A+ A-

A Harmónia lakópark 2. rész

Autóval az út csak pár percig tartott, Vera nagyon jól vezetett. Egy nagy családi ház előtt álltunk meg, kiugrottam, és kinyitottam a kaput. Tágas nappaliba léptünk, ahol a jómód keveredett az ízléstelenséggel. A sarokban bárpult, mű kandalló márványpárkánnyal, azon családi fényképek. Közelebb lépve láttam Vera lánya, és volt férje képét a többi családi fotó között. Az asszony kezébe vette a férfi képét, és elmerengve nézegette.
- Tegnapig ő volt az egyetlen férfi az életemben, amit ma már nagyon bánok. Szűzen mentem férjhez, nagyon szerettem. Nem volt egy nagy lepedő akrobata, később ahogy vállalkozó lett a stressz miatt, az utóbbi években az alkohol és a betegsége miatt lett teljesen impotens. Úgyhogy van mit bepótolnom, és tegnap amikor haza jöttem végig gondoltam az öltözőben történteket. Arra az elhatározásra jutottam, hogy még van egypár évem, hogy élvezzem az életed, és mindent kipróbáljak, akár veled, vagy mással.
- Most velem, kemény elégtételt szeretnék venni a ma esti izgatásért.
- Állok rendelkezésedre, de előbb gyorsan letusolok, addig öntsél valami italt, és helyezd magad kényelembe, rögtön jövök.
Körülnéztem a bárpultban, volt itt minden ital, de csak dísznek egyik sem volt felbontva. Felbontottam egy vodkát, meg egy kék Curacaot, és megkerestem a konyhát. Szerencsére találtam narancslevet, és a mélyhűtőben jeget. Két nagy pohárba jeget dobáltam, félig öntöttem vodkával, feltöltöttem narancslével, és a likőrrel szép zöldre színeztem. Megkóstoltam, isteni lett, visszaballagtam a nappaliba, és kényelembe helyeztem magam a kanapén. Hamarosan Vera is megjelent, csak egy fehér fürdőköpeny volt rajt. Kezébe adtam a koktélt, csodálkozva nézegette, majd óvatosan belekortyolt.
- Hú, ez finom. Mi ez?
- Ez a csábítás koktélja, aki ezt megissza, az úgy megigézi a partnerét, hogy többé nem tud ellen állni neki. - lóditottam.
- És te mit szeretnél, hogy igézzelek meg - fogta a poharát és felhajtotta az egészet.
- Nagyon szeretném, ha meztelenül táncolnál nekem, szeretnék gyönyörködni benned.
Ami igaz volt, tényleg szerettem volna alaposan szemügyre venni, eddig csak részleteket láttam belőle.
- Légy szíves hozzál még egy koktélt, addig én keresek valami zenét.
Kiszaladtam a konyhába, és kevertem egy ugyan olyan koktélt, mint az előbb. Mire visszatértem félhomály volt, és a hangfalakból kellemes keleti zene szólt. Verán már csak néhány selyemkendő volt, és ütemesen ringatózott a zenére. A szám tátva maradt, amikor táncolni kezdett. A hastánc és a gogozás egy különös keverékét adta elő, amit én nagyon élveztem. Aztán lekerültek a kendők, először az amelyik a melleit takarta. Formás, gömbölyű mellei voltak, nagy barna bimbóudvarral, és izgatottan meredező mellbimbókkal. Kicsit meg voltak ereszkedve, de tegnap ahogy marokra fogtam őket, jó keménynek találtam. Aztán lekerült az utolsó kendő is, először izmos fenekében gyönyörködhettem, igaz combjai kicsit vastagok voltak, De amikor megfordult buja öléről nem tudtam levenni a szemem. Mindent összevetve nagyon tetszett a látvány. Nadrágom már erősen dudorodott, Vera is észrevette.
- Látom már nagyon fel vagy spannolva, nem kínozlak tovább, gyerünk a hálószobába.
A hálóban egy hatalmas ágy állt, a többi bútort most nem volt időm megnézni, barátnőm letépte a ruháimat, és az ágyra lökött. Ismét szájjal kényeztetett, nagyon jól csinálta megint. De egy kérdés nem hagyott nyugodni.
- Azt mondtad, hogy a férjed volt az egyetlen férfi az életedben. Hol tanultál meg így szopni?
Ki vette a farkam a szájából. és rám nézett a nagy boci szemeivel.
- Tudod évekig csak így tudtam kielégíteni, volt időm tökélyre fejleszteni a technikát.
Magamban hálát rebegtem az ismeretlen férfinak, és elhittem, mert el akartam hinni a választ. Vera támadásba lendült, és én hagytam leigázni magam megint. Fölém kerekedett, de ma fordítva, mint tegnap. Marokra fogta a buzogányom, és a hüvelyébe igazította. Teljesen kitöltöttem, félig lehettem csak benn amikor megállt. Előre hajolt, és a melleivel izgatta a combjaimat. Láttam, hogy a hatalmas hímtag megfeszül az asszonyban. Finoman csúszkálni kezdett, és így már könnyebben fogadott magába. Feneke ritmikus mozgása teljesen megigézett, tudtam addig nem nyugszom, amíg nem sikerül seggbe dugnom. De most hagytam barátnőmet, hogy bepótolja az elmulasztott éveket. És ő élt is a lehetőséggel, olyan fickándozást rendezet, hogy sokszor úgy éreztem eltörik a farkam. Tudtam, hogy közeleg az ejakuláció, ekkor abba hagyta a mozgást, lassan előre hajolt. Melleit a lábamhoz dörgölte, láttam ahogy lüktető fegyverem centiről - centire hagyja el a forró barlangot. Már csak a makkom volt a hüvelyben, Vera előre hajolt bekapta a lábujjam, és megharapta. Meglepetésemben felkiáltottam, és majdnem kiugrottam az asszony alól, de ebben a pillanatban elélveztem. Bőségesen öntöztem magom partnerem fenekére, és lucskos pinájára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 07. 9. csütörtök 06:30
Hihetetlen,de jó!
#7 listike 2014. 08. 3. vasárnap 11:59
Jó volt.
#6 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:23
Nem rossz.
#5 papi 2013. 04. 13. szombat 08:11
ügyes váltás
#4 tiborg 2010. 09. 3. péntek 09:38
Ez gyenge ismetlese az 1.resznek.Remelem kepzeleted szabadjara engeded a kovetkezoknel.
#3 sihupapa 2008. 11. 24. hétfő 00:18
igy kell a kariert épiteni.
#2 Ati 2008. 02. 7. csütörtök 13:58
Nemrosz folyt.köv?De gyorsan.
#1 Törté-Net 2008. 02. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?