az élvezettől, érezve, hogy mindjárt elmegy.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 09. 14. csütörtök 22:52
Folytazsd.
#8 veteran 2017. 03. 2. csütörtök 14:12
Kezd romlani.
#7 A57L 2015. 06. 16. kedd 04:20
Jó lett.
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 6. vasárnap 14:44
Nagyon jó!
#5 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 00:38
semmi érzelem
#4 fekszipapa 2008. 08. 22. péntek 15:23
romlik
#3 fiest 2008. 05. 21. szerda 18:12
ok! igy tovább!
#2 gyuri0926 2008. 03. 3. hétfő 13:04
Cool !
#1 Törté-Net 2008. 03. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?