A+ A-

A Harmónia lakópark 3. rész

Verát nagyon furdalta a kíváncsiság, kérlelt meséljek neki milyen volt a premier.
Úgy gondoltam gonosz leszek, és egy kicsit féltékennyé teszem.
- Fantasztikus volt, reggel jöttem el. Te tudtad, hogy Eszter zsidó, miket tud ez a nő még mindig, őrület.
- Te megdugtad? Csak táncról volt szó. - kérdezte mérgesen.
- Igen meg, nem is egyszer, és csodálatos volt. Azt hiszem, most napokig nem kívánom a szexet.
Vara a könnyeivel küszködve szaladt az öltözőbe. Egész este duzzogott, alig szólt hozzám. Másnap a műszak végén bátortalanul megkérdezte.
- Nem kísérsz haza?
- Nem sokra mennél velem, még mindig Eszter hatása alatt állok - feszítettem tovább a húrt
- Mit tud, az a vén kurva amit én ne tudnék megtenni! - robbant ki belőle a düh.
- Fantasztikusan szopott, miközben ügyesen használta a kezeit, és a pinája forró volt és szoros.
Éreztem, hogy most egy kicsit messze mentem, és bizony hazudtam is. Mert az az igazság, hogy Vera orális tudása mindenkit überelt. A puncija pedig nagyon kellemes, főleg amikor az izmait tornásztatja, olyan érzés mintha egy erős forró marok szorongatná a dorongom. Azt hittem pofán ver, de szó nélkül otthagyott. Másnap úgy döntöttem nem kínzom tovább. Lement a vacsora, Vera mosogatott, mögé álltam, és felhajtottam a köpenyét, szerencsére most sem volt rajt bugyi. Rá volt hajolva a mosogató dézsa szélére, most abbahagyta a munkát. Várta vajon mi történik, lehajoltam, és megharapdáltam a fenekét. Aztán kezem a lábai közé dugtam, szétnyitottam a szeméremajkait, és ujjam a már nedves hüvelybe toltam.
Kicsit megujjaztam, éreztem nagyon kívánja a szexet. A lábait még jobban szétterpesztette, és amennyire tudott előre hajolt. Ujjaim helyet büszkén ágaskodó férfiasságom toltam a forró barlangba. Majd vadul baszni kezdtem, barátnőm két kézzel kapaszkodott a mosogató szélében. Nem kíméltem, nem finomkodtam, állat módjára keféltem. Vera egyre hangosabb lett, féltem meghall valaki bennünket. Kihúztam erektáló fütykösöm az asszonyból, megfordítottam, és letérdeltettem. Tudta mit várok tőle, mohón szopni kezdte a farkam, így legalább csendben lesz gondoltam. De most ő sem finomkodott velem, vadul szopta a farkam, és néha meg-megharapdálta. Kezével keményen szorította a tövénél, a másik kezével pedig a saját lábai közt szorgoskodott. Megfogtam a fejét kétoldalt, és lüktetve a szájába élveztem. Csodálatos volt, Vera kíváncsian figyelte a reakcióimat.
- Fantasztikus voltál - simogattam meg a fejét.
Ez után is hatalmasakat keféltünk, de mintha valami megváltozott volna. Úgy éreztem, hogy Vera mindig bizonyítani, megfelelni akar nekem. Talán félt, hogy elveszíthet, de itt a világvégén nem volt konkurenciája. A hetes ház lakói a születésnap óta kitüntetett figyelemben részesítettek. Hol cinkosan rám mosolyogtak, hol apróbb ajándékokkal leptek meg. Tudtam, hogy ennek ára lesz, és bizony csak egy hetet kellett várnom, hogy megkeressenek, most is Barbara volt a szóvivő.
- Zsoltika a múltkori műsor olyan jól sikerült, úgy gondoltuk meg kéne ismételni. Csak most Juditnak kéne táncolni, természetesen a tiszteletdíjad nem képezheti vita tárgyát.
Megegyeztünk az időpontban, kicsit megkönnyebbültem, hogy nem Barbara nézett ki magának, de biztos voltam benn, hogy ő is előbb-utóbb sorra fog kerülni. Másnap este tíz után kopogtattam a hetes ház ajtaján, Eszter nyitott ajtót.
- Megjött a Zsoltika - kiabált be a többieknek
Majd a fülemhez hajolt, és belesúgta.
- Még nem köszöntem meg a születésnapi ajándékodat.
- Nagyon szívesen máskor is - vágtam rá automatikusan.
- Vigyázz, mert a szavadon foglak. - nevette el magát.
Leültünk a nappaliban, ittunk egy italt, és közömbös dolgokról beszélgettünk. Hol ott mindenki tudta miért vagyok ott. Judit már nagyon izgalomba volt, a többiek is látták rajt.
- Gyere Eszter feküdjünk le, hagyjuk a fiatalokat szórakozni - állt fel Barbara.
Mi is bevonultunk Judit szobájába. Középre húztam a fotelt, beleültettem a megszeppent asszonyt, és hangulatvilágítást csináltam. Ahogy megszólalt a zene, azt éreztem, hogy élvezem amit csinálok, és egy csepp lámpalázam sincs. A műsor vége most is ugyan az volt, háttal álltam a nőnek, majd lehajoltam és úgy toltam le az utolsó ruhadarabomat. Lassan megfordultam, ágaskodó fütykösöm ott himbálódzott előtte, tágra nyílt szemmel bámulta.
- Mit szeretnél Judit, mit csináljunk? - érdeklődtem.
- Ó istenem, nem tudom, rád bízom magam.
Felsegítettem a fotelból, és levetkőztettem, könnyű dolgom volt, csak egy köntös, és egy hálóing volt rajt. Nagyon kellemes illata volt, és talán a molettságának köszönhetően szép sima volt a bőre. Ölére pillantva, meglepetten konstatáltam, hogy a vörös fanszőrzet fazonra van igazítva. Mögé álltam, megmarkoltam a melleit, kemény péniszem a fenekének feszült. Szinte reszketett a félelemtől, úgy döntöttem kíméletesen bánok vele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 07. 9. csütörtök 06:52
Nagyon jó!
#5 listike 2014. 08. 3. vasárnap 12:37
Nayon jó.
#4 papi 2013. 04. 13. szombat 08:16
Teccik
#3 sihupapa 2008. 11. 24. hétfő 00:27
júhé
#2 smutz 2008. 02. 25. hétfő 17:21
van még? Nagyon tetszik!
#1 Törté-Net 2008. 02. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?