Egy kém élete 2. rész

Szavazás átlaga: 5.88 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2007. március 3.
Hossz: 35 670 karakter
Elolvasva: 7 965 alkalommal
(Egy kis megjegyzés a szerzőtől!!!
Az első rész nem aratott osztatlan sikert. Elolvastam az a pár kritikát, amit írtatok, mindegyik érdekes és hasznos volt. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, és véleményezte.
Egy dolgot azonban vegyetek észre. Ez egy MESE. Valóban amolyan James Bond (az is jó nagy mese) sztori csak egy kicsit más szemszögből, más témára kihegyezve.
Az elkövetkezőkben hősünk igen durva kalandokba fog keveredni, és ha lehet a realitástól még jobban el fog szakadni. (És egyre perverzebb lesz, azt megígérhetem! ) Szóval, aki nem bírja az ilyesmit, az ne olvassa!

Amúgy pedig jöhet minden vélemény. Jó is, rossz is. Ne kíméljetek!! Ebből tanul az ember. Úgyhogy még egyszer köszönöm azoknak, akik véleményezték. )


2. fejezet
A kezdet

Egy héttel, és rengeteg szeretkezéssel később West felajánlott a lánynak, hogy költözzön hozzá. A lány nem akarta elfogadni West ajánlatát.
Sokat beszélgettek arról, hogy hogyan alakítják majd a jövőjüket, és arra jutottak, hogy Dorina visszamegy az egyetemre tanulni. West-nek nem volt ellene kifogása.
Az elkövetkező egy hónapban West minden programját lemondta, és amikor a főnöke felhívta, hogy a legjobb ügynökére lenne szüksége egy nem mindennapi bulihoz, még őt is visszautasította. Megkérte a titkárnőjét, Timit, hogy ha bárki keresi, mondja azt, hogy elutazott.
Tudta, hogy a rengeteg szeretője közül jó néhány felhívja majd az irodáját is, miután a mobilján nem fogják elérni. Volt pár lány, aki azért hiányzott neki, mert jó volt velük a szex, de Dorina mindenért kárpótolta.
Nem akart mással törődni, csak a lánnyal. Az egyetemkezdésig hátralévő egy hónapot egymással töltötték. West nem akart elszakadni a lánytól.
Hol ő aludt a lánynál napokat, hol a lány töltött nála pár napot.
Rengeteget szeretkeztek és beszélgettek és olyan belsőséges viszonyba került a lánnyal, mint még életében soha senkivel. Elmesélték egymásnak az életüket. West mindent elmondott a lánynak, csak azt nem, hogy mivel foglalkozik. Beszélt neki a törvényes üzleteiről, de azt nem mondta el neki, hogy ipari kémkedéssel kereste meg első milliárdjait.
Azt mondta, hogy igen nagy vagyont örökölt a szüleitől és ő csak megsokszorozta az alaptőkét.
Az igazságról mélyen hallgatott.

Ez a hónap volt a legszebb hónap West egész életében.
Még Havaiira is ellátogattak a lánnyal egy hétre, aholis volt West-nek egy szép nagy háza. Majdnem akkora volt, mint ez a Budai háza.
Iszogatták a
k
alf
ok
alf
alf
lo
alf
kat
, búvárkodtak, vitorláztak a Csendes óceán lágy vizén, szépen lebarnultak és persze rengeteget szeretkeztek. A kastélyhoz tartott egy picike, kétszobás ház is, ami közvetlenül a tengerparton állt. Dorina kérésére inkább oda költöztek le, mert a lány ott jobban érezte magát. West is szerette azt a kis házat. Pici volt, de takaros.

Míg Havaii-on voltak West sokat gondolkodott a lányon. Az egész történet annyira szép volt, hogy már szinte kilóg a lóláb. És ismét csak szakmai ártalom talán, hogy West egy része nem is akarta elhinni, hogy ez megtörténik vele. Reálisan nézve mi is történt: adva van ő, egy piszok gazdag playboy, akkor házzal, mint egy palota, és ott volt egy – hozzá képest – csóró prosti.
És mint a mesében, egymásba szerettek. Azt tudta, hogy ő szereti a lányt, és a nyakát tette volna rá, hogy a lány is őt, de mi van, ha téved?
Mi van, ha a kislány úgy a legjobb színész, akit valaha is látott?
Mondjuk, elhatározza, hogy kihasználja a lehetősége, és rámászik egy gazdag kliensre, aki szemmel láthatóan belehabarodott.
West néha addig töprengett, hogy már szinte beleőrült. Aztán túltette magát rajta.
Ha a lány kamuzik, és csak a pénzére hajt, hát jó. Legrosszabb esetben is "csak" kétmilliárdot veszíthet. Annyit meg megér neki ez a lány.
Ha a lány tényleg csak kihasználja a pénzéért, igazból nem is tudja, hogy ő van kiszolgáltatva. Mert ha csak elkérte volna azt a pénzt, egy éjszakáért megkapta volna, így viszont alaposan megdolgozik érte.
Ezzel zárta le a vitát magában.

Mikor elkezdődött az egyetem szeptember 16. – án West élete szépen lassan megváltozott.
Eleinte csak annyival, hogy kevesebbet volt a lánnyal, mert néha órára kellett mennie.
Igaz, hogy Dorina három évet kihagyott, de valahogy csak elintézte, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta, tekintettel, hogy ő volt az évfolyam legjobbja, mikor otthagyta az egyetemet.
(Más lehetőségre West nem is akart gondolni. )
Aztán lesújtott a sors.
Egyik szerda délután Dorina előbb jött haza a szokottnál. West éppen a konditeremben edzett, mikor a lány belépett. West azonnal látta, hogy a lány nagyon izgatott.
Mikor elmesélte, hogy mi az izgalom oka, West úgy érezte, mintha a feje tetejére állna a világ.
Kiderült, hogy a lánynak felajánlották, hogy kimehet az év hátralévő részében Amerikába, mint egy kutatócsoport tagja.
Mivel övé lett a legjobb ZH aritmetikából, ezért felajánlották ezt a lehetőséget.
A szakma legnagyobb szaktekintélyeivel fognak dolgozni, egy radikálisan új fizikai eljáráson.
West nem nagyon örült a dolognak, de úgy gondolta nem nagy baj. Ha mást nem, hát ő is kiköltözik arra a 8 hónapra.
Ekkor jött az első pofon: kiderült hogy a diákok senkivel nem találkozhatnak a kísérletsorozat alatt a titoktartás miatt.
Ez fejbe kólintotta West-et rendesen.
A legnagyobb baj az volt, még Dorina sem tudta, mit szeretne. Ha elhatározta volna magát, West elfogadta volna a döntését, de a lány is éppoly kétségbeesett volt, mint West.
Látszott Dorinán, hogy nagyon szeretne menni, de ugyanakkor, maradni is akar.
West pedig nem akarta elengedni a lányt.
Végül egy heves szeretkezés után West azt tanácsolta a lánynak, hogy menjen el. Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben. A lány sírva fakadt, de elhatározta, hogy elmegy. Megígérték egymásnak, hogy kibírják ezt a 8 hónapot, és erősek lesznek.

Az indulás napján reggel lázasan készülődtek az indulásra.
A lány gépe 14 órakor indult Ferihegy 2-ről. West korábban el akart indulni, hogy tuti odaérjenek, de az ajtóból visszarántotta a lányt és megcsókolta.
A csók hevesebbé vált, és a ruhák is lekerültek. Olyan szenvedélyesen szeretkeztek, mintha ez lenne az utolsó napjuk ezen a földön. A szeretkezés után villámzuhanyzás és autópályás száguldás következett.
Az utolsó pillanatban érkeztek.
A lamborghini hatalmas fékezéssel állt meg a bejárat előtt, ahol Dorina egyik évfolyamtársa várta őket. A csomagokat épp hogy le tudták adni aztán rohantak a beszállóterembe. Már csak az egyetemi csoport beszállására vártak.
Mikor odaértek egy idősebb – jellemzően prof jellegű – professzor köszöntötte West-et.
– Nagyon örülök, hogy ideértek. Már kezdtük feladni – mondta – a nevem Szalek Péter. Én vezetem a csoportot.
– West úgy tett, mint akit érdekel, de valójában nem is hallotta, mint mondott az öreg.
A csoport beszállt a gépbe csak Dorina maradt még egy utolsó szenvedélyes csókra.
Nehezen váltak meg egymás ajkaitól, és miután abbahagyták, a lány megfordult és beszaladt a repülőgépbe.

West az autójával az épület mögé hajtott és onnan nézte végig, ahogy a Boeing 737-es felszáll és elrepül a szerelmével.

Pár napig csak otthon tépte az ideg, de egy idő után elkezdett ismét edzeni.
Futott, úszott, gyakorolta a különböző harcművészeteket, sőt még a fegyvereit is előszedte, és ismét elkezdte a szituációs lövészetet. Egyaránt gyakorolt a kisebb kaliberű pisztolyokkal, és a nagy kaliberű gépfegyverekkel. A fegyveres harc minden formáját gyakorolni kezdte. Formába akart jönni.

Egy héttel Dorina Távozása után, pedig a romantikus énjén felülkerekedett a kiéhezett énje.

Elhatározta, hogy meglátogatja az irodáját.
Az irodája egy fényűző és modern épületben volt a város szívében. Mikor az autójával megállta az épület belsejében kialakított parkolóban, West már előre élvezte a rá váró gyönyöröket.
Széles vigyorral az arcán lépett be az irodájába, és ugyanilyen jókedvűen köszönt rá a lányokra.
Amint végignézett a lányokon, rájött, hogy mind a hármukból más érzést váltott ki a megjelenése. Timiből – a kedves, naiv kis Timiből – örömöt és egyben féltékenységet, hátha ma valaki más kapja meg West-et. Andiból ezúttal egy nagy adag pajkosságot váltott ki a dolog. Olyan leplezetlen vágyakozó, és egyben kurvás pillantást vetett West-re, hogy a férfi fantáziája egyből beindult, és maga előtt látta, hogy mit össze fognak ők ketten malackodni. West biztosra vette, hogy mióta elment, azóta nem kúrta meg senki a lány kéjsóvár seggét, úgyhogy biztos nagyon ki van éhezve. És ha Andi ki van éhezve, akkor olyan, mint egy vadmacska.
Zsanettből inkább megkönnyebbülést váltott ki, hogy minden visszatért a régi kerékvágásba.

West berontott a dolgozószobájába, és nekilátott, hogy áttanulmányozza a feljegyzéseket, amiket távolléte alatt készítettek elő neki a lányok.
Gyorsan átfutotta a fontosabb iratokat, majd kiszólt Andinak a belső telefonon, hogy beszéljen meg egy találkozók a bankárjával.
El akarta rendezni az új melóból szerzett jövedelmének a sorsát. Miközben Andi a bankárjával beszélt, West felhívta a tőzsdeügynökét. Ismét csak dicsérni tudta a srácot, mert megint kitermelt neki egy nagy adag nyereséget. Ha ez így halad tovább, már tényleg nem lesz szükség arra, hogy melózzon. A legális üzletei már most többet hoznak a konyhára, mint egy átlagosnak nevezhető akció. A könyvelője pedig gondoskodott arról, hogy a lehető legkevesebbet keljen adóznia a legális jövedelmei után. Persze még így is soknak találta az adóterhet, de jelenlegi életszínvonalához ez volt a minimum. Ha ennél kevesebbet keresne, az feltűnő lenne, és az nem hiányzott, hogy rászálljon az APEH.
Annak ellenére, hogy Dorina miatt kihagyott egy jól fizető akciót kifejezetten jól állt anyagilag. Azon kapta magát, hogy megint arra gondol, hogy mi lenne, ha abbahagyná az egészet. Mostanában sokszor megfordult ez a gondolat a fejében, de még mindig hiányzott neki a borzongás, az izgalom és a siker. Valószínűnek tartotta, hogy soha, semmi nem fogja pótolni azt az érzést, amikor egy akció végeztével ráébred, hogy ismét lenyúlt valami értékeset és hogy ezért rengeteg pénz fog kapni. Nem a pénzen volt a hangsúly, hanem a sikeren. Hogy ismét hülyét csinált valakiből.

Mikor mindennel végzett és Andi is beszólt, hogy egy órára várja a bankárja, behivatta Timit. El tudta képzelni, hogy a másik két lány milyen irigykedve néz most rá.
Igazából talán Andira most jobban vágyott, mert úgy ráizgult, amikor belépett, de tudta, hogy Timinek nagyon rosszul esne, ha nem őt kefélné halálra elsőnek. A másik két lány inkább csak preszitzskérdésnek tekinti a dolgot, de nem csinálnak belőle lelki válságot.
– Igen főnök? – kérdezte a lány amint belépett.
– Gyere ide kicsim, mondta West.
A lány szeme felcsillant, ahogy ráébredt, hogy most nem munkáról lesz szó. West végignézett a felé közeledő, formás, nőies alakon. Ma egy combközépig érő fekete lakkbőr csizmát viselt, fekete miniszoknyával, és egy hófehér inggel. Nagyon dögös volt ma a lány.
Mire West-hez ért West agyán számtalanszor átfutott, hogy mit fog csinálni a lánnyal.
Timi West ölébe ült, és próbálta ezt a mozdulatot a tőle telhető legkurvásabban végrehajtani.
West-et teljesen felizgatta ezzel, de nem azért, mert annyira kihívó lett volna, hanem pont az ellenkezője miatt. Látszott hogy ez nem igazán Timi stílusa, és hogy csak főnökének akar tetszeni. Ez a megfelelni vágyás volt az, amely felizgatta West-et. Tudta hogy a lány teljesen belé van zúgva, és hogy számára
k
alf
ín
alf
sz
alf
en
alf
vedés
, amikor tudja, hogy aznap Andit fogja ágyba vinni. Timi Andira volt a leginkább féltékeny és ezért próbálta őt utánozni, de a legtöbbször nem alakított valami hitelesen, de West-et már a tudat is felizgatta, hogy mennyire igyekszik a lány keményebbnek és kurvásabbnak látszani, az ő kedvéért.
Tetszett neki a lány naivitása.
A lány átkarolta West nyakát és miközben egy forró csókot nyomott West homlokára remegő hangon azt kérdezte: – Merre jártál?
West tudta, hogy ha megmondja a lánynak az igazat, azzal nem csak a lány szívét töri össze, de a saját partyját is elrontja.
Ezért inkább kitért a válasz elől és becéző szavak közepette elmesélte a lánynak mennyire hiányzott neki. Timi szemmel láthatóan a fellegekben járt, amikor ezt meghallotta. West-hez hajolt és hevesen megcsókolta. A férfi keze automatikusan a lány szoknyája alá csúszott, és a lány pináját kezdte simogatni a bugyin keresztül. Nem hagyták abba a csókolózást, ám a lány néha hangosan felnyögött. Még jó hogy itt minden szoba tökéletesen hangszigetelt, futott át West fején miközben érezte, hogy a fasza kezd hatalmasra duzzadni.
Mikor a lány lehúzta West sliccét és lehúzta a gatyáját West majdnem elcsöppent.
Timi letérdel West elé és a hatalmas faszt a szájába vett és dolgozni kezdett rajta.
West érezte a lány ajkainak érintését legkedvesebb testrészén és tudta, hogy ha a lány így fojtatja hamarosan a szájába fog élvezni. Nem is kellett sokáig várnia, mert Timi tényleg jól dolgozott. Nem csak szívta a faszt, hanem a nyelvével is kényeztette a duzzadó szerszámot, és a kezét is húzogatta West faszán. Aztán amikor egy kisebb szünet után ismét a szájába vette a méretes, vastag faszt, és alaposan megszívta West gecije egyenesen a lány torkába ömlött.
A lány szorgalmasan nyelte a ragadós, forró spermát és két-három nyeléssel az összeset eltüntette. West edzett fasza azonban még mindig nem kókadt le, és Timi kihasználva az alkalmat. Gyors mozdulattal kibújt a tangájából és West farka fölé helyezkedett. Amint West megérintette a lány pináját, érezte hogy a punci totál lucskos, és az érintés hatására egy nagy adag puncilé csöppent West kezére és faszára. Amint Timi megragadta a meredező dákót West-et megrázta az élvezet. A lány a fasz fölé hajolt és lassan – nagyon lassan – ráült a szerszámra. West élvezte, ahogy izgatott szerszámát körülöleli a lány lucskos, meleg, lány pinája. Timi pinája tövig magába fogadta a méretes faszt, és bár a lány párszor felszisszent, West tudta hogy a kis kurvának is legalább akkora élvezetet okoz ez, mint neki. A lány jó ideig lovagolt West kőkemény faszán, miközben egymás ajkait nyalták-falták. Miközben Timi a csúcsra jutott West a lány melleit kezdte csókolgatni, és lágyan harapdálta a lány mellbimbóját. Miután West úgy érezte, hogy el fog élvezni megkérte a lányt, hogy hagyja abba a lovaglást. Timi leszállt West faszáról, de West visszaültette az ölébe, csak ezúttal úgy hogy West-nek háttal üljön, és ezúttal nem hatolt a lányba. West a teljesen leizzadt lány hátát kezdte csókolgatni és cirógatni, és miközben bal kezével a lány melleit karolta át, addig jobbjának ujjait a lány pinájába döfte, aki erre hangosan felnyögött. Ő is verítékben úszott de a lány az ujjazás hatására teljesen leizzadt és izzadtságcseppek gurultak végig a lány hátán. West végignyalta a lány izzadt hátát és felettébb tetszet neki a lány izzadtságtól csillogó, sima bőre. Mikor a lány ismét elélvezett West keze tiszta pinaváladékos lett. West a lány szájába dugta a puncinedves kezét, és a lány engedelmesen szopni kezdte. Ekkor West felállította a lányt, majd visszahúzta az ölébe egyenesen a faszára. Ismét puncin rakta a lányt, aki hevesen lovagolt a faszon, és egyre jobban sikoltozott, majd ismét elélvezett. De West még nem jutott a csúcsra. Felállt a székből, de úgy hogy a lány végig a faszán volt, majd szépen óvatosan a földre feküdtek és most a földön keféltek. Miután megunta, a lányt hátulról kihúzta belőle a faszát és megkérte, hogy feküdjön a hátára. A lány engedelmeskedett és a hátára feküdt. West ekkor a lánylábai közé nyúlt és széttárta őket olyan messze egymástól amennyire csak tudta, majd ilyen pózba hagyta a lányt, miközben faszát erőteljes mozdulattal a lány vaginájának mélyére lökte, és elkezdte kefélni a lányt. Ezúttal nem hajolt le megcsókolni a lányt egyszerűen kefélni kezdte, és faszát ki-be járatta a lányba. Teljes mértékben kihúzta, majd ismét tövig nyomta az eszközt a lány levedző pinájába. A lány hatalmasakat sikított és West is kezdett a csúcs felé jutni, és ő is ordítani kezdett. Mindketten úgy ordítottak, hogy az egész szoba zengett tőlük, de szerencsére ebből kint semmit nem lehetett hallani. Aztán pár másodperccel azután hogy Timi a padlószőnyeget karmolva, sikítva elélvezett, West is a lány pinájába eresztette az összes gecijét.

Miután kipihenték magukat ott a szőnyegen, West zuhanyozni küldte a lányt, és még látta, hogy amint a lány a zuhanyzó felé közeledik a pinájából West spermája kezd csorogni.
Miután a lány lezuhanyozott és kilépett egy törölközőbe csavarva ismét erekciója lett. A lány kérdőn nézett rá, de West nemet intett a fejével. El kell készülnie, mert még a bankba is be kell néznie.
Ő is elment lezuhanyozni. Mire végzett, és visszament a lakó részből a dolgozószobába a lány már nem volt ott. Gyorsan magára kapott egy farmert, és egy pólót, majd elindult a garázsba.

Miután végighajtott a városon, megérkezett a bankba. Annak a svájci banknak volt ez a leányvállalata, ahol a pénze nagy részét tartotta egy névtelen számlán. Nem ez volt a legnagyobb svájci bank de West szerint a legjobb volt. Azért ezt a bankot választotta, meri ők értettek ahhoz, hogyan kell bánni az elit ügyfelekkel, és nem is annyira ügyfélként kezelték az embert, mint inkább családtagkánt. Nem lehetett körülírni azokat a szolgáltatásokat, amiket nyújtottak. Szinte lehetetlen volt olyat kérni, amit nem oldottak volna meg egy fontos kliens kedvéért. Az állandó kapcsolattartó, akit a nap 24 órájában elérhet az ember a legkevesebb volt. West kapcsolattartója a bank egyik legjobb alkalmazottja volt, akinek West-en kívül csak 2 másik ügyfele volt. Az öreget Istvánnak hívták és tényleg mindent megtett, hogy kiszolgálja West érdekeit. Egyszer, például amikor egy kisebb kocsmai verekedésért lecsukták West-et, az öreget hívta fel, és ő felkereste az egyik legjobb ügyvédet, aki történetesen az egyik legjobb barátja. West másfél óra múlva szabad volt és még csak pénzt sem fogadott el az ügyvéd. Azóta ő lett West ügyvédje. Máskor nem volt ideje járkálni de akart egy jó autót, hát megkérte az öreget intézze el neki. Egy nap múlva egy Porsche 911-es várta a bank udvarán és ráadásul az öreg még le is alkudott belőle 5 milkát. West ezt bírta az öregben, hogy mindenütt voltak kapcsolatai. Fruzsinát is rajta keresztül ismerte meg. Egy alkalommal úgy ment be a bankba, hogy
h
alf
ul
alf
la
alf
alf
szeg
volt és mikor előállt az ötlettel, hogy az öreg kerítsen neki kurvákat fél órán belül három, gyönyörű, fiatal lány lépett be az öreg irodájának ajtaján és mikor az öreg magukra hagyta őket, ott az öreg irodájában rendeztek orgiát.
Igazából István csinált belőle előkelő urat. Előtte West csak egy kis senkiházi tolvaj volt rengeteg dohánnyal. Az ügyfele érdekében még a törvényt is megszegte, ha kell.
Olyan eset is volt mikor West hajnali 2 kor állított be az öreg saját házába, mert
r
alf
és
alf
ze
alf
g
volt és kiakadt. Az öreg ahelyett, hogy elküldte volna a faszba, lelket öntött belé, még akkor is, ha a családját kellett elhanyagolnia egy kicsit.
A legjobb illemtan tanárokat rendelte West tanítására és szinte mindent ő intézett helyette. Az illegális pénzét is tisztára mosta, és biztos helyre juttatta.
West nem volt hálátlan. Az öreg 66 éves volt és javíthatatlan álmodozó. Párszor megemlítette West-nek, hogy utálja a vállalati A8-as Audit, és hogy egyszer venni fog egy Ferrarit. West tudta hogy István megengedhetne magának egy Ferrarit, csak valahogy soha nem jött ki a lépés.
Hát vett az öregnek egy 70 millás Ferrarit. Ha eddig kezes volt az öreg hát ezután még a gondolatait is kitalálta West-nek és egy amolyan barátságféleség alakult ki köztük. Párszor meghívta magához az öreget és a családját is, de az öreg akármennyire is kedvelte West-et soha nem bújt ki szerepéből. Nem tegezte West-et, és nem vette lazára a figurát. Még a vendégség során is ugyanolyan kötelességtudó volt mintha a bankban lennének. West tudomásul vette ezt és ettől talán még jobban kedvelte ezt a rendkívül tehetséges, intelligens, és szorgalmas elmét.
Egy rövid szakmai tárgyalás után az öreg elintézte az újonnan átutalt összeg elhelyezését és megnyugtatta West-et hogy, a pénzügyei körül minden a legnagyobb rendben forog.
Ezután West megkérdezte hogy használhatja-e egy kicsit az öreg számítógépét, amire a jó ismert természetesen volt a válasz. West nem akart a sub-laptopján keresztül rákapcsolódni a netre. Miután az öreg magára hagyta kapcsolatba lépett a főnökével. Ez az ürge közvetítette a munkákat. West személyesen is ismeret, sőt elég jó barátok voltak, néha a főnöke családjával vacsorázott. De most külföldön volt ezért érintkeztek egy védett, és titkosított csatornán keresztül. A főnöke közölte hogy lenne egy nagyon jól fizető meló, ami pár hét múlva lesz esedékes.
Az összeg láttán West rábólintott a dologra és a főnöke közölte, hogy holnap átküldi az anyaggal az összekötőjüket.
Erre aztán fülig ért West szája, mert az összekötőjük Judit nagyon aranyos kis kurva volt és West tudta, hogy ha minden jól megy holnap akkorát fog kefélni, hogy egy hétig nem áll fel megint a fasza.
Miután lezárták a tárgyalást West a bankból visszament az irodájába.
Az Interneten keresztül felvette a kapcsolatot pár beszállítójával, akik az akcióihoz szokták szállítani a spéci cuccokat. Három beszállítótól kérte el a raktáron lévő kütyük listáját és a délután többi részét a felszerelések áttanulmányozásával töltötte. Mikor lejárt a munkaidő, hazaküldte Zsanettet és Timit.
Kettesben maradtak Andival.
A lány egy pajzán vigyor kíséretében West-hez lépett, és letérdelt elé. West tudta hogy Andi nem az a kifejezetten romantikus alkat, ezért nem is bántotta a dolog, hogy se szó, se beszéd egyből a tárgyra tért. Mikor már jó keményre szopta West faszát, mindketten levetkőztek és az ágyra dőltek. West hanyatt feküdt, és élvezettel nézte, hogy dolgozik a lány az égnek meredő faszán. Miután elégé megjött a kedve leállította a lányt, és a hátára fektette. Végignézett a lány testén. Nagyon kívánatos volt. Andi nem éppen egy törékeny testalkat volt. Úgy 175 cm magas lehetett, majdnem West-tel egy magas. Hatalmas csöcsei voltak és meglehetősen formásak is.
Szép kerek válla volt, és vastag, húsos combja. Nem volt kövér, de húsos volt. Jó kemény kis húsa volt. West imádta taperolni. Most sem állhatta meg, hogy miközben a lány ajkait borította el csókokkal, ne fogdossa végig a lányt. Keményen megmarkolta a lány valóban hatalmas csöcseit, és miközben lábát a lány lábai közé dugta, mélyen a barna szemeibe nézett és azt mondta: Úgy szét fogom kúrni a seggedet hogy egy hétig nem fogsz tudni leülni.
– Erre vártam már mióta – suttogta a lány.
Ezután West az egyik fiókba nyúlt és elővett egy spéci síkosítót, amit kifejezetten anális közösüléshez ajánlottak, és egy óvszert. Miután felhúzta az óvszert, vastagon bekrémezte azt is, meg a kézfejét is. Hihetetlen mennyire síkos lett tőle. A lány lábai közé feküdt és nyalni kezdte a lány pináját, ami bár meleg volt de teljesen száraz. Ezután a lány végbélnyílásához nyomta a tubust, és egy adag síkosítót nyomott a végbélnyílás köré.
Szétkente a síkosítót és lassan az egyik ujját a lány végbélnyílásába tolta és belül is szétkente a síkosítót. Még egy ujját a lány segglukába döfte, és keményen ujjazni kezdte az egyre jobban kitáguló segget. Ekkor kezdett Andi izgalomba jönni és a pinája is lekezdett nedvesedni. West egyre hevesebben nyalta a lány pináját és ujjazta a lány seggét.
– Gyere édes, tedd a seggembe – kérte a lány és West-nek sem kellett több. A hasára fordította a lányt és kőmerev faszát lassan a lány segglukába tolta. A lány felsóhajtott az élvezettől, ahogy West fasza teljesen betölti a végbelét. West eszeveszett tempóban kezdte kefélni a segglukat. Egyszer ki is csúszott a nagy hevességben, de nem törődött vele és egy nagyon kemény mozdulattal ismét a lány seggében volt. Miközben a lány a franciaágy ágyrácsába kapaszkodott West belemarkolt hosszú, szőke hajába és egy erős mozdulattal hátrarántotta a lány fejét. A lány haját tépte és elkezdte a nyakát csókolgatni majd a bal kezének ujjaival a lány tacsakos pinájába hatolt. Mikor a lány hatalmas sikítozások közepette elélvezett West hátracsavarta a kezét, és a kotonba élvezett.
Mikor kihúzta a faszát a lány seggéből, levette a kotont, és a szemetesbe dobta.
Kis pihenő után ismét a lányra mászott és a csöcseivel kezdett játszani.
Eleinte csak finoman szopta a bimbókat, majd egyre keményebben harapdálta őket. A lány nyögéseitől felizgulva hajolt le és ezúttal a lány kitágult segglukát kezdte el nyalni. A lány olyan extázisba merült, hogy majdnem elájult. Mikor elélvezett West koton nélkül lökte a faszát a lány seggébe és még a jobb keze mutatóujját is a lány seggébe tolta. Mikor már nem bírta tovább a hasára fordította a lányt és úgy kefélte, olyan hevesen hogy a lány minden lökéssel egyre közelebb került az ágy széléhez. Végül leestek az ágyról, de West nem hagyta abba a segg baszását és így egészen a szoba sarkáig lökdöste a lányt aki a virágtartóba kapaszkodva ordítva élvezett el. Ekkor West kihúzta a faszát, és a lány szájába lökte. A szerencsétlen lánynak nem maradt ideje szopni, mert West a torka mélyére lökte és szabályosan a lány szájával szeretkezett. Azt kefélte. Szájbabaszta. Mikor érezte, hogy élvez, kihúzta a lány szájából a faszát, és az arcára élvezett. A rengeteg sperma belefolyt a lány szemébe ezért szorosan összezárta és a többi geci az arcán végigcsorogva a mellein landolt.
A lány az utolsó cseppig lenyalta és lenyelte West spermáját majd egy kis pihenő után elmentek zuhanyozni.
A zuhany alatt West ismét megkívánta a lányt.
Nem tudta miért, de nagyon szeretett zuhany alatt kefélni. Mindig úgy gondolta, hogy a nők sokkal szebbek a zuhany alatt. Valahogy a víz kiemelte a természetes szépségüket. Imádta, ahogy a vízcseppek végiggurultak a lányok testén. Imádta, ahogy a vizes hajuk a testükre tapad. Kisimult, és mintha megfiatalodott volna a bőrük, és valami gyönyörűen csillogott.

West úgy gondolta, hogy egy szép nő négy alkalommal igazán szép: alvás után, csók után, zuhany alatt, és szauna után.
Szóval miközben a lány hátát mosta megérezte, hogy a ismét felállt a fasza. Egy hirtelen mozdulattal átkarolta a lányt, megmarkolta hatalmas formás csöcseit, másik kezével a lány végbélnyílásához illesztette a faszát, és egy nagy lökéssel a lány segglukába hatolt.
Andit váratlanul érte ez a "támadás" és nem volt felkészülve arra, hogy behatolnak a végbelébe, ezért felsikított a fájdalomtól.
– Ahhhh! Júúújjj! Ez... – folytatta volna, de West kefélni kezdte a lány seggét, és ismét a lökött egyet a faszán, ami ezúttal tövig a lányba hatolt, mire a lány ismét felsikított – Ahhhh... júúújjjjj ez kur-vá-ra-fáj – nyögte a lány, miközden West egyre durvábban lökte a lányba a jókora faszt.
– Ahhhhh, várj egy kicsit... ez tény – leg – na – gyon – fá – ááááj!
– Majd elmúlik – lihegte West és a zuhanyzó falához szorította a lányt, és hátulról a hajába túrt, hogy hátrafeszítse a lány fejét. West a lány fülét kezdte nyalogatni és harapdálni, miközben egyre durvább mozdulatokkal kúrta a lány seggét. Tudta, hogy a lány odavan azért, ha a fülét harapdálják, de ezzel a legtöbb nő így van.
Andi valóban kezdett hangulatba jönni, és ahogy West meg tudta ítélni a nyögéseiből, a seggluka is kitágulhatott, mert a lány kezdett olyan hangokat kiadni, mint aki veszettül élvezi a dolgot. Mivel West nemrég élvezett, ezúttal több időre volt szüksége ahhoz, hogy elmenjen, mint a lánynak. Miközben Andi elélvezett, úgy ordított, hogy visszhangzott tőle a fürdőszoba.
West abbahagyta egy kicsit a kefélést, mert tudta, hogy ilyenkor kell neki egy kis idő. Miután kihúzta a lány seggéből a faszát, a lány szinte elernyedt.
West átkarolta és hozzá simult. A lány teljesen kifáradt, de még érezte a férfi ágaskodó faszát amint a lábaihoz, és néha a fenekéhez ért. West megfordította a lányt, és csókolózni kezdtek, ám West nem bírta megállni, hogy ne kezdje el a lány fenekét markolászni. Ujjaival a lány popói közé nyúlt és kitapogatta a lány végbélnyílását, majd lassan a lány lukába tolta az egyik ujját. Nem hatolt be tövig, csak annyira hogy a seggluk éppen befogadja az ujja hegyét. Andi erre a mozdulatra hevesebben kezdett csókolni és ez teljesen felizgatta a férfit.
– Állj négykézlábra! – mondta a lánynak, aki azonnal a zuhanyzó kövére térdelt, és
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zba
állt. West maga felé húzta a lány telt fenekét, és a farpofákat kezdte ütögetni.
Mikor a lány felnyögött West megszólalt: – Élvezed mi, te kis kurva?
– Ne hagyd abba. – Kérte a lány, így hát West nem is hagyta abba a paskolást.
Pár percig csak püfölte a lány seggét, egyre erősebb ütéseket mért a popsira és már igencsak elvörösödött, de nem akart fájdalmat okozni a lánynak, ezért ismét csak a végbélnyílással kezdett játszani. Eleinte csak a mutatóujjával hatolt a lány végbelébe, de a meleg, sikamlós kis lyuk annyira felizgatta, hogy elkezdte nyalni a lány lukát. Ettől indult csak be Andrea igazán és amellett, hogy nyögdécselt, egyre jobban feltárta a lukát West-nek, aki egyre mélyebben hatolt a lányba.
– Most megtanulod hogy milyen az, ha szétkúrják azt a nagy seggedet te kurva.
– Ohhh igen! Nyögte a lány. Kérlek, bassz agyon! Azt akarom, hogy úgy szétkúrd a seggem, hogy egy évig ne tudjak leülni.
– Tudod, te egy rohadt nagy kurva vagy. Igen, egy büdös utcasarki ribanc.
– Igen, oh igen az vagyok, csak gyere már belém, mondta a lány. West ahelyett, hogy a faszát dugta volna a feltárulkozó segglukba, ismét az ujjait nyomta a lányba, de most rögtön hármat. A lány segge simán befogadta a férfi három ujját. Ez nem is volt meglepő, hiszen a mai napa folyamán már jópárszor megdolgozta a nyílást, és az már megfelelően ki volt tágulva, így nem okozott gondot neki befogadni a három ujjat. West a negyedik ujját is a lányba tolta és érezte, hogy még bőven férne a lány seggébe. Mindig is tudta, hogy Andi segge edzésben van, de hogy ennyire, azt nem is sejtette. West a hüvelykujját is a lányba dugta, és a kezéből ily módon kúpot formázva lassan nyomni kezdte a kezét a lány végbelébe. A lány seggluka már vagy 4-5 cm-re tágult Andi felsikított.
– Elég, elég kezd fájni. West is érezte, hogy a lány feneke megkeményedik.
– Majdnem benne van az egész kezem. – Mondta West. – Dugtak már a seggedbe egy egész kézzel, te kurva?
– Nem.
– Már pedig most az lesz és kész. Kitágítalak. Már csap pár centi hiányzik
– Ohh igen. Csináld!
West kirohant a meleg víz alól és berohant a szobába, ahol a síkosítót hagyta.

Miután visszaért azt látja, hogy Andi a saját segglukát ujjazza. Most már egész izgalomba jött és miután jól bekente síkosítóval a kezét, a lány seggét kezdte el bekenni. Kívül is jól bekente, de a tubus tartalmából jó alaposan nyomott a lány végbelébe és az ujjaival igyekezett egyenletesen elteríteni. Miután ez megvolt ismételten a lányba hatolt ezúttal élből mind az öt ujjával. Mikor elérte azt a határt, amikor a lány már felsikkantott abbahagyta a nyomást. Kicsit kijjebb húzta az ujjait, majd lassan visszatolta és forgatni kezdte. Érezte, hogy a seggluk enged egy kicsit, és a keze beljebb csúszott ismét. Majd mikor a lány megint nyögni kezdett megismételte az iménti mozdulatsort. Amikor a már majdnem átcsúszott az ökle a lány záróizmán Andi sikítani kezdett, és kérte hogy vegye ki a kezét a seggéből, West kihúzta és a lány felállt és sétálni kezdett és a segglukát fogdosta. West látta rajta hogy tényleg fáj neki, de 2 perc múlva mikor a fájdalom elmúlt a lány ismét ott térdelt előtte és ő már majdnem bent volt a végbelében mikor a lány ismét feljajdult és ismét vörös fejjel szorította össze a segglukát, majd engedte el. Harmadjára is megpróbálkoztak, de a lány ismét feljajdult. Ám ezúttal West nem húzta ki a kezét a lány seggéből, hanem egy határozott és erős mozdulattal átlökte a lány záróizmain. Miután a keze átért a csúcsponton szinte magától beljebb csúszott vagy 5 centit. Mikor West belé lökte a kezét a lány Andi akkorát ordított, hogy csengett tőle West füle.
És miután a holtponton túljutva a kéz a lány végbelébe csúszott, Andi jajgatni kezdett, és lihegni, de keservesen. Bent van cicám. Mondta West mikor a lány felsőteste a zuhanyfülke padlójára hanyatlott. Ott még jó ideig jajongott a lány, pedig West nem csinált semmit. A karján érezte, hogy a lány néha önkéntelenül összeszorítja a végbelét. Ekkor West megkérdezte, hogy kiveheti e már. A lány igent mondott, ezért West elkezdte kihúzni a lányból a kezét. A kifelé jövet kicsit nehezebb volt, mint a bemenet. Miközben húzta ki a kezét a lányból Andi végig sikítozott és üvöltött. A lány szenvedése beindította West-et. Miután kihúzta végre a kezét a lány elterült a padlón és pihegett. West odahajolt hozzá és látta, hogy a lány arca tiszta könny. West lefeküdt mellé és az arcát csókolgatta és nyugtató szavakat mormogott.
Miután a lány jobban lett, úgy tíz perc múlva megkérdezte, hogy a seggébe dughatja-e a kezét még egyszer. A lány nemet mondott, de West addig kérlelte, míg csak ráállt a dologra. Andi is és West is tudta hogy ezúttal könnyebb lesz, bár Andi még mindig fájlalta a fenekét.
Miután egy adag nyögés után ismét a lány végbelébe hatolt, megkérdezte a lányt, mehet e még beljebb. A lány hezitált de igent mondott. West ahogy feljebb tolta a lány végbelébe a kezét egyszer csak valami lágy, meleg dologba ütközött. Rögtön tudta hogy a lány végbelében lévő dolog az nem más, mint a lány széklete. Ettől függetlenül még mindig tovább tolta a karját, mikor Andi feljajdult, hogy fáj a hasa.
– Persze – mondta West – mert feltoltam benned a szart.
– Húzd ki, kérlek! Könyörgött a lány és West elkezdte kihúzni a kezét a lányból.

Mikor megint teljesen kint volt meglepődött, hogy nem lett mocskos a keze a lány székletétől. Valószínűleg a síkosítónak köszönhetően.
Amint kiért a keze a lány ismét elterült a padlón, és a hasán fekve úgy is maradt.
West szétfeszítette a lány seggét és akkor látta, hogy a seggluka nem nagyon akar összehúzódni és akkorára tágult, hogy simán belelátott a lány rózsasín végbelébe.
West beindult a látványtól és faszát a lány jól kitágult segglukába csúsztatta
Alig húzott már a kitágult seggluk, de West annyira fel volt izgulva, hogy ez sem zavarta.
Hátulról kefélte a földön fekvő lányt, és bár Andinak ez a kedvenc póza volt, most mégis szinte mozdulatlanul feküdt a földön.
Totál le volt fáradva.
Úgy látszott Andi egyáltalán nem élvezte most a dolgot, pedig ő csak akkor tudott élvezni, ha seggét kúrják. Mielőtt West a csúcsra jutott volna elgondolkozott rajta, hogy kihúzza a lányból a faszát, ám mégsem így tett, és az utolsó csepp gecijét is a lány seggébe eresztette. West tudta, hogy ha a lány összekapja magát, első uta a WC lesz. Megy szarni. Igen kellemetlen élményben lesz része. Úgyhogy mindegy neki, ha még egy kis gecit is ki kell szarnia a síkosítóval.
Miután a lányba élvezett West is a padlóra zuhant a lány mellé. Andi már mozogni is alig bírt a fáradtságtól. West kb. fél órát feküdt mellette a fejét és szexi szőke haját simogatva, míg a lány összeszedte magát. Ezúttal tényleg lezuhanyoztak, majd West magára hagyta a lányt, had intézze el a seggét.
A zuhanyból egyenesen a hálószobába ment, és pizsamát húzott.
Andinak is előkészített egyet. Már nagyon régen nem aludt az irodai hálószobájában.
Bevágódott az ágyba és bekapcsolta a túloldali falon lógó plazma TV-t. Az ébresztőt is jó koránra állította, nehogy előbb beérjenek holnap a lányok. Még csak este 8 óra volt, de hulla fáradt volt.
Egy fél óra múlva jött ki Andi a fürdőszobából talpig pizsamában.
Ő is ágybabújt.
West kikapcsolta a TV-t.
Andi West-hez bújt, egy csókot lehelt az ajkaira, és már aludt is.
West átkarolta a lányt és 2 perccel később már ő is mélyen aludt.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.88 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 5. 00:33
#12
Gyenge
1
v
vasas62
2023. március 2. 14:44
#11
Mi lessz még.
1
én55
2022. július 20. 10:12
#10
Ez a rész, megint nagyon gyenge.
1
z
zoltan611230
2019. szeptember 10. 07:30
#9
Ennyi.
1
Andreas6
2017. december 29. 14:13
#8
Én már undorodom ettől. Jobb lett volna nem elolvasni, és megfogadni a szerző figyelmeztetését.
1
t
t.555
2017. augusztus 31. 01:24
#7
Nagyon szép írás!
1
feherkalman1
2016. november 10. 22:18
#6
Mozgalmas élete van a kémeknek.
1
a
A57L
2015. június 28. 04:59
#5
Szuper írás.
1
p
papi
2014. január 25. 05:19
#4
Egész jó
1
kamuk
2007. március 21. 09:19
#3
nagyon jó csak így tovább, csak a fokozó szavakat válogasd meg!
1
BlueMax
2007. március 13. 11:36
#2
Szerintem nagyon jó, csak így tovább
1
T
Törté-Net
2007. március 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1