A+ A-

Egy személyi titkár kalandjai 3. rész

Csodálatos álmom volt. Fantasztikus. Egész éjszaka szeretkeztem egy istennővel, Évikével, az irodavezetőnkkel. Teljesen elfáradtam, most is sajog minden porcikám. Lassan ébredeztem, vissza- visszaaludtam, vadabbnál vadabb álmok kergettek. Csak úgy kavarogtak a homályos képek, szőke haj borul a farkamra, miközben az utolsó cseppig kiszívja magomat, lovagol rajtam, hátulról hatolok bele, szinte megszédültem a látomástól.
Óvatosan nyitogatom a szemem, nem tudom, hány óra lehet. Fáradt vagyok, mint aki egész éjszaka fenn volt. Ezek az álmok is, sürgősen maszturbálnom kell, vagy egy nőt szereznem, még felrobbanok itt.
Szétnézek, hunyorgok, hol vagyok? Ismeretlen szoba. Savanyú alkoholszag a számban. Lassan beugranak a képek. Vörösbort ittunk egész este, utána meg tequillát. Aha, akkor ezért ég a gyomrom. De miért vagyok meztelen? És ki ez a csaj mellettem? Gyönyörű szöszi fekszik hozzám bújva, édesen szuszogva. De hisz ez Évike. Mint egy villám, hasít agyamba a felismerés. Ez nem álom volt. Az egész megtörtént velem. Én megdugtam Évikét! Igen!
Az érzések csak úgy kavarognak bennem. Babaarcát nézve még gyönyörűbbnek látom. Olyan békésen alszik, mint egy kiscica. Óvatosan átkarolom, még szorosabban bújik hozzám. Istenem, nem vagyok vallásos, de köszönöm neked. Egyre csak azon gondolkodom, hogyan tovább.
Fel kéne kelni, letusolni. Kideríteni hány óra, reggelit szerezni, mert egy egész farkascsorda költözött a gyomromba. Először is gondolkodjunk. Maradj csak veszteg. Álmaid nője alszik a válladon, élvezd ki. Mit fogsz tenni? Ez jó kérdés. Nem kéne elrontani, nem szabad elengedni, ezt a nőt meg kell tartani.
Gyors leltárt készítettem az életemről.
30 éves vagyok, független. Van egy lakásom, egy jó autóm, jól fizető állásom, egy macskám. Mi kell még?
A választ már akkor tudtam, amikor a kérdést feltettem. Évike kell, ezt a lányt feleségül kell vennem. Hát mi értelme van az életnek? Még több pénz? Akkor olyan leszek, mint Főnök. Mit ér a sok pénzével? Senki sem szereti, soha nem boldog, hiába kaphat meg bárkit és bármit.
Nekem család kell, aranyos feleség, meg pár gyerek, kettő vagy három. Oké, akkor a terv megvan. Már csak meg kell valósítani. Már régóta motoszkált bennem ez a gondolat, de még nem találtam meg a megfelelő partnert hozzá, az igazit. Szerintem ez a lány az. Ő az igazi.
Teendők: Kevesebb munka, kevesebb stressz. Csajozás nulla. Félredugás nulla. Ajajj, Editke kedves, mi lesz veled, nincs több hancúrozás. És Andikáról is le kell mondani, őt már nem kapom meg soha.
Hát igen, a jó ügyért áldozatokat kell hozni.
Na, ki az ágyból hétalvó. Felkelek lassan, óvatosan, hogy fel ne ébresszem a kedvest. Kiosonok a nappaliba a táskámért, törölköző, tisztasági csomag, irány a zuhanyzó. Felfrissülten jövök ki. Ránézek a telefonomra, 6 óra. Azt a betyár mindenit, hozzá vagyok szokva a korai keléshez, már évek óta automatikusan fél 6- kor kelek, nap, mint nap, már ébresztőóra sem kell hozzá. Sebaj, már nem fekszem vissza. Felöltözöm, rövid gatya, póló. Kisompolygok a nappaliba, behúzom az ajtót, szétnézek. Mint egy csatatér. Összeszedem az üvegeket, helyére rakok mindent, a szemetet kiviszem, 10 perc alatt rend is lett. Leültem a kanapéra, szétnéztem, mit csináljak még. Úgy döntöttem, lemegyek a konditerembe, futok egyet. Beosontam a szobába, magamhoz vettem az edzőcipőmet, meg egy törölközőt, a nappaliban lévő hűtőből egy gyümölcslevet meg egy ásványvizet és elindultam.
Nagyon jól felszerelt edzőterme volt a szállodának. Bemelegítésként letekertem 5 kilométert a szobabiciklin, mellre, hátra gyúrtam egy kicsit, majd levezetésként futottam 4000 métert. Szeretek futni, kikapcsol, olyankor nem gondolok semmire, csak a levegővételre koncentrálok. Kiürül az ember agya, nagyon jó meditációs módszer.
Futás után megkerestem a konyhát. Könnyű kis reggelit választottam, én csak favágó- omlettnek hívom, saját recept, füstölt szalonna, sonka, gomba, kaliforniai paprika összesütve, tejszínnel felvert tojással nyakon öntve, füstölt sajt darabkákkal, pirítóssal. Ilyen éjszaka után kell az energia. Narancslevet kértem hozzá, valamint friss gyümölcsökből egy tállal. Kértem, hogy vigyék fel a szobánkba, de csak halkan kopogtassanak. A szálloda mellett volt egy újságárus bódé, kimentem, olvasnivalót vettem. Az újságos mellett akkor nyitott a virágárus, és nagyon szép rózsákat árult, a két legszebb vörös rózsát meg is vettem. Beugrottam a konyhára, odaadtam a virágokat, hogy ezt is rakják a tálcákra.
Felmentem, nézem az órát, már 8 óra. Jön Főnök kifele a másik szobából. Szeme begyógyulva, úgy néz ki az arca, mint ha egész éjszaka fenn lett volna. Összenézünk, mind a kettőnk arcán mosoly, összekacsintunk.
- Hogy aludtál?
- Nem túl sokat.
- Megvolt?
- Meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 15:00
Tetszett, jó lenne ha folytatnád. 10pont.
#6 A57L 2015. 06. 30. kedd 04:15
Közepes lett.
#5 listike 2013. 04. 10. szerda 15:45
Tetszett, jó lenne ha folytatnád. 10pont.
#4 Andreas 2009. 01. 3. szombat 10:42
Kedves PoT! Teljesen egyetértek. Sőt! 10 pont!
#3 vidraa 2008. 01. 9. szerda 14:00
ez a legjobb a 3 közül... emberi.
#2 PoT 2007. 12. 12. szerda 13:58
Örömmel konstatálom, hogy lehet ide olyan történetet is beküldeni, illetve lehet találni, amelyben senki sem bassza meg a halott nagyit, a kanos pitbullt esetleg nyomja fel magának a rotációs kapát, mert már kezdett a hajam hullani az ilyen történetektől/ökörségektől... Ja a 12 évesen anális sexet és grouppent csináló gyerkőcöket meg sem említem. Örülök , hogy van aki normális történetet ír/fordít. gartulálok. 9 pont
#1 Törté-Net 2007. 12. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?