A+ A-

A Harmónia lakópark 4. rész

Szilveszterre hatalmas bulival készültünk, ünnepi vacsora volt, még éjfélkor is adtunk virslit és korhelylevest. Egy óra is elmúlt mire mi is el tudtunk vegyülni a mulatózó tömegben. Marikával és néhány öreglánnyal táncoltam, aztán kolléganőm az asztalukhoz invitált. Néhány nő volt ott az üzemirodából, alig ismertem őket, és az igazgatónő. Két óra után a hölgyek távoztak, csak Marika, én, és az igazgatónő maradt, akit mint megtudtam Zsuzsának hívnak. Feltűnt, hogy Marika milyen jóban van Zsuzsával, és az is feltűnt mennyire itatja. Én is összetegeződtem vele, a lelkemre kötötte, hogy mostantól Zsunak szólítsam. Nagyon jól nézett ki, egy testhez simuló fekete kisestélyi volt rajt, ami előnyösen kiemelte az alakját. A harminc egy - néhány évével ő volt a legfiatalabb nő a környéken. Nem volt a női ideálom, sápadt arca, és szőkesége nem vonzott. Mindig a barna, fekete tüzesebb nőket kedveltem. De ahogy iszogatunk, beszélgetünk felkeltette a kíváncsiságomat. Lassút játszott a zenekar, felkértem táncolni, kicsit bizonytalanok voltak a léptei. Szorosan átöleltem, és én vezettem a táncparketten, szerencsére hangulatvilágítás volt. Kezem a fenekére csúsztattam, elégedett voltam az eredménnyel. Fejét a vállamra hajtotta, izgató volt az illata, és a közelsége.
- Mindent tudok ám rólad - súgta a fülembe.
- Igen, és jót vagy rosszat hallottál rólam.
- Csak jót - nevette el magát, és a nadrágon keresztül megsimogatta a farkam.
Majdnem zavarba jöttem, de aztán szünetet tartott a zenekar, mi is leültünk. Zsut kezdte elérni a boldogság, már mindenen csak vihorászott.
- Azt hiszem ideje lefektetnem a barátnőmet. Segítesz felcipelni a lakásába? - állt fel Marika.
Természetesen ugrottam azonnal, Zsuzsának az irodája mellett volt egy kis garzonja az emeleten. Három körül járhatott az idő, a mulatság már a vége felé járt, lassan elcsendesedett minden. Az ágyra fektettük az alélt nőt, aki azonnal elaludt. Marika kihívott a fürdőszobába, és becsukta az ajtót.
- Zsolti szeretnék egy szívességet kérni tőled, biztos észrevetted, hogy Zsuzsa nagyon jó
barátnőm. Gondolom az is feltűnt, hogy leitattam ma este.
Csak bólogatni tudtam, hisz ezek voltak a tények.
- De azt biztos nem tudod, hogy tíz éve már férjnél van. Sajnos nem lett gyerekük, a férj hibájából. Ez a kudarc lehet, hogy a házasságuk végét jelenti, egyre többet veszekszenek. Zsu most egy programban vesz részt, szerintem ez az utolsó esélye, de ehhez az kell, hogy olyan férfival feküdjön le, aki valóban képes teherbe ejteni.
- És mi lenne az én feladatom? - érdeklődtem. Holott sejtettem mi lesz a válasz.
- Szeretnélek megkérni, hogy töltsd vele az éjszakát, és tedd boldoggá.
- Hogyan kérhetsz ilyent, minek nézel - játszottam a sértődöttet.
- Pedig benned bíztam - szomorodott el.
Tudtam most bármit kérhetek tőle, és éltem is az alkalommal.
- De lehet, hogy meg tudsz győzni, gonoszkodtam.
Erősen gondolkodott aztán beadta a derekát.
- Mit kell tennem?
- A következő éjszakát velem töltöd, és minden kívánságom teljesíted.
- Rendben van. Akkor én most magatokra hagylak benneteket. Ma nem kell bejönnöd dolgozni, pihenj. Este tízre nálad vagyok.
Mire felocsúdtam a meglepetésemből már csak az ajtó csapódását hallottam. A hálószobában Zsu hangosan szuszogva aludt. Ledobáltam a ruháimat, és levetkőztettem őt is. Az estélyi ruhát könnyen le tudtam húzni róla, fekete melltartó, fekete harisnya, és fekete tanga maradt rajt. Nagyon szexin nézett ki, a melltartót nehezen tudtam kikapcsolni, a tangát csak lesodortam róla. Úgy döntöttem a harisnyát rajt hagyom, oly izgatónak találtam. Combjai közé hasaltam, most láttam csak, hogy punciszőre fazonra van nyírva. Megnyaltam a durcás szeméremajkakat, szétnyitottam őket, és becsókoltam a forró hüvelybe. Nyelvem amilyen mélyen tudtam a hüvelybe toltam, és önfeledten lafatyoltam. Felébredhetett, megsimogatta a fejem, és a combjait még jobban széttárta. Amikor megnyaltam a csiklóját felnyögött, és a hajamba markolt. Finoman a számba vettem az izzó klitoriszt, és gyengéden szopni kezdtem. Zsu zihálva élvezett, forró kéjnedv öntötte el az ölét.
Úgy gondoltam itt az idő, hogy küldetésem teljesítsem. Összeszedtem minden párnát, és a háton fekvő asszony feneke és dereka alá raktam. A combjai közé térdeltem, és harisnyás lábait a vállamra raktam. Már nagyon fel voltam izgulva, fegyverem hatalmasnak, és kőkeménynek éreztem. Makkom néhányszor a lucskos puncihoz dörgöltem, és aztán egy határozott mozdulattal tövig behatoltam. Partnerem meglepetten felnyögött, aprókat löktem, hogy még mélyebbre elmerüljek benn. Farkam hegye már a méhszáját ostromolta, combjait szorosan átöleltem, és vártam a megkönnyebbülést hozó magömlést. Ami rövidesen bekövetkezett, beleborzongtam a kéjbe, zihálva öntöztem magom az asszony hüvelye legmélyére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2018. 01. 19. péntek 03:26
Ennek a befejezésébe is belelehet kakálni.
#7 joozsi 2017. 10. 17. kedd 12:01
Lesz folytatás?
#6 feherfabia 2015. 07. 9. csütörtök 07:02
Nagyon jó,de lehetne folytatása!!
#5 szekely18 2015. 02. 6. péntek 16:49
A befejezés nagyon hiányzik, de nagyon jó igy is!
#4 listike 2014. 08. 3. vasárnap 13:11
Eddigjó volt, de a befejezés nagyon hiányzik.
#3 papi 2013. 04. 13. szombat 08:23
Hol van a harmadik szeretkezés
#2 joozsi 2012. 05. 5. szombat 05:29
Kár, hogy nincs folytatás!
#1 Törté-Net 2008. 07. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?