A+ A-

A Harmónia lakópark 1. rész

A nyolcvanas évek végén, a rendszerváltozás idején jártam iskolába. Vendéglátó ipari szakközépiskolába jártam, és szakácsként helyezkedtem el egy Balaton parti étteremben. Nagyon kemény volt, nagyon sokat dolgoztam, igaz korrektül meg is fizettek. Sajnos Szeptember végén bezárt az étterem, másik munkahelyet kellett keresnem. Átböngésztem az álláshirdetéseket, egyik felkeltette a kíváncsiságom. Egy Zalai cím volt, Harmónia lakópark állt a hirdetésben. Gondoltam egy telefont megér, felhívtam a számot. Egyből az igazgató nőhöz kapcsoltak, aki nagyon kedves volt, egész jó fizetést ígértek, és ami nem volt mellékes szállást is biztosítottak. Arra a kérdésemre, hogy mikor kell kezdeni. azt a választ kaptam, hogy minél előbb. A kővetkező hétfőben maradtunk, szerencsére egy jó ismerősöm felajánlotta, hogy leköltöztet. Nehezen találtuk meg a helyet, egy kis falu közelében volt. Egy hatalmas kerítéssel körülvett park volt, amelyben egy nagy kétszintes, és több egyszintes kis ház állt. Távol a kerítés mellett faházakat láttam. Megkerestem az igazgatónőt, aki nagyon szívélyes volt, kávéval, üdítővel kínált. Elmondta, hogy a Harmónia lakópark, egy nyugdíjas otthon. Akik ide kerülnek, saját maguk fizetik az ellátást, ami bizony nem kevés. De ennek fejében maximális kiszolgálásban részesülnek. A nagy épület ahol az ő irodája is volt a központi épület, itt kapott helyet a konyha, étkező, és egy hatalmas társalgó ahol kártyázni, sakkozni, billiárdozni, tévét nézni lehetett. Egy tolóajtóval össze lehetett nyitni az étkezővel, és akár mozi vagy színház teremként is működhetett. Az emeleten könyvtár, és irodák kaptak helyet. Megtudtam, hogy a kis házakban laknak az idősek, házanként 4-5 fő. A házban van egy nappali, mindenkinek külön szobája van, és minden szobához fürdőszoba tartozik.
A faházak pedig vendégházként funciónálnak, de most az egyik az én szállásom lesz.
- Talán menjünk, nézzük meg, lepakolhatja a cuccait, és majd utána körbe vezetem.
Nagyon tetszett a faház, egy komplett apartman volt, mindennel felszerelve.
- Jöjjön, bemutatom a munkatársainak - invitált az igazgatónő.
A konyhában három középkorú hölgy dolgozott, az egyiket oda hívta magához.
- Marika bemutatom az ujj kollégát, holnap már tud is kezdeni.
Marika volt a konyhafőnök, a másik két nő pedig a keze alá dolgozott.
- Nagyon vártunk már, ugye nem baj ha tegezelődünk - szorította meg a kezem Csajok gyertek ide, mutatkozzatok be az új szakácsunknak. - hívta oda a többieket.
Éva és Judit kíváncsian sündörgött oda, kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak, és megegyeztünk abban, hogy itt mindenki tegez mindenkit.
Másnap délután háromkor kellett volna kezdenem, de én már tízkor a konyhában voltam. az asszonyok meg is lepődtek. De szerettem volna jól körbenézni, és Marikával megbeszélni, hogy mit hogyan szoktak csinálni. Megtudtam, hogy az összlétszám a személyzettel együtt
maximum 60 fő, megszakadni biztos nem kell. Nekem állandó délutánosnak kell lennem, de megígérték, amit lehet ők délelőtt elkészítenek, este csak tálalni kell. Háromkor megérkezett az én segítségem is, Verának hívták, és Marika szerint mindenben számíthatok rá.
Verát az első pillanattól szimpatikusnak találtam. Az ötvenes évei elején járt, olyan faros, bögyös menyecske volt. Rövid fekete haja, és barna bőre volt. A délelőttös műszak elment, ketten maradtunk. Kicsit izgultam, mégis csak az első napom volt, de Vera megnyugtatott.
- Nyugi Zsolti rendben lesz minden, gyere üljünk le beszélgessünk egy kicsit, hatig még nagyon ráérünk.
A beszélgetés abból állt, hogy szinte meggyóntatott, szerintem ez alatt a másfél óra alatt mindent megtudott rólam.
A vacsora simán lement,ő segített nekem tálalni, én segítettem neki mosogatni. Rendbe raktuk a konyhát, volt külön női és férfiöltöző is letusoltam, és a vityillómba ballagtam. Vera a közelben lévő faluba lakott, és robogóval járt.
Már egy hónapja dolgoztam itt, jól éreztem magam, a kolléganőim kedveltek. Akkor lettem igazán népszerű, amikor nemrég felajánlottam, hogy a vasárnapot bevállalom. Igazság szerint a vasárnap lett volna az én heti szabadnapom, mert vasárnap hideg vacsora van, de mit kezdtem volna egy szabadnappal itt az erdő közepén. Így én dolgoztam, és ők otthon maradhattak a családjukkal. Természetesen Vera most is velem tartott, mint megtudtam egyedül él, dolgozni is azért jött el, hogy ne unatkozzon otthon. Kiderült, hogy özvegy, két éve halt meg a férje. A környék legsikeresebb kőműves vállalkozója volt, de sajnos nagyon ivott, és a szervezete ötvenéves korában feladta az alkohollal folytatott harcot. Van egy 25 éves lányuk, ő Németországba ment férjhez. Az asszony egyedül élt egy kétszintes hatalmas házban.
Azt vettem észre, hogy Vera egyre jobban izgat, mint nő, többször rajt felejtettem a szemem. Ezt ő is észrevehette, többször incselkedett velem, ha valami szűk helyen kellett elmennem mögötte kipucsította a fenekét, és hozzám dörgölőzött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 07. 9. csütörtök 06:20
Nagyon jó!
#9 listike 2014. 08. 3. vasárnap 10:33
Nagyonjó, bizom a tökéletes folytatásban.
#8 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:22
Jó írás.
#7 papi 2013. 04. 13. szombat 08:08
Ez nagyon jó történet
#6 genius33 2012. 11. 26. hétfő 07:31
Fincsi smile
#5 sihupapa 2008. 11. 24. hétfő 00:10
ua,mint "csaba"
#4 Ati 2008. 01. 20. vasárnap 20:28
Biztos lesz folyt.köv.
#3 Csaba 2008. 01. 16. szerda 13:08
Engem eléggé zavar az, hogy ha afiú okozta a Hölgynek élete első 3 orgazmusát, akkor a Hölgy mire akarja megtanítani a fiút? :D
#2 Asura 2008. 01. 16. szerda 00:25
Kár lenne így befejezned, jöhetne a folytatás.
#1 Törté-Net 2008. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?