A+ A-

Régen látott barátnőm....

Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg, hogy augusztus utolsó hétvégéjét együtt töltjük. Marcsi elmondta, van egy barátja, akivel nem régen döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Így mi sem volt természetesebb számomra, hogy barátját is szívesen látom a közösen töltendő hétvégére.
Marcsiék már péntek este megérkeztek. Vidáman, önfeledten tudtunk örülni egymásnak, a legutóbbi találkozásunk óta elvégre már több mint fél év telt el. Jólesett újra a találkozás, be nem állt a szánk, csak meséltünk, nevettünk, egyszóval jól éreztük magunkat.
Már jóval elmúlt este 10 óra is, mire befejeztük a vacsorát.
Marcsikénak a kisszobában vetettem meg az ágyat, az friss ágynemű illata kellemesen terjengett a szobában. De jót fogtok itt szeretkezni - villant át agyamon e furcsa gondolat. S talán egy kicsit irigyeltem is őket. Már több mint két hónapja szakítottam a barátommal, közösen egyeztünk meg abban, hogy nem működik közöttünk a kémia, így nem is érdemes folytatni. Nem sírtam vissza őt, ahogy ő sem hiányolt engem. Csendben váltak el utjaink, ha nagyon őszinte akarok lenni, alig jutott eszembe e két hónap alatt volt barátom. De most valami megmozdult bennem, hisz közvetlen közelemben most valami történik, látom, érzem, vibrál a levegő Marcsiék körül.
Mire elkészültem az ágyak megvetésével, Marcsiék még mindig az étkezőben ültek, bár közben segített elmosogatni, rendbe tette a konyhát is, majd mikor elkészült, visszaült barátja mellé, s hangosan kacarászva beszélgettek. Mikor kiértem hozzájuk, mindketten elhallgattak, tikosan rám néztek, mire Marcsi egyetlen mondatban szinte közölte velem, fürödjünk együtt.
Hát köpni, nyelni nem tudtam a meglepetéstől, szinte megdermedt körülöttem a levegő, ezt észrevéve lépett oda hozzám, átölelte vállamat, s csak annyit mondott, ne gondolkozzak, menjünk. Hisz hányszor fürödtünk együtt, álltunk a zuhany alatt egymás mellett a kollégiumban is. Ugyan mi változott volna ennyi idő alatt. Ó - gondoltam, semmi, de most itt a barátod is, mit szól, hogy elmegyünk közösen fürdeni. Mire ő a legtermészetesebben csak ennyit válaszolt, ugyan mit szólna, ő is velünk jön. basszus... na, ez így már sok volt nekem. Mégis belementem a játékba. Hogy miért tettem, a mai napig nem tudom rá a választ.
A vacsora utáni közös fürdőt én fejeztem be elsőnek, mert nem akartam, hogy Marcsiék közül bármelyikük is előttem végezzen, s nekem ott kelljen maradnom akár Marcsival, nem beszélve a barátjáról, Ádámról. Valahogy az volt az érzésem, hogy menekülök tőlük, bár sokkal inkább a helyzettől féltem.
Kis idő elteltével kijöttek ők is a fürdőszobából, s Ádám töltött a vacsoráról megmaradt vörösborból mindhármunknak. mintha azt éreztem volna, hogy le akarnak itatni, hisz vacsora alatt s utána már túl voltam a második pohár boron is. Nem iszom rendszeresen, csak ünnepnapokon, tartottam tőle, a fejembe száll, így csak nagyon lassan kortyolgattam a kitöltött nedűt.
Közben egyre inkább éreztem, fáradt vagyok, egyre erősödött az álmosságom is, így pár perc elteltével közöltem Marcsiékkal, elmegyek, lefekszem, aludni szeretnék.
Nagyon nem akartak engedni, de a végén, többszöri kijelentésemre csak belementek. Elköszöntem, egy - még a kollégiumból megszokott - jó éjt puszival Marcsitól, Ádám azonban maga jött oda és nyomott egy puszit a homlokomra. Jó éjt Hercegnő - mondta rám kacsintva.
Elmentem a szobámba, levettem a köntöst, csak egy vékony kis hálóing maradt rajtam, és egy tanga. Ledőltem az ágyba, és pillanatok alatt álomba szenderültem. Nem tudom mikor, de felriadtam arra, hogy nyílik a szobám ajtaja, láttam az étkező fényében, valaki bejön az ajtón, és nyitva is hagyja azt. Marcsi volt az. Láttam tökéletes testét, amin csak egy tanga és egy köldökéig sem érő póló volt.
Megrökönyödtem. Mit akar tőlem éjnek idején? Valami baj van - hagyta el számat a kérdés. Válasz helyett fogta magát, leült az ágyam szélére, kezét a karomra tette, s a következő pillanatban már bebujt mellém a vékony paplan alá. Orromat megcsapta a parfüm gyenge illata, de még fel sem eszméltem, felém fordult, kezét most homlokomra tette, és halkan megkérdezte, nem ijedtem-e meg. Szó sem volt erről, csak kicsit mérges voltam, hisz fárasztó napot tudhatok a hátam mögött.
Keze még mindig a homlokomon volt, másik kezét óvatosan a melleimre csúsztatta, és csak annyit mondott, hogy velem akar aludni. Gyanússá vált ez az egész, és megkérdeztem, hogy tényleg aludni akar-e, vagy egyebet is? Hisz én arra nem vagyok kapható. Sejtettem, mi volt a célja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2015. 12. 21. hétfő 07:57
Nem rossz
#13 listike 2014. 02. 8. szombat 13:55
Nagyon tetszett.
#12 genius33 2014. 01. 25. szombat 21:34
Mostanában nem olvastam ennél jobbat! Gratula. smile
#11 zsuzsika 2014. 01. 24. péntek 09:32
Jó.
#10 hairy_pussy 2014. 01. 24. péntek 06:23
10p
#9 Pavlov 2014. 01. 24. péntek 05:48
Sok benne az elírás és nem túl fantáziadús.
#8 rockycellar 2014. 01. 23. csütörtök 19:02
Az egyik legjobb!
#7 sikamika 2014. 01. 23. csütörtök 18:50
Grat Nagyon jo!!!
#6 sztbali 2014. 01. 23. csütörtök 15:52
Nagyon jó.
#5 veteran 2014. 01. 23. csütörtök 15:44
Nagyon jó.
#4 Andreas6 2014. 01. 23. csütörtök 08:19
Ne bánkódj, Rinaldo, majd úgyis folytatják, meglesz az is!
#3 Rinaldo 2014. 01. 23. csütörtök 07:19
Szuper jó.seggbe is dughatta volna.
#2 feherfabia 2014. 01. 23. csütörtök 05:57
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2014. 01. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?