Egy kém élete 1. rész - 1.

Szavazás átlaga: 5.71 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2007. február 16.
Hossz: 24 403 karakter
Elolvasva: 11 527 alkalommal
Figyelem! Ez az iromány olyan jeleneteket tartalmaz, mely sokkolóan hathat. Ebben a történetben a szex majdnem minden formája előfordul a romantikustól a perverzig.
A történet szereplői kitalált alakok, bármiféle hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve
A szereplők nem mindig élvezik a rájuk osztott szerepet, ezért csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Téma: Romantikus, híresség, családi, animal, szado-mazo, fetish, gruppen, homo, rape, anál, BDSM, slave, toalett, elektro.


1. fejezet – Otthon

West Sándor 25 éves különleges hírszerző.
Valaha a magyar titkosszolgálatnak dolgozott de már több mint 3 éve egy magáncégnek dolgozik. A cég mindenféle hírszerzői feladatot elvállal: legyen szó a kormány megrendeléséről vagy magánszemélyek által megrendelt buliról, törvényesről vagy törvénytelenről.
Sanyi az utóbbi 3 évben 400-szor annyit keresett, mint addig egész életében. Több mint30 milliárd forintja volt egy névtelen svájci bankszámlán és még 2 milliárd különböző magyar bankszámlákon, amik a nevére voltak írva. Valamiből fedeznie kellett az itthoni kiadásait. Ez annak volt köszönhető, hogy ő vállalta el a legrizikósabb küldetéseket. Most jött haza Thaiföldről, ahol egy nagyon rizikós küldetést hajtott végre.
Bár rizikósabb is lehetett volna. Nem a kormánytól lopott, hanem egy magáncég ipari titkait kellett lenyúlnia.
Megcsinálta a bulit és igen tekintélyes pénzt kapott érte.
Mikor hazaért úgy gondolta igazán megérdemel egy kis szórakozást. Ennek az eredménye volt az a csodálatosan szép, fiatal lány, aki az ágyában feküdt.

Nem mintha kint Thaiföldön nem kurvázott volna. Épp ellenkezőleg. Mikor leszállt a repülőről és a luxushotelbe vitte a szálloda sofőrje a limuzinnal, az első kérdése az volt hogy tud-e egy jó kuplerájt valahol a közelben? A sofőr udvariasan elmondta, hogy itt Tájföldön 50 dolcsiért akár agy hamvas 12 éves szűzlányt is megkapna. De ha esetleg komolyabb dolog is érdekli, akkor összehozhatja egy embercsempész ismerősével, akitől akár rabszolgákat is vehet, és ami a legjobb az egészben még csak nem is kell az ázsiaiak között keresgélnie: van néger, japán, indián európai és természetesen a jó öreg zöldhasú hazájából is van, férfi nő gyerek, minden, ami kell. Persze nem biztos, hogy mindegyikből van raktáron, de megrendelésre mindent beszereznek záros határidőn belül. Azt is elmondta, hogy az árak is változnak. Például egy friss tájföldi muffot megkap már 1000$ ér, míg egy első osztályú amerikai modellért akár 300000$ – t is elkérhetnek.

Persze Mr. West nem akart rabszolgát venni, csak egy kurva nagyot kefélni.
Úgyhogy aznap este elment egy igen grandiózus létesítménybe, ahol szinte minden vágyat ki lehetett elégíteni.
A madám megkérdezte tőle, hogy mire vágyik. Férfira, nőre, gyerekre, mégis mire?
Miután West közölte, hogy ő így fiatal ázsiai pipit szeretne a madám összeterelt pár lányt, majd megkérdezte tőle, hogy szeretné e megverni vagy a lányt vagy esetleg, hogy őt verjék? West megmondta, hogy előfordulhat, hogy kicsit elpaskolná a lányt és megkötözné, de semmi komolyabbra nem vágyik. Ezután a madám odavezette egy fiatal lányhoz, és azt mondta, hogy őt nyugodtan ütheti, vághatja.
A lány talán még 18 éves sem volt, mégis ahogy a madám utasítására körbefordult halvány forradásokat lehetett felfedezni a lány hátán, fenekén, és hátsó combján. West biztosra vette hogy azok korábbi ostorozások soha el nem múló nyomai. De a lány nem tetszett Westnek. Végül egy nagyon fiatal lányt választott, akit gyönyörűnek talált. Talán még 16 éves sem volt de már gyönyörű nővé érett. A mellei nem voltak túl nagyok de gyönyörű formájuk volt. Melltartó nélkül is úgy néztek ki, mint ha melltartót viselne a lány. A mellbimbói hegyesek voltak és az egész mell hívogatta az ember tekintetét.
A segge is gyönyörű feszes volt, de West-tet igazából az arca ragadta meg. Hosszú barna haja volt, fekete mandulaszeme és hívogató ajkai voltak. A lányon csak egy bugyi volt.
Lévén ez egy elit kupleráj a belépésért 1000$ kelet leszurkolnia de innentől kezdve már törzstagnak minősült. A madám előre megmondta, hogy ha a lányoknak maradandó sérülést okoz, akkor a kárukat meg kell téríteni. Erre West a kezébe nyomott 10 db 1000 $-ost és ezzel az ügy le is volt zárva. Ennyi pénzért az sem érdekelte volna őket, ha halomra öli a ribancokat.

Miután a szobájába vitte a lányt, kaját rendelt magának és
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
. Hiába a luxuskupiknak vannak előnyei. A madám még lent megkérdezte, hogy nem akar a lánnyal inkább a lenti
k
alf
ín
alf
alf
ka
alf
mrák
valamelyikébe menni. West inkább a kényelmes szobát választotta, mire a madám közölte, hogy ott is talál a fiókokban mindent, ami kell. Óvszert (bár itt nem kellett használni, mert a lányok ivartalanítva voltak, és a madám garantálta hogy minden ügyfél után pihennek a lányok jópár napot, és utána orvosi vizsgálaton esnek át, tehát semmi nyavalyájuk nincs, az óvszer csak azért kell, ha valaki úgy szereti) síkosítót, kötelet és bilincseket meg csipeszeket is.

Miután fölmentek a szobába, West levetkőzött és leült a fotelra. Nem volt túl nagy a szoba – legalábbis a szállodai lakosztályához képest – de akár 5-6-an is kényelmesen elfértek volna.
A lány kérdőn nézet rá, mire West közölte vele hogy azt akarja, hogy kezdje le szopni a farkát. A lány nem is tétovázott sokat élből a szájába vette West faszát, és rutinosan szopni kezdte.
West fasza kezdett megtelni vérrel és végül teljes valójában ott lüktetett az ázsiai kis kurva szájában. A lány nem csúsztatta le a lüktető, hatalmas faszt a torkán, inkább csak a végét szopta és nyalogatta finom nyelvével és közben a kezeivel ráncigálta a farok tövét.
West a lány hajába túrt és a fejét felrántotta a farkáról majd a lány szájába csókolt. A lány visszacsókolt. West ekkor ismét hátrarántotta a lány fejét, és az ujjait a lány szájába dugta, és a lány szopni kezdte. Majd mikor megunta kirántotta a lány szájából az ujját és a ribanc szájába köpött, majd visszaráncigálta a kurva fejét a faszára, hogy azon szorgoskodjon.
Kis idő után mikor elunta a kurva tevékenységét fogta magát, és az asztalhoz sétált. Eleinte nem akarta megbilincselni a lányt de egy idő után feltámadt benn a vágy, hogy móresre tanítsa ezt a kis kurvát.
A fiókból elővett egy bilincset. Kemény acél bilincs volt, rövid lánccal meg egy másikat is elővett, ami egy lánc nélküli fajta volt. Intett a lánynak hogy mennyen oda, majd elé dobta a bilincseket és szólt neki, hogy tegye fel őket. A lány riadtnak látszott hisz ő nem volt hozzászokva az ilyesmihez (legalábbis a madám állítása szerint őt nem szokták ilyesmire használni) de azért leguggolt és a bokájára csatolta a rövid láncos bilincset.
A másikat, pedig a kezére csatolta, de West látta hogy a mellkasa előtt akarja összebilincselni a kezét ezért rászólt, hogy a háta mögött bilincselje össze. A lány ügyetlenkedett egy kicsit de aztán csak sikerült összezárnia a bilincset a csuklóján. Ekkor West egy hatalmas pofont adott a kis kurvának, aki ettől hanyatt esett és mozdulni sem tudott a bilincsektől. Ekkor West odament hozzá, és felrángatta a földről, majd az ágyra lökte, és ott hátrabilincselt kézzel a hasára fektette, majd hatalmasra duzzadt farkát a lány szájába erőltette, és tövig belé nyomta. Érezte, ahogy a fasza lecsúszik a lány torkán.
West fasza nem volt éppen kicsi szerszán: vagy 20cm hosszú és 4cm átmérőjű volt harci állapotban.
Miután a faszát letolta a kurvába, nem húzta ki rögtön, hanem lent hagyta a kis ribanc torkában jó pár másodpercig, míg az rángatózni kezdett. West nem tudta hogy a nő fuldoklik, vagy öklendezik-e de nem is érdekelte. Kihúzta a faszt a kurva torkából, aki azon nyomban köhögni kezdett és egy nagy adag nyálat folyatott West ágyára.
West utasította, hogy nyalja föl mire a lány felnyalta a saját nyálát.
Ezután West megragadta a lány haját és annak segítségével a faszára rángatta a lány száját, majd ismét a torkába lökte levedző, lüktető farkát, és ismét nem húzta ki, míg a lány rángatózni nem kezdett. Aztán kihúzta a faszt a lány szájából, aki okulva az előbbiből visszanyelt a nyálát, még ha nehezen is ment. Ekkor West a hátára fordította a lányt és egész közel hajolt a lány arcához. Miközben az egyik kezével megtartotta a lány fejét, a másik kezének ujjait a lány szájába dugta, és rászólt a lányra hogy kezdje el szopni az ujjait. A lányon látszott hogy halálra van rémülve, de elkezdte szopni West ujjait.
Ekkor West kirántotta a kezét a lány érzéki ajkai közül és felpofozta a kis kurvát. Nem volt akkora pofon, mint az előző de biztos megérezte a lány. West egész közel hajolt a lányhoz és a fülébe suttogta: ez lesz életed legkeservesebb éjszakája: meg foglak
k
alf
ín
alf
oz
alf
ni
és a fájdalmad az én gyönyörűségemet fogja szolgálni. Szegény kislány teljesen halálra rémült, de West-t pont ez izgatta fel a végsőkig. A lány nyálától még nedves ujjait a lány pinájába nyomta, és mozgatni kezdte. A lány teljesen száraz volt és remegett. West megragadta a lányt a hajánál fogva és az ágy tetejére rángatta, majd kinyitotta a lány karját fogva tartó bilincset és a kezét az ágykerethez bilincselte. Ezután odasétált a fiókhoz és elővett még két bilincset. A négy bilincsel a lányt x alakban kifeszítve az ágyhoz bilincselte. A bilincseket úgy állította be, hogy a lány testét teljesen kifeszítsék. A kezei is eléggé szét voltak tárva, de a lábait akkora terpeszbe
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
ríttette
, hogy a lány pinája és seggluka teljesen feltárulkozott.
West a fikból kivett síkosító után nyúlt és a lány pinájába nyomott egy jó nagy adagot majd, a lányba hatolt, aki felnyögött, ahogy a hatalmas levedző fasz a pinájába hatolt. Miközben a lány pináját kúrta, pofozni kezdte a lányt és a melleit csűrte – csavarta. A lány folyamatosan sikított mikor West a mellbimbóit kezdte szorongatni. West nem kímélte a lányt ütötte, ahol érte. Majd hirtelen a lány pinájába élvezett. Ekkor kihúzta a lányból a faszát és eloldozta a lány bilincseit, de csak azért, hogy a meg tudja fordítani az ágyon a könnyes arcú lányt. Miután a hasára fektette rögtön vissza is csatolta a lányra a bilincseket. Szegény lány hiába próbált ellenállni, esélye sem volt. Pedig mindent megpróbált: rugdosott, kapálózott, segítségért kiáltozott. Miután West visszabilincselte az ágyhoz a büdös kis kurvát, odahajolt a föléhez és belesúgta:
– úgysem menekülsz te kis rohadt kurva. Azt teszek veled, amit akarok, és én
k
alf
ín
alf
oz
alf
ni
akarlak. Erre a lány megint elkezdett könnyezni és sírni. Ezt látván, West elkezdte a lány gyönyörű formás fenekét ütlegelni. Elég nagyokat húzott rá és az 5 – 6odik ilyen ütés után a lány már nem csak hogy sírt, hanem egyenesen ordított. Bizony meglátszottak a hamvas kis bőrén West tenyerének nyomai. De West nem hagyta abba a fenekelést, csak fojtatta, és kezdte sajnálni, hogy nem választotta inkábba
k
alf
ín
alf
alf
ka
alf
mrák
valamelyikét. Persze eredetileg nem akarta megszadizni a lányt csak megkúrni, de ahogy a mondás tartja: evés közben jön meg az étvágy.
Egész biztosra vette, hogy itt is boldogulni fog. Már neki is égett a tenyere de csak nem hagyta abba az ütlegelést. Szegény kiscsaj segge már olyan vörös volt, mint a rák, és a véraláfutások jelentek meg rajta. Ekkor a lány már nem csak mezeien sikított, hanem teli torokból ordított és próbált a bilincsekből szabadulni. Olyan erővel rángatózott hogy a bilincsek
v
alf
ér
alf
es
nyomakt vágtak a lányba. Ez teljesen felizgatta West-et és ismét kőmerevvé vált faszát a lány segglukába döfte. Nem volt rajta koton de szerencsére a lány végbele tiszta volt. Biztos kitisztította magának mielőtt a madám, bemutatta volna neki.
West érezte, ahogy hatalmasra nőtt fasza akadálytalanul csúszik a lány végbelének legmélyére. Amint megérezte a meleg lágy lukat a fasza körül még nagyobb erővel verte a lány seggét, aki már-már emberfeletti hangokat adott ki.
West olyan hatalmasat élvezett a lány seggébe hogy majdnem elájult az extázistól.
Miután a kihúzta a lány segglukából a faszát teljesen kimerülve a lányra dőlt, és a haját kezdte simogatni. A lány már szinte teljesen kimerült West sejtette, hogy nem sokk kellet volna ahhoz, hogy elájuljon a fájdalomtól és a kimerültségtől. West a lány hajába túrt, aki elfordította a fejét de, erejéből már sírásra sem futotta csak némán folytak a könnyei a már csuromvizes párnára.
West még egy ideig simogatta a lány haját miközben annak forró testén feküdt. Érezte maga alatt a lány csodálatosan formás fenekét, gyönyörűen ívelt derekát. Simogatni kezdte a lány csodás testét és a nyakszirtjét kezdet gyengéden csókolgatni. Mikor érezte, hogy erekciója támad, elgondolkozott azon, hogy ismét nekiáll megpüfölni szegény teremtést, de nem vitte rá a lélek. Gyönyörű lány volt, és West úgy gondolta, hogy mára elég szegénynek.
Fölkelt a lányról és ekkor vette csak észre, hogy a lány már alszik. Fölöltözött és távozott a szobából.
Kint elmesélte a madámnak hogy a lányt a szobában hagyta megbilincselve, megverve, és hogy most alszik. A madám egyetlen rossz szót nem szólt.
G megkérte a madámot hogy gondoskodjon a lányról a lehető legjobban. Miközben a madám elsietett intézkedni West egy borítékba csúsztatott 2000$ – és a lány nevét írta rá. Tisztában volt vele hogy ez a lány k begyéve keresete vagy még több de megérdemli szegény. Mikor visszajött a madám odaadta neki a borítékot és megkérte, hogy adja oda a lánynak, ha jobban lesz.
A madám megígérte.
Mikor West távozott a madám és háznépe készségesen felajánlotta további szolgálatát.
West közölte velük hogy nemsokára hazautazik, de még biztosan jár Thaiföldön, és ez esetben csak ebbe a házba látogat.
Hulla fáradtan tért vissza a hotelba.
West pár nap múlva elvégezte a melót, amiért idejött aztán a lehető leggyorsabban távozott az országból, még mielőtt kiderül, hogy ipari titkokat loptak el. Annyival volt nehezebb ez a meló a többinél, hogy itt nem csak a tervrajzokat kellett lenyúlni, hanem ki kellett csempészni egy működőképes darabot az árúból. Szerencsére a kütyü csak valami szuperspéci mikrochip volt ezért nem volt különösebben nehéz elrejteni őket.

És miután hazaért és felmarkolta a tengernyi zsozsót első útja volt egy autószalon, ahol megvette élete sokadik luxusautóját, egy Lamborghini Murciélago-t. Persze mivel az országban nem volt hivatalos márkaképviselet ezért már hetekkel ezelőtt megrendelte attól az autókereskedőtől, akitől már vett pár Porsche – t. Itt már igazi törzsvevő volt, és bár már régen szeretett volna egy olasz bikát, igazából most jutott csak el idáig. West remélte, hogy a buli simán fog menni. Persze ha elcseszi a melót és nem kap zsét, akkor kicsit nehezebben tudta volna kiköhögni az autó árát, mert a legtöbb pénze le volt kötve. Ha meg kinyírták volna, akkor meg már úgyis mindegy.
Szóval amint belépett az ajtón egy eladó jött oda és elég nyájasan üdvözölte. Pár percig csevegtek és már meg is jelent az igazgató. Széles mosollyal az arcán kísérte a garázsba, ahol is West meglátta a kocsit. Gyönyörű volt. Még ha Trabantmotor lenne benne, akkor is megérte volna az árát, annyira jól nézett ki. Nem semmi egy autó volt.

Aztán ennek örömére úgy döntött, hogy meg is sétáltatja a kicsikét. Persze mivel egyedül nem jó autókázni ezért felhívta egy régi ismerősét. Fruzsina egy callgirl szolgálat vezetője volt. Fiatalabb korában maga is kurva volt, de manapság csak egy szűk ügyfélkört tartott fenn.
Ebbe a 3-4 emberbe West is beletartozott. Ő csak a régi és a nagyon exkluzív ügyfelekkel kefélt.
West már otthagyott pár százmillió forintot, és ezért bizony egyike volt az elit ügyfeleknek, akik kívánsága prioritást élvez, és akiknek minden előjog és kedvezmény jár.
West igazán szépnek találta Fruzsinát, a maga 38 évével együtt, és amikor egyszer kedve szottyant megkúrni, elő is állt az óhajával. Fruzsina akár vissza is utasíthatta volna de, tudta azzal rontaná az üzletet márpedig West az egyik legjobb ügyfél volt. Aztán persze nem bánta meg a dolgot, mert igen csak nagyot élvezett West faszától, és felajánlotta hogy ezen túl ingyen is West szolgálatára áll. West is nagyon élvezte Fruzsinát, mert tudott pár meredek trükköt.
De már jó ideje nem keféltek, és bár West elgondolkozott, azon hogy Fruzsinával mennyen ma autókázni mégis úgy döntött, hogy egy ilyen autóhoz egy frissebb pipi kell.
Úgyhogy rendelt egy lányt Fruzsitól. Mikor Fruzsi megkérdezte, hogy milyen legyen a lány West csak annyit mondott, hogy fiatal és gyönyörű, és hogy a többit rábízza, de mindenképpen estélyiben legyen.

Mikor a lány becsöngetett West lélegzete majdnem elakadt. A lány kb. vele volt egy magas, és gyönyörű volt. Fekete hátközépig érő haja volt és barna szeme. A szemöldökét gyönyörű ívben ritkította, finom vonalú ajkait piros rúzs fedte. A lány fekete estélyi ruhát viselt, melynek mély dekoltázsa kihangsúlyozta a lány nőiesen telt, formás kebleit. Kecses vállait csak kicsit takarta el a ruha pántja. Abszolút nőies telt csípője volt a lánynak és formás, kecses lábai, amit csak combközépig takart el az esélyi ruha. A lábán fekete magassarkú cipő volt. Amint meglátta a lányt West tudta, hogy nem fogja érdekelni, hogy mennyibe fog neki kerülni ez a mai este, de szerez egy csodálatos napot ennek a csodálatos lánynak. Dorina néven mutatkozott be, és a neve épp úgy elbűvölte West-et akár csak ő maga.
– Mit csinálunk ma? – kérdezte a lány miután West beljebb tessékelte. – neked esem,
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakollak
, aztán eláslak a kertben. – Tényleg? – kérdezte a lány pajkosan. – Jó terv.
Azaz igazság, hogy még fogalmam sincs mit fogunk csinálni. – Tudod, nem rég jöttem haza Thaiföldről, egy üzleti útról és ma vettem egy autót. – Igazán? Milyen autót?
– Egy Lamborghini-t, és ennek örömére döntöttem úgy, hogy a munka végeztével kirúgok a hámból. Ezért is hívtam fel Fruzsit. – Fruzsi mondta, hogy kifizettél egész napra és éjszakára, méghozzá kompletten. Úgyhogy holnap délig a tiéd vagyok. Azt tehetsz velem, amit csak akarsz.
– Hol voltál az életemből mikor még az egyetemet, koptattam? Mostanra már a feleségem lennél.
A lány elvigyorodott.
Így kezdődött az ismerkedés. A lány persze le volt nyűgözve West "házától". Annál is inkább, mert sokkal inkább volt palota, mint ház a maga 38 szobájával, 26 fürdőszobájával, 6 gardrób szobájával. Ezen kívül volt még kül – és beltéri medence, jacuzzi, masszázsterem, biliárd szoba, játékterem, szauna, szolárium, squash pálya, konditerem, és egy hatalmas hodály, ahol West a fegyvergyűjteményét tárolta. Dorinának főleg a középkori lovagi páncélok tetszettek.

Három órakor úgy döntöttek, hogy elindulnak és letesztelik az új autót. Dorinának nagyon tetszett az autó West-nek meg az, ahogy a lány ösztönösen belekarolt valahol 260 km/h – ál. Jó ideig autókáztak, és ez alatt körbejárták a Balatont, és élvezték, ahogy a nyári szellő a hajukba kap néha – néha. West ezért szerette a kabrioletteket, és ezért választott egy ilyen Lamborghinit.
A lányon látszott, hogy szereti, amikor megbámulták őket abban az autóban a Balaton melletti városokban, amikor csigalassúsággal végighajtottak az emberekkel teli utcákon. Nem nagyzolás volt ez, nem is flancolás, hanem valami vágy az elismerésre. Bár West tudta (a pénztárcája kárán tanulta meg) hogy a lány akár 15 – 20 millió forintot is megkeres egy hónapban azért egy 90 milliós autó még neki is sok.

Hat órára visszaértek Budapestre és West telefonon helyet foglaltatott Magyarország legdrágább éttermébe, ahová még a nagymenőknek is hetekkel előre kell asztalt foglalniuk, de West-nek saját, fenntartott helye volt.
A lány szeme erre igen csak kikerekedett. – Tudod egyszer együtt ebédeltem Budapest alpolgármesterével és ő büszke volt rá, hogy csak két hetet kellett az asztalra várnia. Erre jössz te, és csak úgy odatelefonálsz. Ki vagy te? – Ne beszéljünk erről, és kérlek a klienseidről se! Ne rontsd el!
– Ne haragudj, kérlek – mondta a lány.
– Nem számít – mondta West – most elmegyünk vásárolni.
West Budapest egyik legexkluzívabb boltjába hajtott.
Az eladók köréjük csoportosultak és nevén szólították West-et, mint régi nem is vevőt, hanem mint családtagot. West megkérte az egyik eladó hölgyet, hogy kerítsen Dorinának valami nagyon merész és kihívó, ámde elegáns estéji ruhát, mert szerinte a mostani ruhája nem elég kihívó.
Magának is rendelt egy öltönyt, amit azonnal el is kezdtek legyártani. West körül 6 szabó ugrált és gyorsan ellenőrizték a méreteit, hogy a legutóbbi látogatás óta nem változtak – e.
– Egy dekát sem hízott uram – jegyezte meg az egyik szabó, miközben a többiek lázasan dolgoztak az öltönye megvarrásán. Egy ilyen öltöny általában egy hónapig készül rendelésre, és 3 millió forintba kerül, ám West szemrebbenés nélkül kifizeti a dupláját csak, hogy ne keljen rá várnia, és ezt tudták is róla ezért bántak úgy vele, mint egy királlyal.
Még így is, hogy mindenki, aki talpon volt az ő ruháikon dolgozott, még így is másfél órát kellett várnia, míg elkészült a ruhája. Mire kész lett az öltöny és fel is vette megjelent Dorina is. Gyönyörű volt. Álomszép. Hófehér bőrét éjfekete estéji ruha takarta, de csak ott, ahol nagyon muszáj volt. Merész kivágásaival alig takart el valamit a lány bájaiból.
West-nek szinte a lélegzete is elállt a látványtól.
Na igen – mondta West – pont ilyesmire gondoltam, de úgy érzem, valami még hiányzik.
– Micsoda? Kérdezte Dorina és kíváncsi pillantást vetett West-re. Kerítsenek a hölgynek egy nyakláncot! – mondta. Egy ékszerész jelent meg egy bársonytálcával a kezében, amelyen tucatnyi szebbnél – szebb ékszer sorakozott. West kiválasztott egy platina nyakéket, amit 4 sor apró gyémánt díszített. – Ezt fogod ma viselni –, mondta a lánynak, akinek tátva maradt a szeme a csodálkozástól.
Mire mindennel elkészültek kezdett sötétedni odakint, úgyhogy West rendezte az amúgy igencsak borsos számlát és elindultak vacsorázni.
Az étterem előtt igen csak megbámulták az autójukat és azt is, hogy kik ülnek benne.
A parkoló fiú teljesen meg volt illetődve a járműtől. Mármint hozzávolt szokva a BMWest-khez meg a Mercedesekhez de azért nem mindennap látnak Lamborghini-t.
Amint a bejárathoz értek az ajtónálló kis híján szívinfarktust kapott, amint meglátta Dorinát.
Egy pillanatra csak tátott szájjal bámult a lányra majd észbe kapott és a lány elé lépett: – Elnézést kisasszony de ilyen ruhában nem mehet be. – mondta.
– Miért mi baja a ruhájával? – kérdezte West.
– Hiányos. – jött az egyszerű magyarázat. – Van egy asztalfoglalásunk West néven. – mondta West.
A portás kis híján a második szívinfarktusát kapta fél perc után.
– Elnézést uram – nem tudtam hogy ön West úr. Kérem, fáradjanak utánam. – ezzel teljesen zavartan az asztalukhoz vezette őket. Miközben keresztülsétáltak az éttermen minden szem feléjük fordult. Szinte a lélegzetüket is hallották a hirtelen támadt csöndben. Minden férfinak kocsányon lógott a szeme. Egy balek még a poharát is elejtette. Mikor az asztalukhoz értek West kihúzta a széket Dorinának, majd ő is leült. Azon nyomban ott termett a főpincér, és elsorolta az étterem specialitásait. West megvárta, míg választ a lány majd ő is leadta a rendelését, majd rendelt egyet a legjobb édes borból. A
b
alf
or
alf
t
maga az igazgató hozta ki és miközben felnyitotta és kitöltötte a
b
alf
or
alf
t
levegőzni, megdicsérte Dorinát. A lány tényleg káprázatosan nézett ki az egyedileg rá szabott ruhában, mely épp hogy csak ott takarta, ahol muszáj volt. – Hallom támadt egy kis nehézségük bejutáskor – mondta az igazgató – mélységesen sajnálom, és a legalázatosabban kérem a bocsánatát. Intézkedtem az ügyben és ígérem, többet ilyesmi nem fordul elő. – Nem tesz semmit. Ahogy elnéztem még új a srác. Nem kell letorkolni egy kis hibáért, mellesleg ha egy átlagos vendég lennék, akkor igaza is lett volna.
– Valaki az ő pozíciójában nem követhet el hibákat, pláne nem önnel, aki nem is vendég itt nálunk, hanem inkább családtag.
Miután az igazgató magukra hagyta őket megérkezett a vacsorájuk.
Miközben ettek, kellemesen elbeszélgettek és West egyre csak a lányt bámulta. Nem tudott betelni a látványával. Végignézett a lány fedetlen karjain, majd tekintete formás, kerek melleire siklott, végül, pedig a lány gyönyörű arcán állapodott meg. Nézte formás ajkait és abban a pillanatban, úgy érezte, hogy ő a világon élő legszebb nő.
Vacsora után West kifizette a számlát és közölte a pincérrel, hogy írjon a számlájához 10% borravalót. A pincér elcsodálkozott, mert az a 10% úgy kb. 165000 forint volt. És bár hozzá volt szokva a vaskos borravalókhoz azért nem ekkorákhoz. Dorina szeme meg sem rebbent mikor belekukucskált a számlába. A ruha és ékszervásárlás után kiadott 15 millió forint után ez már nem igazán lepte meg.
Mire kiértek a kocsijuk már járó motorral várta őket. West a parkoló fiú kezébe nyomott egy húszezrest, majd elhajtottak.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.71 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 6. 08:09
#15
Jól induló történet
1
v
vasas62
2023. február 28. 16:00
#14
Sok a túlzás.
1
én55
2022. július 20. 06:59
#13
Nekem se jött be a kezdés 
1
z
zoltan611230
2019. szeptember 10. 06:41
#12
Nagyon nagy,mi lesz később.
1
Andreas6
2017. december 29. 13:37
#11
Nem tetszett. A főhős egy beteg, perverz állat. Nem érdekel, hogy kitalált, de annyit egy kitalált történettől is el lehetne várni, hogy az ember elhiggye: megtörténhetett volna. Az írókám pedig helyesen írni sem tud. (mennyünk, estéji, stb.)
1
t
t.555
2017. augusztus 31. 01:20
#10
Szerintem nagyon jó történet!
1
feherkalman1
2016. november 9. 18:17
#9
Miért olvasod Nevemnincs, ha hülyeségnek érzed?
1
i
ivol
2016. augusztus 4. 10:09
#8
Nem hiszem, hogy itt egy ilyen történetnek figyelemmel kellene lennie a valóságra. A leírás abszolút jó, ötletes. A leírásban szereplő történet a fantáziánkban abszolút hiteles lehet - persze elvonatkoztatva a valóságtól
1
a
A57L
2015. június 28. 04:57
#7
Jó történet.
1
p
papi
2014. január 25. 05:17
#6
Nem rossz
1
Nevemnincs
2007. február 17. 15:55
#5
Röhejes. 25 éves, de már van 32 milliárd forintja, és valaha a magyar titkosszolgálatnak dolgozott... és már 3 éve szabadúszó. Többszáz milliót költ el callgirl-ökre, és 1000 dolláros bankjeggyel fizet. Elöször is, a legnagyobb bankó Amerikában a 100 dolláros... És 25 évesen nem dolgozhatott valaha a titkosszolgálatnak mert általában 22 évesen fejezi be az ember az egyetemet... Ez a legpocsékabb történet, amit valaha itt olvastam.
1
Bélaaaaaa
2007. február 16. 19:17
#4
Hatalmas szerintem, 10 pont, mindemképpen megér egyx folytatást, vagy többet;)
1
CSörgösCSoki
2007. február 16. 01:36
#3
A magyar dzséémz bond :D:D:D Aki pervez egy perverz állat :))
LOL :D amugy tetszett :))) jah vmi kimaradt :D szilva pálinkát rázva nem keverve :)))))))))
1
Gábor
2007. február 16. 01:12
#2
Itt a bizonyíték, hogy dübörög a gazdaság...Nevetséges
1
T
Törté-Net
2007. február 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1