A+ A-

A Nyaralás 1. rész

Fordítás
Eredeti történet: Literotica
Jill CONWAY - 28 éves - kertész
Chris CONWAY - 26 éves - bankár
Tom ANDREWS - 24 éves - programozó
Anne ANDREWS - 22 éves - tanár
Anita JACKSON - 20 éves - bolti eladó
Ray JACKSON - 20 éves - buszsofőr
Janey - 21 éves - pincérnő
Brian ANDREWS - 47 éves - kőműves
Marion ANDREWS - 45 éves - boltvezető
Bill CONWAY - 50 éves - farmer
Sally CONWAY - 48 éves - háziasszony
A NYARALÁS ELŐTT
Az egész Anne javaslatára kezdődött. Tanárként viszonylag sok ideje volt olyan dolgokon gondolkozni, mint a nyaralás. Ellentétben az általános hiedelemmel, miszerint a tanárok az iskolai szünetben is az óráikra készülnek fel, ő ezt az időt inkább pihenésre használja.
Anne - nak jelenleg nincs barátja. Két éve, amikor húsz éves volt, volt egy hosszú románca az egyik tanárjával, de az csak akkor akarta őt, amikor épp kéznél volt, és amint húsz mérfölddel odébb kezdett Anne tanítani, már másik tanítványára vetette ki hálóját. Anne - nak ezután csak néhány rövidtávú kapcsolata volt. A volt tanára megtanította őt, hogy élvezze a szexet, és most ismét itt volt az idő, hogy kiélje vágyait.
- Ugorjunk le a nyaralóba pár hétre! - javasolta telefonon bátyjának, Tomnak. Tom csak pár évvel volt idősebb Anne - nál, és az egyik helyi nagyvállalatnál dolgozott programozóként.
A szüleik vettek pár éve egy leromlott állagú kunyhót Cornwallban, nyaralási célzattal. A "kunyhó" kifejezés nem éppen találó, mivel négy hálószoba, három fürdőszoba, nagyszoba, ebédlő és hatalmas konyha együttese. Rögtön az épület előtt egy nagy veranda található. A ház egy elzárt szirten áll, kilátással a tengerre, ahonnan hepehupás út vezet le a partra. Ez nem egy magánpart, de valójában csak a nyaraló és a tenger felől közelíthető meg.
Anne javaslata egészen jó ötletnek tűnt Tom számára. Kedvelte húga társaságát, és igyekezett minél több időt tölteni vele. Két hét a tengernél biztosan közelebb hozná őket egymáshoz, és ettől forró gondolatai támadtak. Elhatározta, hogy már másnap reggel szabadságot fog kérni. Holnap hétfő, Anne pedig a szokásos szombat esti hazatelefonáláskor elkérte szüleiktől a nyaralót.
Anne és Tom mindig közel álltak egymáshoz. Amikor a szüleik dolgoztak, együtt mentek moziba, vacsorázni vagy épp táncolni. Gyakran fogták egymás kezét, és szájra adták a puszit egymásnak anélkül, hogy megtették volna a következő lépést.
- Benne vagyok, amint szabit tudok kivenni. Nem jelent gondot; alig van valami meló a cégnél. De szerintem két hét kettesben kissé unalmas lenne. Miért nem hívunk másokat is, hogy csatlakozzanak? Átfutott az agyamon, hogy talán Jill és Chris ráérnek - e. Mi lenne, ha megkérdeznénk őket is?
Jill és Chris Conway az unokatestvéreik voltak, az anyjuk testvérének a gyerekei. Jill a piacon dolgozott kertészként, és úgy tűnt, mindig elfoglalt. Az öccse bankárként dolgozott a városban. Úgy tűnt, nincs sok közös köztük; Jill majd elepedt a főnökéért, aki nagy nőfaló volt, Chris pedig minden héten más barátnővel kavart. Idősebbek voltak Anne - nál és Tomnál, de jól megértették egymást a fiatalabbakkal.
- Ez nagyszerű ötlet! - válaszolt Anne lelkesen. - Rögtön felhívom őket, és meglátjuk, mit szólnak hozzá. Fogadok, Jillre is ráférne már egy kis szabadság. Biztos még mindig oda van azért a hülye főnökéért, a kis lüke. Visszahívlak, ha már tudok valamit.
Tom lerakta a telefont, és egészen izgalomba jött a dologtól. Szeretett Anne - nal és a kuzinokkal együtt lenni, mindig jó móka volt. Kiskorában mindig felnézett Chrisre, aki két évvel volt idősebb nála, és úgy tűnt, sokkal tapasztaltabb a világ dolgaiban. Tom arra is emlékezett, amikor Sally nénjééknél hat - hétéves kölyökként egy ágyban aludt Jillel. Próbálták kitalálni, hogy mi is a különbség a testük között. Jill volt a felbujtó, alaposan megvizsgálta a farkát, a golyóét és a feneke nyílását. Utána ő is megmutatta Tomnak a vágatát, kérve őt, hogy simogassa. Akkoriban ez még biztonságos volt, mivel Tomnak olyan idősen még nem volt erekciója.
Ahogy ez a tizenöt éves incidens eszébe jutott, Tom egyből felizgult. Igen, nagyszerű volna megint az unokatesókkal tölteni a szabadidejüket. Remélte, hogy szabadok lesznek, és Anne meggyőzi őket. A telefon újra csengett.
- Minden okés - mondta Anne. - Jövő vasárnap. Jill és Chris egyből a házikóhoz mennek, tudják az utat. El is felejtettem, hogy voltak ott Bill bácsival és Sally nénivel nyaralni. Hát nem nagyszerű? Az időjárás - jelentés is jó időt ígér jövő hétre, és én totál barna akarok lenni mindenhol!
- Mindenhol? - élcelődött Tom viccesen. Anne kicsit halkabban és lágyabban szólalt meg.
- Nos, ha nem lesz elég meleg, akkor is biztosan elég privát hely hozzá.
- És mi lesz Jillel és Chrissel?
- Velük nem lesz gond, biztos vagyok benne. Ha levetkőzöm és nem hagynak ott minket, akkor ők is csatlakoznak. Remélem, te támogatsz ebben, bátyó. Egyébként is, nem láttam a farkad már évek óta!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 veteran 2017. 02. 28. kedd 18:09
Reményt keltő kezdés.
#11 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:30
Jó írás.
#10 Bikmakkocska 2013. 01. 6. vasárnap 14:40
Marha jó.
#9 genius33 2013. 01. 5. szombat 12:15
Érdekes nyes
#8 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 00:27
alakul
#7 fekszipapa 2008. 08. 22. péntek 14:45
Biztató
#6 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 17:59
jól kezdődik
#5 latok 2008. 02. 27. szerda 11:00
huh

Kíváncsivá tettél!
#4 Sun 2008. 02. 23. szombat 13:26
Remélem én is, hogy nem sokára olvashatom a folytatást!!!
#3 Mad 2008. 02. 22. péntek 16:03
Hello mi az eredeti címe a történetnek?
#2 Asura 2008. 02. 22. péntek 06:29
Remek egy kezdés, úgy hogy nagyon várom a folytatását. Csak remélni tudom, azt hogy nem kell sokáig várni a többi részre.
#1 Törté-Net 2008. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?