A+ A-

Claudia erkölcsös nevelése 1. rész

Az 1600 - as évek közepén élsz egy kis francia faluban. A neved Claudia. Elmúltál már húsz éves, hajad hosszú, szoke, szemed kék. A faluban te vagy talán a legszebb lány. Édesanyád születésedkor meghalt, szigorú, kereskedo apád nevelt fel.
Ma vasárnap van. Korán, hajnalban kelsz, hogy még a mise elott a templomba érj. Tudod, hogy ott lesz a kántor fia, aki már egy jó ideje tetszik neked. A legszebb ünnepi ruhádban sétálsz végig a kihalt, csöndes utcán. Szíved hevesen dobog, tudod, hogy ma megteszed azt, amit nem szabadna.
A templom ajtaja nyitva van. Bemégy, és leülsz az elso padsorba. Szemeid behunyod és imára kulcsolod kezeidet. Kis ido telik el, amikor halk lépteket hallasz magad mögött. Szíved egyre hevesebben zakatol. Arcod kipirul, nagyokat lélegzel. Formás melleid fel - le sullyednek. Érzed, hogy valaki megáll mögötted. Kezeivel a gyönyöru hajadba túr, lehajol hozzád, tarkón csókól.
- Claudia - hallod a suttogva remego férfihangot. Tarkódon érzed az izgalomtól meleg lehelletet.
- Pierre - suttogod vissza remego ajkakkal.
A fiatal férfi szája a te szádad keresi. Vadul csókoljátok egymást. Még sohasem csókolóztál. A férfi nyelve a szádban mozog, kitölti azt. Szinte már levegot sem kapsz. Érzed, ahogy az eros férfikezek megszorítják melleidet. Teljesen felizgulsz, élvezed. Aztán a fiú érzéki szája elindul lefelé. Kezeivel megoldja pruszlikod, és kibugyantja két formás melled. Fejét közéjük fúrja, szájával becézi, csókólja oket.
- Ó, Pierre! - sóhajtasz izgatottan.
De a szerelmes férfi nem éri be ennyivel. Felhajtja szoknyádat, kezével selymes szoru puncidhoz ér. Érzed, ahogy simogatja ajkait, játszik csiklóddal. Teljesen benedvesetsz. De a fiú nem elégszik meg ennyivel, fürge nyelvével is puncidhoz ér. Fényesre kinyalja. Az egész tested lángol, vörös pírben ég, borödön verejték cseppek jelennek meg. Nagyon jó érzés.
De abbamarad a kényeztetés. Pierre feláll, és térdére ereszti nadrágját. Orrod elott pedig ott fityeg formás hímtagja. Még soha nem láttál ilyet. Hatalmas, vöröslo fejjel bólogat feléd. Félve nyúlsz hozzá, de a férfi határozottan reagál rá.
- Ó. Claudia!
Érzed mennyire lüktet, míly kemény. Érzed benne az elemi erot, mely kitörni készül belole.
- Ohhh, csókold meg! - kér elcsukló hangon a merev szerszám tulajdonosa.
Félve hajolsz a hímtag fölé. Orrod megcsapja férfiassága illata mielott száddal érintenéd. Forró csókot lehelsz rá, majd nyelveddel simítod végig. Érzed, hogy valami megrándul a férfiban, és már csak azt veszed észre, hogy arcodat valami ragacsos, fehér anyag teríti be.
- Ó, te céda! - hallod meg hirtelen apád hangját. - Ó, te szégyentelen! Mit muvelsz te itt! Isten házában! Hogy nem szakad rád az ég!
Riadtan állsz fel. Kezeid fedetlen kebleid elé emeled, de arcodról még mindig csöpög a férfi nemrég kilövelt kéjnedve. Apád mögött a templom ajtóban meglátod a falu apraját nagyját. Mindnyájan szörnyülködve néznek rád. Apád karon ragad, és úgy vonszol a kijárat felé.
- Mit tettél, te szerencsétlen! Az egész falu szeme láttára! Ó, te utolsó ribanc! Apád szégyene!
Majd apád egy hatalmas pofont ád. Könnyed elered. A fájdalomtól, de leginkább a szégyentol, ami ért. Könnyeid összefolynak arcodon a fehér spermával. Apád kiabálva, szitkozódva ráncigál hazáig. Amint a házba értek így szól hozzád:
- Töröld le az arcod, te szégyentelen! Azonnal vetkozz pucérra!
Megcibált ruhádba törlöd a kéjnedvtol és a könnytol fénylo arcodat, majd kibújsz belole. Ott állsz apád elott anyaszült meztelen. Félve nézel a szemébe. Ismered már ezt a haragos tekintetet. Tudod, hogy semmi jóra nem számíthatsz.
- Hozd ide a pálcát! - parancsolja mérgesen.
A falon függo nádpálcát, mint kislánykorodban oly sokszor, a kezedbe veszed, és engedelmesen apád tenyerébe teszed.
- Hajolj elore, te céda, és fogd meg a bokád!
Engedelmesen elorehajolsz, és nyújtott kezekkel megfogod a bokád. Már rettegve várod, ami következni fog. Már azon gondolkodsz, hogy hány napig fogod érezni fenekeden a majdan vöröslo csíkok fájdalmát. Azon töröd a fejed, hogy hány ütést kapsz. Abban biztos vagy, hogy dühös apád nem fogja kímélni formás hátsód. Közben, kezében a pálcával, már a hátad mögé állt.
- Te hálátlan leány! Erre tanítottalak? Erre neveltelek? Szégyent hozni vénülo fejemre! A legkevesebb, hogy jól elporolom a feneked!
Apád kemény kézzel sújt le a nádpálcával. Hamvas fenekeden érzed minden sújtás fájdalmát. Összes dühét beladja az ütésekbe. Hiába jajgatsz, hiába sírsz, hiába könyörögsz. O csak rendületlenül emeli karját, hogy neked fájdalmat okozzon.
- Ó, ez fáj! Apám, könyörgöm, ne bántson! Szánom bunömet! Soha többé nem teszek ilyet! Ó, hagyja abba! Ááááá...
De mind hiába, hátsó feleden vörösen pirosodva sorakoznak a pálca okozta vonalak. Apád dühe mégsem csillapul. Úgy érzed, hogy ereje nem lankad, de aztán zihálva mégis abbahagyja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2013. 05. 8. szerda 06:07
Csak nehogy valaki kipróbálja!
#12 Torkos 2007. 10. 20. szombat 05:59
Ez, több mint 4 éve, súlyosan megbukott! Csak a helyet foglalja. Törölni kéne! A folytatás? Minek. A hülyeség úgy is újratermelődik!
#11 kikie 2007. 10. 19. péntek 15:32
folytatást!!!
#10 Hercules 2007. 08. 2. csütörtök 04:39
Perverz állatok... hogy lehet ilyenre izgulni :(
#9 Vigy 2003. 01. 27. hétfő 14:08
Király FOLYTATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁST!!!!!
#8 nacsa 2002. 12. 16. hétfő 13:48
Nekem határozottan tetszik. Tessék folytatni! 9pont
#7 Madafaka 2002. 12. 15. vasárnap 03:04
Erdekes, hogy nincs vege, csak ugy veletlenszeruen abba hagyja. Nem mintha erdemes lett volna folytatni...
#6 Hardmaster 2002. 12. 14. szombat 16:19
Hát... a történet maga nem egy nagy szám, viszont több súlyos tévedés van benne.
Először is: a jelzett időben és helyen elképzelhetetlen az orális szex minden formája. Faluhelyen sokszor még ma is az, nemhogy a XVII. században! És ezen az sem változtat, hogy a színhely Franciaország.
Másodszor: az, hogy egy apácakolostorban testi fenyítést használtak, stimmel. De ilyet semmiképp! Előfordult, hogy egy vétkest (mármint az ő fogalmaik szerint vétkest) véresre vertek, akár többször is, de nem anyaszült meztelenül, nem kikötözve, és főleg nem ilyesféle segédeszközöket (csipesz, mellprés, stb.) alkalmazva. A nemi szerv kínzásáról már nem is beszélve!

Úgyhogy csak a jóindulatom miatt 2 pont!
#5 hugo 2002. 12. 13. péntek 21:59
gyenge
2 pont csak a kezdes miatt
#4 Masin 2002. 12. 13. péntek 12:58
Ez hülyeség! (1p)
#3 lulu 2002. 12. 13. péntek 11:55
erdekes kezdet, lagymatag veg...
#2 xxe 2002. 12. 13. péntek 08:59
suck, de ez az akkori viszonyoknak szól inkább, nem a sztorynak, ami átlagos(3p)
#1 Törté-Net 2002. 12. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?