A+ A-

Egy kém élete 3. rész

Másnap reggel még több mint egy órájuk volt addig, míg megjött a másik két lány.
Andi még aludt, mikor West elindult zuhanyozni, ezért West igyekezett csendben felkelni.
A zuhany alatt egész felfrissült, és úgy érezte, hogy a tompultság egy csapásra elszáll belőle. Miután lezuhanyozott meg is borotválkozott, mert tudta, hogy ma jön át az összekötője, és egyáltalán nem akart csapzottnak tűnni. Mikor Juditra gondolt önkéntelnül is ágaskodni kezdett a farka. Már előre élvezte, a kis ribanc meleg pináját.
Gyorsan befejezte a tisztálkodást és egy törölközőt csavart maga köré.
A szobába visszaérve már Andit is ébren találta. A lány West-hez lépet és egy gyengéd csókkal köszöntötte a férfit, majd beviharzott a fürdőszobába.
Míg a lány zuhanyozott West felöltözött, és előkeresett egy ruhát Andinak is.
West-nek egy komplett ruhatára volt itt, az irodájában, de a lányoknak is volt pár tartalék kosztümjük itt, mivel bármikor előfordulhatott, hogy hirtelen kell egy csinos kosztüm. És persze az ilyen esetekre is gondolt West, mikor kiosztott a lányoknak egy rakás ruhapénzt és megkérte őket, hogy vegyenek pár csini rucit ide az irodába. A lányok örültek neki, mert imádtak vásárolni.
Andi épp akkor lépett ki a fürdőszobából, mikor West már teljesen felöltözött. Ő is csak egy törülközőt tekert maga köré, és amikor öltözni kezdett azt is ledobta magáról.
West-ben ismét feltámadt a vágy, és amikor Andi West-re pillantott a tekintetén látta, hogy mi az ábra. Kérdőn pillantott West-re, de a férfi - bár elgondolkozott azon, hogy leszopatja magát Andival - nemet intett a fejével. Formában akart lenni mikor megjön Judit.
8 órára megérkezett a másik két lány is, de addigra ind a ketten tökéletesen munkaképesek voltak. Lehet, hogy ők tudják - vagy legalábbis sejtik - hogy mi történt itt tegnap este, de ez nem zavarta West-et, hisz nem is az volt a célja, hogy eltitkolja a többiek előtt, a tegnapi kicsapongást. Mellesleg már min három lánnyal megesett, hogy itt az irodában aludtak miután West a lelket is kikefélte belőlük.
Mikor végre megérkezett Judit West alig bírta megállni, hogy le ne teperje a lányt, de végül sikerült. A lány alacsonyabb volt West-nél és eléggé dagadt volt. Ma egy farmernadrágot viselt és egy egyszerű zöld pulóvert. A lánynak hosszú, egyenes, barna haja volt, és barna gombszeme. Nagyon egzotikus volt az arca, ugyanis a nagyanyja kínai volt, és ez meglátszott a lányon. Vágott szeme volt és félelmetesen jól állt a lánynak.
Judit is teljesen be volt indulva, de ő is türtőztette magát. West rendel mindkettőjüknek egy kávét, és míg meg nem érkezett addig Judit tényleg igyekezett a munkával foglalkozni. Megmutogatta West-nek az akció helyszínéről készült fényképeket, és tervrajzokat.
Az akció egy hónap múlva lett volna esedékes. Valahol a világ végén, a Mikronéziai szigetvilág egyik tagján volt megtalálható az a kastély, ahová be kellett törni. Állítólag az egész sziget egy dúsgazdag szoftverfejlesztőé volt, és egy radikálisan új kódoló programot kellett volna ellopnia. Az egész sziget alig volt 500 négyzetkilométeres és nem nagyon lehetett megközelíteni. Állítólag, körülbelül a sziget közepén található egy hatalmas épületkomplexum, mely kb. 30000 négyzetméteren terül el, és amely mélyen benyúl a föld alá is. A tengerpart mentén is van jó néhány kisebb komplexum és pár kikötő is található a szigeten, de állítólag csak a főépület az, ami West számára fontos. Megkapta a tervrajzokat, és ahogy tanulmányozta az volt a benyomása, mintha nem is pihenőtelepnek tervezték volna, hanem erődítménynek. West-et lenyűgözte ez az egész. Tényleg irdatlan gazdag lehet a pasas.
Mikor Andi behozta a kávéjukat azt látta, hogy mindketten egy dosszié adatait bújják. Mikor kiment és becsukta maga mögött az ajtót, West már nem bírt magával és Judit fenekére csapott.
A lány átölelte West-et és a nyakát kezdte csókolgatni. West nem bírt ellenállni a kísértésnek, és a lány pináját kezdte ingerelni a farmeron keresztül. Ahogy a lány pináját masszírozta, érezte, hogy a lányon végigfutnak az apró remegések. Nem kellett sokáig várnia, mire meghallott a lány fojtott nyögéseit már tudta, hogy a lány élvezni fog.
- Jaj, elmegyek - mondta a lány és halk sikongatások körött élvezett.
Ekkor Judit lehajolt és elővette West faszát majd az ágaskodó szerszámot a szájába vette és szopni kezdte. West nem akart a lány szájába fröccseni, ezért mikor már nem bírta tovább kihúzta a faszát a lány szájából, és vetkőztetni kezdte a lányt. Amint levette róla a zöld pulóvert előbukkantak a lány keblei és a melltartója. Amint a fehér ruhadarabot is lefejtette a lányról a hatalmas keblek kibuggyantak a melltartóból. Juditnak tényleg nagy mellei voltak, de annak ellenére, hogy a lány még csak huszonegy éves volt már lógtak kicsit. Valószínűleg ilyen az alakjuk. West játszani akart a csöcsökkel, de ekkor Judit kezdte el őt vetkőztetni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 30. szombat 12:46
Mi ezen a szuper? Közönséges kifejezésmód, unalmas leírás. Nem tetszett.
#4 A57L 2015. 06. 29. hétfő 04:25
Szuper történet.
#3 papi 2014. 01. 25. szombat 05:20
nem rossz
#2 v-ir-a 2010. 09. 4. szombat 22:07
a történet felénél már nem is számoltam azt, hogy West hányszor is "ment"el...erről ennyit
#1 Törté-Net 2007. 05. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?