Egy kém élete 1. rész - 2.

Szavazás átlaga: 5.53 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2007. február 22.
Hossz: 30 705 karakter
Elolvasva: 6 447 alkalommal
Mire West "házába" visszaértek már igen csak éjszakába fordult az idő.
West és Dorina West hálószobájába mentek. A szobában javában lobogott a kandalló tüze. Nem a hideg ellen, hiszen nyár volt, hanem azért mert West szerette a tüzet nézni és romantikus hangulatot árasztott. A kandalló elé ilyenkor nyáron egy hőszigetelő üveglapot tettek, ami nem engedte a szobába a meleget, így a szoba a klimatizálásnak köszönhetően kellemes hőmérsékletű volt. Dorina az ágy szélére ült és onnét bámulta West-et, aki kinyitotta a kandalló előtti üvegajtót és felpiszkálta a tüzet. – Ez pazarlás nem? – kérdezte Dorina. – Micsoda? – kérdezett vissza West. – Kint nyári meleg van, idebent pedig nem elég hogy a légkondi megy, de még fűtesz is? – Szeretem nézni a lángokat. – válaszolta West.
A szobában félhomály uralkodott csak a kandalló fénye világította be a helyet. West képtelen volt levenni a szemét Dorináról. A kandalló fénye hol itt, hol ott csillant meg a lány fehér, hamvas bőrén. A fekete estélyi ruha nem sokat takart a lányból, és West képtelen volt betelni azzal, amit látott. A lányhoz lépett és a kezét nyújtotta neki, hogy felsegítse az ágyról. – Gyere – mondta – mutatok valamit. West megnyomott egy gombot a falon mire a függöny oldalra húzódott, feltárva egy ajtót, ami egy teraszra vezetett.
West kinyitotta az ajtót, és előre engedte a lányt. Gyönyörű látvány fogadta őket. A Budai hegyekből pont leláttak az alattuk fekvő városra. Ezen a hűvös koraesti nyári éjszakán az egész város fényeit tisztán lehetett látni. Látni lehetett a kivilágított Parlamentet és az egész Duna part fényárban úszott. West Dorinára terítette a zakóját. A lány fázósan vonta maga köré. West a teraszon lévő bárszekrényből
b
alf
or
alf
t
vett elő, és mindkettejüknek töltött. A poharat Dorinának nyújtotta, aki belekortyolt az italba.
Iszogattak még egy ideig a pesti éjszakát csodálva. West leült az egyik nyugágyra és Dorina hozzábújt. – Gyönyörű volt ez az este – mondta a lány.
– Csodálatosan gyönyörű – felelte West.
A lány West vállára hajtotta a fejét, és amikor a férfi átkarolta szájon csókolta.
West-et meglepte a dolog, de abban a pillanatban, ahogy a lány szája az övéhez ért mintha áram rázta volna meg. Visszacsókolt, és érezte, amint a szíve hevesen verni kezd, és a vér elárasztja minden porcikáját. Soha nem érzett még ilyet és abban a pillanatban tudta, hogy, beleszeretet a lányba. Miközben hevesen csókolóztak, visszakecmeregtek a hálószobába és az ágyra dőltek. West úgy érezte magát, mint akibe a villám csap bele, de erőt vett magán és elszakította száját a lány édes ajkaitól. – Mi a baj? – kérdezte a lány. – Én... én ezt nem akarom... ez nem jó – ebben a pillanatban a lány a szájára tette az ujját. – Cssss – mondta – én akarom... – életemben először mindennél jobban... gyere. – mondta és kibújt az estélyi ruhája felső pántjaiból.
West tudta, hogy a lány mellei nagyon formásak, hiszen az estélyi ruha is sokat sejtetett, de most hogy teljes valójukban feltárulkoztak a kerek, formás mellek West alig kapott levegőt.
A lány hófehér bőre a mellein is olyan bársonyosak voltak, mint mindenütt, és a mellbimbói, azok a gyönyörű rózsasín formás mellbimbók. Úgy ágaskodtak az izgalomtól, hogy szinte felnyársalták West-et.
West közelebb lépett a lányhoz és cirógatni kezdte formás melleit.
Keze lassan siklott végig a lány tejfehér, sima bőrén. West megpróbált határozott lenni, mégis úgy érezte, mintha életében először történne ez vele. Érezte, amint a lány mellbimbói megkeményednek az érintés hatására. A lány magához húzta West-et, és hevesen megcsókolta. West keze a lány fenekére csúszott, és abban a pillanatban ismét úgy érezte, hogy a világ legszebb nőjét tartja a karjaiban. West keményen megmarkolta a lány fenekét és úgy érezte, soha többé nem engedi el.
Aztán hirtelen ismét beléhasított a fájdalmas valóság és elhúzódott a lánytól.
– Mi a baj? – kérdezte a lány. – Talán nem tetszem neked?
– Nem – felelte West – nem erről van szó.
– Akkor mi bánt?
West töprengett pár másodpercig. Nem igazán tudta hogyan reagáljon. Hazudjon, vagy mondja el az igazságot a lánynak, azt kockáztatva, hogy nevetségessé válik. Végül döntött.
– Tudod, arról van szó, hogy te vagy a legcsodálatosabb lány, akivel egész eddigi életemben találkoztam. Tudom, bután hangzik. Talán már sok ügyfeled mondta ezt, de én most halálosan komolyan gondolom. Tudod, már a fél világot bejártam és több nővel volt dolgom, mint egy hadseregnyi férfinak egész élete során. Volt közöttük, akit szerettem, és olyan is akadt szép számmal, akit nem. De tudod ez valahogy most más. Az egész úgy indult, ahogy szokott: egy kiadós kurvázásnak. De idő közben valami megváltozott. Hirtelen úgy érzem, hogy te lettél a legfontosabb dolog az életemben – mondta West és ezután elhallgatott.
– De... – Kérdezte Dorina.
– De neked ez az egész csak munka. És én ezt képtelen vagyok elviselni. Talán jobb, ha bele sem kezdek.
– Tudod, amikor beléptem az ajtódon és megláttak nem igazán értettem, mi is történik velem. Amikor megláttam, hogy milyen házban élsz, azt gondoltam, hogy vagy nagyon csúnya vagy, vagy pedig nagyon öreg. De amikor kinyitottad az ajtót egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Nem éppen erre számítottam. – Miközben a lány beszélt West-hez lépett és szorosan átkarolta. – Azt gondoltam, szinte túl szép hogy igaz legyen. Hogy te talán csak a sofőr vagy, vagy ilyesmi. – Itt megcsókolta West-et – és egész este szinte azt sem tudtam, hol vagyok – mondta és ismét megcsókolta West-et. – Elfelejtettem ki vagyok. – mondta miközben harmadszorra is megcsókolta West-et, aki lágyan visszacsókolt. A lány megérezte, ahogy West izmai ismét megfeszülnek. Abbahagyta a csókot, és mélyen West szemébe nézett. – Bízz bennem – suttogta könnyes szemekkel. Ez úgy hatott West-re, mint egy kalapácsütés. Teljesen elfeledte, hogy kicsoda ő, hogy ki az a lány a karjaiban, hogy hol van, és minden mást, amit valaha tudott, vagy valaha hitt. Már csak a lányt látta. Szerepek nélkül, tisztán, mintha a mennyországot tartaná a kezében. A totális megváltást. Ajka a lányéra fonódott és hevesen csókolóztak. West ezelőtt soha még csak nem is gondolta, hogy egy csók lehet ennyire édes. Egy csók most felért egy egész élettel, mitöbb egy egész világgal.
West alig tudta elszakítani a száját a lányétól, mégis megtette, és ajkai egyre lejjebb vándoroltak.
Végigcsókolta a lány karcsú nyakát, majd a melleit borította csóközönbe.
West fejében ott lüktetett a vágy és egy hang egyre csak azt üvöltötte: "lejjebb, lejjebb"
Dacolva a lehetetlennel West hosszan elidőzött a lány hasán és minden négyzetcentiméterét végigcsókolta, miközben kezeivel a lény melleit kényeztette.
Miután már szinte szétrobbant a vágytól, ajkai még lejjebb vándoroltak. Most a lány belső combjait kezdte nyalogatni, egész közel a legrejtettebb réshez. West érezte, ahogy a lány vonaglik a gyönyörtől, amint ajkai egyre közelebb értek a lány öléhez.
West megérintette az ajkaival a lányon lévő bugyit. Érezte hogy a fekete csipke bugyi, mely gyönyörű ívben simult a lány testére már teljesen átnedvesedett. West érezte, hogy már nem tud parancsolni magának. Lehúzta a lány bugyiját és nyelveivel mélyen a lányba hatolt. Érezte a lány mélyének melegét, és nedvességét. Dorina halkan nyögdécselt és vonaglott az ágyon, miközben két kezével West fejét simogatta. West érezte, hogy minél mélyebben nyalt a lányba, ő annál jobban markolt a hajába. A leste szinte már követelte a kéjt. West egyre hevesebben nyalta a lányt, aki egyre inkább közeledett a csúcs felé majd egy halk sikítással elöntötte a gyönyör.
West abbahagyta a nyalást és az ernyedten fekvő Dorina mellé feküdt.
A még szinte félájult lány West felé fordult és hevesen csókolózni kezdtek.
West Dorina melleit simogatta, és a lány csodálatos mellbimbóit izgatta.
West úgy érezte, hogy a lány minden csókja felér egy örökkévalósággal.
Finoman a hátára fordította a lányt, és miközben ajkaik ismét találkoztak, a lányba hatolt.
Altestét elöntötte a kéj érzése. A kéjé, melynél nagyobbat West még soha életében nem érzett.
Miközben forrón ölelték egymást, megszűnt körülöttük az egész világ.
Halk nyögések és édes csókok közt közeledtek a csúcs felé, és már csak ez az egy létezett számukra.
Szinte egyszerre érték el a csúcsot, és miközben West magjának melege elöntötte a lányt, remegve borultak egymásra.
West a lány mellé feküdt és magához húzta a forró testet. Szorosan átkarolta, mintha soha többé nem akarná elereszteni. Még így, ziláltan is gyönyörű volt. Annyira, hogy a gyönyörű szó nem is fejezi ki igazán, amit látott. Arra nem voltak szavak.
A lány pihegve hozzá bújt és úgy érezte most kéne meghalnia, mert ennél jobb már soha nem lesz.
– Csodás volt. – mondta West. – Több, mint csodás. Meg akartam halni a karjaidban.
– Még soha nem volt ennyire jó. – felelte Dorina – Nem is képzeltem, hogy egyáltalán lehet ilyen jó. – Felelte a lány.
West a lányhoz hajolt és megcsókolta. Hosszasan, szenvedélyesen. Érezte, hogy férfiassága ismét tettre kész.
West a lányra feküdt és ismét behatolt. Hosszú percekig ismét eluralkodott rajtuk az extázis, mígnem ismét együtt értek el a csúcsra.
– Hol voltál eddig Dorina? – kérdezte West miközben a lány mellé zuhant. – Soha nem reméltem hogy találkozok egyszer egy lánnyal, akit szeretni fogok és most itt vagy te és fölülmúlod minden álmom. Hogy lehet ez?
– Nem tudom. – felelte a lány – de én is pont ezt érzem.
Míg beszélt a lány, fejét West vállára hajtotta, aki lazán átkarolta a forró testet és magához húzta.
A lány fekete haja a férfi vállára terült.
Miközben a lány beszélt West-et beterítette a lány csodás hajának illata.
A férfi Dorina gyönyörű melegbarna szemébe nézett és mutatóujját a lány telt ajkaira tette.
– Csssűűű! – suttogta halkan. – Ne beszélj!
Dorina lassan kinyitotta a száját, és nyelve hegyével megérintette West mutatóujját. Ez teljesen feltüzelte West-et, aki Dorina ajkaira tette még egy ujját. A lány lassan az ujjak köré emelte ajkait és egyre jobban rájuk hajolt. West érezte, hogy a két ujja eltűnik a lány formás, forró ajkai között. Érezte a lány szájának melegét és élvezte, ahogy a lány az ujjait szopja. Ismét erekciója támadt, de még nem akart a lányba hatolni. Kihúzta az ujjait a lány szájából, és a másik kezét dugta a lány szájába. Miközben Dorina lágyan a szájába vette az ujjakat West a lány vagináját kezdet simogatni, és mikor megérezte a lány nedveit végigfolyni a kézfején, a lányba hatolt ujjaival. Miközben a lány az ajkai közt tartotta West ujjait, az alsó ajkak is befogadták a másik kéz ujjait. A lány nyálától már amúgy is nedves újjak akadály nélkül hatoltak be a lány nedves barlangjába.
West egyre hevesebben mozgatta ujjait, mígnem megérezte, hogy a lágy a csúcsra ér. A lány fájdalmasan az ujjába harapott, majd elernyedt. West hagyta, had pihenjen a lány, de a vér lüktetett minden porcikájában, és magáévá akarta tenni a lányt. Pár pillanat múlva már nem is bírta tovább és ismét behatolt a lányba. Dorina ekkor megfordult és most ő került fölűrre.
Egy ideig csak feküdt West-en, majd ismét fordult egyet, és most ismét alul volt. Egy ideig csak hemperegtek így, ám mikor Dorina volt felül hirtelen ülő pozícióba tornázta magát és elkezdett lovagolni West-en. Egyre hevesebb és hevesebb lett, míg végül elélvezett és West – re borult. Pár másodpercig mozdulatlanul feküdt, majd nyalogatni kezdte West mellbimbóját. Mivel West még nem ment el ismét az ágyra döntötte Dorinát és gyengéden ismét mozogni kezdett.
Elfúló sikolyok törtek elő mindkettejükből, és West ezúttal ismét akkor engedte útjára a magját mikor a lány is elélvezett.
Teljesen erőtlenül feküdt ismét a lány mellé. Átkarolta és magához vonta a lányt, aki teljesen hozzábújt. A két pucér test egymáshoz simult. West még egy ideig simogatta a lányt, de Dorinát elnyomta az álom. Miközben West simogatta és bámulta a lányt szép lassan ő is álomba merült.

West másnap délután 2 – kor ébredt fel és lement hogy összecsapjon valami harapnivalót.
Épp a hálószobájához közel eső kiskonyhában a rántottát sütötte mikor megjelent a lány a lápcsőn, egy törölközőbe csavarva, a zuhanyzástól még vizes hajjal. West a lány elé lépett, és megcsókolta.
– Szia – mondta a lánynak, mire az egy tündéri mosollyal az arcán csak annyit mondott csábosan: – Hello.
A lány leült a kicsi asztalhoz, majd West elé tette a rántottát és mindketten enni kezdtek. –
F
alf
ar
alf
ka
alf
alf
hes
vagyok – mondta a lány. – Én is – felelte West.
Miután megreggeliztek Dorina felment a szobába, hogy magára kapkodja a ruhákat, amiben érkezett. West nem teljesen véletlenül rányitott a lányra öltözködés közben, de ahelyett, hogy kiment volna a lányhoz lépett, átkarolta és megcsókolta. – Mennem kell. – mondta a lány, de West nem engedte el, hanem még jobban magához húzta.
Ezután ismét egy hatalmasat szeretkeztek, és mikor a lány elment hogy ismét lezuhanyozzon West utána ment és a zuhany alatt is a magáévá tette a lányt.
Aztán valamikor este felé csak elment a lány.

Aznap egész este a lány járt a fejében és alig tudott aludni. Amikor végre elaludt a lányról álmodott.

Másnap mivel képtelen volt koncentrálni, úgy döntött nem megy be az irodájába. Elővette az egyik motoros bőrruháját, és lement a garázsába. Kiválasztotta a kedvenc motorját és felült rá.
Úgy érezte, muszáj elmennie, gondolkodni egy kicsit. Aznap egész nap száguldozott az országutakon és másra sem tudott gondolni, mint a lányra. Aznap egy motelban aludt és a sárga földig leitta magát. Másnap délután mire fölébredt kifizette a számlát és hazament. Otthon sem tudott mit tenni, megint leitta magát.

Másnap, mivel rájött, hogy nem tud értelmesebbet csinálni, rászánta magát, hogy bemegy az irodájába. Hátha az lefoglalja egy kicsit.
Miután rendbe tette magát bepattant a vadiúj Lamborghiniébe és elment a dolgozóba.

Mikor belépett az irodaajtón az egyik titkárnőjével találta magát szemben. A lányt Timinek hívták és igen szép teremtés volt. Valamivel alacsonyabb volt West-nél hullámos, fekete haja volt, ami a háta közepéig ért. Méretes, kerek keblei voltak, amiről West tudta, hogy melltartó nélkül is nagyon formásak, hiszen jó párszor megdugta már a lányt. Az arca is nagyon szép volt és ez még kívánatosabbá tette a fiatal lányt. A szeme kék volt és egy ovális szemüveget viselt, ami még jobban kiemelte az arca finom íveit.
A lány mérges pillantást vetett West – re, aki tudta, hogy ez valószínűleg a féltékenység jele.
Timin kívül még két titkárnője volt, de mind a hárommal lefeküdt már jópárszor. Igazából azért tartott hármat hogy legyen miből válogatnia. Amikor a lányokat felvette a munkaközvetítő cégtől olyan lányokat kért, akik egyfelől a munkában is profik és az ágyban is. Nem zavarta nagyon hogy a lányok szép summát kérnek ezért a plusz szolgáltatásért. Fejenként ötmilkát vittek haza havonta. De megérte. Van úgy, hogy egy nap alatt elver ennyit egy luxuskurvára, hát ezek a lányok ezért a pénzért egy egész hónapig a rendelkezésére állnak és még dolgoznak is.
A másik titkárnője Andi volt. Ő magasabb volt, mint Timi és teljesen más alkat. Jóval teltebb volt, és szőke, egyenes hosszú haja volt. Barna szem, basznivaló száj, hatalmas mellek és finom húsos segg. Ez a lány jóval hidegebb volt, mint Timi. West úgy érezte, hogy ő néha tényleg munkának tekinti az egészet ellentétben Timivel aki – legalábbis West szentül hitte – bele volt zúgva főnökébe. Persze tudta azt is, hogy néha meg ő az, akinek viszket a puncija, és akkor nagyon odateszi magát. Andi amúgy igen fura teremtés volt. Csak akkor tudott elélvezni, ha a seggét kúrták. Hiába Kefélte párszor a pináját, órák után sem volt képes elélvezni. A kezdeti próbálkozások után már nem is szenvedett vele. Mostanában csakis a seggét kurta. Azt igazán élvezte a kis ribanc. Az utolsó titkárnője Zsanett volt. Ő egy kicsit magasabb volt, mint West. Vállig érő rövid szőke haj, kék szem. A mellei kicsik voltak, de formásak, amolyan igazán paskolnivalók. A lány atletikus alkat volt. Néha West-et is meglepte hogy milyen erős nő létére. Elég széles háta volt és szép kerek vállai. Régen komolyabban sportolt valamit, de West már nem emlékezett rá hogy mit. Termete ellenére a lány hihetetlenül félénk volt. Nem csak a közéletben, hanem az ágyban is. És kifejezetten szerette, ha néha jól elnáspángolják. Ő inkább valahogy ragaszkodott West-hez, mintsem szerette volna.
– Merre jártál? – kérdezte Timi – már négy napja hogy hazajöttél, és még csak most jöttél be? Mit csináltál?
Nem számít – felelte West – inkább hozd de a jelentéseket. – ezzel West bevonult az irodájába és bekapcsolta a számítógépét. Átnézte az itthoni híreket, majd felhívta a tőzsdeügynökét hogy minden rendben van-e a pénze körül. Miután a pasas beszámolt a pénzügyeiről megnyugodott. Szóval ez alatt a kis idő alatt minden rendben volt, és mint kiderült megint jó nagyot szakított a tőzsén. Kész főnyeremény volt a pasas. West kezdet elgondolkodni azon, hogy visszavonul. Már eléggé megszedte magát. És már nem is élvezi annyira, mint az elején.
Kopogást hallott az ajtón, és mikor kiszólt hogy szabad bejött Timi egy cd-vel meg pár aktával a kezében. Miután belépet és becsukta az ajtót be is zárta.
Baszni akar – futott át West fején. Eleinte semmi kedve nem volt hozzá de aztán arra gondolt hátha az majd kiveri a fejéből Dorinát.
Mikor az asztalához ért ügyetlenül leejtette az egyik aktát és úgy hajolt le érte, hogy a seggét szinte West arcába tolta. West egyből rácsapott a formás popsira és magához rántotta a felsikkantó lányt. Aznap szürke szövetszoknyát viselt és fehér blúzt. Timi West ölébe csüccsent és megcsókolta főnökét. Miután West kigombolta a blúzát előtűnt a fehér melltartó. Azt is lefejtette a lányról, és a szájába vette a lány csöcsét. Eközben Timi gyorsan lehúzta West sliccét, és kőkeményen álló faszát kezdte húzogatni. Majd hirtelen lehajolt és a szájába vette West hatalmas faszát. West ettől még jobban felizgult és a hajánál fogva rángatta a lány fejét a faszán.
Ügyesen dolgozott a lány és ennek hamar meglett a jutalma. West egy hatalmas adag gecit lövellt a lány szájába. Ez váratlanul érte a lányt és félrenyelhetett, mert köhögni kezdett és e sperma fele a mellére ömlött. A lány miután lenyelte a ragadós ondót még a melléről is lenyalta. Ekkor West felrakta az asztalra a lányt és még mindig kőmerev faszát a lány levedző pinájába tolta. Timi felsikított, ahogy a hatalmas fasz a pinájába csúszott és az asztal szélébe kapaszkodott. West jó ideig baszta a kis kurvát mire végre elélvezett. De mivel West még akkor sem ment el kihúzta a faszát a lány pinájából és s segglukához nyomta. Tudta hogy Timi nem igazán szereti az análszexet de ez most nem érdekelte. A lány és a saját nedveitől sikamlós faszát lassan belepréselte a szűk segglukba. Egész simán belement, pedig Timi luka elég szűk volt, mert nem nagyon szokta használni sex közben. Általában West-nek sem engedi hogy seggbekúrja, de azért volt már rá példa. Most biztos örül a viszontlátásnak.
Ahogy West fasza egyre beljebb hatolt a lány végbelébe annál hangosabban nyögött a lány, de West tudta hogy nem örömében teszi. Amint tövig bent volt a hatalmas fasz a szűk kis seggnyílásban, West elkezdte keményen baszni Timi végbelét. Mivel a csaj totál szűk volt elég hamar beleélvezett. Megint csak hatalmas adag gecit lövellt a lányba és addig ki sem húzta a faszát, amíg teljesen ki nem ürült a dákója.
A lány hálásan és kielégítve rogyott vissza az asztalra. West szólt neki hogy tegye rendbe magát és a lány bement a fürdőszobába.
West irodájában egy kisebb lakás bújt meg, mert előfordult hogy idebent aludt, ha sok munkája volt.
Volt itt egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy konyha. Miután a lány lezuhanyozott és kiment West is a zuhany alá állt.
Azt remélte, hogy ha kefél egy jót, majd helyrebillen a hangulata, de épp ellenkezőleg történt. Még szarabbul lett és ismét csak Dorina járt a fejében.
Elhatározta, hogy felhívja Fruzsinát, és ismét összehoz egy estét.
Nem is tökölt sokat, felemelte a kagylót és felhívta a nőt.
Hatalmas meglepetésben volt része mikor megkérte a nőt hogy hozzon össze egy találkát Dorinával. Ugyanis Fruzsina közölte vele, hogy Dorina 2 napja kilépett.
– Mi a fene történt vele? – kérdezte West. – Én is ezt akartam kérdezni tőled West – felelte a nő – tudod eléggé fel volt dúlva miután eljött tőled.
– Tégy meg egy szívességet és add meg a címét, Fruzsina.
– Tudod, hogy nem lehet West. Ellenkezik a szabályokkal.
– Akkor most az egyszer szegd meg a szabályokat!
Fruzsina nem igazán akarta megadni a címét, de mikor West elmesélte, hogy mi történt közöttük – még ha vonakodva is – de megadta a lány címét.

West hazaugrott felvenni egy kényelmesebb ruhát. Az irodájában is volt egy komplett ruhaarzenálja, de mint ahogy azt csak halkan vallotta be magának, igazából a bátorságát akarta összeszedni.

Miután elhatározta, hogy a semmittevésnél a visszautasítás is jobb egy nagy lendülettel bevágta magát a garázsában
t
alf
áb
alf
or
alf
oz
alf
ó
SL 65 AMG Mercedesbe és nekiindult a világnak.
A 600 lóerős autó kíméletlenül gyűrte maga alatt az aszfaltot és eközben West csak a lányra tudott gondolni.

Mikor megérkezett a lány lakásához elfogta a rettegés. Maga a ház egy elég aranyos családi ház volt. Az egész környéken ilyen családi házak voltak. Zugló talán legelegánsabb részén volt.
West belépett a kapun és egészen a ház ajtajáig sétált. Vett egy nagy levegőt és becsöngetett. Dorina nyitott ajtót. West úgy érezte a villám csapott belé. A lány is megdöbbenni látszott.
Egy fekete, testhezálló hosszúnadrágot viselt és egy toppot, ami csak a bal vállát takarta azt is csak egy vékony csíkban.
– Hogy kerülsz ide? – kérdezte szinte suttogva.
– látni akartalak! Fölhívtam Fruzsinát, hogy szervezzen egy találkát, és ő mondta, hogy otthagytad őket. Úgyhogy elkértem a címed Fruzsitól.
– Nem lett volna szabad megadnia.
– Hidd el nem is akarta – mondta West, és közelebb lépett a lányhoz – de ha nagyon akarok valamit, akkor jó a meggyőzőképességem. Beljebb mehetek?
A lány rémülten eszmélt rá hogy az ajtóban állnak.
– Persze, gyere. – mondta – ne haragudj!
West beljebb ment és a lány becsukta mögötte az ajtót.
West iszonyatosan megkívánta a lányt, aki káprázatosan nézett ki ebben a testhezálló ruhában, ami nem takarta el tökéletes popsija körvonalait, és a melleit is kiemelte.
– Mi történt? – kérdezte veszt és most ő suttogott. Alig jött ki hang a torkán.
A lány beljebb tessékelte és egy bőrkanapéra lökte. West agyának egy kis szeglete még mindig a környezetét leste – szakmai ártalom – futott át az agyán, és megállapította, hogy a lány lakása igazán szép. A modern stílusú bútorok ízlésesen voltak elrendezve a szobában, ahonnét egy füstüveg lépcsősor vezetett a felső szintre.
Miután a lány leültette belekezdett a mondanivalójába. Látszott rajta, hogy ideges, és, hogy még ő maga sem tudja mit fog mondani.
– Arra vagy kíváncsi miért hagytam ott Fruzsit? Hát egyszerű: miattad. Pontosabban nem miattad, hanem azért, ami történt. Miután eljöttem tőled sírtam. Sokat. Kellett egy nap míg végiggondoltam a dolgaimat és rájöttem, hogy többé képtelen lennék ezt a munkát csinálni. Még soha nem szerettem bele senkibe, akivel üzleti kapcsolatom volt. Sőt, még egyáltalán nem voltam szerelmes. Pedig ezt hittem igen, de most rájöttem milyen az igazi szerelem és jobb, ha tőlem tudod hogy a régi kapcsolataimnak köze nem volt a szerelemhez.
Azok után, ami történt soha többé nem leszek képes pénzért lefeküdni mással.
Soha nem is akartam?
– Akkor mért?
– Miért lettem callgirl? A pénz miatt mi másért? Egyetemista voltam. A szüleimmel összevesztem. Régóta nem is beszélünk. Eleinte a tandíjra kellett a pénz, és ennyi pénzt nem lehet megkeresni munkával, ha még tanulni is akarok mellette.
Egy kollitársam vitt bele. Ő csak nyáron csinálta, és pár hát alatt megkereste a tandíjra valót.
Magazinokban hirdettünk. Úgy ment, mint általában mindig.
Ez elsőt végig bőgtem. Aztán kezd hozzászokni az ember. Vagy talán inkább beletörődni. Eleinte még kispályások voltunk: 10 rongy egy menet 20-as a full extrás kivitel.
De aztán összejöttem egy pasival, Ivánnal. Nagyon meg volt elégedve velem. Azt mondta, nagyon csinos vagyok és intelligens is. Ő ajánlott be Fruzsinán, mert szerinte így csak vesztegetem az időmet.
Fruzsina aztán megtanított jó pár dolgot a világról, a nagyvilági életről és a pénzes pasikról.
Az első ügyfelem egy középidős öregúr volt, aki amellett, hogy kifizette a 2 milliós napibérét még ajándékokat is vett nekem. Az első hónapban megkerestem húszmillió forintot.
Ekkor hagytam ott az egyetemet. Úgy gondolta, hogy addig ütöm a vasat, amíg meleg, és tanulni később is ráérek, de ez a bolt csak addig megy, amíg fiatal vagyok. Könnyen jött pénz. Sok pénz. Több mint amennyit alkalmazottként valaha is kereshetek. A munka is könnyebb lett. A legtöbb ügyfelem kifogástalan úriember, még az ágyban is.
Az első évben több mint 70 milliót kerestem. Vettem magamnak egy házat és egy BMWest-t.
Élveztem a pénz, nyújtotta szabadságot.
Egészen a találkozásunkig. – mondta és elhallgatott.
– Mi változott meg? – Kérdezte West.
– Minden, ami csak létezik. Felkavartál. Beléd szerettem. És megutáltam magam. Amivé lettem. Kislánykánt nem épp erről ábrándoztam. Már képtelen lennék folytatni. Úgy döntöttem, hogy abbahagyom.
– És mihez kezdesz?
– Talán visszamegyek tanulni. Még nem tudom.
West felállt, a lányhoz lépett és a karjára tette a kezeit. – És mi lesz velünk? – kérdezte.
– Nem tudom. Időre van szükségem.
– De én nem tudok várni. Nekem szükségem van rád.
– Menj el, kérlek! – mondta a lány – West-et hidegzuhanyként érte ez a mondat. De ahelyett, hogy engedelmeskedett volna a lányhoz hajolt és megcsókolta. Forróság öntötte el az egész testét.
A lány hevesen visszacsókolt és vadul, szenvedélyesen ölelkezni kezdtek.
A lány megindult az emelet felé és maga után vonta West-et is, miközben egyetlen percre sem hagyták abba a csókolózást.
Mire felértek az emeletre már lekerült West pólója. Dorina bevezette West-et a hálószobájába, és az ágyra lökte a férfit.
West úgy ölelte a lány mintha az egész világot tartaná a kezében. A lány édes csókjaitól szinte
m
alf
eg
alf
alf
sz
alf
egült
. Már rég a mennyországban járt mikor a lány levette a toppját és kivillant a melltartója. West szinte letépte a ruhadarabot a lányról, és a szájába vette a lány mellbimbóját. Dorina hamar lefejtette West-ről a maradék ruhát, és a férfi izmos mellkasát kezdte csókolgatni. A lány egyre lejjebb vándorolt ajkaival, mígnem le nem ért a férfi kőkemény péniszéhez. Azt kezdte csókolgatni. Mikor West már nem bírta tovább, hanyatt döntötte a lányt és lehúzta róla a nadrágját. A lány a testhez álló nadrág alatt egy fekete, gumis bugyit viselt, ami a testéhez simult és eltakarta a lány legédesebb részét. West a bugyit is lefejtette a lányról és annak mélyére hatolt nyelvével. Addig nyalta a lányt, míg meg nem érezte a hangos nyögések közötti remegést. Érezte, amint a lányból elszáll minden erő. Ekkor a lány arcához hajolt és szájon csókolta. A lány forró ajkai viszonozták a csókot majd West a lányba hatolt. Kőmerev férfiassága eltöltötte a lányt, aki szinte elalélt a gyönyörtől. Nem kellett sok idő és mindketten a mennyországban jártak amint West a lányba engedte nedveit. Mindketten fáradtan dőltek az ágyra és egymást bámulták. Dorina West-hez bújt és a férfi úgy érezte, hogy, ezt a lányt neki teremtették. Amint a lány haját simogatta, érezte, hogy ismét feltámad férfiassága, és ismét szeretkeztek.

Másnap reggel, miután West felöltözött a lány meghívta vacsorára. Megígérte, hogy ő maga fog főzni. West majd kiugrott a bőréből, amikor meghallotta a lány ajánlatát.
Mikor a lány elindult a zuhanyzóba West utána ment és hátulról megcsókolta a lány vállát.
Mikor Dorina megfordult West ágaskodó férfiassága láttán elmosolyodott.
Hevesen csókolózni kezdtek a forró víz alatt. Dorina hirtelen letérdelt és a szájába vett West péniszét. West úgy érezte, mintha felrobbanna a farka. Dorina ajkainak forró és balzsamos érintése hamar meghozta az eredményét. West hatalmasat élvezett, egyenesen a lány szájába, aki az utolsó cseppig lenyelte West spermáját. West érezte, hogy van benne még egy menet, ezért az éppen felálló lányt átkarolta és belé hatolt. Így már jóval tovább bírta, és mire ismét elsült, addig Dorina kétszer is a csúcsra jutott.
Miután minden energiájukat egymásnak adták együtt zuhanyoztak és végigsimogatták egymást szappanos kézzel. West egyre inkább úgy gondolta, hogy a lány tökéletes. Most először fogdosta végig a lány egész testét és mindenét tökéletesnek vélt. A dús, tökéletesen feszes, formás ciciket, a kemény bájosan telt popsit, a feszes, telt combokat, a keskeny derekat és a gyönyörű vállakat.

Mikor West elbúcsúzott a lánytól mélyen a szemébe nézett és ugyanazt a vágyat és szenvedélyt fedezte fel a lányban, amit ő is érzett. Heves csókkal búcsúztak és West alig bírt elszakadni a lánytól, és csak azért sikerült, mert tudta, alig 8 óra múlva ismét találkoznak.

Mikor hazament magába tömött valami pulykamell féleséget, amit az inasa készített ebédre, és megkérte az inast hogy keltse fel délután 6 órakor. Majd, anélkül hogy bármit is mondott volna elképedt inasának és egyben régi barátjának felment a hálószobájába, és ruhástul az ágyba borult, hogy egy perc múlva már mélyen aludjon.

Mikor az inasa felkeltette, lezuhanyozott és rendbe kapta magát. Alig bírta ki a 20 perces autóutat úgy vágyott a lányra.
Mikor megérkezett az ajtót nyitva találta, így belépett rajta. Dorinát a konyhában találta, épp most vette ki a kacsát a sütőből. Nem vette észre, hogy West megérkezett.
West a lány mögé lépett és befogta a lány szemét. A lány ijedtében összerándult, majd hátranyúlt és átkarolta West-et. – Korán jöttél – mondta.
– Mihez? – kérdezte West.
– A vacsorához – jött a válasz.
West kezét a lány nadrágjába csúsztatta és megérintette a lány vagináját, aki ezt egy mély sóhajjal jutalmazta. – És ehhez? – kérdezte West miközben ujjaival a lányba hatolt. – Ehhez soha nincs elég korán. – felelte el – elfúló hangon a lány.
West addig ujjazta a lányt, míg az, sikítozva el nem élvezett.
Ezután lehúzta a lány fenekéről a nadrágot – nem törődött azzal, hogy teljesen levegye róla – és miután félrehúzta a lány bugyiját is, hátulról a lány puncijába hatolt. A lány hátrahajtotta a fejét és West vállára dőlt. West a falnak lökte a lányt és, a hajába túrt, és még inkább hátrafeszítette a lány fejét és megcsókolta. Egyik kezével hátrafeszítette a lány karját, míg a másikkal alulról benyúlt a lány toppja és melltartója alá és a mellét kezdte markolászni.
Miután a lány remegve elélvezett West is a lányba élvezett. A lány lihegve dőlt a falnak, West pedig a lánynak. A lány szembefordult West – tel, aki így megpillantotta gyönyörű arcát.
– Isten hozott – mondta a lány.
– Szia – felelte West.
Miután felmentek zuhanyozni és ott is hatalmasat szeretkeztek, végre lementek a konyhába, és nekiláttak a már – már kihűlő félben lévő vacsorához.
Miután megvacsoráztak, ismét szeretkeztek.
West úgy érezte megtalálta a számára tökéletes lányt.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.53 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 5. 00:37
#10
Nem jött be
1
én55
2022. július 20. 09:56
#9
Kicsit jobb mint az első rész.
1
z
zoltan611230
2019. szeptember 10. 07:16
#8
Alakul.
1
Andreas6
2017. december 29. 13:51
#7
Az első részhez képest lényegesen jobb. Ez sem nagyon hihető, de üsse kő... Kezd közelíteni a közepes színvonalhoz.
1
t
t.555
2017. augusztus 31. 01:22
#6
Élveztem az egészet!
1
a
A57L
2015. június 28. 04:58
#4
Nagyon tetszik.
1
p
papi
2014. január 25. 05:15
#3
Nem rossz
1
csak valaki
2007. október 21. 21:42
#2
Hát igen. Ez egy álomvilág. Annyiszor élveztek egymásra és egymásba, hogy ilyen nincs. De nem baj, ez így van rendjén. :)
Klassz...
1
T
Törté-Net
2007. február 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1